Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 22 έως 28/1/2018

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με ανανεωμένο στυλ θα εμφανιστείς, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, η παρουσία σου δε θα να περάσει απαρατήρητη. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Τοξότη θα σε πλησιάσει πρόσωπο που δε θα στοχεύει σε μια απλή εφήμερη περιπέτεια αλλά θα έχει βλέψεις αρκετά σοβαρές. Ελκυστικότητα και οικειότητα θα έχει η στάση σου, αν ανταποκριθείς ή προσεγγίσεις θα δεις πως οι εξελίξεις θα σε ενθουσιάσουν.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό αυτό που θα θελήσεις θα είναι να περάσεις με το ταίρι σου ξέγνοιαστα θερμά και ανανεωμένα, ρουτίνα και καταστημένο θα είναι έννοιες με τις οποίες δε θα τα πας καλά. Προσοχή στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σου βγει το επαναστατικό, το εξτριμ και το αντιδραστικό. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει ηρεμία στον εσωτερικό σου κόσμο θα καταφέρεις να εστιάσεις και να απολαύσεις τη συναισθηματική θαλπωρή του σταθερού δεσμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και στο κλείσιμο της εβδομάδας στον Καρκίνο, ανοίγετε προοπτική για σταθερή σχέση πιθανότατα από επανασύνδεση και όχι από νέα γνωριμία. Τηλεφώνημα θα λάβεις από πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις, θα ακολουθήσουν επαφές που θα είναι ιδιαιτέρως στενές. Σε ραντεβού θα ακουστεί πρόταση επανένωσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περεταίρω εξέλιξη. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς, αυτή τη φορά η κατάληξη δεν θα είναι απογοητευτική.

Σε σχέση. Μια χαρά θα τα πας με το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι θερμή και ειρηνική. Η Σελήνη στον Ταύρο θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις και να αναλύσεις, θα βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι. Στο τελείωμα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σου, ίσως να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους δεν αποκλείεται να διχάσει την καρδιά σου, δυο άτομα δυο προοπτικές θα σου δημιουργήσουν δίλλημα. Νέα γνωριμία ή επανασύνδεση; Ναι μεν εσύ θα στοχεύσεις στην επανασύνδεση, ωστόσο ένα καινούργιο πρόσωπο θα στοχεύσει σε εσένα. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό καλό θα είναι να μην στηριχτείς σε εικασίες ή σε λόγια του αέρα, αν θέλεις να πάρεις τη σωστή απόφαση θα πρέπει να βασιστείς στις πράξεις.

Σε σχέση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα στόχος σου θα είναι να ανανεώσεις και να βάλεις ποικιλία στην καθημερινότητα με το ταίρι σου. Επιθυμία σου θα είναι να αλλάξεις καταστάσεις ή συνήθειες που σας φθείρουν, ο Άρης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κινηθείς με στόχο, ωστόσο προσοχή να μην ξύσεις παλιές πληγές. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο, θα ηρεμήσει την καρδιά σου, συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, λύνονται τυχόν διαφορές ή διαφορετικές απόψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα σου δεν θα κυλήσει άπραγα, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σου δώσουν ώθηση. Η Σελήνη στους Διδύμους κοινωνική και επικοινωνιακή θα κάνει τη στάση σου, οι συγκυρίες θα ανοίξουν δίοδο συνομιλιών αισθηματικού ενδιαφέροντος. Θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις σε αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαιτέρως η εμφάνιση του Άρη στον Τοξότη. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, στόχευσε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα δεις πως το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό.

Σε σχέση. Θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και ησυχία. Με τη Σελήνη στους Διδύμους θα τολμήσεις να καταπιαστείς με θέματα που ξέρεις πως υπάρχουν τρύπες και συναισθηματικά κενά, δεν θα φοβηθείς τις παγίδες. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου η διαλλακτική σου στάση θα οδηγήσει σε θερμά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Θα συνεννοηθείς με το ταίρι σου, θα παρθούν αποφάσεις που θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα αλλάξεις και θα ανανεώσεις τόσο το στυλ σου, όσο και τον τρόπο σκέψης σου. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα έρχονται αποκαλυπτικές ειδήσεις και πληροφορίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση ή την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στείλει μεσολαβητή για να καταφέρει να σε προσεγγίσει. Τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά, το ενδιαφερόμενο άτομο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός του Άρη στον Τοξότη θα κάνει δυναμική αλλά και κάπως ανυπόμονη τη στάση σου. Με στρατηγική και στόχευση θα χτυπήσεις την ανία και την ρουτίνα, επιθυμία σου θα είναι η ένταση και θα καταφέρεις τελικά να αναστατώσεις το κλίμα. Τα αποκαλυπτικά και αυθόρμητα λόγια σου θα καταφέρουν να παθιάσουν το ταίρι σου, ετοιμάσου για έντονες στιγμές αισθησιασμού ίσως και εξάρτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο θα έχεις τη διάθεση να τις αξιοποιήσεις. Η εμφάνιση του Άρη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την αυτοπεποίθηση σου ακμαία, σου δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείς να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρει το θάρρος να ανοίξει μαζί σου δίοδο επικοινωνίας. Σε παροτρύνω να κάνεις το μεγάλο βήμα να ρισκάρεις, ξέχνα το απογοητευτικό παρελθόν και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αποκαλυπτικά λόγια θα φέρουν συνειδητοποιήσεις, δεν αποκλείεται να αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου ειδικά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και υποψίες απιστίας. Μεταξύ σας θα υπάρξει αγάπη κατανόηση και συνεννόηση, θα αποκτήσετε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά. Από κοινού παίρνετε αποφάσεις και δίνετε νέες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα λάβεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις και να κερδίσεις το πρώην ταίρι σου. Άλλαξαν τα δεδομένα στη ζωή του προσώπου που αγαπάς, θα μάθεις τι ακριβώς έχει συμβεί, ο άμεσος και σωστός σου χωρισμός θα οδηγήσουν τις εξελίξεις σε επανασύνδεση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Τοξότη δυναμική και αποφασιστική θα είναι η δράση σου, στα μέσα της εβδομάδας ξεκινάς καινούργια συναισθηματική διαδρομή.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό ενδυναμώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να βελτιώσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, ωστόσο προσοχή στα κοντραρίσματα, καλό θα είναι να στοχεύσεις στη συνεννόηση. Στον κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να λειτουργήσεις με σύνεση, θα βρεις τον τρόπο να επηρεάσεις το ταίρι σου. Πράξε μεθοδικά και προσγειωμένα θα καταφέρεις να κατευθύνεις τα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και ο ερχομός του Άρη στον Τοξότη θα σε αποτρέψουν να γυρίσεις τη μνήμη σου πίσω στα παλιά. Διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, θα θελήσεις να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι τόσο οι ελπίδες σου όσο και οι προσδοκίες σου. Οι πράξεις σου μέσα στην εβδομάδα θα είναι κάπως ασυνήθιστες, σε καμιά περίπτωση δε θα θελήσεις να κάνεις τα ίδια λάθη ή να πέσεις στα ίδια λάθος πρόσωπα.

