19/10/15- 25/10/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

 Αν και η εβδομάδα ξεκινάει με μικρό δυσκολίες όσον αφορά σχέσεις με γονείς ή ανωτέρους. Μια κατάσταση, όπου θα πρέπει να είστε πιο μετρημένοι και συγκρατημένοι σε κινήσεις και λόγια, προκειμένου να μπορέσετε να την βγάλετε καθαροί και να μην διαταράξετε τις υπάρχουσες καταστάσεις. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας το όλο σκηνικό αλλάζει και σας παρέχει την ευκαιρία να ζήσετε σημαντικές συγκινήσεις στον επαγγελματικό στίβο που θα συνοδεύονται και με την ανάλογη αναγνώριση, καταξίωση και ανταμοιβή. Οπότε δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή και να εστιάστε στα επαγγελματικά σας. Από 23/10 και για τις επόμενες τριάντα μέρες επικεντρώνεστε σε οικονομικά ζήτημα όπου χρειάζεται να δώσετε την δέουσα προσοχή για να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

 Μέχρι και την Τετάρτη επιβάλλεται και δεν αναβάλλεται για το δικό σας καλό να είστε σε εγρήγορση για να αποφευχθούν τυχόν απροσεξίες, λάθη ή παραλείψεις τόσο των άλλων όσο και εσάς των ίδιων, για να μην έχετε παρατράγουδα στην συνέχεια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσετε να βλέπετε επαγγελματικές συνεργασίες, που μιλούν για άνοιγμα των φτερών σας σε νέους ορίζοντες ή που δίνουν υπόσχεση για μακροχρόνιες συνεργασίες σταδιακά να προχωράνε. Γεγονός που απλώς θα σας κάνει να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Από 23/10 και για ένα μήνα έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων σχετικά με γάμο, έτερον ήμισυ, σχέσεις με το στενό περιβάλλον ή συνεργάτες. Ενώ χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που κινήστε για να μην προκαλέσετε τους ανωτέρους σας. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια κάπως περίεργη ανάγκη για να εκφράσετε το πώς νιώθετε στον σύντροφό σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μην σας αρχίσουν στα γλυκόλογα, στις ευγένειες ή στα κομπλιμέντα οι κοντινοί σας άνθρωποι και έτσι πειστείτε να τους κάνετε τα χατίρια, καθώς τότε είναι που θα αρχίσουν τα δύσκολα αφού θα κληθείτε να βάλετε για τα καλά το χέρι στην τσέπη. Με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην συνέχεια με μείον από αρκετά έως πολλά ευρώ. Από την Πέμπτη και μετά μπορείτε να τρέξετε πιο γρήγορα διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία, κληρονομίες, οφειλές/υποχρεώσεις προς τρίτους ή να λάβετε πιο εύκολα χρήματα που σας οφείλουν από συνεργασίες/συνεταιρισμούς. Ενώ παράλληλα θα θέλετε να οργανώσετε το σπίτι σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει πιο λειτουργικό, ευρύχωρο και να έχει μεγαλύτερη άνεση. Από 23/10 και για τις επόμενες τριάντα μέρες εστιάζετε σε ζητήματα εργασίας και καθημερινής ρουτίνας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Ο άνθρωπος δεν θέλει και πολύ να φουντώσει. Για αυτό το λόγο μέχρι και την Τετάρτη ας είστε τύπος και υπογραμμός και μην κάνετε πράγματα που ξέρετε ότι ενοχλούν το ταίρι σας. Διαφορετικά προετοιμαστείτε να τα ακούσετε ένα χεράκι . Έχοντας την κατάλληλη ηρεμία και συμπαράσταση από τον δικό σας άνθρωπο θα μπορέσετε προς τα τέλη της εβδομάδας να προχωρήσετε στην επισφράγιση σημαντικών επαγγελματικών συνεργασιών/συμφωνιών που θα δώσουν μια ακόμη ώθηση στην δουλειά σας. Ενώ δεν αποκλείεται, να κάνετε και κάποιο κοντινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Από 23/10 και για τις επόμενες τριάντα μέρες βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σχέσεις. Με αποτέλεσμα να ανέβει και η ψυχολογική σας διάθεση.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Για τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ισχύει  ότι «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Για αυτό ας είστε προσεκτικοί στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε για να μην βρεθείτε από το πουθενά μπλεγμένοι σε περίεργες καταστάσεις ή σε δυσχερή θέση όσον αφορά την δουλειά σας. Ακόμη, όταν οδηγείτε φροντίστε να είστε προσεκτικοί και μην αφήνεστε τους άλλους να σας παρασύρουν μέσω συζητήσεων, καθώς θα χάσετε τον έλεγχο. Από την Πέμπτη και μετά, ούριος άνεμος πνέει στα οικονομικά σας που προέρχονται από δουλειά, καθώς θα δείτε να σας έρχονται χρήματα που σας οφείλουν ή να κλείνετε συνεργασίες που υπόσχονται καλή ανταμοιβή. Από 23/10 και για τις επόμενες τριάντα μέρες δίνετε έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με σπίτι ή οικογένεια. Αυτό το διάσημα μπορεί ένα άτομο της οικογένειας να χρειάζεται την βοήθειά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη ας είστε πιο μετρημένοι και φειδωλοί στο που και πως σπαταλάτε τα χρήματα. Δεν είναι κακό να τα μετράτε και να ξέρετε που πηγαίνουν, προκειμένου να αποφύγετε ή να αναβάλετε για αργότερα κάποια περιττά πράγματα. Από την Πέμπτη και μετά όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα αρχίσετε να βλέπετε τον καλό σας με άλλο μάτι. Ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, αρκεί να κοιτάξετε στον επαγγελματικό χώρο και να είστε σίγουροι, ότι εκεί υπάρχουν αρκετοί που απλώς περιμένουν ένα σας νεύμα για να κάνουν το πρώτο βήμα. Τέλος όλοι μπορείτε να τρέξετε υποθέσεις που σχετίζονται με την δουλειά σας, καθώς θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Από 23/10 και για τις επόμενες τριάντα μέρες γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και πιο αποφασιστικοί προκειμένου να διεκπεραιώσετε ξεχασμένες υποθέσεις. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ίσως να προκύψει κάποιο ταξίδι και πολλές μετακινήσεις.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Η αλήθεια να λέγεται είναι ότι μέχρι και την Τετάρτη το κλίμα θα είναι λίγο βαρύ, καθώς θα αισθάνεστε να υπάρχει μια πίεση από αφεντικά προϊσταμένους ή γονείς για να κάνετε κάποια πράγματα ή να αλλάξετε κάποια άλλα στην συμπεριφορά σας. Με αποτέλεσμα να μην είστε τόσο ελεύθεροι και χαλαροί στην στις κινήσεις σας, ώστε να χαίρεστε την κάθε στιγμή. Ενώ από τα τέλη της εβδομάδας η μεσολάβηση ενός γυναικείου προσώπου λειτουργεί σαν βάλσαμο στην ψυχή σας, καθώς χάρη σε αυτό αποκαθίστανται σχέσεις με ανωτέρους και γονείς, όπως επίσης και ατασθαλίες ή εκκρεμότητες που είχατε στην δουλειά και σας άγχωναν. Από 23/10 και για τις επόμενες τριάντα μέρες προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη κάντε χρήση της διορατικότητας και της επιφυλακτικότητα που σας διακατέχει και μην ανοίγετε τα χαρτιά σας φόρα παρτίδα στον καθένα. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να θέλετε να μιλήσετε και να βγάλετε τα εσώψυχα σας για να ξελαφρώσετε αλλά τέτοιου είδους αδυναμίες είναι που στο τέλος πληρώνονται ακριβά. Για αυτό βρείτε άλλες διεξόδους για να ηρεμήσετε όπως ο αθλητισμός και η γυμναστική. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εσάς, καθώς θα μπορείτε με την ανάλογη βοήθεια και συμπαράσταση φίλων και γνωστών να κάνετε τις κατάλληλες γνωριμίες που θα σπρώξουν επαγγελματικά σχέδια. Ενώ από την Παρασκευή και για ένα μήνα εγκαινιάζετε μια περίοδο όπου η λέξη ανανέωση και αναζωογόνηση θα σας χαρακτηρίζουν πλήρως τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, αφού θέτετε νέους στόχους και κάνετε αλλαγές ακόμη και στην εξωτερική εμφάνιση.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη, ας είστε επιφυλακτικοί, μετρημένοι και να διπλό τσεκάρετε που επενδύετε τα χρήματα σας. Δείτε με εξονυχιστικά αν στόχοι και επιθυμίες που κυνηγάτε είναι βατές με την πραγματικότητα δηλαδή με τα οικονομικά και στην συνέχεια αποφασίστε αν μπορούν να τρέξουν. Διαφορετικά αφήστε τα, προτού να είναι πολύ αργά. Ακολουθώντας την προτροπή μας, από την Πέμπτη τα χρήματα που θα σας έρθουν μέσω δουλειάς θα πιάσουν τόπο διαφορετικά θα πάνε για να μπαλώσουν ανοικτές τρύπες από κακοδιαχείριση. Αν περιμένετε απαντήσεις όσον αφορά την δουλειά σας δεν έχετε παρά να τρέξετε άμεσα όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να τις λάβετε. Από 23/10 και για έναν ολόκληρο μήνα μπορείτε να κάνετε τον απολογισμό σας και να αναλογιστείτε αυτά που έχετε καταφέρει από την προηγούμενη γενέθλια χρονιά μέχρι τώρα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μέχρι και την Τετάρτη πάρτε το απόφαση ότι με κόντρες και τσακωμούς δεν βγαίνει τίποτα. Για αυτό αφήστε κατά μέρος εριστικές συμπεριφορές και προσπαθήστε με ήπιο, μειλίχιο τρόπο να εξηγήσετε επαγγελματικά σχέδια ή διαφορετική αντίληψη πραγμάτων που έχετε όσον αφορά την δουλειά σας στους άμεσα ενδιαφερόμενους/εμπλεκόμενους. Ενώ από την Πέμπτη και μετά η εξέλιξη μιας δικαστικής υπόθεσης όσον αφορά επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, όπως επίσης και η συμπαράσταση που θα λάβετε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Από 23/10 και για έναν μήνα νέες γνωριμίες/άνθρωποι, χόμπι δραστηριότητες ή ακόμη και συνεργασίες έρχονται στην ζωή σας, αρκεί βέβαια να κινητοποιηθείτε και εσείς λίγο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Μέχρι και την Τετάρτη απαιτείται πλήρης ετοιμότητα και εγρήγορση από την πλευρά σας κατά την διάρκεια των μετακινήσεων, για να αποφύγετε απρόοπτα και ξαφνικά περιστατικά. Ενώ στην χρήση λεξιλογίου χρειάζεται να είστε προσεκτικοί για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Από τα τέλη της εβδομάδας η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σε δουλειά ή γενικότερα στην καθημερινότητα, σας απαλλάσσει από ένα φορτίο και σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσετε. Από 23/10 και για ένα μήνα απλώς θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής όσο και να μην θέλετε να τραβάτε την προσοχή επάνω σας. Επιπλέον, δίνετε έμφαση σε ζητήματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Έως και την Τετάρτη προσπαθήστε με τον δικό σας ευγενικό και μειλίχιο τρόπο να αποφύγετε προτάσεις φίλων για εξόδους που έρχονται να επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας ή να κάνετε αγορές που δεν χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Έχοντας περάσει με επιτυχία το πιο πάνω σκαλοπάτι. Από την Πέμπτη και μετά θα δείτε να αναγνωρίζονται οι κόποι των προσπαθειών σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό στίβο, γεγονός που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσετε να προσπαθείτε για το καλύτερο. Από 23/10 και για ένα ολόκληρο μήνα ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, να δείτε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να σχεδιάσετε, να οργανώσετε νέους στόχους ή να θελήσετε να διευρύνετε το πεδίο γνώσεων σας.

 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος


www.astro4u.gr