11/5 – 17/5 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Δεν είναι ότι έχετε ανάγκη από παρότρυνση αλλά ένας καλός λόγος, ποτέ δεν βλάπτει για να προχωρήσετε τις όποιες υποθέσεις ή ανοικτά μέτωπα έχετε.  Οπότε δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε την εύνοια που θα έχετε μέχρι και την Τρίτη, προκειμένου να δείτε πιο γρήγορα πράσινο φως στα ζητήματα, που σας απασχολούν.  Παρόλα αυτά, η σύνεση θεωρείται επιβεβλημένη.  Για αυτό μην παρασυρθείτε από την όποια θετική εξέλιξη και οδηγηθείτε για χάρη φίλων ή ανθρώπων που σας συμπαραστάθηκαν να ξοδέψετε παραπάνω από αυτά που μπορείτε.

Από τις 12/5 έως τις 24/6 δεν θα έχετε σταματημό, θα είστε σε ένα ντελίριο μετακινήσεων, όπου θα πηγαίνετε από εδώ από εκεί, όχι βέβαια άσκοπα αλλά για να ολοκληρώσετε ή να υλοποιήσετε συμφωνίες, εργασίες ή καθήκοντα, που θα σας φέρουν πιο κοντά σε όλα αυτά που επιδιώκετε.

Από την Παρασκευή έως τις 17/5 οι δεσμευμένοι θα επιδιώξετε να περάσετε ρομαντικές και όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας ενώ εσείς που είστε ελεύθεροι πολύ πιθανόν να προκύψει κάποιο ειδύλλιο.  Ακόμη, ενδεχομένως να θελήσετε να επεξεργαστείτε ορισμένα σενάρια ή ιδέες προκειμένου να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου



Μην πεισμώσετε τόσο πολύ ή μην θελήσετε ακόμη και ο κόσμος να χαλάσει να προχωρήσουν τα δικά σας σχέδια ή γενικότερα το τι εσείς θέλετε, αψηφώντας προϊσταμένους, ανωτέρους ή γενικότερα πρόσωπα με ισχύ και εξουσία, ιδιαίτερα μέχρι και την Τρίτη.  Δείτε πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα την κατάσταση, σαν ένα τρίτο μάτι.  Μόνο με αυτό τον τρόπο θα οδηγηθείτε στην σωστή επιλογή.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 24/6 όντας πιο επικοινωνιακοί, ομιλητικοί, φασαριόζηδες και ασφαλώς με απίστευτες δόσεις ενέργειας είναι πιο εύκολο να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά οικονομικά ή ακόμα και συναισθηματικά ζητήματα. Απλώς σχεδιάστε από πριν και με λεπτομέρεια το πώς θα κινηθείτε και μην αφεθείτε στην παρόρμηση της στιγμής για το πώς θα λειτουργήσετε.

Ενώ από 15/5 έως την Κυριακή εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε πρόταση για κοινωνική εκδήλωση ή επίσκεψης σε φίλους, σε γείτονες, σε αδέλφια ή ακόμη και σε συγγενείς διότι μέσα από αυτές τις συναντήσεις μπορείτε να βρείτε συμμάχους για τα νέα σας εγχειρήματα.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ



Έως και την Τρίτη φίλοι από μακριά ή που είχατε καιρό να δείτε όχι μόνο εμφανίζονται αναπάντεχα στις ζωές σας αλλά είναι και πρόθυμοι να τείνουν μια χείρα βοηθείας, να προσφέρουν δηλαδή μια σανίδα σωτηρίας.  Ωστόσο, για να μην στείλετε στο κάδο των αχρήστων την όποια βοήθεια σας παρουσιαστεί φροντίστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες νομικές, με συλλόγους ή με ομάδες, καθώς αυτές θα δημιουργήσουν μπερδέματα και ανακατωσούρες στα επαγγελματικά σας.

Από 12/5 έως 24/6 τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει, καθώς θα έχετε τόση ενέργεια, δυναμικότητα και θέληση για να επιτύχετε όλα αυτά που λαχταράτε τόσο σε άψυχα όσο και σε έμψυχα υλικά.  Γενικότερα, αυτή η περίοδος είναι απίστευτα αναζωογονητική.

