29/6/ – 5/7/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από 1/7 – 3/7 αποφασίζετε να κάνετε αλλαγές στα του οίκου σας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, όπως και να τακτοποιήσετε ή διευθετήσετε χρονίζοντα θέματα της οικογένειας σας.  Παράλληλα έχετε και την ανάλογη διάθεση και όρεξη για ερωτικές περιπέτειες, κατάστρωση σχεδίων για παιδιά ή ακόμη και άνοιγμα των φτερών σε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

Από τις 2/7 και για ένα δεκαπενθήμερο ίσως η ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού σας σχεδίου να μην έχει την αναμενομένη εξέλιξη, αντί να εκνευρίζεστε ή να γκρινιάζετε στα μέλη της οικογένειας σας μήπως πρέπει να αναρωτηθείτε που ευθύνεστε ή τι πήγε στραβά (κυρίως οι γεννημένοι από τις 29-31/3).

Ενώ από την Παρασκευή μια απρόσμενη βοήθεια που θα λάβετε από οικείο ή συγγενικό γυναικείο πρόσωπο συμβάλει στο να βάλετε μπρος τις μηχανές για να κατακτήσετε όλα αυτά που επιθυμείτε σε κοινωνικό, προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.  Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στις πιο πάνω απόπειρες.  Βασική προϋπόθεση είναι να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο τις επεμβάσεις παιδιών, συντρόφων ή μελών της οικογένειας ή να μην τις επιτρέψετε να ανδρωθούν όσον αφορά τα πιο πάνω ζητήματα.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Για το επόμενο τριήμερο σε συνομιλίες ή σε συζητήσεις που θα έχετε μην υποσχεθείτε παραπάνω από όσο μπορείτε να εκπληρώστε ή φροντίστε να έχετε εναλλακτικά σενάρια σε περίπτωση που κάποιο όνειρο σας δεν ακολουθήσει την επιθυμητή πορεία.  Ακόμη, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να αναπτύξετε, να αναδείξετε ή και ακόμα να ανακαλύψετε τα ταλέντα για τα οποία βέβαια δεν θα πρέπει να τρέφετε αυταπάτες.  Τέλος, η τακτοποίηση οικογενειακών υποθέσεων ή εσάς των ιδίων, σας απαλλάσσει από βάρη.

Από την Πέμπτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα ανακαλύψετε νέες δραστηριότητες, που θα χρωματίσουν την καθημερινότητα σας και θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.  Ακόμη θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από τις 28-30/4).

Το Σαββατοκύριακο μια αναπάντεχη μη εμφανή χείρα βοηθείας που θα λάβετε, θα σας δώσει μια ανάσα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας αποκατάσταση από κάθε πλευρά.  Για να μην σκορπιστεί στους πέντε ανέμους αυτή η εύνοια, φροντίστε στις επαφές, στις επικοινωνίες ή στις συζητήσεις που θα έχετε με κοντινούς σας ανθρώπους να είστε προσεκτικοί στο τι θα πείτε για να μην υπάρξει ανατροπή του σκηνικού.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Μέχρι και τις 3/7 συνεχίσετε να επιδιώκετε την προβολή και την έκθεση σας, καθώς μέσα από αυτές τις τακτικές θα προκύψει μια σημαντική ευκαιρία που θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα συμβάλει και στην οικονομική σας ελάφρυνση.  Βασική προϋπόθεση είναι οι ενέργειες – κινήσεις σας να έχουν σαφή και ξεκάθαρο στόχο, ώστε να μην προκληθεί σύγχυση ή μπέρδεμα τόσο σε εσάς όσο και στους άλλους.  Μην ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτό το διάστημα προκύπτουν συνεργασίες ή συμφωνίες, που μπορούν να δώσουν/χαρίσουν άλλη δυναμική στα όνειρα σας.

