22/6 – 28/6 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από αυτή την εβδομάδα και για ένα μήνα αρχίζουν να σας απασχολούν έντονα ή δίνετε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια, γονείς, καταβολές, προέλευση, τον ίδιο τον εαυτό σας, αλλαγές στην οικία, όπως επίσης ακίνητη περιουσία και κληρονομικά.

Ταυτόχρονα έως τις 9/8 αλλαγές που θα επιδιώξτε να κάνετε σε σπίτι ή σε προσωπική ζωή ίσως να είναι η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση ή σε ρήξη με κάποιο οικείο πρόσωπο.  Εν τω μεταξύ αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να θυμώνετε εύκολα διότι προσπαθούν να επέμβουν στην ζωή σας αλλα και με τον ίδιο τρόπο το ξεχνάτε.  Για αυτό το λόγο θα πρέπει να ελέγχετε τις συναισθηματικές εκρήξεις για να μην διακόψετε ξαφνικά σχέσεις.

Από 23 – 24/6 μην βιαστείτε να κινηθείτε οικονομικά ή συναισθηματικά απέναντι στους άλλους.  Καθώς τα κριτήρια που θα έχετε πολύ πιθανόν να είναι εσφαλμένα ή να μην είναι τόσο αντικειμενικά.  Ακόμη, αποφύγετε να δαπανήσετε χρήματα για να ικανοποιήσετε επιθυμίες, για διασκέδαση ή απλώς για λόγους προβολής.

Τέλος από 27 – 30/6 οι αδέσμευτοι της παρέας θα έχετε την ευκαιρία μέσα από απρόσμενες γνωριμίες να συναντήσετε το άλλο σας μισό και οι υπόλοιποι να εκπληρώσετε κάποιο προσωπικό σας στόχο (κυρίως οι γεννημένοι από 8-11/4).

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από τώρα και μέχρι τις 22/7 θα είναι πολύ πιο έντονη η επιθυμία σας να κάνετε ή να δεχτείτε επισκέψεις από άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος σας ή ακόμη και να οργανώσετε κάποια κοντινή απόδραση.

Ωστόσο έως τις 9/8 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, που απαιτούνται με ότι καταπιάνεστε, όπως επίσης και στην χρήση του λεξιλογίου σας, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να γίνετε επικριτικοί ή επιθετικοί με αποτέλεσμα να θέσετε τον εαυτό σας σε δεινή θέση.

Από 23 – 24/6 ο συνδυασμός ανυπομονησίας και περισσεύματος ενέργειας σας ωθεί στο να κάνετε κάτι εδώ και τώρα, οπότε φροντίστε υπό τις συνθήκες αυτές να μην κάνετε υπερβολικά έξοδα σε στόχους που βλέπετε ότι δεν τραβάνε.  Ακόμη, καλό θα ήταν να επιλέξτε την οδό της διαφάνειας και της αμεσότητας σε επαγγελματικές και προσωπικές συναναστροφές για να αποφύγετε το ενδεχόμενο παράπλευρων απωλειών.

Τέλος, από 27-30/6, θα έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε κάποιο οικογενειακό σας ζήτημα ή να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Βέβαια, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα κρυφό ειδύλλιο με ένα άτομο από το καθημερινό σας περιβάλλον (ιδίως οι γεννημένοι από 10-12/5)

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για ένα μήνα ρίχνετε το βάρος σε οικονομικά, συναισθηματικά ή υλικά αγαθά για να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.  Επομένως, είστε αποφασισμένοι να δουλέψτε σκληρά ή ακόμη και αν χρειαστεί να πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές, προκειμένου να σταθεροποιήσετε πηγές εσόδων.  Ισχύει ότι ο επιμένων νικά!  Ωστόσο, φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι ή μην κάνετε βιαστικές/παρορμητικές κινήσεις, καθώς ότι θα έχετε καταφέρει θα εξατμιστεί γρήγορα.  Γενικότερα έως τις 9/8 σε οικονομικά σχέδια ή σε οποιαδήποτε επένδυση ας είστε επιφυλακτικοί.

Από 23-24/6 το οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης θα πρέπει να διπλό τσεκάρετε προτού πάρετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση.  Ακόμη, συνιστούμε να μην αποκαλύψετε τίποτα πριν το οριστικοποιήσετε, διότι θα τραβήξετε αδιάκριτα βλέμματα επάνω σας. Με αποτέλεσμα να μην λείπουν και διάφοροι σχολιασμοί.  Ε, δεν είναι ώρα να ακούτε τέτοια πράγματα.