Με το να βάζετε την επιμονή και το πείσμα πάνω από όλα το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χτυπάτε στο τέλος το κεφάλι σας στον τοίχο.  Για αυτό ακολουθήστε την δίοδο της διπλωματικότητας και μην κοντράρεστε ή εκνευρίζεστε με συνεργάτες, προϊσταμένους, συναδέλφους ή γενικότερα με πρόσωπα εξουσίας ισχύς, ιδιαίτερα από 15 -17/5.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου



Μια ανάσα θα πάρετε από οικονομικές εκκρεμότητες/υποχρεώσεις, που έχετε.  Τώρα κατά πόσο αυτή θα είναι απτή παίρνοντας από κάπου χρήματα ή απλώς νοητή κατεβάζοντας δηλαδή ιδέες για το πώς θα αντεπεξέλθετε, αυτό είναι κάτι άλλο.  Συμμαζευτείτε μέχρι και τις 12/5, δεν σας παίρνει τώρα να ικανοποιήσετε επιθυμίες και πάθη.  Ας πρυτανεύσει η λογική σε ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε.

Από την Τρίτη έως τις 24/6 θα συνειδητοποιήσετε ότι μυστικές συναντήσεις ή ακόμα δραστηριοποίηση που δεν θα είναι από όλους αντιληπτή είναι ο μόνος τρόπος, προκειμένου να προχωρήσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνικό επαγγελματική σας αναρρίχηση.  Ισχύει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ε, τι να κάνετε και εσείς.

Από 15/5 – 17/5 ευνοείστε στο να οργανώσετε και να σχεδιάσετε κάποιο κοντινό ή μακρινό ταξίδι με την σύντροφο σας.  Ενώ, εσείς που δεν είστε δεσμευμένοι ίσως να επιλέξτε μια φίλη που την θεωρείται σαν αδελφή για να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου



Ξέρετε πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι με τα όμορφα λόγια, την γαλαντομία και την καλοσύνη που σας χαρακτηρίζουν μπορείτε να σκλαβώσετε τον καθένα και να περάσετε ανώδυνα και εύκολα ότι θέλετε.  Για αυτό αφήστε έως τις 12/5 κατά μέρος κόντρες και διαπληκτισμούς με ταίρι, με συνεργάτες, με συναδέλφους ή με προϊστάμενο και κάντε χρήση της μαλαγανιάς που σας διέπει.

Από τις 12/5 και μέχρι τις 24/6 έχετε την δυνατότητα όσοι θέλετε να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, οργάνωση ή σύλλογο, καθώς δημιουργείτε καλή εντύπωση και είναι πιο εύκολο να σας αποδεχτούν τρίτοι.  Ακόμα, θα είστε πιο ενεργητικοί/δραστήριοι κινητοποιώντας παράλληλα και το άμεσο περιβάλλον, προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα όνειρα και επιδιώξεις.

Το τριήμερο (Παρασκευή – Σαββατοκύριακο) πολύ πιθανόν να θελήσετε να ανακτήσετε δυνάμεις με το να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε στο σπίτι ή με το να επισκεφτείτε ή να μιλήσετε με πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα με κάποια αδελφή ή φίλη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου



Για να μην καληνυχτίστε προτού καλά – καλά την δείτε και την γευτείτε την αναπάντεχη βοήθεια που έρχεται να τονώσει την ρευστότητα σας.  Ας είστε προσεκτικοί σε θέματα δουλειάς, μην αφήνετε μπαλώματα, τρύπες ή μην αφαιρείστε, όταν κάνετε κάτι, ιδιαίτερα μέχρι και την Τρίτη.  Ειδάλλως, μια τέτοια συμπεριφορά, θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες, μπλεξίματα και γενικότερα σε μια ανακατωσούρα.  Δεν είστε για τέτοια τώρα!

Από 12/5 έως 24/6 χρειάζεται να οργανώσετε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε επαγγελματικές ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις.  Διανύετε μια περίοδο, όπου προσπαθείτε να πετύχετε επαγγελματικές φιλοδοξίες, για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην συγκρουστείτε με ανωτέρους.

Από την Παρασκευή έως τις 17/5 όσοι είστε στο κλαμπ των εργένηδων ευνοείστε να συναντήσετε το έτερο σας ήμισυ και όσοι το έχετε βρει μπορείτε να έχετε ένα ιδιαίτερα όμορφο τριήμερο.  Ακόμη, έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες φιλίες.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  



Μην μείνετε μόνο στο απρόσμενο φλερτ που θα έχετε κατά το πρωί της Δευτέρας και για χάρη του οδηγηθείτε στο να ξοδεύετε αβέρτα κουβέρτα.  Δεν λέμε να μην χαρείτε αλλά μεγάλα παιδιά είστε πλέον ξέρετε, που μέχρι μπορείτε να το φτάσετε ανάλογα με τις δυνατότητες και την δυναμική σας.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 24/6 θα είστε πιο ανοιχτοί ή δεκτικοί σε νέες επαγγελματικές ιδέες και προκλήσεις.  Αυτό το διάστημα μπαίνετε σε μια διαδικασία να οργανώσετε και να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις.  Ασφαλώς μέσα σε όλα αυτά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο τομέας προσωπικά.

Από 15/5 έως 17/7 μην χάνετε ούτε λεπτό διότι περάν από τις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις που έχετε αυτό το διάστημα ευνοείστε και σε θέματα εργασίας.  Για αυτό το λόγο φροντίστε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας για να επωφεληθείτε στο μέγιστο.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου



Ξέρετε πολύ καλά πώς να βάζετε τον άλλο στην θέση του και έτσι και τώρα δεν φαίνεται να μασάτε ή να χάνετε τα λόγια σας, καθώς κάποιος συνάδελφος, συνεργάτης ή ακόμα και το ταίρι σας θα ασκήσουν κρητική, όσον αφορά επιλογές φίλων, στόχους ή γενικότερα για το τι κάνετε στην ζωή σας.  Ωστόσο, μην παρατραβήξετε και εσείς την κατάσταση. Έχετε κατά νου ότι το όλο κλίμα θα είναι φορτισμένο μέχρι και την Τρίτη.

Από τις 12/5 έως τις 24/6 ίσως να υπάρξει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο από το καθημερινό σας περιβάλλον ή από το χώρο της εργασίας.  Ενώ δεν αποκλείεται να αφυπνιστούν ή να αναζωπυρωθούν συναισθήματα για ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Το τριήμερο (Παρασκευή – Σαββατοκύριακο ) ίσως να έχετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο σας ή για τους ελευθέρους της παρέας ίσως να προκύψει ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που διαμένει στο εξωτερικό ή έχει διαφορετική υπηκοότητα από εσάς.  Ενώ, δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να επικοινωνήσετε με μια φίλη ή συγγενή που διαμένει στο εξωτερικό.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου



Μια απρόσμενα ευχάριστη κουβεντούλα, που θα έχετε μπορεί να εξελιχθεί και σε φλερτ.  Για να παραμείνετε σε αυτό το παιχνιδιάρικο κλίμα, που τόσο αγαπάτε, μείνετε προσγειωμένοι στον πλανήτη γη, όταν επικοινωνείτε, μετακινείστε ή γενικότερα εκτελείτε μια εργασία.  Αφήστε την ονειροπόληση για κάποια άλλη στιγμή.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 24/6 είναι μια χρονική περίοδος όπου κινητοποιήσετε για να βρείτε συμμάχους σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Βέβαια, πρέπει να δράσετε κατόπιν κάπου σχεδίου, έτσι ώστε να μην δαπανάτε την ενέργεια σας δεξιά και αριστερά σε ανούσιες συζητήσεις ή επαφές.  

Το τριήμερο 15-17/5 θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε ρομαντικές ήσυχες βραδιές με αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι.  Ακόμη, ίσως αποφασίσετε να δείξετε κρυφές ικανότητες ή ταλέντα στην τέχνη της μαγειρικής.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Δεν είναι ανάγκη αυτή την μικρή εξ’ ουρανού βοήθεια, που εισπράξατε να την εξ ανεμίσετε στους πέντε δρόμους.  Για αυτό κάντε χρήση της λογικής που σας χαρακτηρίζει και ιεραρχήστε το τι, πως και πότε θα πρέπει να γίνει από αυτά που σας ζητούν οι δικοί σας άνθρωποι.

Από τις 12/5 έως τις 24/6 αποφασίζετε να ασχοληθείτε με την πνευματική και την σωματική άσκηση.  Όμως, φροντίστε να αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή στο καθημερινό σας πρόγραμμα που θα είναι εις βάρος της υγείας σας.  Επιπλέον, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις ή σε μετακινήσεις για την αποφυγή τυχόν λεκτικών ή οδικών ατυχημάτων.

Από τις 15/5 έως τις 17/5 κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας αφήστε σκέψεις για επαγγελματικά για κάποια άλλη στιγμή, όταν δεν θα κάνετε κάτι και φροντίστε να είστε 100% εστιασμένοι σε ένα μόνο αντικείμενο κάθε φορά.  Προκειμένου, να προφυλάξετε τον εαυτό σας από μπελάδες και φουρτούνες.

                                                                              

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Λογικό, είναι ώρες – ώρες να τα παίρνετε με τους δικούς σας ανθρώπους, όταν εκφράζουν απόψεις σταθερές και παγιωμένες που έρχονται σε αντίθεση με τον δικό σας ανεξάρτητο, πρωτοπόρο και δυναμικό χαρακτήρα.  Ωστόσο, με νεύρα και γκρίνιες δεν πάτε πουθενά για αυτό, κόψτε λίγο ταχύτητα χαμηλώστε γκάζια και προχωρήστε στην συνέχεια, αφού θα έχουν ηρεμήσεις τα πράγματα ιδιαίτερα μέχρι τις 12/5.

Ταυτόχρονα αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 24/6 θα είστε γεμάτοι με ενέργεια και χαρά, όπου θα επιδιώξετε να την διοχετεύσετε σε νέες δραστηριότητες, χόμπι ή στο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε σύντροφο, σε παιδιά ή στην παρέα σας.  Βέβαια, για να μην μείνετε μόνο με την επιθυμία φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα για να μην χαθείτε.

Από 15/5 έως 17/5 μπορεί να μην ενθουσιαστείτε αρχικά με ορισμένες προτάσεις, ωστόσο πριν βιαστείτε να δώσετε μια αρνητική απάντηση με πρόφαση ότι είστε κουρασμένοι εξαιτίας του φόρτου εργασίας.  Αυτό που πρέπει να σας πούμε είναι ότι ευνοείστε στο να κάνετε νέες γνωριμίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.  Για αυτό το λόγο καλό είναι πριν δώσετε μια απάντηση να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους και τα ενδεχόμενα.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Σας ταιριάζει γάντι το «καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε».  Στην προκειμένη περίπτωση έως και την Τρίτη, μην είστε τόσο αυθόρμητοι σε εργασιακό χώρο έχετε πάντοτε κατά νου σε ποιον μιλάτε, τι του λέτε και με ποιον τρόπο.  Ακολουθώντας την παρότρυνση μας θα αποφύγετε κακοτοπιές και μπλεξίματα (κυρίως οι γεννημένοι 10 – 12/3)

Από την Τρίτη έως τις 24/6 μάλλον θα επιδιώξετε να αποδράσετε από τις καθημερινές υποχρεώσεις με το να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας ή να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με κοντινές αποδράσεις ή αν δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο μπορείτε να το κάνετε νοερά, μέσα από τα αγαπημένα σας βιβλία.

Από την Παρασκευή και μέχρι τις 17/5 πολύ πιθανόν να αφήσετε στην άκρη για λίγο επαγγελματικές υποχρεώσεις, προκειμένου να θυμηθείτε την ανεμελιά και την ξέγνοιασα που είχατε στην παιδική σας ηλικία.  Με το αίμα σας να βράζει στις φλέβες είναι σίγουρο ότι θα θελήσετε να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

 
Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr