ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 24/4 – 30/4

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Oσοι από σας είστε σε σχέση, την περίοδο αυτή , ίσως αισθανθείτε παγιδευμένοι μέσα σε αυτή. Η μοναδική λύση είναι να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφό σας για τα θέματα που σας απασχολούν οπότε όλα θα βρούν την σωστή διέξοδο.
Αν από αυτήν την συζήτηση διαπιστώσετε ότι συνεχίζουν να μην υπάρχουν εναλλακτικές (και ότι τελικά είστε δυστυχισμένοι) τότε καλύτερα να δώστε ένα αξιοπρεπές τέλος. Πάντα και για τα πάντα υπάρχουν επιλογές.. Αρκεί να το καταλάβετε νωρίς.
Γενικά αναλάβατε πρωτοβουλίες που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι εσείς έχετε το κλειδί των εξελίξεων της ζωής σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα σε ερωτικό επίπεδο είχαν κολλήσει και είχατε την αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωρούσε. Την εβδομάδα αυτήν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα δώσετε τέλος σε αναμονή και στασιμότητα και θα δείξετε ηγετική τάση.
Αυτό σημαίνει ότι θα πλησιάσετε τον σύντροφο σας και θα επιδιώξετε ολικό ξεκαθάρισμα, δηλαδή επανασύνδεση ή οριστικό χωρισμό. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, σε καλό θα σας βγεί.
Οσοι από σας ..ψάχνεστε ερωτικά θα βρείτε τρόπο να κάνετε μια νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας φανεί πολύ ελκυστικό.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Έχετε περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα και πολλοί από σας έχετε πάρει απόφαση να αφήσετε πίσω σας κακές αναμνήσεις σε ότι αφορά χρήματα και συναισθήματα.
Πρέπει να καταλάβετε ότι οικονομικά και συναισθηματικά αποκτήματα είναι όμοια πράγματα και το ένα επηρεάζει το άλλο. Αναζητήστε μέσα σας ποιο από τα δύο κυριαρχεί και συνειδητοποιήστε ότι τα χρήματα μπορεί να γίνουν σύμμαχος ή αντίπαλος στις σχέσεις.
Τα χρήματα μπορεί να ηρεμούν την οικονομική σας ανασφάλεια αλλά δεν μπορούν να εξαγοράσουν την αγάπη.

Έχει ειπωθεί ότι το χρήμα είναι Θεός αλλά είναι στο δικό σας χέρι να δεχθείτε ή όχι την ‘’αλήθεια’’ αυτού του ισχυρισμού.. Σε όποια άποψη και αν καταλήξετε θα έχετε και τα ανάλογα.. αποτελέσματα στην προσωπική σας ζωή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Γρήγορες εξελίξεις και δυναμικές δονήσεις σας περιμένουν αυτήν την εβδομάδα καθώς θέματα που είχαν κολλήσει αρχίζουν και λύνονται και μάλιστα γρήγορα.
Εκμεταλλευτείτε άμεσα όποια ευκαιρία σας προκύψει, γιατί ίσως να μην σας ξαναπαρουσιαστεί εύκολα.
Σε επαγγελματικό σας επίπεδο θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να κεντρίσετε τα πρόσωπα εκείνα που μπορούν σημαντικό ρόλο στην εργασιακή σας εικόνα.
Η τύχη θα είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει τις εξελίξεις και μια συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν θα ανατρέψει σχέδια και προγραμματισμούς. Για τους αδέσμευτους η εβδομάδα ενδέχεται να επιφυλάσσει ένα απολαυστικό ρομάντζο.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Την εβδομάδα αυτήν αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο μια ευκαιρία που θα σας δοθεί, σχετικά με ένα συγκεκριμένο εγχείρημα που σας κεντρίζει την προσοχή αυτό το διάστημα. Βρίσκεστε σε μια φάση εξελίξεων εδώ και αρκετό καιρό. Την περίοδο αυτήν θα κάνετε μεγάλη πρόοδο και θα κινηθείτε σε άλλη κατεύθυνση.
Αισθάνεστε την ανάγκη να διασφαλίσετε τη σταθερότητα στα ερωτικά σας, χωρίς να ανέχεστε πλέον κούφιες υποσχέσεις για το αύριο.
Ακολουθείστε τη διαίσθηση και τη φωνή της καρδιάς σας που οδηγούν τα βήματά σας στην αγκαλιά του συντρόφου σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Αν έχετε σχέση στην φάση αυτήν (λόγω κάποιων μην αναμενόμενων εξελίξεων), θα αναρωτηθείτε για το μέλλον του δεσμού σας. Αν έχετε αμφιβολίες για το ταίρι σας, ίσως λάβετε την απόφαση να ακολουθήσετε χωριστό δρόμο από δω και στο εξής .
Αν δεν έχετε σχέση, φαίνεται πως θα εμφανιστεί ένα νέο άτομο στη ζωή σας ,κάτι που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.
Έχετε ανάγκη από ισορροπία και αρμονία. Την εβδομάδα αυτήν , θα πρέπει με ηρεμία και ψυχραιμία μα αντιμετωπίσετε αυτά που σας απασχολούν και να δείτε τον εαυτό σας όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε.
Αν σας απασχολούν νομικές υποθέσεις, φαίνεται πως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σχετικά με ότι σας έχει ταλαιπωρήσει..

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Δύσκολη περίοδος σχετικά με τις επαφές σας. Άτομα στα οποία είχατε βασιστεί, θα αποδειχθούν αφερέγγυα τελικά. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες εξιδανικεύσεις, που είχατε κάνει θα χρειαστεί να αντικατασταθούν από ρεαλισμό και κυνικότητα.
Να θυμάστε ότι οι αλλαγές είναι μέρος της ζωής και φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα στα νέα δεδομένα – φαίνεται ότι σε αυτήν την φάση, κάτι κλείνει τον κύκλο του.
Στα ερωτικά σας, μην κάνετε υποθέσεις και μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, αν δεν ακούσετε και την άλλη πλευρά.
Στα εργασιακά σας, ίσως έχετε ξαφνικές ανατροπές. Φροντίστε μόνο να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία και να μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις, ακόμη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Η εβδομάδα σας εφιστά την προσοχή σχετικά με μία απόφαση που ενδέχεται να λάβετε βιαστικά και που πιθανά να μετανιώσετε στο μέλλον. Σας προειδοποιεί επίσης για κατασπατάληση της εσωτερικής σας ενέργειας και σας συμβουλεύει να εστιάσετε την προσοχή σας σ’ αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρει να πετύχετε, χωρίς να καταπιάνεστε με πολλά πράγματα συγχρόνως.
Αξιοποιήστε στο έπακρο μια κοινωνικο-επαγγελματική ευκαιρία που θα βρεθεί αυτήν την εβδομάδα στον δρόμο σας, χωρίς να χρονοτριβήσετε καθόλου.
Αυτό το διάστημα θα δείτε ότι θα επιφέρετε θαύματα, στη σχέση σας με ένα νεαρό μέλος της οικογένειάς σας με το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε προστριβές και προβλήματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Την εβδομάδα αυτήν θα πρέπει με γαλήνη και ηρεμία να κοιτάξετε μέσα σας, να αντιμετωπίσετε τις ερωτικές σας επιθυμίες , τις κρυφές ερωτικές σας ανάγκες και να αναρωτηθείτε πού αυτές μπορεί να σας οδηγήσουν.
Όσοι από σας είστε δεσμευμένοι φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σχετικά με τον δεσμό σας και αναζητήστε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων σας. Απαλλαγείτε από φοβίες και προκαταλήψεις ,πιστέψτε στον εαυτό σας και πατήστε στα πόδια σας.
Έχετε μεγάλη ευαισθησία και διαίσθηση αυτό το διάστημα και μπορείτε να κινηθείτε με ασφάλεια χωρίς να ακούσετε απαραίτητα την στείρα φωνή της λογικής.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη