Από 14 έως 20/8/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους καταφθάνει νέα γνωριμία, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία δεν είναι σίγουρο αν θα την αφήσεις να προχωρήσει σε σχέση. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως η στάση σου ίσως να είναι κάπως επιπόλαια ή υπερβολικά χαλαρή. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου και στις επιθυμίες σου, πριν πας στο ραντεβού που θα σου προταθεί προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς αναζητάς και που στοχεύεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία αντιδραστική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, προσοχή σε διαθέσεις εγωκεντρισμού ή απιστίας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς, ωστόσο ίσως να χαθούν τα συνετά όρια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις αντιδράσεις και τις ενέργειες σου, καθαρή θα είναι η σκέψη σου, σωστή η κρίση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Καταφθάνουν απρόοπτα και ευχάριστα συμβάντα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρώην ταίρι σου, θα προσπαθήσει να επανορθώσει για τα λάθη του, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις απαντήσεις που θα δώσεις. Εσύ που δεν ενδιαφέρεσαι για πρόσωπο από το παρελθόν, η Σελήνη στον Λέοντα ένα καινούργιο πρόσωπο θα φέρει στον δρόμο σου, η ελκυστική του εμφάνιση θα κατακτήσει αμέσως την καρδιά σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, στις αντιδραστικές ενέργειες, και στις παρορμητικές προτάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ανέμελη και χαλαρή θα κάνει τη στάση σου, ίσως να αδιαφορήσεις για καταστάσεις μέσα στη σχέση σου που απαιτούν λύσεις. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία θα πάρεις τελικά τα ηνία στα χέρια σου , θα καταφέρεις να βγεις από τυχόν ενδοιασμούς ή ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή τη φορά θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις, η εβδομάδα σου δε υπάρχει περίπτωση να κλείσει χωρίς καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Η Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε φέρει μπροστά σε πρόσωπο που θα σε ερωτευτεί και θα το ερωτευτείς και εσύ. Παρά το ότι η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία θα σε κάνει να ανεβάσεις ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων σου, ωστόσο θα βρεθεί το άτομο που θα σου κλέψει την καρδιά. Η αμοιβαία σας έλξη θα ανοίξει δρόμο για προσωπικό ραντεβού!

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία και καβγαδάκια θα υπάρξουν και μικρό εντάσεις θα συμβούν και σκηνές ζήλειας θα διαδραματιστούν. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα ίσως να εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, καλό θα είναι να μην μπεις στην διαδικασία να κοντραριστείς για ανούσια θέματα. Το νου σου να μην πέσεις σε υπερβολές, θα υπάρξει κίνδυνος οι εγωκεντρικές σου ενέργειες να χαλάσουν την ισορροπία της σχέσης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αισιοδοξία, χαλαρότητα και ευδιαθεσία θα σου φέρει η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, η ανάγκη σου να ανανεωθείς θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα. Για εσένα που θέλεις να ισορροπήσεις και να σταθμεύσεις συναισθηματικά, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου, η τωρινή εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχία. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία ξεκινά νέος κύκλος αγάπης.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να μην γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Η λογική σου σκέψη θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα λάβεις θετικές απαντήσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου φίλε μου Λέοντα , ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα προσδώσει μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθηση σου θα είναι έντονη. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης. Μέσα στην εβδομάδα θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση. Διακυμάνσεις θα προκαλέσεις μέσα στη σχέση σου , η εβδομάδα σου αλλιώς θα ξεκινήσει αλλιώς θα καταλήξει. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους χαλαρή και διασκεδαστική θα είναι η στάση σου, κατόπιν όμως, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, η συμπεριφορά σου θα αλλάξει άρδην. Θα σε πιάσει ξαφνικά το αντιδραστικό, το ασυμβίβαστο, θα θέλεις ντε και καλά να γίνει το δικό σου. Καλό θα είναι το ταίρι σου να μην χαρακτηρίσει τη στάση σου ανώριμη, προσπάθησε να αποφύγεις την ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, λίγο αργότερα στον Λέοντα, καθώς και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία, θα σου ανοίξουν δρόμο περιπέτειας, θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας, όμως όλα θα στηριχτούν στη στάση σου. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία ενδεχομένως να απορρίψεις ή να σνομπάρεις, προσπάθησε να θέσεις όρια στην επιλεκτικότητα σου. Ένα αξιόλογο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, σε συμβουλεύω να το δεις με θερμό μάτι, θα υπάρξει προοπτική σταθερής σχέσης.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στους Διδύμους επικοινωνιακή και επεξηγηματική θα είναι η στάση σου, θα δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι πρέπει να αποφευχθεί. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο δε θα θελήσεις εντάσεις μέσα στη σχέση σου, στα μέσα της εβδομάδας, θα αναζητήσεις ηρεμία, αρμονία, συνεννόηση. Αν έχει συμβεί χωρισμός, θα δοθεί έναυσμα επανασύνδεσης. Πριν κλείσει το εξαήμερο θα υπάρξει κατάληξη επανένωσης.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Σε έντονες σκέψεις θα σε βάλει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, στην συνέχεια στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις το αποτέλεσμα και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που έχεις πάρει απόφαση να ξεφύγεις από τα παλιά , ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σου ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, άρπαξε την ευκαιρία, προχώρα σε ουσιαστικές κινήσεις.

Σε σχέση. Ποικιλία θα έχει η εβδομάδα σου, στην αρχή των ημερών με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους χαλαρή και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, στην πορεία με την εμφάνιση της στον Καρκίνο εσύ και το ταίρι σου θα ανοίξετε μια καθοριστική και συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία θα είσαι σε θέση να διεκδικήσεις και να επιτύχεις. Σε περίπτωση που στοχεύεις στη δέσμευση προχώρα δυναμικά χωρίς ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, λίγο αργότερα στον Λέοντα, και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία, περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στους Διδύμους επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία. Η Σελήνη στον Καρκίνο θα φέρει ισορροπημένα αισθήματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις σας. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία θα σε ωθήσει σε πράξεις ρίσκου, αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, οι προσπάθειες σου θα είναι μελετημένες και θα πιάσουν τόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η Σελήνη στους Διδύμους θα κάνει επικοινωνιακή τη στάση σου, λίγο αργότερα με την εμφάνιση της στον Λέοντα ελκυστική θα είναι η παρουσία σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να κυνηγήσεις το συναρπαστικό και θα σου δοθεί η ανάλογη ευκαιρία. Με το ερχομό της Σελήνης στο Καρκίνο το πρώην ταίρι σου θα τακτοποιήσει με τέτοιο τρόπο την κατάσταση, που θα βρει τρόπο να σου ζητήσει επανασύνδεση. Συναισθηματικά δίλλημα θα απασχολήσει την καρδιά σου, θα επιλέξεις τα νέα; ή τα παλιά;

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να το κάνεις το ταξιδάκι με το πολυαγαπημένο σου ταίρι, θα την κάνεις την πρόταση για εκδρομούλα. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, καλό θα είναι να μην δώσεις δικαιώματα για παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις. Η Σελήνη στον Λέοντα θα ενισχύσει το ταπεραμέντο σου, σε περίπτωση που φλερτάρεις ή σε φλερτάρουν το νου σου να μην αντιδράσει αρνητικά το ταίρι σου και υπάρξουν απρόοπτες σκηνές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ευχάριστα ξαφνιάσματα θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που απ την αρχή θα φανερωθεί έλξη και οικειότητα μεταξύ σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης, η πορεία των επαφών σας θα έχει θετική κατάληξη. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία θα τονώσει τον δυναμισμό σου, οι απελευθερωμένες σου κινήσεις και προσεγγίσεις θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, προσπάθησε να αποφύγεις με το ταίρι σου συζητήσεις για μελλοντικά ζητήματα. Ο ερχομός της Σελήνης στην Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια τη συγκαταβατική αλλά και επιφυλακτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα χαλαρή θα κάνει τη στάση σου, θα εστιάσεις στην έλξη και θα αφήσεις την άκρη θέματα που δημιουργούν επιπλέον έγνοιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα σου, με τη Σελήνη στους Διδύμους κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα φλερτάρεις με το γοητευτικό άτομο που κατά πάσα πιθανότητα θα σου συστήσουν. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα δε θα υπάρξουν ενδοιασμοί και αναστολές, προσοχή όμως να μην την πατήσετε λόγω υπερβολικής τόλμης κράτα οριοθετημένο τον αυθορμητισμό και την αυτοπεποίθηση σου. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σου βλέψεις.

Σε σχέση. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, ίσως να το μπερδέψεις το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή στις παρεξηγήσεις και στον επιφανειακό τρόπο σκέψης. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι επιπολαιότητες, η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις συναισθηματικά. Πέρνα σε ουσιαστικές συζητήσεις θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, ξέρει πολύ καλά τι αξίζει να διεκδικήσει και σε ποια σημεία πρέπει να υποχωρήσει.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία θα καταρρίψεις τις ανασφάλειες σου, θα δώσεις τέλος στις επιφυλάξεις. Αν ήδη υπάρχει πρόσωπο που το έχεις ερωτευτεί θα προχωρήσεις σε τολμηρές εκδηλώσεις και προτάσεις, θα κερδίσεις το πολυπόθητο ραντεβού που επιθυμείς. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στο ορίζοντα σου, ετοιμάσου θα κάνει την εμφάνιση του άτομο εντυπωσιακό, θα σε πλησιάσει με τρόπο άμεσο.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία θα φέρει αναστατώσεις στην καρδιά σου, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις παρορμητικές αποφάσεις. Θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά ή ανιαρά δεδομένα της σχέσης σου όμως το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα επιλέξεις να το κάνεις. Προς το τέλος του εξαημέρου με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία αλλάζεις τρόπο δράσης και κατεύθυνση σχέσης, τώρα θα περάσεις σε αποφασιστικές πράξεις, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου θα στοχεύουν σε ριζικές αλλαγές.