ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 16/4 – 23/4

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δε βρίσκετε την συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν. Προτιμήστε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας, χωρίς να κρατάτε επικριτική στάση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Αναθερμάνετε τη σχέση σας, περιορίστε την κτητικότητα και όχι μόνο, αφού μαζί με αυτήν θα πρέπει να περιορίσετε και την τάση σας για απιστίες. Για εσάς που είστε ακόμα αδέσμευτοι η αδρεναλίνη σας θα ρέει, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση στο κόκκινο. Η προσπάθειά για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Ίσως υποστείτε μερικές αλλαγές ή ανακατατάξεις, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε αφού δε θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Αποφύγετε ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις και μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν είναι διαυγείς. Δείτε εξονυχιστικά κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να κερδίσετε χρήματα ή να γλιτώσετε εξοδα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά. Πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ. Οργανωθείτε σωστά για να σας προσφέρει η βδομάδα. Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε το απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους. Αυξήστε τη διπλωματία και μειώστε τον εγωκεντρισμό σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι κάτι παροδικό και στη συνέχεια θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες ισορροπίες και να δουλεύετε περισσότερο απερίσπαστοι.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα ή κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το όλο κλίμα. Σίγουρα έχει μεγαλώσει κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να την διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας ανασφάλεια ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Κρατηθείτε μακριά από άτομα επιτήδεια που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι. Δώστε ηθική αλλά και πρακτική συμπαράσταση σε οικογενειακά πρόσωπα που το χρειάζονται , για να πάρετε και εσείς αργότερα. Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε

AΡΙΘΜΟΣ 9

Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας. Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα λάμπετε στην κυριολεξία.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.facebook.com/manos.mikidis