Από 1-8-2016 μέχρι 7-8-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από τώρα και για ένα ολόκληρο μήνα το ρίχνετε έξω χωρίς ωστόσο να παραμελείτε την οικογένεια σας. Ενώ παράλληλα αποφασίζετε να ξεφορτωθείτε όλους αυτούς που επενέβαιναν στη ζωή σας και αρχίζετε να ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας.

Ακόμη από 2/8 – 27/9 με ακόμη μεγαλύτερη, τόλμη, ενθουσιασμό και αισιοδοξία κάνετε σχέδια για το μέλλον και αρχίζετε να κινείστε αναλόγως για την υλοποίηση τους. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το παρακάνετε είτε θετικά είτε αρνητικά και να περάσετε στο άλλο άκρο, απαιτείται μέτρο και σύνεση για να μπορέσουν όλα να υλοποιηθούν.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις στο χώρο της εργασίας αλλά και να ξεπεράσετε τυχόν θέματα υγείας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από τώρα μέχρι και τα τέλη του μήνα είναι πολύ πιθανόν για εσάς που σκεφτόσασταν να αποκτήσετε κάποιο παιδί να μπείτε στη διαδικασία αυτή. Ακόμη, ορισμένοι ενδέχεται να αγοράσετε, να πουλήσετε να μετακομίσετε ή να κάνετε ανακαίνιση της οικείας σας

Ενώ από 2/8 – 27/9 με παρρησία και τσαμπουκά προχωράτε για να διεκδικήσετε αυτά που σας οφείλουν και δικαιούστε, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίστε να αποφύγετε υπερβολές για να μην έχετε ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Τέλος από την Παρασκευή έως τις 29/8, φαίνεται ότι μάλλον ήρθε η στιγμή να ηρεμήσετε και να απολαύσετε ανέμελες στιγμές με το άλλο σας μισό. Ενώ οι αδέσμευτοι της παρέας ευνοείστε στον συναισθηματικό τομέα, αρκεί να δράσετε.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα μας επικοινωνείτε, έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους και πραγματοποιείτε μετακινήσεις για αναψυχή και προώθηση ζητημάτων σας, που σας ενδιαφέρουν. Έχοντας μια μεγαλοπρέπεια, περηφάνια και χαρά σε όλη αυτή την δραστηριοποίηση σας.

Από 2/8 – 27/9 αποφύγετε υπερβολές και ακρότητες σε όλες τις σχέσεις σας. Ενώ οι αδέσμευτοί έχετε περισσότερες πιθανότητες για να βρείτε ταίρι, μιας και θα αναζητάτε να ζήσετε την περιπέτεια.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα περίπου  θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις με τον/την σύντροφο ή με κάποιο μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, διαπληκτισμοί και προστριβές δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν στην οικογενειακή στέγη.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Με την τύχη να σας κλείνει το μάτι από τα μέσα του προηγούμενου μήνα υπόσχοντας σας διαφόρων μορφών κέρδη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν επιτρέπετε να στέκεστε και να μεμψιμοιρείτε. Δουλέψτε και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε με το παραπάνω, ακόμα και τώρα προλαβαίνετε, αν αποφασίσετε να ξε κουνηθείτε από τις θέσεις σας.

Από 2/8 – 27/9 αρχίζετε να απεργάζεστε σχέδια για την βελτίωση της καθημερινότητας και της δουλειάς σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε ρεαλιστές σε στόχους που θα θέσετε για να μην απογοητευτείτε αν κάτι δεν πάει όπως το θέλατε.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα περίπου γίνεστε πιο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπο και ιδιαίτερα με άτομα από το άμεσο περιβάλλον. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο για να μην προσθέσετε μπελάδες στο κεφάλι σας.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Με το ξεκίνημα του Αυγούστου αλλαγές προοιωνίζονται που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση αλλαγή στον τρόπο χτενίσματος, κουρέματος, τροποποιήσεις στο ντύσιμο ή και ακόμα επεμβάσεις που αφορούν την αισθητική σας. Ακόμα θα έχετε περισσότερη ενέργεια διάθεση και την τύχη με το μέρος για να πραγματοποιήσετε ή να βάλετε μπροστά τα όποια σχέδια σας που αφορούν διακαείς πόθους

