ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7/8 – 13/8

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.


ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Το μυστικό της εβδομάδας είναι το να μάθετε να περιμένετε γιατί η αναμονή για τις εξελίξεις που ακολουθούν είναι το πιο δύσκολο σε αυτήν την φάση.

Την περίοδο αυτήν νιώθετε ότι κάπου τα πράγματα έχουν κολλήσει και σεις πρέπει να δώσετε χρόνο για την εξέλιξη των σχεδίων σας.

Μην ανησυχείτε καθώς όλα φαίνεται ότι βαίνουν καλώς και τελικά θα δικαιωθείτε που δείξατε ανοχή σε καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πιστέψετε σε εσάς τους ίδιους και στις δυνατότητες σας και να φροντίσετε να ..σας .. περιποιηθείτε , να σας κάνετε ένα δώρο και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Αν αυτό που σας κρατά με τον συντρόφο σας είναι η συνήθεια ή ο φόβος μοναξιάς, τότε θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά πρώτα …με τον εαυτό σας και μετά με τον σύντροφό σας. Αν μπορείτε να κάνετε διάλογο και να δώσετε λύσεις κάντε το άμεσα ,διαφορετικά, έφτασε η ώρα για αλλαγή σελίδας ή ακόμα και.. βιβλίου.

Στα επαγγελματικά σας τώρα -αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη εργασία σας (οικονομικά ή ψυχικά), αλλά δεν τολμάτε να κάνετε αλλαγές- τότε ετοιμαστείτε για εξελίξεις και μάλιστα ..γρήγορες.
Το γενικό πλαίσιο της εβδομάδας είναι το ολοκληρωτικό κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου, σε κάθε επίπεδο στην ζωή σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Το μυστικό της εβδομάδας είναι το να μάθετε να περιμένετε γιατί η αναμονή για τις εξελίξεις που ακολουθούν είναι το πιο δύσκολο σε αυτήν την φάση.

Την περίοδο αυτήν νιώθετε ότι κάπου τα πράγματα έχουν κολλήσει και σεις πρέπει να δώσετε χρόνο για την εξέλιξη των σχεδίων σας.

Μην ανησυχείτε καθώς όλα φαίνεται ότι βαίνουν καλώς και τελικά θα δικαιωθείτε που δείξατε ανοχή σε καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πιστέψετε σε εσάς τους ίδιους και στις δυνατότητες σας και να φροντίσετε να ..σας .. περιποιηθείτε , να σας κάνετε ένα δώρο και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες.
Στα ερωτικά αν χρειαστεί κάντε ένα διάλειμμα ζητώντας ολιγοήμερη ‘’άδεια΄΄ από τον σύντροφο σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Έχει έρθει η ώρα να γυρίσετε την πλάτη σε όσα σας έχουν ταλαιπωρήσει συναισθηματικά και τελικά να αποχωριστείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας κρατούν πίσω, αναζητώντας μία καινούργια συνθήκη στα ερωτικά σας, στοχεύοντας σε κάτι φρέσκο και ανανεωτικό γεμάτο πάθος..

Αν φυσικά μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναθεωρήσεων διαπιστώσετε ότι η σχέση που διατηρείτε έχει ακόμα πράγματα να δώσει τότε αποφασίστε να ..σβήσετε τα παλιά ‘’χρέη’’ του συντρόφου σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή στην κοινή σας ζωή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Δημιουργικές και προσοδοφόρες ηθικά και υλικά είναι οι επόμενες μέρες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις,αφού οι κόποι σας δείχνουν να αναγνωρίζονται μετά από μια μακρά περίοδο κόπωσης και αγώνων

Στα ερωτικά σας αναμένονται ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές αν φυσικά έχετε τόλμη και θάρρος με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Ποντάρετε στον αισθησιασμό και στην χαλάρωση ,ώστε να σβήσετε κάποιες εντάσεις απ’ τη σχέση σας, και κάντε πραγματικότητα τις ερωτικές σας φαντασιώσεις, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας.
Μην αφήνετε οικονομικές ευθύνες να σας τρώνε την ζωή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κάνετε μια καινούρια γνωριμία, αν είστε σε φάση αναζήτησης νέου συντρόφου. Αν είστε έτοιμοι/ες να υποδεχτείτε την αγάπη, βγείτε εκεί έξω και αφεθείτε στο φλερτ.
Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει οπουδήποτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σε αυτή την φάση μπορεί να περάσει σε νέο επίπεδο, μέσω μιας συμβίωσης ή μιας γενικότερης επισημοποίησης.
Παρά την θερινή ραστώνη είναι μια καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας.

Αν βρίσκεστε σε μία δουλειά που δε σας ικανοποιεί, αυτήν την εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία, αν είστε φυσικά ανοικτοί σε καινούρια πράγματα.

Αν θέλετε να κάνετε ταξίδι στο εξωτερικό είναι μια πολύ καλή περίοδος.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Η εβδομάδα σας προτρέπει να ασχοληθείτε με την σχέση σας, και να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες καθώς θα έχετε την ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

Το διάστημα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ή αν το θέλετε να επιβάλλετε τους δικούς σας τρόπους.

Προσοχή όμως μην φανείτε πιεστικοί – αυστηροί με τον σύντροφο σας, γιατί τελικά θα βγείτε χαμένοι.
Οι συνθήκες που επικρατούν τώρα, βοηθούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε , όμως πρέπει να λάβετε και εσείς τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες.
Αναλογιστείτε τι ακριβώς θέλετε και τι ψάχνετε στα ερωτικά σας.

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μηνύματα ειδήσεις και προσκλήσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Ο έρωτας κυριαρχεί σε αυτήν την φάση, είτε με τον ερχομό μιας νέας σχέσης, είτε με την επιστροφή ενός ερωτικού δεσμού από το παρελθόν, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα νιώθετε καλά και θα εκπέμπετε θετικότητα.

Κάποιοι από εσάς, μπορεί να αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης ή μία συμβίωση.
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να έλθετε αντιμέτωποι με μία απόφαση ή μία επιλογή στην δουλειά σας. Μην βιαστείτε και εξετάστε αναλυτικά όλα τα δεδομένα, που έχετε, ώστε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα και να κάνετε την πιο σωστή επιλογή.

Αποφύγετε να εμπλακείτε ερωτικά, με άτομο από την επαγγελματική σας ζωή .

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Θα έχετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μην φοβηθείτε να το πράξετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε έναν δεκάλεπτο περίπατο για να ‘’καθαρίσει’’ το μυαλό σας.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως ο έρωτας δεν είναι η κύρια προτεραιότητά σας αυτήν την εβδομάδα. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε σε διαφορετικές τροχιές με τον σύντροφό σας, τουλάχιστον αυτό το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας για να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο.

Στα επαγγελματικά έρχεται η στιγμή που θα λάβετε την επιβράβευση και την αναγνώριση που ζητάτε από τη δουλειά σας. Αν είστε παραγωγικοί και οργανωτικοί, θα ανταμειφθείτε σύντομα με έναν τρόπο που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατός.


Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.facebook.com/manos.mikidis