Από τις 2/7 και για ένα δεκαπενθήμερο θα πρέπει να μαζευτείτε οικονομικά διότι θα προκύψουν έξοδα τα οποία δεν τα έχετε υπολογίσει ή παλαιότερες οφειλές- υποχρεώσεις που έχετε παραμελήσει.  Τέλος, όσοι αναζητάτε μια νέα θέση εργασία φροντίστε να κινητοποιηθείτε για να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας (ιδίως οι γεννημένοι από τις 30/5-1/6).

Από το Σαββατοκύριακο, η συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων σε μελλοντικά σχέδια ή στόχους που έχετε θέσει είναι πολύ παραπάνω από την αναμενόμενη – συνηθισμένη, κάτι που όχι μόνο θα σας ξαφνιάσει αλλά θα σας κάνει και να μην το πιστεύετε.  Για αυτό το λόγο φροντίστε τα όσα θα λεχθούν για τα κεκτημένα σε οικογενειακό επίπεδο να μην οδηγήσουν σε απότομες/ξαφνικές αναβολές ή καθυστερήσεις των επιδιώξεων σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Μέχρι και την Παρασκευή ίσως να θέλετε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, χωρίς να είναι απαραίτητο να εστιάσετε μόνο σε φιλοσοφικά ή ψυχολογικά ζητήματα.  Δώστε λίγο έμφαση στα της δουλειάς και θα δείτε τόσο η απόδοση σας όσο και η τσέπη σας να απογειώνονται.

Από την Πέμπτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Για να μπορέσετε να αποφύγετε τις κακοτοπιές προσπαθήστε να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία έτσι ώστε να μην φτάσετε σε αδιέξοδο η σε προστριβές (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από τις 30/6-2/7).

Ενώ το Σαββατοκύριακο αξιοποιείστε με τον καλύτερο τρόπο την απρόσμενη συμπαράσταση οικογενειακής φίλης που βρίσκεται δίπλα σας κυριολεκτικά ή μεταφορικά προκειμένου να κάνετε το επόμενο βήμα επαγγελματικά ή κοινωνικά. Για να μην μείνει αυτή η βοήθεια απλώς σαν μια ανάμνηση χωρίς ουσιώδη αποτελέσματα μην κοντραριστείτε με άτομα ανώτερα σας ή μην αμφισβητήσετε τις θέσεις τους. Κάντε κοινώς τους κινέζους.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Με όπλο την φαντασία ή πνευματικές ικανότητες, που διαθέτετε, θα μπορέσετε να δώσετε λύση σε προβλήματα που σας αγχώνουν.  Ακόμη, η ενασχόληση με θέματα αποκρυφισμού/μυστικισμού θα λειτουργήσει ως βάλσαμο στην ψυχή σας  Διαλέξτε και πάρτε λοιπόν!  Μην ξεχνάτε ότι έχετε εύνοια και προφυλάσσεστε από κακοτοπιές για αυτό τυχόν ρίσκα ή ανάληψη αρμοδιοτήτων μην τις μεταθέτετε για αργότερα κάνετε τες τώρα.

Από τις 2/7 έως τις 15/7 ίσως να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.  Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην σας εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σας αυτή την στιγμή που τις έχετε περισσότερο ανάγκη. Επομένως, δώστε έμφαση σε διατροφή και σε ξεκούραση (κυρίως οι γεννημένοι από τις 1-3/8).

Είναι πολύ πιθανόν, από το Σαββατοκύριακο να κάνουν την εμφάνιση τους άτομα από το κοινωνικό ή το άμεσο περιβάλλον, που κινητοποιούνται και σας δίνουν απρόσμενα την δυνατότητα να κλείσετε, να οριστικοποιήσετε ή να επισφραγίσετε σχέσεις ή συνεργασίες που δίνουν άλλη προοπτική – δυναμική στην πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε.  Ωστόσο, για να μην πάνε στράφι, οι όποιες επαφές σας θα πρέπει και οι σκέψεις σας να συνάδουν με αυτές τις ενέργειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Ιδιαίτερα μέχρι και τις 3/7 επενδύστε σε δεσμούς φιλίας ή στην κοινωνική σας ζωή μέσω των οποίων μπορείτε να κάνετε γνωριμίες που θα σας δώσουν μοναδικές εμπειρίες ή θα σας μυήσουν – εισάγουν σε διαφορετικούς τρόπους ζωής.  Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήνετε απέξω ή να αποκλείετε την οικογένεια ή τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, από εξόδους και σούρτα φέρτε ειδάλλως ετοιμαστείτε για μουρμουρητά και γκρίνια.

Από την Πέμπτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, να διασκεδάσετε, αλλά και να ερωτευθείτε.  Αυτό το διάστημα προσπαθήστε να ιεραρχήσετε τις υποχρεώσεις έτσι ώστε να μην βγείτε έκτος πορείας.  Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας διότι ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από τις 1-3/9).

Τέλος το Σαββατοκύριακο θα έχετε την δυνατότητα μέσω γνωριμιών, κύκλου ή επαφών, που διατηρείτε ενεργές φυσικά, να δείτε επιθυμίες ή συνήθειες, που σχετίζονται με καθημερινό πρόγραμμα ή εργασιακή ρουτίνα να αλλάζουν ριζικά. Ωστόσο για να προχωρήσουν τα πράγματα κατ ευχήν δεν θα πρέπει να εκμυστηρευτείτε τις όποιες σκέψεις σας στον οποιοδήποτε, κρατήστε και κάτι για εσάς.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Το παιχνίδι αυτές τις ημέρες εξελίσσεται γύρω από την καριέρα σας, επικρατεί ένας αναβρασμός, όπου δεν αποκλείεται να υπάρχει αύξηση αρμοδιοτήτων – ευθυνών σας, χωρίς να είναι βέβαιη και η μισθολογική σας εξέλιξη.  Ακόμη φίλοι και γνωστοί βοηθούν ποικιλοτρόπως για εκπλήρωση επιθυμιών και διακαών πόθων.  Αυτό που απαιτείται από εσάς για να μην χάσετε την μπάλα είναι πειθαρχία, ώστε να μην προσκολληθείτε σε ένα τομέα και χαθείτε από όλους τους άλλους.

Από τις 2/7 και για ένα δεκαπενθήμερο ίσως να κλονιστούν οι ισορροπίες σε σπίτι, δουλειά ή σε διαπροσωπικές σχέσεις.  Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις (κατά πρώτο λόγο οι γεννημένοι από τις 2-4/10).

Ενώ το Σαββατοκύριακο, τρέξετε για να αποκαταστήσετε σχέσεις με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας ή ιεραρχίας.  Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι η συμμαχία με ισχυρά πρόσωπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν άσσος στο μανίκι σε δύσκολές στιγμές.  Ωστόσο αυτό που χαρακτηρίζει όλη την ημέρα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε από πρόσωπο για το οποίο έχετε εκφράσει το ενδιαφέρον σας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Μέχρι και την Παρασκευή πιθανόν να πραγματοποιήσετε ένα σύντομο ταξίδι όπου δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο του να ερωτευτείτε.  Πριν πέσετε στα πατώματα φροντίστε να σιγουρευτείτε ότι η επιλογή σας το αξίζει.  Ακόμη, στα σχέδια ή στα όνειρα που ετοιμάζετε φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές επιλογές, καθώς η τροπή ή η εξέλιξη των πραγμάτων σε σχέση με αδέλφια ή με συγγενείς ίσως να σας οδηγήσει σε ριζικές ή εκ βάθρων αλλαγές του τρέχοντος σκηνικού.