Σε σχέση. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στο να ψάξεις και να αναζητήσεις, θα σε ρίξει σε βαθιές σκέψεις, στα δύσκολα θέματα ή στα σκοτεινά σημεία δε θα σταθείς στην επιφάνεια, θα εισχωρήσεις στο βάθος. Βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε φυτιλιάζουν ή σου δημιουργούν αμφιβολίες. Ο Άρης στον Τοξότη θα σου δώσει την ώθηση να στοχεύσεις και να βρεις επιτυχία στις επιδιώξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον Άρη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου στόχος σου θα είναι να βάλεις καινούργιο νόημα στη ζωή σου, θα φλερτάρεις, πολύ καλά θα κανείς και θα προσεγγίσεις με αυτοπεποίθηση. Στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί, θα αναζητήσεις εξέλιξη και ένταση, ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό περιόρισε τις υπερβολές και τις εξτριμ διαθέσεις σου. Αποφασιστική θα είναι η δράση σου, δεν θα σκοντάψεις σε αναστολές, διεκδίκησε με μέθοδο και σχεδιασμό.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στον Κριό και τον Άρη στον Τοξότη ατίθαση ίσως και κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Εκρηκτική θα είναι η αντίδραση σου σε περίπτωση που το ταίρι σου προσπαθήσει να σε πιέσει ή να σε καλουπώσει. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων και αισθήσεων, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό αν νιώσεις πως πνίγεσαι ή καταπιέζεσαι θα οδηγηθείς σε ανατρεπτικές ενέργειες. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις εξάρσεις και παρορμητικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου φέρει άνοιγμα για καινούργια σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα καταφθάνει ευχάριστο και αισιόδοξο συμβάν, θα ακούσεις λόγια κολακευτικά και αποκαλυπτικά, σε διαβεβαιώνω πως θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό έχει ενδιαφέρον για σένα με τον Άρη στον Τοξότη παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο. Δέξου το ραντεβού που θα σου προτείνει, ανοίγεται νέος ορίζοντας.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό εσύ και το ταίρι σου ξεκινάτε καινούργια σχέδια, μια κοινή σας επιθυμία θα πραγματοποιηθεί. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο ασφάλεια και σταθερότητα θα υπάρξει στη σχέση σου, θα νιώσεις αισθήματα αγάπης και αμοιβαιότητας. Με την Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα λύσουν τυχόν αμφιβολίες ή καχύποπτες θεωρίες. Η εβδομάδα σου θα πορευτεί και θα κλείσει μέσα σε κλίμα ηρεμίας και ισορροπίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σου εκδηλώσει τον κρυφό του πόθο για εσένα. Ο ερχομός του Άρης στον Τοξότη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, τολμηρές θα κάνει τις διαθέσεις σου, δεν θα φρενάρεις τον ενθουσιασμό σου. Θα υπάρξει η προοπτική πριν κλείσει η εβδομάδα να ξεκινήσεις νέα σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές, σε προτρέπω να εκφράσεις ελεύθερα τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και στο κλείσιμο της εβδομάδας στον Καρκίνο μέσα στην εβδομάδα θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές αγάπης, εσύ και το ταίρι σου θα απολαύσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο την ασφάλεια του σταθερού σας δεσμού. Σε περίπτωση που προσπαθήσεις να ανοίξεις συζητήσεις για δεσμευτικά θέματα, η συμβουλή μου είναι να μην πιέσεις τις καταστάσεις, απέφυγε την ανυπομονησία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις εξελίξεις να κάνουν την δουλειά τους από μόνες τους.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και του Άρη στον Τοξότη με αποφασιστικό τρόπο θα σε πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο, σε ενθαρρύνω να ανταποκριθείς χωρίς αναστολές. Στο χέρι σου θα είναι να προχωρήσεις με νέα αγάπη , σε συμβουλεύω να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τα δεδομένα σου. Διατήρησε την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και την αισιοδοξία σου, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, η κατάληξη θα είναι θετική. Προμηνύεται αρχή σταθερής σχέσης, αμοιβαίας έλξης.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο σε με τον Πλούτωνα περίεργα και απρόσμενα συμβάντα θα σε ωθήσουν σε ασυνήθιστες πράξεις, ίσως να αποκαλυφθούν καταστάσεις που έμεναν μυστικές. Η εμφάνιση του Άρη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά, θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος και να ξεκαθαρίσεις τις σκοτεινές υποθέσεις. Στο τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο τα λόγια που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου θα είναι ειλικρινά, υποσχέσεις που θα δώσεις ή θα λάβεις θα τηρηθούν.