Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο του govastileto.gr

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο του govastileto.gr
20/4 - 26/4 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου       


Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες εστιάζετε στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας.  Αποφασίζετε για το τι κρατάτε ή αφήνετε από το παρελθόν για να προχωρήσετε στο αύριο.  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ανοίγουμε το στόμα μας και λέμε ότι θέλουμε, χωρίς να το έχουμε επεξεργαστεί πρώτα.  Ενώ από τις 22-23/4 είναι πολύ πιθανόν να κλείσετε νέες οικονομικές συμφωνίες ή επαγγελματικά συμβόλαια που θα σας φέρουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας, αρκεί να δράσετε.  Επίσης και στον συναισθηματικό τομέα ευνοείστε να κάνετε νέες αξιόλογες γνωριμίες που θα έχουν διάρκεια μέσα στο χρόνο (κυρίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).  Το Σαββατοκύριακο ίσως να έχετε μια τάση υπερβολής σχετικά με τα συναισθήματα σας και ως εκ τούτου να επιδιώξετε να την εκφράσετε μέσα από την γενναιοδωρία και την γαλαντομία σας.  Ωστόσο, καλό είναι να έχετε ένα μέτρο στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας, έτσι ώστε να μην ξεφύγετε οικονομικά από την χαρά και τον ενθουσιασμό της στιγμής (κυρίως οι γεννημένοι από τις 25-26/3).

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από τις 20/4 και για ένα μήνα ασχολείστε με τον εαυτό σας. Κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, ενδεχομένως να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας ή να αλλάξετε κούρεμα.  Ακόμη, στα άμεσα σχέδια μπορεί να είναι μια μετακόμιση ή αλλαγή διακόσμησης σπιτιού.

Ενώ από την Τετάρτη έως τις 23/4 ίσως πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που στο μέλλον θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας.  Επιπλέον, μπορεί να επανέλθει στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να υπάρξει φλερτ με έναν συνάδελφο (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Τέλος για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και για να μην ασχολείστε με το τι είπε ο ένας ή ο άλλος προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας υπερβολικές δηλώσεις και ανακοινώσεις που θα πυροδοτήσουν το σκηνικό, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 24-26/4).

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες ξεκουραστείτε, επικοινωνήστε, γράψτε, κάντε, δεχτείτε επισκέψεις ή οργανώστε κάποιο ταξίδι προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας επειδή τον επόμενο μήνα σας περιμένουν σημαντικά γεγονότα.

Ενώ από τις 22-23/4 εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, προκειμένου να επιλύσετε οικονομικά ή άλλα καθημερινά προβλήματα.  Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν είστε μόνοι σας, καθώς ανά πάσα στιγμή είναι στο πλευρό σας φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς για να σας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους, αρκεί βέβαια να τους το ζητήσετε (ιδίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Επιπλέον, στις καθημερινές επαφές θα έχετε μια τάση υπερβολής τόσο στο λόγο όσο και στις κινήσεις σας.  Όμως, για να μην ταλαιπωρήσετε περαιτέρω τον εαυτό σας προσπαθήστε να είστε φειδωλοί στις συνομιλίες και προσεκτικοί στις μετακινήσεις, από τις 25/4 έως 27/4(κυρίως οι γεννημένοι από τις 25-27/5).

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από τις 20/4 και για ένα μήνα υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από κοινωνικούς στόχους.  Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας ενδεχομένως να διαγράψετε όσους δεν θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.  Μέσα στο πρόγραμμα επίτευξης είναι και πολλές επαφές ώστε να αποσπάσετε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμαχίες για το μέλλον.

Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση και προετοιμασμένοι για ξαφνικές προτάσεις ή προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις από φίλους ή συνεργάτες γιατί από εκεί που δεν το περιμένατε μπορεί κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες που τις διαπραγματευόσασταν εδώ και αρκετό καιρό ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με αξιόλογες γνωριμίες ακόμη και να συναντήσετε το έτερο σας ήμισυ, από 22-23/4 (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Τέλος, μπορεί να έχετε την διάθεση να βρεθείτε με φίλους σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Όμως, αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα ή τον χρόνο να συμμετέχετε ενεργά σε όλες τις επιθυμίες τους δεν είναι κακό να αρνηθείτε κάποια πρόταση.  Γιατί, μπορεί να είναι βασικός παράγοντας το να είστε με άλλους και να περνάτε καλά αλλά μην λησμονάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, από τις 26/4 (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από τις 26-28/6).

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες κινητοποιείστε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.  Για αυτό κάντε αισθητή την παρουσία σας και αρχίστε να εκθέτετε τις απόψεις σας στο ευρύ κοινό.  Πιθανόν ορισμένοι να αλλάξετε επαγγελματική σταδιοδρομία, εργοδότη - προϊστάμενο ή να κατακτήσετε μια θέση μεγαλύτερη από την υπάρχουσα.

Επιπλέον, από τις 22-23/4 ίσως να προκύψουν κάποιες προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου εκεί είναι στο χέρι σας να στρέψετε τα φώτα επάνω σας με ιδέες και όχι μόνο.  Επομένως, αυτές τις μέρες ίσως να υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο καθημερινό περιβάλλον.  Ενώ, οι αδέσμευτοι ευνοείστε μέσα από φιλικές παρέες να γνωρίσετε το άλλο σας μισό (κυρίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Επίσης, ίσως να έχετε πολλές δικαιολογίες και αιτίες για να εκνευριστείτε με τον σύντροφό σας.  Ωστόσο, προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις γιατί το μονό που θα καταφέρετε είναι να διαταράξετε την ψυχική σας ηρεμία και γαλήνη.  Για αυτό το λόγο μην επιμένετε, προκειμένου να εισακουστούν οι προτάσεις σας (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από τις 27-29/7).

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από τις 20/4 και για έναν μήνα σκιαγραφείτε το μέλλον σας.  Βάζετε σε τάξη θέματα που σας απασχολούν όσον αφορά σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα ή στόχους. Επειδή έχετε αγχωθεί μπορεί να αλλάξετε ορισμένα μελλοντικά πλάνα, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα κέρδη, προκειμένου να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να φτάσετε εκεί που ονειρεύεστε.

Από την Τετάρτη έως τις 23/4 ίσως λάβετε χαρούμενες ειδήσεις και μηνύματα από παιδιά ή σύντροφο σχετικά με σταδιοδρομία, μελλοντικά βήματα ή επαγγελματικές εξελίξεις.  Παράλληλα, ένα γυναίκειο πρόσωπο που το εμπιστεύεστε μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση για σας (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Τέλος, μπορεί να προβληματίζεστε για το μέλλον αλλά με θολό μυαλό ή σε σύγχυση δεν μπορείτε να κάνετε σωστές κινήσεις.  Επομένως, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, έτσι ώστε με διαύγεια να μπορέσετε να δείτε την πραγματικότητα και με ξεκάθαρο νου να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο που ανακύπτει στο δρόμο σας, από τις 26/4 (ιδίως οι γεννημένοι από τις 27-29/8).

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου 

 

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες θα κινηθείτε σε ένα πλαίσιο αναζωογόνησης που τόσο έχετε ανάγκη αυτό τον καιρό. Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα αρχίσετε να καταστρώνετε στόχους που ονειρεύεστε να κατακτήσετε.  Μέσα στα άμεσα σχέδια σας θα είναι το να κόψετε κακές συνήθειες, όπως είναι το κάπνισμα κλπ. με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεταβολές- διακυμάνσεις στις υπάρχουσες επιθυμίες σας.

Από τις 22-23/4 με την οικονομική ή την ηθική συνεισφορά ενός φίλου τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες προς τράπεζες, άλλους ή ακόμη και οικογενειακά ζητήματα.  Ακόμη, η επιμονή σας να βγείτε έξω για να περάσετε καλά και να ξεφαντώσετε φαίνεται να αποζημιώνεται με το παραπάνω χάρη στις νέες γνωριμίες, που κάνετε (κυρίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Ενώ από τις 26/4 ίσως να θέλετε να ικανοποιήσετε αρκετές επιθυμίες τόσο δικές σας όσο και των φίλων σας.  Ωστόσο, προτού ξεκινήσετε θέστε κάποια όρια, έτσι ώστε να μην το παρακάνετε με τις υποσχέσεις που θα δώσετε σε φίλους, σε σύντροφο ή σε παιδιά.  Ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να ξοδέψετε αρκετά χρήματα και χρόνο και από την άλλη μπορεί να φανείτε ότι δεν είστε φερέγγυοι (ιδίως οι γεννημένοι από τις 27-29/9).

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από τις 20/4 και για ένα μήνα αρχίζετε να αξιολογείτε τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές.  Επομένως, οι δεσμευμένοι κάνετε τους υπολογισμούς για να δείτε αν θα κάνετε ή όχι το επόμενο βήμα στην ζωή σας, ενώ οι ελεύθεροι αναρωτιέστε αν θα παραμείνετε ή όχι στο κλαμπ των εργένηδων .

Ωστόσο, από τις 22-23/4 σε οποιαδήποτε πρόταση από φίλους, γείτονες, αδέλφια ή γενικότερα από το άμεσο περιβάλλον πρέπει να πείτε ναι χωρίς δεύτερη σκέψη διότι ευνοείστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Παράλληλα, μια φίλη σας στηρίζει οικονομικά ή ηθικά για να αντεπεξέλθετε σε επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις (ιδίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Αν και μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με φίλους ή τον/την σύντροφο σας.  Ενδεχομένως, να μην έχουν την ίδια διάθεση με εσάς οι υπόλοιποι με αποτέλεσμα να είστε μέσα στα νευρά, που δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν οι άνθρωποι που θέλετε.  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσακωθείτε επειδή δεν συμβαδίζουν οι επιθυμίες σας.  Προσπαθήστε να διαχειριστείτε κάθε κατάσταση με ψυχραιμία (ιδίως οι γεννημένοι από τις 28-30/10).

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από αυτή την εβδομάδα και για έναν μήνα αποφασίζετε να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας.  Ορισμένοι πιθανόν να αλλάξετε εργασία, για να διευκολυνθείτε στην πραγματοποίηση ονείρων-στόχων.  Ενώ η πιο πάνω εξέλιξη θα φέρει ως λογικό επακόλουθο την ανάκτηση δυνάμεων και αυτοπεποίθησης.

Από τις 22-23/4, ίσως να έχετε ευχάριστες ειδήσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.  Ενώ, όσοι εργάζεστε ενδεχομένως να αναγνωριστούν ικανότητες ή ταλέντα με αποτέλεσμα να αυξήσετε τα έσοδα σας.  Από την άλλη, όσοι είστε ελεύθεροι ίσως προκύψει κάποιο φλερτ με πρόσωπο από το καθημερινό περιβάλλον, όπου μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ειδύλλιο (κυρίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Τέλος το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολές στο καθημερινό σας πρόγραμμα, δηλαδή σε εργασία, σε φαγητό, ή κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας, διότι συνήθως οι υπερβάσεις δεν έχουν αίσια κατάληξη.  Για αυτό το λόγο ότι κάνετε φροντίστε να το διέπει το μέτρο και η σύνεση (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από τις 26-28/11).

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για ένα μήνα αποφασίζετε να ασχοληθείτε: οι γονείς με τα παιδιά, οι δεσμευμένοι με τον/την σύντροφο σας, οι ελεύθεροι με το να διασκεδάσετε και με το να φλερτάρετε και οι επιχειρηματίες με το να κάνετε νέες οικονομικές συναλλαγές-συνεργασίες ή γενικότερα με το να ρισκάρετε και να νιώσετε ελεύθεροι και ανέμελοι από καθημερινές σκοτούρες.

Ενώ από την Τετάρτη έως τις 23/4 ίσως να σας χαμογελάσει η τύχη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Επομένως, φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά.  Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το πως και πότε θα διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις διότι όσοι σας νοιάζονται πραγματικά θα είναι στο πλευρό σας για να συνδράμουν με τον τρόπο τους ανά πάσα στιγμή (κυρίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Τέλος, αν και θέλετε να περάσετε όμορφες, ρομαντικές, ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Φροντίστε να μην το παρακάνετε με την γενναιοδωρία σας, διότι θα ξεμείνετε από χρήματα.  Επίσης και οι γονείς θέσετε όρια στις επιθυμίες των παιδιών σας (ιδίως οι γεννημένοι από τις 26-28/12).

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τις 20/4 και για ένα μήνα κάνετε έναν απολογισμό και αξιολογείτε τα πράγματα που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, σχετικά με σχέσεις - συνεργασίες και γενικότερα με την καθημερινότητα σας.  Μέσα από όλη αυτή την διαδικασία αποφασίζετε να ρίξετε νέες βάσεις για να θεμελιώσετε ένα καινούργιο αύριο. 

Από την Τετάρτη έως την Πέμπτη βρίσκεται την ψυχική ηρεμία και γαλήνη, καθώς θα έχετε την αμέριστη συμπαραστάτη από ένα πρόσωπο με ισχύ και εξουσία για να διευθετήσετε επαγγελματικές και προσωπικές εκκρεμότητες.  Εξαιτίας αυτού, ίσως θελήσετε να διοχετεύσετε όλη την ενέργεια σας με το να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στα παλιά αντικείμενα (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Την Κυριακή ίσως να επανέλθουν μνήμες από το παρελθόν σχετικά με φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, συναδέλφους με αποτέλεσμα να νοσταλγείτε κάποιες παλιές καταστάσεις.  Το γεγονός αυτό μπορεί να σας ωθήσει να κλειστείτε στον εαυτό σας και να γίνετε απότομοι και απόμακροι από οικεία πρόσωπα.  Όμως, μήπως πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματα σας και να αφήσετε στην άκρη υπερβολές (ιδίως οι γεννημένοι από τις 24-26/1).

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες κάνετε και δέχεστε αρκετές επισκέψεις.  Φροντίζετε να συλλέξετε πληροφορίες σε καίρια θέματα που σας απασχολούν, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην σας προσωπική ζωή. Αξιολογώντας αυτές τις πληροφορίες είναι πιθανόν να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο καταγράφετε τις σκέψεις σας, με αποτέλεσμα τα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σας και να επιδιώξετε να αποκτήσετε κάποιο πτυχίο-δίπλωμα.

Από τις 22-23/4, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι θετικές σκέψεις ακόμη και μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον και που ξέρετε ίσως να εισακουστούν οι ευχές σας και να εκπληρωθούν δια μαγείας.  Παράλληλα, μια συζήτηση με ένα γυναικείο πρόσωπο συμβάλλει για να εκφράσετε ιδέες και σκέψεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία (ιδίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου).

Ενώ από τις 26/4 μπορεί να είστε επιθετικοί και καυστικοί στη χρήση του λεξιλογίου σας με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να αναμειχτείτε σε καυγάδες.  Επομένως, για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις προσπαθήστε να μην επικρίνετε και να μην διογκώνετε όσα βλέπετε και ακούτε (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από τις 23-25/2).Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος


www.astro4u.gr
Scroll To Top