Από την Πέμπτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες οι συνθήκες που επικρατούν σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας καθώς αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.  Αν και κάποιες αλλαγές θα σας πιάσουν εξαπίνης. Εξαιτίας αυτού ίσως να μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε κάποια μελλοντικά σας σενάρια (κυρίως οι γεννημένοι από τις 1-3/11).

Το Σαββατοκύριακο, κάποιος συνεργάτης, σύντροφος ή φίλος κινητοποιείται και προσφέρει αφειδώς την βοήθεια του με κάθε τρόπο και μέσο.  Γεγονός που συμβάλει στο να κάνετε ένα νέο διαφορετικό ξεκίνημα σε καθημερινότητα ή εργασία, το οποίο σηματοδοτεί και μια νέα πορεία ζωής.  Ωστόσο, για να γίνει πραγματικότητα αυτή η νέα αρχή θεωρείται ως προαπαιτούμενο στόχοι ή όνειρα που έχετε θέσει να μην έρχονται σε σύγκρουση με τις αλλαγές στους πιο πάνω τομείς.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Τα επιπλέον χρήματα που έχετε, μην αρχίζετε να τα σκορπάτε σε εκδρομές ή ταξίδια, καθώς τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να σας χτυπήσουν την πόρτα απλήρωτοι λογαριασμοί ή άλλες ξεχασμένες οικονομικές υποχρεώσεις. Για αυτό φανείτε συνετοί και ιεραρχήστε σωστά τις υποχρεώσεις σας. Παρόλες τις τρέχουσες εξελίξεις, με όπλο την αισιοδοξία κάνετε σχέδια για ένα καλύτερο αύριο, αφού αυτό είναι που σας κρατά ζωντανούς και σας δίνει κουράγιο για να συνεχίζετε.

Ιδιαίτερα από τις 2/7 έως τις 15/7 οι γεννημένοι από τις 1-3/12, θα πρέπει να δώστε την δέουσα προσοχή στην διαχείριση των κεκτημένων σας και όχι μόνο.  Πιθανότατα, να προκύψουν κάποια έξοδα είτε για να καλύψετε τις ανάγκες των παιδιών σας είτε για να δρομολογήσετε μελλοντικά σχέδια.  Βέβαια, ότι και αν κάνετε προσπαθήστε να έχετε κάποιο μέτρο ή αποφεύγετε βεβιασμένες κινήσεις.

Το Σαββατοκύριακο μια απρόσμενη χείρα βοηθείας, που θα λάβετε από γυναίκα, θα σας βοηθήσει στον να προχωρήσετε τα όποια σχέδια είχατε για την έναρξη ή προώθηση νέου επαγγέλματος ή ακόμη – ακόμη και για να κάνετε το πρώτο βήμα προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.  Ωστόσο, για να δείτε να πιάνει τόπο ή όποια συμπαράσταση μην το παρακάνετε με την ικανοποίηση ονείρων ή επιθυμιών.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Μέχρι και την Παρασκευή, οποιαδήποτε δυσκολία, πρόβλημα ή τυχόν παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με συνεταίρους ή συνεργάτες είναι η κατάλληλη περίοδος για να συζητηθεί, να λυθεί και να ξεπεραστεί. Ακόμη, πιθανόν να δεχτείτε πρόσκληση για κάποια κοινωνική εκδήλωση ή για να ακολουθήσετε τον καλό σας σε κάποιο σύντομο επαγγελματικό ταξίδι, όπου ο σύντροφος σας θα επιμένει παραπάνω από το φυσιολογικό.  Επίσης γυναικείο πρόσωπο βοηθά να ξελασπώσετε από οικονομικές εκκρεμότητες.

Από την Πέμπτη και τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε προσωπικές ή σε επαγγελματικές σχέσεις.  Προσπαθήστε να επιστρατεύεστε την διπλωματική σας συμπεριφορά για να προστατέψτε σχέσεις ζωής. Από την άλλη πλευρά όμως, αν είστε αποφασισμένοι να διακόψτε σχέσεις που έχουν τελματώσει εδώ και καιρό, ας είστε προετοιμασμένοι και για τις επιπτώσεις (κυρίως οι γεννημένοι από τις 30/12-1/1).

Ενώ το Σαββατοκύριακο, προσφέρεται για να προχωρήσετε ζητήματα οικονομικού ή συναισθηματικού περιεχομένου που σχετίζονται με εσάς τους ίδιους ή την οικογένεια σας.  Για να μην πέσει στο κενό αυτή η ευκαιρία φροντίστε να είστε λίγο πιο πάνω από το σύνηθες προσεκτικοί με τις διαφόρων μορφές συνεργασίες που συμπράττετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδα φαίνεται ότι οι κόποι των προσπαθειών σας πιάνουν τόπο μιας και ο χρόνος που αφιερώσατε για να γίνετε εξπέρ στην δουλειά σας είτε ανταμείβεται έμπρακτα, είτε με κάποια άλλη μορφή επιβράβευσης.  Τέλος, για εσάς που είστε μόνοι σας πραγματικά δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε μιας και όλα συνηγορούν υπέρ του να βρεθείτε μπλεγμένοι.

Ενώ από την Πέμπτη και για ένα δεκαπενθήμερο ίσως να σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον όπως να αλλάξτε δουλειά, κατοικία κλπ.  Βέβαια, ότι και αν κάνετε, ας είναι προϊόν λογικής και ήρεμης σκέψης. Επομένως, πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε με ψυχραιμία τις επόμενες κινήσεις σας (προπαντός οι γεννημένοι από τις 29-31/1).

Τέλος το Σαββατοκύριακο, μέσω των ατόμων που βρίσκονται στην ιδιωτική προσωπική σας ζωή είτε αυτά είναι κοντά σας είτε όχι μπορείτε να ξεκινήσετε συνδιαλλαγές, επικοινωνίες, να κάνετε ή να δεχτείτε επισκέψεις για να προωθήσετε νέες ιδέες ή απόψεις, ώστε να γίνουν εφαρμόσιμες και χρήσιμες σε καθημερινότητα και εργασία.  Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο μην θέσετε σε επισφαλή θέση επαγγελματικές σχέσεις ή συνεργασίες.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Με τις αλλαγές στα της δουλειάς να παίρνουν το δρόμο τους και εσάς να καμαρώνετε σαν παγώνι.  Έχετε πλέον την δυνατότητα να καλλιεργήσετε και να αρχίσετε να αναδεικνύετε σταδιακά ταλέντα κυρίως καλλιτεχνικά που ήταν καταχωνιασμένα στο ντουλάπι της αχρηστίας και της αδράνειας ή να ξεκινήσετε νέα χόμπι ή δραστηριότητες ψυχαγωγικού ή πνευματικού περιεχομένου.

Από την Πέμπτη και τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ίσως να προκύψουν κάποιες δυσκολίες σχετικά με φιλικό περιβάλλον, φιλοδοξίες ή γενικότερα την σταδιοδρομία σας.  Ενώ, η οικονομική αστάθεια ίσως να είναι η αιτία να πέσετε ψυχολογικά.  Από την άλλη όμως, μπορεί να είναι και η αφορμή για να αναζητήσετε νέες λύσεις και προοπτικές (ιδίως οι γεννημένοι από τις 28/2-1/3).

Τέλος το Σαββατοκύριακο εκεί που δεν το περιμένατε, εμφανίζεται η οικογένεια, που σας προσφέρει συμπαράσταση για να προχωρήσετε απερίσπαστοι για την κατάκτηση αυτών που επιθυμείτε. Αξιοποιείστε την βοήθεια που σας δίνετε για να κάνετε μεγαλύτερα άλματα στην επίτευξη στόχων ή φιλοδοξιών και όχι μόνο για να διασκεδάσετε ή να χαρείτε.

 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr