Από 8 ως 14/5/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι η αισιοδοξία, η ανανέωση και η διάθεση για ανατροπές. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό η στάση σου θα είναι ερωτική και μεθοδική, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα το γνωρίσεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη στο χέρι σου.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη παίρνεις νέες αποφάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα της σχέσης σου. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η τολμηρή σου διάθεση θα φέρει άμεσα και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερο, κλείνεις αρνητικό ζήτημα που από καιρό σε πίεζε και περιόριζε την ελευθερία των κινήσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού ελκυστική θα κάνει την εικόνα σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον ερωτισμό σου και θα σου δοθεί η ανάλογη ευκαιρία. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ερωτικό σου ταίρι. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις και να κινηθείς δραστικά, η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το αγαπημένο σου ταίρι, ανοίγεται μεταξύ σας νέο κεφάλαιο. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε εφοδιάσει με ερωτισμό και έντονη σεξουαλικότητα, προσοχή στη ζηλιάρικη και κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερο, με δικές σου κινήσεις θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις και να μονιμοποιήσεις το δεσμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου φέρει άνοιγμα για καινούργιες ερωτικές διεκδικήσεις. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία, θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερο, ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούργια σου γνωριμία θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με έναρξη νέας σχέσης, η πορεία σου δε θα έχει εμπόδια ούτε απογοητεύσεις.

Σε σχέση: Θα τις ξεχάσεις τις κακές στιγμές, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική, ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος ερωτισμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, με τη Σελήνη στον Τοξότη στόχο θα έχετε να βγείτε εκτός ρουτίνας, δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα μικρό ταξιδάκι. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα, συνειδητά θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα κατάφερες να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Καρκίνε, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, αυτή τη φορά θα φλερτάρεις με το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Στην παρούσα φάση δε θα υπάρξουν ενδοιασμοί και αναστολές, παίρνεις απόφαση να αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη να ερωτευτεί. Με την ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο πρόσωπο, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες καταλλήλως.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα μπεις σε σκέψεις σχετικά με το πού βαδίζει η σχέση σου και τι κατάληξη θα έχεις με το ταίρι που έχεις δίπλα σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη ενδεχομένως να αλλάξει τις βλέψεις σου, τώρα θα θελήσεις να βάλεις στόχους, θα αναζητήσεις μια δημιουργική πορεία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερο, θα ανοίξεις σοβαρή συζήτηση περί δεσμευτικής εξέλιξης, οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές και αισιόδοξες.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα τολμήσεις να το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ελκυστικό θα είναι το στυλ του, ευγενική η συμπεριφορά του, θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια, αυτή την φορά δε θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερο θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σου βγουν σε καλό.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό θα θελήσεις ένταση και πάθος. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. Ίσως να υπάρξουν ζήλειες και εντάσεις με το ταίρι σου, ωστόσο θα ξεκαθαρίσεις, θα αποκαλύψεις και θα οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Αν διανύεις περίοδο χωρισμού, τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, έρχεται κατάληξη επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα αποτελέσουν αρχή νέου ερωτικού κύκλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό και την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, σε θέμα επανασύνδεσης οι ενέργειές σου θα έχουν στρατηγική, θα αποφύγεις τις επιπόλαιες ή σπασμωδικές κινήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία, θα το προσεγγίσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα σου δώσει άνοιγμα επικοινωνίας, κράτα θετική στάση, θα έχεις δυνατότητα νέας ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα, έρχονται ουσιαστικές αποφάσεις, σου φανερώνω πως ό,τι κι αν επιλέξεις, στην πορεία δε θα το μετανιώσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και στη συνέχεια στον Αιγόκερο, είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις επίσημης δέσμευσης. Σου δίνω τη συμβουλή να φανερώσεις με αμεσότητα και ειλικρίνεια σκέψεις και επιθυμίες, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται, θετική απάντηση θα λάβεις στις προτάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Ζυγέ, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα απελευθερώσουν τις αισθήσεις σου, θα σε ωθήσουν σε δυναμικές προσεγγίσεις, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθησή σου, ό,τι αισθανθείς ή προβλέψεις, θα βγει απολύτως αληθινό. Με την Σελήνη στον Τοξότη και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία, αποκτάς καινούργιο ερωτικό ταίρι, θα καταφέρεις να σκεφτείς λογικά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, μεθοδική θα είναι η σκέψη σου και η δράση σου, θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το ταίρι σου, σε επίμαχο ζήτημα θα γίνει τελικά το δικό σου. Με τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου θα επηρεάσεις την υποσυνείδητη σκέψη του ατόμου που έχεις δίπλα σου, θετική απάντηση θα πάρεις σε αυτό που θα προτείνεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερο, ανοίγεται δίοδος δεσμευτικών αποφάσεων, ό,τι σου υποσχεθεί το ταίρι σου, θα τηρηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φιλέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως ερωτική, να περιμένεις θερμά γεγονότα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου θα καταφέρεις να την κάνεις την καινούργια γνωριμία, γοητευτικό θα είναι το στυλ σου, σαγηνευτικό το παρουσιαστικό σου, στα δίχτυα σου θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο, που κατά πάσα πιθανότητα θα σε ερωτευτεί. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, δε θα λείψουν οι άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές εκδηλώσεις.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου, πάθος, ζήλεια και καχυποψία θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, πρόσεξε να μη δημιουργήσεις αδικαιολόγητες σκηνές έντασης. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, ενδεχομένως να ενισχυθεί η κτητικότητά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις εξουσιαστικές αντιδράσεις. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία, η αυτοπεποίθησή σου θα σε οδηγήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη στον Αιγόκερο, θα καταφέρεις να επανορθώσεις για τυχόν λάθη ή υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι σε πλήγωσε ή σε ό,τι σε οδήγησε στην αποτυχία. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε εφοδιάσουν με ελκυστικότητα και αυθορμητισμό, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Πριν κλείσει η εβδομάδα, ξεκινάς νέα ερωτική πορεία, διαγράφοντας πρόσωπα και σχέσεις που σε πήγαν πίσω και όχι μπροστά.

Σε σχέση: Σε περίπτωση που είσαι στην αρχή μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, το νου σου να μη σε πιάσει το καχύποπτο και φρενάρεις την κατάσταση. Προσοχή στις ανυπόστατες φοβίες και θεωρίες, καλό θα είναι να μην αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα. Σε θέματα δέσμευσης, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις να γεγονότα να κυλήσουν ήρεμα, χωρίς παρεμβάσεις, η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και στη συνέχεια στον Αιγόκερο, θα σου φέρουν δημιουργικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Αιγόκερε, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό η στάση σου θα είναι συναισθηματική, η αντίληψή σου κοφτερή. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ψάξεις, να αναζητήσεις και να βρεις. Θα το βρεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό, διακριτικό και ελκυστικό, θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση, η Πανσέληνος στον Σκορπιό και λίγο αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να σοβαρέψεις την πορεία του δεσμού σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ναι μεν η κατάληξη δε θα είναι άμεση, ωστόσο η θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα αποτελέσει το πρώτο βήμα προς την επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε εφοδιάσει με γοητεία και μαγνητισμό, η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να κατακτήσεις. Είτε κινηθείς προς την επανασύνδεση, είτε προς τη νέα γνωριμία, να ξέρεις πως θα έχεις τη ψυχική δύναμη και την κατάλληλη ελκυστικότητα, για να φέρεις το αποτέλεσμα εκεί που εσύ επιθυμείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα σε περιμένει ένα πολύ ευχάριστο, ίσως και ρομαντικό ραντεβού!

Σε σχέση: Εγωισμοί, ζήλειες και εντάσεις θα προκύψουν, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή στις υπερβολές και στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Το νου σου να μη σε πάρει από κάτω η απογοήτευση, απόφυγε τις σκοτεινές σκέψεις, τίποτα το πονηρό δεν έχει κάνει το ταίρι σου, μη γίνεις θύμα καχυποψίας. Αβάσιμες φοβίες θα φέρουν αστάθεια στη συμπεριφορά σου, ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας, με τη Σελήνη στον Αιγόκερο, θα υπερισχύσει η ωριμότητα και ο ρεαλισμός.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό και την Πανσέληνο στον Σκορπιό, θα βρεις τη δύναμη να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε ωθήσει να αναζητήσεις καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, επιθυμία σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που να μπορεί να σου προσφέρει ένα ευχάριστο παρόν. Κομψή και εκλεπτυσμένη θα είναι τόσο η εμφάνιση σου, όσο και η στάση σου, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα φέρει δυναμισμό στις ενέργειές σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, συναισθηματικό βάθος, πάθος, και έντονη σεξουαλικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερο θα σοβαρέψει τη στάση σου απέναντι στο ερωτικό σου ταίρι, η συγκαταβατικότητά σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία, ίσως να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, ωστόσο η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερο θα καταφέρει να σας ηρεμήσει.