Ενώ από το Σάββατο και μέχρι τις 30/6 μέσα από απρόσμενες και ξαφνικές γνωριμίες μπορείτε να βρείτε το έτερο σας ήμισυ όσοι είστε ελεύθεροι και οι υπόλοιποι να διευρύνεται τον φιλικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες (κυρίως οι γεννημένοι από 9-12/6)

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από την Δευτέρα έως τις 22/7 κινητοποιείστε για να επιτύχετε αυτά που επιθυμείτε σε κάθε τομέα της ζωής σας.  Ταυτόχρονα, ίσως να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση με το να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα ή να αλλάξτε το χτένισμα σας.

Ενώ έως τις 9/8 γίνεστε ακόμα πιο μαχητικοί, δραστήριοι και τολμηροί έτσι ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.  Επιπλέον, αυτό το διάστημα ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια πρόσωπα κύρους ή εξουσίας, καθώς θα είναι στην απέναντι όχθη σχετικά με ιδέες ή μελλοντικά σας πλάνα.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 24/6 προσπαθήστε να αφιερώστε και λίγο χρόνο με οικογένεια η δικά σας πρόσωπα και αφήστε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις για αργότερα.  Έτσι θα έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο αλλά και θα λάβετε και την απαραίτητη συμπαράσταση/στήριξη.  Ακόμη, φροντίστε οι ειδήσεις που θα λάβετε να μην σας επηρεάζουν ψυχολογικά και να μην υπέρ – μεγεθύνετε καταστάσεις.

Τέλος από τις 27-30/6, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας καθώς μέσα από απρόσμενες συγκυρίες ευνοείστε σε συναισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά.  Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε σε εγρήγορση για να αδράξτε την κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας (προπαντός οι γεννημένοι 10-13/7).

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από αυτή την εβδομάδα και για ένα μήνα αποφασίζετε να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.  Προκειμένου να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε με διαύγεια και νηφαλιότητα το πως θα κινηθείτε στο εξής.  Μιας και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Από την Τρίτη και μέχρι 24/6, φροντίστε στα σχέδια σας για έντονη κοινωνική ζωή να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην πιαστείτε στον ύπνο.  Ακόμη, στις κοινωνικές υποχρεώσεις που θα κληθείτε να δώσετε το παρόν θα εισπράξετε πολλές υποσχέσεις.  Παρόλα αυτά φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις ή όταν έρθει η ώρα της συγκομιδής ας κρατάτε μικρό καλάθι.

Ενώ από την Τετάρτη έως τις 9/8 θα πρέπει να δώστε την δέουσα προσοχή σε θέματα διατροφής ή ύπνου.  Επειδή, από την μια πλευρά το στρες για να διεκπεραιώσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και από την άλλη το άγχος ή αβεβαιότητα για το μέλλον σας ωθούν να παραμελήσετε τον εαυτό σας.

Παρόλα αυτά όμως, από τις 27-30/6, θα έχετε την δυνατότητα μέσα από ξαφνικές γνωριμίες να προωθήσετε ορισμένες φιλοδοξίες (κυρίως οι γεννημένοι από 11-14/8).

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και τις 22/7, χαράσσετε νέα γραμμή πλεύσης προς την υλοποίηση στόχων σχετικά με τον εαυτό σας ή την οικογένειας σας κάτι το οποίο σας ξε – αγχώνει.

Από την Τρίτη έως τις 24/6, προσπαθήστε να μην εντυπωσιάζεστε μόνο από την εξωτερική εμφάνιση αγνοώντας τα υπόλοιπα κριτήρια σε μια σχέση, ούτως ώστε να οδηγηθείτε στην καλύτερη εκλογή για συνεταίρους, συνεργάτες ή σύντροφο.  Ακόμη, μην σας πιάσουν οι υπερβολές σας και θελήσετε να εκπληρώσετε απαιτήσεις που δεν είναι συμβατές με τα οικονομικά σας δεδομένα.

Ενώ μέχρι τις 9/8 μπορείτε εύκολα να βρείτε συμμάχους στις επαγγελματικές ή κοινωνικές σας δραστηριότητες.  Ωστόσο για να μην μείνετε στα κρύα του λουτρού ας στηριχτείτε στις δικές σας δυνατότητες και ικανότητες.  Επίσης, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας διότι θα προκύψουν δαπάνες που δεν τις έχετε υπολογίσει.

