Από 16-5-2016 μέχρι 22-5-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

Από 20/5 και για ένα μήνα κανείς δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο διάβα σας, αφού η αυτοπεποίθηση και η ενεργητικότητα σας θα βρίσκονται στο ζενίθ. Με αποτέλεσμα να αρχίζετε και πάλι τα πέρα δώθε, να πραγματοποιείτε επισκέψεις, μετακινήσεις ή ταξίδια, όπου θα σας ανανεώνουν/γεμίζουν χαρά ή θα σας δίνουν την ευκαιρία να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια.
Από 21/5 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες ας είστε πιο σχολαστικοί και μετρημένοι τόσο σε κινήσεις όσο και σε αυτά που λέτε. Αποφύγετε υπερβολές και φροντίστε να μην διαταράξετε σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς, γείτονες ή γενικότερα πρόσωπα με τα οποία έχετε μια καθημερινή επαφή.
Ενώ από 22/5 και μετά θα δείτε παρεξηγήσεις, παρερμηνείες ή μικρό προβλήματα στην επικοινωνία σας με άλλους να ξεπερνιούνται.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

Από 20/5 και για ένα ολόκληρο μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε ή μετακινηθείτε επικοινωνιακά για να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα του σπιτιού σας ή άλλα που χρονίζουν.
Από 21/5 και για το επόμενο δεκαπενθήμερο οι δικοί σας κοντινοί, άνθρωποι ενδεχομένως να χρειαστούν την οικονομική σας συνδρομή, οπότε ας είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Ακόμη, για χάρη διασφάλισης των κεκτημένων σας, θα χρειαστεί να κινηθείτε με τρόπο, όπου θα είναι αναπόφευκτό το να μην βάλετε το χέρι στην τσέπη.
Ενώ από 22/5 θα δείτε σταδιακά να εξαφανίζονται προβλήματα ή δυσκολίες, που σας κρατούσαν πίσω από το να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να βάλετε μπροστά επαγγελματικά ή προσωπικά σχέδια.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

Από 20/5 και για τις επόμενες τριάντα μέρες βρίσκετε τον παλιό καλό σας εαυτό, που όλοι έχουμε αγαπήσει, δηλαδή γίνεστε και πάλι εξαιρετικά ομιλητικοί και επικοινωνιακοί. Ανακτάτε την αυτοπεποίθηση σας και γενικότερα εγκαινιάζετε μια νέα θετική περίοδος για εσάς.
Από 21/5 και για δυο εβδομάδες θα νοιώθετε ότι όλοι οι άλλοι δεν συμμερίζονται έγνοιες και στόχους που έχετε θέσει και ότι σας πάνε κόντρα σε σχέση με αυτά που θέλετε. Γεγονός που θα σας κάνει να θέλετε να τους ξαποστείλετε. Ωστόσο, ψυχραιμία, μην λειτουργείτε παρορμητικά, φιλτράρετε την κάθε επιλογή σας και μετά αντιδράστε.
Ενώ από 22/5 και μετά θα μπορείτε πιο εύκολα να βάλετε μπροστά τα σκέψεις/ιδέες που αφορούν οικογένεια, σπίτι ή ακόμη και εσάς τους ίδιους.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

Από 20/5 και για τις επόμενες τριάντα ολόκληρες μέρες είναι προτιμότερο να επιλέξετε να ξεκουραστείτε και να μείνετε λίγο πίσω από το προσκήνιο των εξελίξεων, ώστε να έχετε καθαρότερο μυαλό για το πώς θα κινηθείτε στο μέλλον.
Από 21/5 – 5/6 δεν χρειάζονται βιασύνες και τρεξίματα πάρτε το χρόνο σας και κάντε τα πράγματα με τους δικού σας ρυθμούς. Ακόμη, αποφύγετε περίεργα, θολά και μη ξεκάθαρα μονοπάτια σε εργασιακό χώρο γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πλήξετε την εικόνα σας και να μπλεχτείτε σε περιπέτειες.
Από 22/5 και μετά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στα επαγγελματικά και είναι πιο πιθανόν να αρχίσετε να δείτε συνεργασίες ή συμφωνίες να κλείνουν ή να ολοκληρώνονται.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

Από 20/5 και για ένα μήνα παίρνετε φωτιά μεταφορικά και δεν στέκεστε καθόλου, καθώς αρχίζετε δοσοληψίες και επικοινωνίες για να προωθήσετε συνολικούς στόχους για την ζωή σας. Ακόμη, αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να μιλήσετε με φίλους από τους οποίους είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα.
Από 21/5 – 4/6 για χάρη φίλων, κοινωνικών υποχρεώσεων ή για επίτευξη στόχων/επιδιώξεων, μην απομακρυνθείτε από αγαπημένα πρόσωπα. Βρείτε τις ισορροπίες, αφού ξέρετε πώς να χειρίζεστε δύσκολες/περίπλοκες καταστάσεις με μαεστρία.
Ενώ από 22/5 θα δείτε σταδιακά να εξαλείφονται εμπόδια ή δυσκολίες στον επαγγελματικό στίβο ή θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις σε σχέσεις με την δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

Από 20/5 και για ένα μήνα προβληθείτε όσο περισσότερο μπορείτε κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες επαφές προκειμένου να προωθήσετε ζητήματα καριέρας ή κοινωνικής εξέλιξης, καθώς προκαλείτε θετική εντύπωση στους άλλους. Έτσι με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας αλλά και να ξεσκάσετε.
Πριν την είσοδο του καλοκαιριού τυπικά και συγκεκριμένα από 21/5 – 4/6 φορτσάρετε για τα καλά στο κομμάτι επαγγελματικά και τα δίνετε όλα για όλα προκειμένου να λάμψετε δια μέσου της προσφοράς σας που τόσο λατρεύετε. Ωστόσο, για να μην μείνετε στο τέλος να καμαρώνετε τα επιτεύγματα σας, φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από όλο τον κόσμο. Για αυτό καλό είναι να βρείτε τις ισορροπίες και να πορευτείτε αναλόγως.
Ενώ από 22/5 θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση στο κομμάτι επικοινωνία. Με αποτέλεσμα παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες, που έχουν να κάνουν με οικονομικά ή προσωπικά ζητήματα να επιλυθούν.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ

Από 20/5 και για έναν μήνα θα θέλετε να ξεσκάσετε, να βγείτε να χαρείτε και γενικότερα να ανανεωθείτε. Αυτό το διάστημα θα έχετε πολύ έντονη παρόρμηση να αλλάξετε παραστάσεις – εικόνες κάνοντας ένα ταξίδι μακρινό ή κοντινό ή μέσα από νέες δραστηριότητες, όπου είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κάποια θετική εξέλιξη σε εργασιακά ζητήματα.
Από 21/5 – 4/6 είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι. Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος αποφύγετε να αναμείξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα την λογική με την φαντασία, καθώς η συνύπαρξη αυτών των δυο ενδέχεται να έχει παρενέργειες είτε στην εργασία σας είτε γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Παράλληλα, ξεπερνάτε εμπόδια ή δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σε ταξίδια, επαγγελματικά σχέδια ή γενικότερα στην επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

Από 20/5 και για ένα ολόκληρο μήνα διώχνετε από πάνω σας το σκοτεινό – σκυθρωπό πέπλο ή στρώμα που είχε πέσει και επισκίαζε τον τομέα των οικονομικών σας. Ένα κύμα απελευθέρωσης ή ανακούφισης σας πλημμυρίζει καθώς καταφτάνουν τα «βαριά μαχητικά» και προσφέρουν αφειδώς την βοήθεια τους σε αυτό τον τομέα. Με αποτέλεσμα να ανακτάτε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας.
Από 21/5 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ρυθμίστε οικονομικές εκκρεμότητες. Αποφύγετε να θυσιάζετε τα κεκτημένα σας στο βωμό της διασκέδασης και του παιχνιδιού. Ενώ ταυτόχρονα, φροντίστε να θέσετε κάποια όρια σε διαπροσωπικές σχέσεις εξαιτίας των οποίων έχετε αναστατώσει την ζωή σας.
Τέλος από 22/5 και μετά θα λάβετε απαντήσεις σχετικά με θέματα συνεργασιών, επαγγελματικών σχέσεων ή επίτευξης στόχων όσον αφορά την δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

Από 20/5 αξιοποιείστε τα όπλα σας δηλαδή την θετική σας διάθεση και την αισιοδοξία σας, προκειμένου να γίνουν εφαλτήριο για να εισέλθετε σε παρέες και να είστε σίγουροι θα αποκομίσετε διαφόρων μορφών οφέλη. Μην ξεχνάτε ο τολμών νικά!
Από 21/5 και για το επόμενο δεκαπενθήμερο επιλύετε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Το διάστημα αυτό απαιτείται να χειριστείτε με προσοχή οποιοδήποτε μπλέξιμο αναφύεται στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και μην προσπαθήσετε να τα επιλύσετε χωρίς να κατασταλάξετε πλήρως στο ποια είναι η αιτία που το προκάλεσε. Ταυτόχρονα, ξεπερνάτε εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σε επικοινωνία με σύντροφο, συναδέλφους, συνεργάτες, φίλους ή ακόμη και συγγενείς.
Από 22/5 και μετά θα δείτε να βρίσκουν το δρόμο τους επαγγελματικά ζητήματα, που σας απασχολούσαν, το τελευταίο διάστημα.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 20/5 και για ένα ολόκληρο μήνα αλλάζετε σελίδα σε καθημερινότητα ή εργασία θέτοντας ένα νέο πρόγραμμα και αφήνοντας πίσω κακές ή επιβλαβείς συνήθειες. Ενδεχομένως να ξεκινήσετε γυμναστήριο, κάποιο άθλημα ή να θελήσετε να αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας.
Από 21/5 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες τακτοποιείτε συνεργασίες, σχέσεις, που τις είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και παράλληλα τυγχάνετε στήριξης για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας. Συνήθως όταν ακούμε μεγάλες υποσχέσεις λέμε ότι είναι λόγια του αέρα έτσι και εδώ μην μείνετε στις δεσμεύσεις δια λόγου αλλά ζητήστε και γραπτές διαβεβαιώσεις για αυτά που θα ειπωθούν, γιατί αρχικά μπορεί να εντυπωσιαστείτε και στο τέλος να νιώσετε ότι εξαπατηθήκατε.
Τέλος από 22/5 και μετά το πεδίο στα ερωτικά φαίνεται να ξεκαθαρίζει ή να λαμβάνετε τις απαντήσεις που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

Από 20/5 αποφασίζετε για ένα μήνα να το γλεντήσετε για λίγο, να απολαύσετε την ιδιωτική προσωπική σας ζωή ή να περάσετε χρόνο με παιδιά και συντρόφους οι δεσμευμένοι ή να φλερτάρετε οι ελεύθεροι. Ακόμη, είναι μια πολλή αισιόδοξη περίοδος για εσάς, καθώς έχετε πολλή καλή διάθεση και όρεξη για να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, χόμπι ή να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια
Από 21/5 – 4/6 τακτοποιείτε θέματα καθημερινής ρουτίνας ή γενικότερα κοινωνικούς στόχους. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι το να σπρώξετε και εσείς λίγο τα πράγματα και μαζί με εσάς και τα άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος σας. Επιπλέον, επιλύετε τυχόν προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο καιρό εξαιτίας επικοινωνιακών λαθών με σύντροφο, παιδιά ή φίλους.
Τέλος από 22/5 και μετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με σπίτι ή οικογένεια προχωράνε.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

Από 20/5 ασχολείστε με τα του οίκου σας. Κλείνετε εκκρεμότητες ή τακτοποιείτε ανοικτές υποθέσεις που ενδεχομένως να είχατε. Ακόμη κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, ενδεχομένως διακόσμησης ή διαρρύθμισης, προκειμένου να είναι βολικό και για την δουλειά σας.
Από 21/5 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ρυθμίστε επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα πρέπει να δείξετε, ώστε να μην μπλέξετε σε στόχους που δεν πρόκειται να καρποφορήσουν και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Με αποτέλεσμα όταν το συνειδητοποιήσετε να μην μπορείτε να ανατρέψετε την κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει. Αυτό το διάστημα υπερπηδάτε τα εμπόδια που είχαν ανακύψει το τελευταίο καιρό και βρίσκετε λύσεις, αρκεί να μην είστε παράλογοι στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας από τους άλλους.
Ενώ από 22/5 και μετά θα λάβετε ειδήσεις /μηνύματα ή θα δείτε κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν συνεργασίες, συμφωνίες, μετακινήσεις ή επαγγελματικά.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος


www.astro4u.gr