Από 2/8 – 279 με το οτιδήποτε καταπιάνεστε το κάνετε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και ορμή, αποκλείοντας ή εκμηδενίζοντας παρεκκλίσεις από τα σχέδια σας για σπουδές, ταξίδι σε εξωτερικό, ή γενικότερα αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Από την Παρασκευή έως τις 29/8 θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κλείσετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες και ως εκ τούτου θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Από την άλλη πλευρά, όμως θα υπάρχει μια τάση υπερκατανάλωσης, για αυτό θέστε κάποια όρια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από τώρα μέχρι και τις 22/8 απολαύστε τις διακοπές σας, μαζέψτε ενέργεια, δυνάμεις και πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας.

Από 2/8 – 27/9 ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, να τα ανακαινίσετε, να διοργανώσετε κάποιο πάρτυ, εκδήλωση ή ακόμη  και να το πουλήσετε ή να το ενοικιάσετε. Οι μεταβολές θα αφορούν όχι μόνο το άψυχο υλικό αλλά και το έμψυχο έτσι όσοι έχετε ανοικτούς λογαριασμούς με οικεία πρόσωπα μέσα σε αυτό τι διάστημα θα σας απασχολήσουν καθώς θα πρέπει να επιλυθούν. Ωστόσο και στις δυο πιο πάνω περιπτώσεις θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές και θεατρινισμούς για να μην έχετε ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα θα είστε οι πρωταγωνιστές σε οτιδήποτε και αν κάνετε καθώς θα μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα επάνω σας. Αυτό το διάστημα ευνοείστε στον συναισθηματικό τομέα. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να γίνεται πιο συναισθηματικοί και τρυφεροί με το άλλο σας μισό ή ακόμη και να οργανώσετε κάποιο ταξίδι για να ανανεώσετε την σχέση σας.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από τώρα και για ένα μήνα περίπου όντας άκρως επικοινωνιακοί και κοινωνικοί είναι πιο εύκολο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του περίγυρου σας και μαζί με αυτή την βοήθεια τους, για να ελπίζετε στην επίτευξη των ονείρων σας. Επιπλέον, ευνοείστε μέσα από απρόσμενες συναντήσεις να αποκτήσετε συμμάχους στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Ενώ δεν αποκλείεται ένα φλερτ να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο και σοβαρό. Από 2/8 – 27/9 θα έχετε ένα πολύ έντονο διάστημα με αρκετές εξορμήσεις και νέες γνωριμίες ή συνεργασίες, όπου δεν θα πρέπει να υπερβάλλετε ή να υπερθεματίζετε την κάθε κατάσταση

Από την Παρασκευή έως τις 29/8 γίνεστε πιο εσωστρεφείς και πιο κλειστοί και περνάτε τους γύρω σας από κόσκινο, προκειμένου να καταλήξετε στο τι πραγματικά θέλετε. Δεν αποκλείεται, να υπάρξουν κάποιες μυστικές συναντήσεις.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από τώρα και για ένα μήνα περίπου ότι και αν κάνετε όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Για αυτό τον λόγο φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επωφεληθείτε σε επαγγελματικό, οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα μην φοβηθείτε να εκφράσετε ιδέες ή απόψεις σχετικά με αλλαγές στην δουλειά σας γιατί από εκεί που δεν το περιμένετε ίσως να εντυπωσιάσετε και να προκύψουν ευκαιρίες. Από 2/8 – 27/9 ρίχνεστε με πάθος και τόλμη για να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν στον επαγγελματικό στίβο. Ωστόσο υπερβολές είτε θετικές είτε αρνητικές θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην έχετε δυσάρεστες εξελίξεις ή μπλεχτείτε σε πιο περίεργες και μυστήριες καταστάσεις.

Από την Παρασκευή και για έναν περίπου μήνα αυξάνεται η κοινωνικότητα, η δημοτικότητα και η φήμη σας.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από τώρα μέχρι και τα τέλη του μην μείνετε μόνο στο φαίνεσθαι, παρουσιάζοντας κάποιον που σκορπά αφειδώς μεγάλο ποσά για επιθυμίες ή λόγω γενναιοδωρίας. Κάντε το αφού πρώτα έχετε καλύψει τις υποχρεώσεις σας, καθώς ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα  για κάλυψη αναγκών παιδιών, συντρόφου ή για  μελλοντικά σχέδια.  Βέβαια, σε ότι και αν κάνετε προσπαθήστε να έχετε κάποιο μέτρο ή να αποφεύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Από 2/8 – 27/9 όντα ακόμα πιο μαχητικοί, δραστήριοι και αισιόδοξοι θα προσπαθήσετε να κινήσετε γη και ουρανό για να επιτύχετε όλα αυτά που επιδιώκετε. Όποτε είναι πολύ πιθανόν να κλείσετε νέες συνεργασίες, συμφωνίες ή να επεκτείνετε τον κύκλο σας.

Από την Παρασκευή έως τις 29/8 μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας ανθρώπους που είναι έτοιμοι και θέλουν να σας βοηθήσουν. Ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι μέσα από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις ή δραστηριότητες μπορεί να συναντήσατε το άλλο σας μισό.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τώρα και μέχρι τα τέλη του μήνα σας δίνετε  η ευκαιρία ε να απαλλαγείτε από το άγχος και το στρες των τελευταίων ημερών. Αυτό θα το καταφέρετε με το να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε και να χαρείτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φαίνεται ότι η τύχη σας χαμογελάει καθώς μια απρόσμενη πηγή εισοδήματος έρχεται στο κατώφλι σας. Από 2/8 – 27/9 πάρετε το χρόνο σας για να καταστρώσετε σχέδια σχετικά με το πώς θα κινηθείτε όσον αφορά την συνολική σας εικόνα προς τα έξω.

Από την παρασκευή και μέχρι τις 29/8 μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή να προσεγγίσετε πρόσωπα που θα μπορούσαν να προωθήσουν ζητήματα καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

.Από σήμερα και μέχρι τις 22/8 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ακόμη και να αποκαταστήσετε διαταραγμένες σχέσεις. Όμως, έως τις 7/8 ίσως να υπάρχει ένας υπερβολικός ενθουσιασμός ή να εντυπωσιάζεστε παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Εντούτοις, ας είστε λίγο συγκροτημένοι ή επιφυλακτικοί σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες.

Από 2/8 – 27/9 δίνετε όλο το είναι σας κυριολεκτικά και μεταφορικά για να κατακτήσετε όλα αυτά που επιθυμείτε, ωστόσο φροντίστε να μην υπερβάλετε και οδηγηθείτε σε εσφαλμένες κινήσεις ή εξουθενώσετε τον οργανισμό σας.

Από την Παρασκευή έως τις 29/8 ίσως να δεχθείτε μια οικονομική βοήθεια από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Όμως, μπορεί με αφορμή τα οικονομικά ή την ψυχολογική σας διάθεση να κλονιστεί κάποια προσωπική σχέση.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από τώρα μέχρι και τα τέλη του μήνα δίνετε έμφαση σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Δεν αποκλείεται να εντάξτε στο πρόγραμμα σας νέες δραστηριότητες και χόμπι όπως είναι η γυμναστική. Ωστόσο για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή είτε σε φαγητό είτε σε εργασία έτσι για να μην καταβάλλετε τον οργανισμό σας.

Από 2/8 – 27/9 γίνεστε υπερδραστήριοι και μαχητικοί στην δουλειά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε κόντρες και διαξιφισμούς με ανώτερους. Για αυτό μην τραβάτε τα πράγματα σε περιπτώσεις που δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Από την Παρασκευή και μέχρι τις 29/8 βελτιώνονται προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Στον συναισθηματικό τομέα ευνοείστε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Ενώ όσοι επιδιώκετε να κλείσετε μια επαγγελματική συνεργασία ή συμφωνία είναι μια καλή περίοδος για να το πράξετε

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr