27/4 – 03/5 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Έως την Τρίτη δεν αποκλείεται να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση, επίσκεψη ή τηλεφώνημα από κάποιο γυναικείο πρόσωπο, το οποίο θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας.  Μέσα στα πλαίσια αυτής της εύνοιας δεν αποκλείεται να προκύψει από το πουθενά η υπογραφή κάποιου συμβολαίου, ή η επικύρωση μιας συνεργασίας. (κυρίως οι γεννημένοι από 7 – 9/3).

Από 1/5 μέχρι 7/7 δραστηριοποιήστε έντονα κάνοντας ή δεχόμενοι επισκέψεις από άτομα του άμεσου συγγενικού ή κοντινού σας περιβάλλοντος για να προωθήσετε ζητήματα καθημερινής ρουτίνας, δουλειάς ή υγείας.  Επίσης, αυτό την περίοδο θα εντάξτε κάποιες κοντινές αποδράσεις ή θα έχετε πολλές μετακινήσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα.  Όμως, από 19/5 έως 11/6 ίσως να αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες ή εμπόδια στις επαφές σας γενικότερα.  

Το Σαββατοκύριακο, αποφασίζετε να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να οργανώσετε και να σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά βήματα, ωστόσο μην χαθείτε μέσα στις λεπτομέρειες και στην υπέρ- ανάλυση των σχεδίων σας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Τι να τα κάνετε όλα τα άλλα, όταν υπάρχουν πρόσωπα στο κοντινό σας περιβάλλον που έμπρακτά και ουσιωδώς δηλώνουν ότι είναι εδώ για εσάς.  Κάτι το οποίο βοηθάει τα μάλα για να διορθώσετε/τακτοποιήσετε μελανά ή σκοτεινά σημεία στον επαγγελματικό στίβο με ένα κάπως ιδιαίτερο τρόπο (κυρίως οι γεννημένοι από 7 – 9/5).

Από την Παρασκευή και για 2 μήνες οι συζητήσεις σας επικεντρώνονται γύρω από ζητήματα οικονομικά και προσωπικά.  Αυτό το διάστημα θα έχετε την τάση να ανοίξετε απλόχερα τόσο την καρδιά όσο και το πορτοφόλι σας.  Ταυτόχρονα, ίσως να δίνετε υπερβολικές υποσχέσεις σε φίλους, παιδιά ή σύντροφο με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται την τσέπη σας.  Βέβαια από 19/5 και μέχρι 11/6 πολύ πιθανόν να εμφανιστούν ορισμένες καθυστερήσεις ή δυσκολίες στους πιο πάνω τομείς.  

Ενώ το Σαββατοκύριακο μαζευτείτε οικονομικά γιατί μπορεί να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν, βοήθεια υπάρχει το πώς θα την αξιοποιήσετε/εκμεταλλευτείτε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.  Κάποιος φίλος από μακριά, από το εξωτερικό ή που είχατε χαθεί τελευταία είναι πρόθυμος να συνεισφέρει, ωστόσο εσείς μην κλείσετε αυτή την πόρτα ή μην την αφήσετε αναξιοποίητη (κυρίως οι γεννημένοι από 7 – 9/6).

Από 1/5 και μέχρι 7/7 παίρνετε φωτιά, δεν στέκεστε ούτε λεπτό κυριολεκτικά ή μεταφορικά.  Είστε επί ποδός, καθώς σας απασχολούν ουσιώδη ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας.  Επιπλέον, αυτή την περίοδο θα έχετε μια περαιτέρω νευρικότητα και υπέρ δραστηριότητα προκειμένου να προχωρήσετε σε βασικές αλλαγές στην ζωή σας.  Ωστόσο από 19/5 έως 11/6, πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να υπερπηδήσετε εμπόδια και δυσκολίες που θα ανακύψουν στο δρόμο σας.  

Τέλος, το Σαββατοκύριακο μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή υποχρεώσεις απέναντι σε κάποια πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Είτε θέλετε είτε δεν θέλετε να το παραδεχτείτε υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες/υποχρεώσεις, που σας απασχολούν και απορροφούν σημαντικό μέρος από το χρόνο σας.  Ωστόσο αυτό το διήμερο προσφέρεται με απρόσμενο τρόπο η δυνατότητα να βρείτε κάποια λύση/διευθέτηση αυτού ζητήματος, που θα σας ξαλαφρώσει και θα σας κάνει να πείτε φτου ξε λευτεριά (κυρίως οι γεννημένοι από 8 – 10/7)..

Από την Παρασκευή και για 2 μήνες θα πρέπει να οπλιστείτε με επιμονή και υπομονή, καθώς οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ή παρεμβάσεις που θα δεχθείτε στο χώρο της εργασίας ίσως να σας καταβάλουν ψυχολογικά.  Παρόλα αυτά όμως, αποφύγετε να εκφράσετε τη γνώμη σας ή να πάρετε κάποια θέση ανοιχτά διότι μπορεί να γυρίσει μπούμερανκ.  Παράλληλα, ίσως να αποκαλυφθούν κάποια επαγγελματικά μυστικά που σχετίζονται είτε με εσάς είτε με συνεργάτες ή συναδέλφους.  Ενώ από 19/5 έως 11/6, πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια στις μετακινήσεις ή στην επικοινωνία σας.  

Τέλος, το Σαββατοκύριακο αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Η εβδομάδα ξεκινάει με αναπάντεχα θετικές εξελίξεις, καθώς κάποια φίλη ή ένα οικείο γυναικείο πρόσωπο με τις επαφές/διασυνδέσεις που έχει ή με τις ιδέες που θα σας δώσει θα συμβάλλει στο να προχωρήσουν συνεργασίες ή σχέσεις που κάπου είχαν σκαλώσει.  Ακόμη, θα σας εμπνεύσει για να συνεχίσετε ακούραστα προς την επίτευξη των ονείρων σας (κυρίως οι γεννημένοι από 9 – 11/8).

Από 1/5 και για 2 μήνες θα έχετε μια υπερδραστηριότητα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε επαφές με φίλους.  Επίσης, αυτό το διάστημα ο νους θα στρέφετε γύρω από κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους.  Επομένως, ιδέες και σκέψεις, που θέλετε να πάρουν σάρκα και οστά για να στεφτούν με απολυτή επιτυχία θα πρέπει να τις γνωστοποιήσετε στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον.  Το γεγονός αυτό μπορεί να σας επιβαρύνει με επιπρόσθετες δαπάνες για κοινωνική προβολή.  

Ενώ το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να βάλετε ένα πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην λησμονήσετε καμία υποχρέωση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εργατικότητα σας εν κατακλείδι όχι μόνο αναγνωρίζεται αλλά και πληρώνετε αδρά κάνοντας σας φανατικούς θιασώτες της δουλειάς.  Στην προκειμένη περίπτωση χρήματα που περιμένατε από συνεργασίες/συνεταιρισμούς, ή που σας όφειλαν άλλοι με κάπως αναπάντεχο τρόπο οδεύουν προς το πορτοφόλι σας. Σε καλή μεριά, λοιπόν!  Ε με τέτοιο ξεκίνημα για αυτή την εβδομάδα, πώς να μην είστε στα ουράνια! (κυρίως οι γεννημένοι από 9 – 11/9).

Από την Παρασκευή έως τις 7/7 παίρνει φωτιά η ατζέντα σας κυριολεκτικά και μεταφορικά, προκειμένου να προωθήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα.  Αυτό το χρονικό διάστημα ανακοινώνετε αποφάσεις που έχετε πάρει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να αλλάξετε ρότα στην ζωή σας.  Ωστόσο, φροντίστε να μην χαθείτε μέσα από τις πολλές σας δραστηριότητες και φανείτε κατώτεροι των περιστάσεων.  Βέβαια από τις 19/5 έως 11/6, ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια στην επικοινωνία, καθώς ελογχεύει ο κίνδυνος για παρεξηγήσεις ή διαπληκτισμούς με κοντινά πρόσωπα.  

Ενώ το Σαββατοκύριακο, μην παραμελήσετε την φροντίδα ενός οικείου σας προσώπου, καθώς χρειάζεται την έμπρακτη στήριξη και αγάπη σας.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Η εβδομάδα ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς δυο είναι τα ενδεχόμενα, τα οποία μάλιστα και αλληλοσυμπληρώνονται είτε δηλαδή ότι θα υπάρξει έρωτας κεραυνοβόλος με άτομα από το εξωτερικό ή που βρίσκεται μακριά από την μόνιμη κατοικία σας είτε μια συνεργασία/συμφωνία θα δώσει άλλη δυναμική/ώθηση στις επαγγελματικές δραστηριότητες σας (κυρίως οι γεννημένοι από 9 – 11/10).

Από 1/5 και για τους επόμενους 2 μήνες αποφασίζετε να μην εμμένετε στο παρελθόν και να δράσετε για ένα καλύτερο αύριο στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Πιθανόν αυτή η απόφαση να σας οδηγήσει σε απομόνωση.  Το λέμε αυτό, καθώς απαιτείται ηρεμία για να σκεφτείτε και να καταστρώσετε τις επόμενες κινήσεις, που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη στόχων και την πραγματοποίηση ονείρων.  Όμως από τις 19/5 έως τις 11/6 υπάρχει περίπτωση να διαπιστώσετε μια στασιμότητα ή πάγωμα σε επαγγελματικά σχέδια ή σε ταξίδια, για αυτό μην αποθαρρυνθείτε έχετε το κατά νου.  

Ωστόσο το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα τις καθημερινότητας σας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Ένα γυναικείο πρόσωπο εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός για να βάλει σε τάξη και να οργανώσει την καθημερινότητα σας.  Δίνοντας σας την δυνατότητα να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες.  Κάτι που θα σας βγάλει από σκοτούρες/έγνοιες και θα σας δώσει την δυνατότητα να αναπνεύσετε ήρεμα και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία (κυρίως οι γεννημένοι από 8 – 10/11).

Από την Παρασκευή και για τους επόμενους 2 μήνες ο νους θα στρέφεται γύρω από οικονομικά ζητήματα και χρέη, προς τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς φορείς κλπ τα οποία θα πρέπει να διευθετήσετε άμεσα.  Για αυτό το λόγο κινητοποιείστε για να βρείτε οικονομική και ηθική στήριξη από κοντινά πρόσωπα και ιδιαίτερα από αδέλφια.  Επομένως, για εσάς θα είναι πρώτη προτεραιότητα συζητήσεις και επαφές για να μαζέψετε τις διασκορπισμένες δυνάμεις σας και να ορθοποδήσετε εκ νέου στοχεύοντας ξανά στις επιθυμίες που θέλετε να γευτείτε.  Είναι πολύ πιθανόν από 19/5 έως 11/6 να περάσουν από σαράντα κύματα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου θα είστε με το δίλλημα να μείνετε ή να γράψετε τίτλους τέλους σε μια σχέση.  Παρόλα αυτά όμως, το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Ξέρουμε ότι λατρεύετε την περιπέτεια και ότι οποιαδήποτε νέα σχέση για εσάς φαντάζει σαν μια πρόκληση για κάτι το διαφορετικό.  Έτσι στην προκειμένη περίπτωση η εξέλιξη οποιαδήποτε νέας γνωριμίας κάνετε μέχρι και την Τρίτη επαφίεται αποκλειστικά και μόνο σε εσάς (κυρίως οι γεννημένοι από 8 – 10/12).

Από 1/5 και μέχρι 7/7 αποφασίζετε να έχετε τον έλεγχο των σχέσεων.  Επομένως, είτε κάνετε το πρώτο βήμα προς άτομα, που έχετε κάνει μαύρα μάτια για να τα δείτε είτε επιλέγετε να δώσετε μια ευκαιρία σε πρόσωπα που σας πλήγωσαν εσκεμμένα ή μη. Ακόμη θα μπείτε στην διαδικασία να παρουσιάσετε στο κοινωνικό σας περιβάλλον νέες παρουσίες που βρίσκονται στη ζωή σας και τις οποίες δεν έχετε αποκαλύψει έως τώρα αλλά έχετε ξετρελαθεί μαζί τους.  Όμως, από 19/5 έως 11/6, δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε σχέσεις ή σε συνεργασίες που στο τέλος θα καταλήξουν σε αδιέξοδες καταστάσεις και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε τον χρόνο σας. Μολονότι, το Σαββατοκύριακο θα είστε περιζήτητοι σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, ωστόσο φροντίστε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Υποθέσεις διάφορες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με το σπίτι διευθετούνται ή βρίσκεται κάποια λύση/διέξοδο σε αυτές έως και την Τρίτη.  Κάτι το οποίο σας δίνει χρόνο, διάθεση και ελευθερία για να κυνηγήσετε ή να μείνετε προσηλωμένοι στα επαγγελματικά σας.  Ωστόσο παραμείνετε φειδωλοί τόσο σε λόγια όσο και σε κινήσεις (κυρίως οι γεννημένοι από 7 – 9/1)..

Από την Παρασκευή και για τους επόμενους 2 μήνες θα έχετε μια νευρικότητα σε θέματα δουλειάς.  Σκέφτεστε και ξανά σκέφτεστε πιθανές λύσεις, ώστε να διευρύνετε στόχους και να πραγματοποιήσετε όνειρα.  Αυτό μπορεί να σας δώσει το έναυσμα να φύγετε από την υπάρχουσα εργασία σας ή παράλληλα με αυτή να αναζητήσετε κάτι πλησιέστερο στις ικανότητες και στις υπηρεσίες που θέλετε να προσφέρετε.  Παρόλα αυτά όμως, από 19/5 έως 11/6, ενδεχομένως μια στασιμότητα ή αναβλητικότητα στα πιο πάνω σχέδια, μπορεί να είναι το πάτημα για να χάσετε την ψυχραιμία σας απέναντι σε κοντινά πρόσωπα, συνεργάτες, συναδέλφους ή ακόμη και σε συγγενείς εξ αγχιστείας.  Το Σαββατοκύριακο, δώστε την δέουσα προσοχή σε μετακινήσεις ή στην χρήση ηλεκτρικών συσκευών για την αποφυγή μικροατυχημάτων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Τρέξτε με το ξεκίνημα της εβδομάδας μην περιμένετε!  Υπάρχει η δυνατότητα ένα συμβόλαιο, μια συνεργασία/συμφωνία να φτάσουν προ των πυλών χάρη στην διαμεσολάβηση γυναικείου προσώπου από το κοντινό/συγγενικό σας περιβάλλον.  Ακόμη, είναι πιθανόν να σκαρώσετε κάποια απόδραση με το έτερο ήμισυ ή να κανονίσετε κάποια επίσκεψη (κυρίως οι γεννημένοι από 5 – 7/2)..

Από 1/5 έως 7/7, αποφασίζετε να δραπετεύσετε από την μονοτονία της καθημερινότητας.  Επομένως, σκέψεις και πράξεις θα είναι εστιασμένες στο να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ξεκινήσετε καινούργια χόμπι, να αναζωπυρώσετε ξεχασμένες επιθυμίες, να ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι ή με τα παιδιά.  Ωστόσο, φροντίστε να μην οδηγηθείτε σε υπέρμετρες σπατάλες για το πορτοφόλι σας, όσον αφορά τα πιο πάνω θέματα.  Βέβαια, από 19/5 έως 11/6 υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια στην επικοινωνία με τον/την σύντροφο ή με τα τέκνα σας.  

Ενώ το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να μην απορροφηθείτε με την προσωπική σας ζωή και παραλείψετε σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Επωφεληθείτε της βοήθειας που θα έχετε για να κλείσετε τρύπες ή για να ανακάμψετε και μην μένετε μόνο στην ανακούφιση που προσφέρει η συνεισφορά αυτή.  Οι δικοί σας, κοντινοί άνθρωποι, που στα δύσκολα/σκούρα βάζουν πλάτες με κομψό τρόπο, έτσι και τώρα που δεν γίνεται αντιληπτή από τους άλλους η παρέμβαση τους (κυρίως οι γεννημένοι από 7 – 9/3). 

Από την Παρασκευή και για τους επόμενους 2 μήνες σας απασχολούν οι ανακατατάξεις που γίνονται στην κατοικίας σας.  Θα τολμούσαμε να πούμε ότι το σπίτι σας γίνεται κέντρο διερχομένων, καθώς πιθανόν να φιλοξενήσετε κάποιο φίλο, να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας ή γενικότερα να κάνετε ριζικές αλλαγές στον ιδιωτικό σας χώρο με τον α ή τον β τρόπο.  Ωστόσο, από τις 19/5 έως 11/6 αποφύγετε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση για την προσωπική σας ζωή διότι αυτό το χρονικό διάστημα ίσως να αλλάζετε διαρκώς τις απόψεις ή τις προθέσεις σας σε ορισμένες διαπροσωπικές σχέσεις.  

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr