Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο του govastileto.gr

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο του govastileto.gr

8/6 - 14/6 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε έντονη την επιθυμία να επικοινωνήσετε με το κοντινό σας περιβάλλον.  Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτή την ενέργεια σας εποικοδομητικά με το να εκφράσετε ιδέες ή με το να προωθήσετε επαγγελματικές συμφωνίες.  Παράλληλα, μέσα από τις καθημερινές σας επαφές θα έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες αξιόλογες γνωριμίες.  Ενώ από 9-11/6, ίσως να ακούσετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που σχετίζονται με παιδιά ή σύντροφο.  

Από την Παρασκευή και μέχρι τις 8/7 θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, να διευθετήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες ή να επιλύσετε προβλήματα με συνεργάτες, συναδέλφους, γείτονες, συγγενείς ή αδέλφια.  

Τέλος για το επόμενο εξάμηνο μεριμνήστε να είστε ρεαλιστές στις απόψεις σας και να μην αυταπατάστε με ψεύτικες ιδέες ή όνειρα.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Δευτέρα έως τις 10/6 θα έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε κάποια οικογενειακά ή κληρονομικά ζητήματα.  Από 9 -12/6 ίσως να δεχτείτε ξαφνικά μια νέα επαγγελματική πρόταση από πρόσωπο που αναγνωρίζει ικανότητες και ταλέντα σας.  Ενώ, στον συναισθηματικό τομέα μπορεί να προκύψουν έντονες συναισθηματικές εμπειρίες. 

Ακόμη, από 12/6 και μέχρι 8/7 θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε τα οικονομικά ή να τακτοποιήσετε προσωπικές υποθέσεις χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία ή εμπόδιο στην πορεία σας.

Από την Παρασκευή έως 17/11 προσπαθήστε να μην πετάτε στα σύννεφα σχετικά με νέους επαγγελματικούς στόχους ή με την γνωριμία νέων φίλων, διότι θα αναιρέσετε την αρχική σας εικόνα με τον α ή β τρόπο.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Αυτή την εβδομάδα ευνοείστε στο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, να κλείσετε μια ενδιαφέρουσα εμπορική ή οικονομική συμφωνία ακόμη και να συναντήσετε το έτερο σας ήμισυ.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινητοποιηθείτε και να είστε σε εγρήγορση για να αδράξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στο δρόμο σας. 

Από την Παρασκευή έως τις 8/7 θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε τις αλλαγές που επιδιώκατε εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή εμπόδια.  Παράλληλα, επιλύετε πιθανές παρεξηγήσεις ή διαπληκτισμούς με κάποιο μέλος της οικογένεια σας ή βρίσκετε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα.

Εν τω μεταξύ για τους επόμενους έξι μήνες σε ζητήματα κοινωνικό-επαγγελματικής εξέλιξη επεξεργαστείτε κάθε πρόταση με σύνεση και μην μένετε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων διαφορετικά στο τέλος θα οδηγηθείτε σε αυταπάτες.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Η τύχη είναι με το μέρος σας, καθώς από το πουθενά προκύπτουν νέες πηγές εσόδων ή τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν το τελευταίο διάστημα.  Από 9-12/6 ίσως να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις ή αισιόδοξα μηνύματα για νέες συνεργασίες. Ενώ μέσα από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο ή να έρθει στο προσκήνιο μια σχέση από το παρελθόν.

Ακόμη, από 12/6 μέχρι 8/7 ξεπερνάτε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σε επαγγελματικές ή σε καθημερινές σας συναλλαγές.  Με αποτέλεσμα να λέτε αντίο σε αρνητικές σκέψεις και άγχος που σας κυρίευε το τελευταίο διάστημα.  

Από την Παρασκευή και μέχρι 17/11δεν χρειάζεται να ενεργήσετε με ευαισθησία -φαντασία σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά σχέδια, νομικές υποθέσεις ή γενικότερα συναλλαγές με ανθρώπους έξω από το άμεσο περιβάλλον σας.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από 8/6 και μέχρι την Τετάρτη θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας.  Αυτό που πρέπει να κάνετε από την δική σας πλευρά είναι να δράσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο δρόμο σας.  Ενώ από 9-12/6 ένα άτομο από το παρελθόν έρχεται για να σας βοηθήσει ή μέσα από επαφές ή συναντήσεις που θα προκύψουν ξαφνικά σας έρχονται ιδέες, που βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας.

Από την Παρασκευή έως 8/7 σταδιακά ομαλοποιούνται οι σχέσεις με φίλους καθώς τον τελευταίο διάστημα είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις ή δυσκολίες στις σχέσεις σας.  Ακόμη, ομαλοποιούνται τα έσοδα που προέρχονται από εργασία.

Τέλος, για τους επόμενους έξι μήνες, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να περιμένετε να εισπράξετε χρήματα άλλα αυτά να μην φτάσουν ποτέ στα δικά σας χέρια με κάποιο τρόπο και να βρίσκεστε και πάλι σε κατάσταση αναμονής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Ιδιαίτερα, αυτή την εβδομάδα θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση από ένα άτομα που πιστεύει και αναγνωρίζει τις επαγγελματικές σας ικανότητες.  Για αυτό το λόγο προσπαθήστε να αξιοποιήστε αυτή την δυνατότητα για τα φτάσετε πιο κοντά σε φιλοδοξίες και όνειρα.  Από την Τρίτη έως τις 12/6 θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που εκκρεμούν από την εργασία σας.  Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δεχθείτε ξαφνικά κάποια επαγγελματική πρόταση ή να μάθετε ευχάριστα νέα από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σας.  Από την Παρασκευή και μέχρι τις 8/7 ξεπερνάτε δυσκολίες ή εμπόδια που αντιμετωπίσατε σε κοινωνικό – επαγγελματικό επίπεδο.  Επομένως, από εδώ και πέρα μπορείτε να προωθήσετε και να πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε στους πιο πάνω τομείς.

Τέλος, από 12/6 έως 17/11 στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μην μένετε μόνο στην εξωτερική εικόνα διότι θα έχετε την τάση να εντυπωσιάζεστε με λάθος άτομα και στην συνέχεια να απογοητεύεστε όταν συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 9 – 12/6 έχοντας στις αποσκευές σας την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση για το καινούριο.  Οι απρόσμενες γνωριμίες, όπου μπορούν να εξελιχθούν από πολύ προσωπικές ως και καθαρά επαγγελματικές θα είναι το ψωμοτύρι των ημερών.  Για αυτό ανάλογο με το που εστιάζετε κινηθείτε για να αδράξετε όσο το δυνατόν πιο πολλά. 

Από 10-11/6 θα λάβετε μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν όσον αφορά κάποια φίλη ή ένα στόχο που είχατε θέσει.

Από 12/6 και για το επόμενο εξάμηνο σε οτιδήποτε που έχει να κάνει με αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας ας είστε πιο υποψιασμένοι και πριν το υιοθετήσετε, λάβε υπόψη σας όλα τα στοιχεία σχετικά με αυτό.

Τέλος, καλό θα είναι να έχετε πιο συγκεκριμένο και οργανωμένο πρόγραμμα για δουλειές που θα πρέπει να γίνουν για να μην χάνετε χρόνο στα πέρα δώθε.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας κινητοποιείτε τον κύκλο σας με τρόπο, που να μην βγάζει μάτι και βάζετε μπροστά για να έρθουν οι επιθυμητές αλλαγές στην ρουτίνα της καθημερινότητας και στην δουλειά.  Το διάστημα είναι άξιο λόγου, οπότε μην το αφήσετε να πάει χαμένο.

Το διήμερο 10 – 11/6 θα λάβετε μηνύματα στήριξης από το κοντινό σας περιβάλλον όσον αφορά επαγγελματικές επιλογές ή γενικότερα για την κοινωνική σας ανέλιξη.

Από την Παρασκευή και για το επόμενο εξάμηνο σε άτομα που θα κάνουν ην εμφάνιση τους σε προσωπική ζωή ή που θα υπόσχονται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.  Κάντε χρήση της διορατικότητας, της διαίσθησης αλλά και λίγη έρευνα για όλα αυτά που λέγονται, προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.  Μόνο με αυτό τον τρόπο δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα χάσετε χρόνο.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Μέχρι και την Παρασκευή θα είστε σε ένα επικοινωνιακό ντελίριο με τηλέφωνα να χτυπάνε διαρκώς, με αρκετές έως πολλές επισκέψεις, συναντήσεις ή ακόμη και ταξίδια, που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε.  Ε, καλά δεν θα είστε και σε κανένα μαρτύριο, ούτως η άλλως είναι κάτι που σας αρέσει το απολαμβάνετε και μέσα στα πλαίσια αυτής της κινητικότητας σας χτυπάει και απροειδοποίητα την πόρτα ο έρωτας.  Τέτοια χτυπήματα, αλήθεια πώς να τα αντέξετε!

Το διήμερο 10 – 11/6 αυτά που θα σας μεταφέρει κάποια φίλη θα δώσουν άλλη πνοή σε σχέδια για προσωπική ζωή, παιδιά ή δουλειά.

Από 12/6 και για τους επόμενους έξι μήνες μέσα στο καλοκαίρι εκεί που και εσείς λέτε να χαρείτε σαν μικρά παιδιά.  Κάνουν την εμφάνιση τους υποθέσεις προσωπικές ή με κάποιο μέλος της οικογένειας που σας έχει ανάγκη και θέλει την φροντίδα σας. Με αποτέλεσμα να σας κάνουν να αναθεωρήσετε το πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της εβδομάδας ότι οι κόποι σας πιάνουν τόπο, καθώς θα δείτε με κάπως ανορθόδοξο τρόπο οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις που σχετίζονται με οικογένεια, σπίτι ή παιδιά είτε να παίρνουν το δρόμο είτε να βρίσκετε κάποια λύση.  Σε κάθε περίπτωση και τα δυο είναι ευπρόσδεκτα, αφού συμβάλλουν στην ψυχική σας ηρεμία.

Το διήμερο 10 -11/6 μπορείτε να τακτοποιήσετε/διευθετήσετε ξεχασμένες οικονομικές εκκρεμότητες, με ευνοϊκούς όρους για εσάς.

Από την Παρασκευή και για το επόμενο εξάμηνο αυτά που συζητάτε, λέτε, γράφετε, επικοινωνείτε ή υπογράφετε, φροντίστε να είναι ξεκάθαρα, σαφή και να μην υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιδέχεται διπλή ερμηνεία.  Ακόμη, μην ξεκινάτε ταξίδια δίχως να έχετε συγκεκριμένο προορισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Με καλοκαιρινή, ανεβασμένη διάθεση την οποία όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά και με κάθε ευκαιρία την επιδεικνύετε και πολύ καλά κάνετε άλλωστε.  Η προβολή, η ανάδειξη ή και η επικοινωνία ταλέντων, ικανοτήτων ή και δεξιοτήτων γίνεται με έξυπνο και καινοτόμο τρόπο που αφήνει άναυδους, όσους το βλέπουν/συνειδητοποιούν.

Το διήμερο 10 – 11/6 με την βοήθεια κάποιας φίλης μπορείτε να προχωρήσετε μια προσωπικής σας υπόθεση.

Από την Παρασκευή και για το επόμενο εξάμηνο σε οποιασδήποτε μορφής οικονομική συναλλαγή, φροντίστε να είστε 100% παρών και να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους αυτής προτού την πραγματοποιήσετε.  Όπως επίσης και σε

συναισθηματικές εκδηλώσεις τρίτων μη γνωστών προς εσάς ας είστε λίγο υποψιασμένοι, μην δέχεστε τα πάντα έτσι σαν φυσικά.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Η συμπαράσταση/στήριξη της οικογένειας τόσο ηθικά όσο και πρακτικά βάζοντας το χέρι στην τσέπη, βοηθάει να ανοίξετε τα φτερά σας και να βάλετε μπροστά άμεσα σχέδια επαγγελματικά ή προσωπικά.  Μην κωλυσιεργείτε, ναι έχετε μια εβδομάδα στην διάθεση σας αλλά ο χρόνος περνάει γρήγορα!

Το διήμερο 10 – 11/6 οι δικοί σας άνθρωποι στέλνουν μηνύματα στήριξης για να προχωρήσετε σε επαγγελματικά ανοίγματα ή αλλαγές σε καθημερινότητα.

Από την Παρασκευή και για το επόμενο εξάμηνο αρχίζετε την διαδικασία της δικής σας ενδοσκόπηση, κάνετε το δικό ψάξιμο σχετικά με το πώς λειτουργείτε και κινείστε.  Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου σε νέα ξεκινήματα, ας είστε πιο επιφυλακτικοί και προχωρήστε μόνο κατόπιν μελέτης και έρευνας.

 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος


www.astro4u.gr
Scroll To Top