ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3/7 – 9/7

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση

AΡΙΘΜΟΣ 1

Την εβδομάδα αυτήν μια είναι η κύρια συμβουλή: Mην πάτε γυρεύοντας και μην ξύνετε τα νύχια σας για εντάσεις και διαπληκτισμούς!!

Σίγουρα η εβδομάδα έχει μια πρόκληση και πρέπει εσείς να παραμείνετε σε απόλυτη ισορροπία και ετοιμότητα καθώς οι σχέσεις (κάθε είδους) δείχνουν ότι απειλούνται.

Να φροντίσετε να αμυνθείτε δυναμικά μόνο στην περίπτωση που δεχθείτε επίθεση, αλλιώς μην κλείνεστε σε προστατευτικά τείχη.

Αν αυτήν την περίοδο έχετε την αίσθηση ότι δοκιμάζεστε ,ίσως έχετε δίκιο αλλά να θυμάστε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Στα ερωτικά σας , αποφύγετε την δημιουργία κλίματος έντασης γιατί ο σύντροφος δεν είναι στην κατάλληλη φάση για κάτι τέτοιο.


ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Είναι η εβδομάδα της ενέργειας και της δράσης και θα έχετε καλά αποτελέσματα σε κάθε επιπεδο.

Δημιουργικές και προσοδοφόρες ηθικά και υλικά είναι οι επόμενες μέρες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις ,αφού οι κόποι σας δείχνουν να αναγνωρίζονται.

Στα ερωτικά σας αναμένονται ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές αν φυσικά έχετε τόλμη και θάρρος με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρε

Ποντάρετε στον αισθησιασμό και στην χαλάρωση ,ώστε να σβήσετε κάποιες εντάσεις απ’ τη σχέση σας, και κάντε πραγματικότητα τις ερωτικές σας φαντασιώσεις, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας.

Μην αφήνετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικονομικές ευθύνες να σας τρώνε την ζωή.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Την εβδομάδα αυτήν θα κληθείτε να βάλετε πολλά πράγματα στην θέση τους , γι’ αυτό δώστε απόλυτη προτεραιότητα στα βασικά θέματά σας.

Να φερθείτε με τιμιότητα στις σχέσεις σας διότι αν υποκύψετε σε πειρασμούς και παιχνίδια κάτω από το τραπέζι , ίσως υπονομεύσετε τον ίδιο σας τον εαυτό .

Στην ερωτική σας ζωή θα έχετε την τάση να βιαστείτε για να δείτε τις εξελίξεις στα συναισθηματικά σας να ..καλπάζουν.

Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στη ζωή σας, φρόνιμο θα είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μια και καλή να δηλώσετε δηλαδή το τι ζητάτε από το άλλο άτομο.

Κάποιες φορές μπορεί να είναι σκληρό να πείτε αλήθειες, όμως αυτό θα ωφελήσει και τους δυο σας.

Όσοι κύριοι του αριθμού 3 συμπίπτει να ανήκουν και στο ζώδιο του ΔΙΔΥΜΟΥ – ΖΥΓΟΥ – ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα πρέπει να αναλάβουν δράση σε θέματα που χρονίζουν.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του 3 ας διαχειριστούν με προσοχή την σχέση τους με αντρικά πρόσωπα των παραπάνω ζωδίων.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Μήπως αυτήν την εβδομάδα θα συμμετέχετε σε κάποια γιορτή – πάρτι – κάλεσμα;

Για παράδειγμα αυτό μπορεί να είναι μία γιορτή γενεθλίων, μία βάφτιση, ένα πάρτι σχετικά με μια προαγωγή- όπως και να είναι η ζωή σας φαίνεται ότι ακολουθεί ένα καινούργιο δρόμο από δω και πέρα.

Αυτό μπορεί να αφορά κάθε επίπεδο της ζωής σας -μία νέα καριέρα, μία νέα δουλειά, μία νέα σχέση αλλά αυτό το νέο μοντέλο πραγματικότητας δεν θα έρθει μόνο του. Πρέπει και εσείς να δράσετε ανάλογα

Για όσους είστε χωρίς ερωτικό σύντροφο σε αυτήν την φάση μια νέα γνωριμία θα είναι αποκλειστικά θέμα δική σας διαχείρισης. Ευκαιρίες θα έχετε, θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα φροντίστε να παίξετε εσείς σωστά το παιχνίδι.

Βγείτε, διασκεδάστε χαρείτε!!

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Το μυστικό είναι να μην κρατηθείτε καθόλου σε ότι πιστεύατε μέχρι τώρα ότι σας έδινε ασφάλεια γιατί αυτό ακριβώς θέλει να ‘’γκρεμίσει’’ η εβδομάδα αυτή

.
Όσο θα γαντζώνεστε στο ασφαλές και στο οικείο τόσο περισσότερο δεν θα αντέχετε τον άνεμο των αλλαγών και τόσο περισσότερο θα υποφέρετε από την άρνηση σας να αφήσετε το παλιό πίσω σας.

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται τώρα έρχονται να τα αλλάξουν όλα.

Τι από τα παλιά θα αντέξει; ποιες προσκολλήσεις θα ξεριζωθούν; Το νιώθετε πως όλα αλλάζουν.

Θα ανοίξετε πόρτες που ήταν κλειστές και θα αφήσετε πράγματα – συνήθειες και καταστάσεις που σας πλήγωσαν, να απελευθερωθούν.

Προσέχετε την υγεία σας ,να τρέφεστε και να κοιμάστε σωστά και αποφύγετε να υιοθετήσετε ένα αίσθημα ενοχών και αυτολύπησης


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Την εβδομάδα αυτήν βάλτε κάτω τα πράγματα και σκεφτείτε , αναλύστε τα δεδομένα και τελικά πάρτε αποφάσεις.

Βασικό ζήτημα σε κάτι που είναι.. ομιχλώδες είναι να εκτιμήσετε σωστά ΠΟΙΟΣ σας δίνει πληροφορίες, να εξετάσετε δηλαδή την ποιότητα του ατόμου και σαφώς να αποφύγετε κουτσομπολιά, το κρυμμένο παρασκήνιο πίσω από καταστάσεις, οποιαδήποτε μορφή παρακολούθησης και… ”κατασκοπείας”.

Είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε κάποιο μήνυμα ,για παράδειγμα ένα email ή sms, το οποίο να είναι κακόβουλο ,προσβλητικό ή να είναι κομιστής άσχημων νέων, που φέρνουν εκνευρισμό και που μπορεί να σχετίζονται με συμβόλαια, νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις, δυσκολίες πάσης φύσεως.

Δείξτε ψυχραιμία είναι κάτι απόλυτα διαχειρίσιμο.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Σε περίπτωση που υπάρχουν θέματα που σας κρατάνε πίσω ή σας μπλοκάρουν, για να βρείτε λύσεις, θα πρέπει να επιλέξετε τη ψυχρή λογική κι όχι τους άσκοπους συναισθηματισμούς και μην διστάσετε να απαλλαγείτε από βαρίδια αν αυτό είναι απαραίτητο.

Συζητήστε και ξεκαθαρίστε καταστάσεις που είναι ομιχλώδεις και κρύβουν πίσω τους έντονο παρασκήνιο.

Από φαντασιώσεις ψέματα και παραμύθια προτιμήστε την αλήθεια, την ειλικρίνεια και τις ξεκάθαρες συζητήσεις.

Ίσως να χρειαστεί να πάρετε ρίσκα κα μη διστάσετε να κυνηγήσετε ευκαιρίες ειδικά από την ερχόμενη εβδομάδα.


ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Η εβδομάδα σας προτρέπει σε εναρμόνιση με τον φυσικό τρόπο ζωής και προσπάθεια απαλλαγής από βλαβερές συνήθειες και εξαρτήσεις προχωρώντας σε μια βαθιά αποτοξίνωση της ψυχής και του σώματος.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως ο έρωτας δεν είναι η κύρια προτεραιότητά σας. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε σε διαφορετικές τροχιές με τον σύντροφό σας ,τουλάχιστον αυτό το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας για να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο.

Στα επαγγελματικά έρχεται η στιγμή που θα λάβετε την επιβράβευση και την αναγνώριση που ζητάτε από τη δουλειά σας. Αν είστε παραγωγικοί και οργανωτικοί, θα ανταμειφθείτε σύντομα με έναν τρόπο που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατός.

Μην βιάζεστε και περιμένετε να έλθει η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Στην ερωτική σας ζωή θα έχετε την τάση να βιαστείτε για να δείτε τις εξελίξεις στα συναισθηματικά σας να …καλπάζουν. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στη ζωή σας, φρόνιμο θα είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μια και καλή, να δηλώσετε δηλαδή το τι ζητάτε από το άλλο άτομο.

Κάποιες φορές μπορεί να είναι σκληρό να πείτε αλήθειες, όμως αυτό θα ωφελήσει και τους δυο σας.

Όσοι κύριοι του αριθμού 9 συμπίπτει να ανήκουν και στο ζώδιο του ΔΙΔΥΜΟΥ – ΖΥΓΟΥ – ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα πρέπει να αναλάβουν δράση σε θέματα που χρονίζουν.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του 9 ας διαχειριστούν με προσοχή τη σχέση τους με αντρικά πρόσωπα των παραπάνω ζωδίων.

Ασχοληθείτε με περιουσιακά και οικογενειακά ζητήματα και δώστε λύσεις.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.facebook.com/manos.mikidis