Παράλληλα, από τις 27-30/6, θα έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις που σας αποδιοργανώνουν από την καθημερινότητα σας ή και να ερωτευθείτε μέσα από απρόσμενες συγκυρίες (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 11-14/9).

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 22/7, το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

Από την Τρίτη έως 24/6, είναι πολύ πιθανόν να ενοχληθείτε ή ακόμα και να εξοργιστείτε από επιλογές και προτιμήσεις ατόμων με τα οποία έρχεστε σε επαφή. Μην αντιδράσετε ακραία καθώς αυτή η συμπεριφορά σας ενδέχεται να είναι προϊόν επήρειας τρίτων.  Ακόμη, μην αφεθείτε πλήρως στην οργάνωση και σχεδίαση των μελλοντικών κινήσεων σας και δεν λάβετε υπόψη τα προβλήματα που υπάρχουν στην εργασία και γενικότερα στην καθημερινότητα σας.

Ενώ από την Τετάρτη έως τις 9/8 θα νιώθετε την ανάγκη να δουλέψετε σκληρά για να εκπληρώσετε στόχους και φιλοδοξίες.  Ταυτόχρονα, ίσως να υπάρχουν διαπληκτισμοί ή συγκρούσεις με συνάδελφους, συνεργάτες, με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας, ισχύος ή ιεραρχίας σχετικά με το πως διαχειρίζεστε τις κοινωνικό-επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Ωστόσο από τις 27-30/6, φροντίστε να βρίσκετε έξω διότι θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14/10).

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για ένα μήνα βάζετε μπρος σχέδια ή όνειρα που συμπεριλαμβάνουν ή εμπλέκουν με τον ένα ή άλλο τρόπο και την οικογένεια σας.

Από τις 23-24/6, χειριστείτε ορθολογικά το πορτοφόλι σας.  Οι γονείς μην δαπανάτε ανεξέλεγκτα τα χρήματα σας για να καλύψετε υπερβολικές ανάγκες των παιδιών σας και οι υπόλοιποι μην αναμείξετε συναισθήματα με οικονομικά, καθώς δεν θα έχετε σωστή κρίση στο εάν πρέπει η δεν πρέπει να επενδύσετε.

Ενώ από την Τετάρτη έως τις 9/8 γίνεστε πιο αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις και περίεργοι να μάθετε νέα πράγματα ή να βιώσετε νέες εμπειρίες.  Είναι πολύ πιθανόν, αυτό το χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι ή να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο για να διευρύνετε τις γνώσης σας.

Βέβαια από τις 27-30/6, θα έχετε την δυνατότητα μέσα από απρόσμενες συμπτώσεις να προωθήσετε επαγγελματικούς, οικονομικούς ή συναισθηματικούς στόχους (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 10-13/11).

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες αισθάνεστε την ανάγκη να γεμίσετε μπαταρίες, προκειμένου  να ανακτήσετε δυνάμεις και να κάνετε πράγματα που σας ανανεώνουν.  Παράλληλα, θέλετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με σπίτι, οικογένεια ή με κληρονομικά.

Από την Τρίτη έως 24/6, σας πιάνει μια τρελή επιμονή να περάσετε καλά ικανοποιώντας τα κέφια σας.  Ενδεχομένως η συμπεριφορά σας αυτή να δυσαρεστήσει ή να απομακρύνει φίλους από την ζωή σας.  Για αυτό λοιπόν φανείτε πιο συνετοί, μην απορροφηθείτε στις διαπροσωπικές σχέσεις και αγνοήσετε σημαντικές εξελίξεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Από την Τετάρτη έως τις 9/8 θα θέλετε να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες είτε είναι δικές σας είτε πρόκειται για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που ίσως να σας κοστίσουν κάτι παραπάνω.  Συνεπώς, για να μην ξεφύγετε από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο στο πορτοφόλι σας.

Παρόλα αυτά όμως, σχέδια που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια, νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ή ακόμη και εκκρεμείς υποθέσεις με άτομα από το παρελθόν λαμβάνουν χώρα τώρα και θα έχουν θετική έκβαση στο μέλλον.  Ενώ, δεν αποκλείεται να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας (κυρίως οι γεννημένοι από 10-13/12).

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για ένα μήνα το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Όμως, για να πάνε τα πράγματα όπως θέλετε χρειάζεται να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας.

Ιδιαίτερα από τις 23- 24/6 σιγουρευτείτε ότι έχουν γίνει κατανοητά τόσο αυτά που λέτε όσα και αυτά που ακούτε, ώστε να μην υπάρξουν επικοινωνιακά λάθη και επωμιστείτε όλο το κόστος εσείς.  Ταυτόχρονα θα πρέπει να έχετε να μάτια σας δεκατέσσερα σε κάθε μετακίνηση σας, αφού ο νους σας θα ταξιδεύει.

Ενώ από την Τετάρτη έως τις 9/8, για να μην διαταράξτε καμία σχέση φροντίστε να μην τους προκαλείται με την συμπεριφορά σας. Διαφορετικά, ίσως να ειπωθούν λόγια που στο μέλλον να τα μετανιώσετε αλλα θα είναι αργά για να ανατρέψετε την κατάσταση.

Ωστόσο από τις 27-30/6, μέσα από ξαφνικές συγκυρίες επιλύετε οικονομικές εκκρεμότητες, με την αρωγή του/της συντρόφου ή κάποιου συγγενή. Από την άλλη πλευρά οι ελεύθεροι της παρέας ευνοείστε στο να ερωτευθείτε (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 9-11/1).

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από την Δευτέρα έως τις 22/7 επικεντρώνεστε σε θέματα δουλειάς ή σε ζητήματα καθημερινής ρουτίνας, όπου θα έχετε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων, για να οργανώσετε και να βάλλετε σε τάξη τα πράγματα.

Ιδιαίτερα από τις 23-24/6, μην μείνετε μόνο σε γενικές και αόριστες συζητήσεις για το μέλλον εσάς των ίδιων και της οικογένειας σας αλλά περάστε και στην ενεργό δράση. Προκειμένου να αρχίσετε να βλέπετε τα πρώτα ορατά σημάδια βελτίωσης άμεσα.  Ακόμη, φροντίστε οι διάφορες δραστηριότητες σας να μην σας απομυζούν περισσότερα από αυτά που μπορείτε για να μην αγχωθείτε αργότερα.

Ενώ από την Τετάρτη έως τις 9/8 θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τα νευρά σας γιατί μπορεί να συγκρουστείτε ή να διαπληκτιστείτε με συναδέλφους ή εργοδότη.  Μάλλον κάτι τέτοιο δεν θέλετε να γίνει για αυτό ας είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας.

Ωστόσο από τις 27-30/6, μέσα από απάντεχες συναντήσεις ή γνωριμίες μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικές ιδέες ή ακόμη και να βρείτε υποστηριχτές των απόψεων σας. Ταυτόχρονα, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα μέσα από τυχαίες και ξαφνικές συναντήσεις (ιδίως οι γεννημένοι από 7-10/2).

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες θα λάμπετε κυριολεκτικά και μεταφορικά.  Αυτό το διάστημα ίσως να νιώσετε την επιθυμία να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα τόσο στην  προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας πορεία. 

Από τις 23-24/6, δεν ενδείκνυται να συζητήσετε με τον οποιοδήποτε για οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα γιατί ενδέχεται να χάσετε τις όποιες στηρίξεις είχατε σε αυτά τα θέματα.  Ακόμη, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και να συμπεριφέρεστε με έξυπνο τρόπο σε κάθε κριτική που δέχεστε ή ασκείται από οικεία πρόσωπα σε εσάς.

Ενώ από την Τετάρτη έως τις 9/8 χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί σε επενδύσεις είτε είναι οικονομικές είτε συναισθηματικές διότι θα έχετε την τάση να κάνετε βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις.  Επιπλέον, μην ξεχνάτε τα λάθη που υποπέσατε στο παρελθόν έτσι ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον .

Ωστόσο από τις 27-30/6, είναι πολύ πιθανόν να ανακαλύψετε νέες οικονομικές πηγές μέσα από νέες συνεργασίες. Συνήθως όταν ένας τομέας της ζωή μας πάει καλά σιγά – σιγά και υπόλοιποι ομαλοποιούνται η βρίσκονται λύσεις.  Αυτό σημαίνει ότι και στα συναισθηματικά σας δεν μένετε με σταυρωμένα αφού θα δείξτε ενδιαφέρον για ένα άτομο από το καθημερινό σας περιβάλλον ή από τον χώρο της εργασίας σας (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 8-12/3)

 

 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr