ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7/5 – 13/5

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θα κάνετε, ώστε να βάλετε σε εφαρμογή ότι ζητάτε. Κατασταλάξτε σε συμπεράσματα για να μην αμφισβητήσετε την κατεύθυνση που θα επιλέξετε και να είστε σίγουροι για τις επιλογές αλλά και τις ικανότητές σας πριν προχωρήσετε.

Αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με το περιβάλλον σας, αλλά και με τον εαυτό σας, αποφεύγοντας να γυρνάτε πίσω στο παρελθόν, που όχι μόνο σας πληγώνει, αλλά και σας εγκλωβίζει.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Οι προσπάθειες που καταλάβετε για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλετε δεν είναι πάντα αρκετές, γιατί δε γίνεται πάντα να είναι όλα ελεγχόμενα. Υπάρχει η πιθανότητα ορισμένοι από τους συνεργάτες σας να σας δουν ως ανταγωνιστές και να αλλάξουν τρόπο συμπεριφοράς απέναντί σας.

Φροντίστε να μην τους προκαλέσετε, γιατί θα τους επιβεβαιώσετε την λανθασμένη εντύπωση που έχουν και δε σας συμφέρει να τους χάσετε από το πλευρό σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Αφήστε το δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγει στην επιφάνεια, για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε τον παρορμητισμό που γενικώς σας διακρίνει.

Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας, να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια και όχι στις πλάτες των άλλων. Είστε άξιοι να για καταφέρετε και δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να φοβάστε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας και σταματήστε να έχετε συνέχεια ως πρώτη σκέψη το φόβο της αποτυχίας, γιατί εκτός ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, χάνεται πολύτιμο χρόνο για το μέλλον σας, που διαγράφεται ευνοϊκό.

Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και των απολαύσεων και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι, τόσο εσείς, όσο και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα σας. Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα, μια που ο ανταγωνισμός τρέχει στις φλέβες σας.

Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και να προβείτε στη λήψη σωστών αποφάσεων.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Βρείτε τον καλύτερό σας εαυτό και αναπτύξτε την ελευθερία δράσεως, μια που η μονοτονία και οι περιορισμοί στις σχέσεις δε σας ταιριάζουν.

Λειτουργήστε με γνώμονα τη λογική σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας και μην αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεπηδούν από το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς να υπάρχει λογική σειρά, για να καταλήξετε σε σωστές αποφάσεις και συμπεράσματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Δώστε μάχη μέχρι εσχάτων για το καθετί και επιτεθείτε με πάθος στους στόχους σας. Ξεκινήστε καλύπτοντας τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας, στους φίλους αλλά και στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μην διαιωνίζονται και εξακολουθούν να σας ταλανίζουν.

Η απαράμιλλη αυτοπεποίθηση που έχετε, σας κάνει να μην αρκείστε στο μέτριο και το λίγο δε σας λέει τίποτα, οπότε ριχτείτε στη μάχη.

Θα καταφέρετε να κινηθείτε ακόμα πιο άνετα στο χώρο σας και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Κάντε τις υπερβάσεις σας και περιφρονήστε ότι βρίσκεται ένα σκαλί παρακάτω. Δώστε χρόνο πρώτα στον εαυτό σας να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και μετά ασχοληθείτε με τις προσωπικές, οικογενειακές και εργασιακές σας σχέσεις.

Με καθαρό πνεύμα και άριστη ψυχολογία, θα πετύχετε θαύματα έως το ακατόρθωτο. Εσείς πρέπει να το υποστηρίξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια που η φλογερή επιθυμία και απαίτησή σας είναι «εγώ πάντα πρώτος».

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο και να βρείτε διεξόδους στα προβλήματα που υπήρχαν στις συνεργασίες σας.

Ανατροπές θα υπάρχουν αλλά οι προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από τα απρόοπτα, θα σας τονώσουν και θα σας ωθήσουν να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο με σωστή στρατηγική για να βγείτε νικητές από τις όποιες αντίξοες καταστάσεις και αν υπάρξουν.

Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε πως ότι είχατε να πάρετε από τη θεά τύχη το έχετε λάβει κάνετε λάθος.


ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Οι σωματικές σας δυνάμεις και η πληθωρική ζωτικότητα, θα γίνει σύμμαχος με την τύχη, για να λάβετε ότι περιμένατε και ακόμα πιο πολλά. Η άνοδος στον οικονομικό σας τομέα θα είναι θεαματική, γι’ αυτό κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακό πνεύμα.

Εκμεταλλευθείτε την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτετε σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένα πλεονέκτημα για να προσεγγίσετε θετικά τη ζωή.

Εκδηλώστε τον ερωτισμό σας σε άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν και μην καταναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις ή περιπέτειες της μιας βραδιάς.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.mikidis.gr