Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 7 Ιουνίου- Δείτε τις προβλέψεις για τα ζώδια

Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 7 Ιουνίου- Δείτε τις προβλέψεις για τα ζώδια
ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, κάνοντάς σε επικοινωνιακό και υπερκινητικό. Έως τις 21 Ιουνίου, μιλάς και συνδιαλέγεσαι με περισσότερο κόσμο, κάνεις καινούριες γνωριμίες, μαθαίνεις νέα πράγματα και γενικώς «ρουφάς» πληροφορίες με στόχο να εξελίξεις κάποιες υποθέσεις σου. Παράλληλα, φαίνεται πως μετακινείσαι περισσότερο είτε λόγω καθημερινών σου υποχρεώσεων είτε για λόγους αναψυχής, ενώ ίσως να πραγματοποιήσεις και κάποιες επισκευές στο μεταφορικό σου μέσον. Οτιδήποτε σχετίζεται με αδέρφια, γείτονες και κοντινούς συγγενείς παρουσιάζει κινητικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικά σου ζητήματα. Από τις 7 έως τις 21 Ιουνίου, θα χρειαστεί να εστιάσεις σε αυτό τον τομέα, ίσως λόγω αναζήτησης πρόσθετου εισοδήματος ή λόγω κάποιων εξόδων που παρουσιάζονται και σε βάζουν στην διαδικασία να κάνεις μια διαχείριση στα οικονομικά σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι εν μέσω διαπραγματεύσεων για τις απολαβές σου στο περιβάλλον εργασίας σου ή να δρομολογείς μια επένδυση. Καλό είναι να αποφύγεις αλόγιστα έξοδα αυτή την εποχή για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 7 Ιουνίου, εκκινώντας μια περίοδο εξελίξεων. Έως τις 21 του μήνα, αυξάνονται οι μετακινήσεις σου και πολλαπλασιάζονται οι καθημερινές σου επαφές, γνωρίζεις περισσότερο κόσμο και συνδιαλέγεσαι με νέα άτομα. Παράλληλα, αυτή την εποχή ίσως να χρειαστεί να μάθεις κάτι καινούριο, να εκπαιδευτείς σε ένα νέο αντικείμενο ή να αποκτήσεις καινούρια ενδιαφέροντα που ακονίζουν το μυαλό σου και ικανοποιούν την περιέργειά σου. Γενικά, είναι μια καλή περίοδος για να δικτυωθείς και να συλλέξεις πληροφορίες με στόχο να εξελιχθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει νέα δεδομένα που αφορούν την επαγγελματική αλλά και την προσωπική σου ζωή. Οι πληροφορίες που θα φτάνουν στα αυτιά σου αυτή την εποχή, ενδεχομένως να είναι πολλές και συγκεχυμένες, οδηγώντας σε σε κάποιο δίλημμα. Είτε δέχεσαι κάποιες προτάσεις αλλά ακόμα νιώθεις ανέτοιμος να πάρεις κάποια απόφαση είτε έχουν μαζευτεί αρκετά άτομα στον περίγυρό σου και σε βομβαρδίζουν με πληροφορίες που σε μπερδεύουν. Απόφυγε να δρομολογήσεις εξελίξεις προς το παρόν, καθώς από το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα προχωρήσουν από μόνα τους…

ΛΕΩΝ


Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να κοινωνικοποιηθείς και να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο. Έως τις 21 Ιουνίου, θα κάνεις αρκετές γνωριμίες και νέους φίλους και ίσως να αποκτήσεις καινούρια ενδιαφέροντα, που προϋποθέτουν τη συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα ή οργάνωση. Παράλληλα, φαίνεται πως γίνεσαι αρκετά επικοινωνιακός και δημοφιλής μέσα στις παρέες σου και δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ερωτική γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Είναι, επίσης, η κατάλληλη εποχή να θέσεις νέους στόχους και να σκεφτείς καινούριες ιδέες που θα σε εξελίξουν επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Έως τις 21 Ιουνίου, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου, προκειμένου να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα ή να προστεθεί κάτι στις αρμοδιότητές σου. Από την άλλη, πιθανόν να υπάρξει κινητικότητα σε πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή να αλλάξεις προϊστάμενο. Παράλληλα, ίσως να κάνεις κάποιες σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, αναζητώντας νέες ιδέες και δρόμους που θα σε πάνε παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ


Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και στον 9ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μια υπερκινητική περίοδο, κατά την οποία δρομολογείς επαγγελματικά σχέδια και αναζητάς νέες πληροφορίες με στόχο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ικανοποιήσεις τη δίψα σου γνώση. Έως τις 21 Ιουνίου, είναι πιθανό να σε απασχολήσει κάποιο νομικό σου ζήτημα, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, ακόμη και να κάνεις σχέδια που αφορούν τις σπουδές σου, όπως ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Παράλληλα, είναι μια καλή περίοδος για να διαβάσεις βιβλία και να εξειδικεύσεις τις γνώσεις σου πάνω σε ένα αντικείμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα συμβίωσης. Ίσως να υπογράφεις κάποια συμφωνία αυτή την περίοδο, να διακανονίζεις ένα δάνειο ή να σε απασχολούν κάποια χρέη ή κληρονομιές. Από την άλλη, αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, πιθανόν να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αναφορικά με αυτά που μοιράζεστε μέσα στη σχέση ή να αποφασίζετε να προχωρήσετε σε μία συμβίωση, κάτι που προϋποθέτει να αναπτύξετε ένα κοινό ταμείο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα δίλλημα σχετικά με μια παλιά ερωτική σου υπόθεση και να αναζητάς ψυχολογικά αίτια για κάποιες επιλογές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, απέναντι από το δικό σου, φέρνοντας κάποιες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έως τις 21 Ιουνίου, ίσως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας ή να λάβουν χώρα αλλαγές στη δική του/της ζωή που επηρεάζουν άμεσα και σένα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί γρήγορα σε μόνιμη σχέση. Από την άλλη, φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, με πιθανές μετακινήσεις συναδέλφων ή με διαπραγματεύσεις που συμβαίνουν στον χώρο εργασίας σου, οι αποφάσεις των οποίων ίσως να σε επηρεάζουν με έμμεσο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια θέση που επηρεάζει την εργασία σου και τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Έως τις 21 Ιουνίου, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στον χώρο της δουλειάς σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δουλεύεις σε δύο πόστα ταυτόχρονα. Επίσης, είναι πιθανό να γνωρίζεις νέο κόσμο μέσα στο περιβάλλον εργασίας σου ή να έρχονται νέοι συνάδελφοι. Γενικά, το πρόγραμμά σου «φορτώνει» και ίσως να περιορίζεται αρκετά ο ελεύθερος χρόνος σου λόγω υπερβολικών δραστηριοτήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στους Διδύμους και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου που σε ωθεί να προβάλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και να εκφράσεις χαρισματικές πλευρές του εαυτού σου. Το φλερτ θα κυριαρχήσει στη ζωή σου τις μέρες αυτές και το ερωτικό σου ενδιαφέρον δε θα περιορίζεται μόνο σε ένα άτομο, με τους θαυμαστές και τα υποψήφια ταίρια να είναι πολλαπλάσια. Αν, από την άλλη, τρέφεις εσύ ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο, οι εξελίξεις μεταξύ σας θα είναι γοργές αυτή την περίοδο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα διανύσεις μια ευχάριστη περίοδο με τον/την σύντροφό σου που θα περιλαμβάνει ευχάριστες δραστηριότητες και κοντινές αποδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στο ηλιακό σου ναδίρ φέρνοντας εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιείς ένα ταξίδι αυτή την περίοδο, με σκοπό να επισκεφθείς αγαπημένα σου πρόσωπα ή να προχωράς σε μια μετακόμιση. Παράλληλα, φαίνεται πως θα υπάρξουν διάφορες συζητήσεις με τους οικείους σου αυτή την εποχή, με στόχο να επιλύσετε κάποιες διαφορές που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σε απασχολούν πρακτικές εκκρεμότητες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου και να βρίσκεσαι σε συζητήσεις για μια αγοραπωλησία.


Πηγή: Myastro.gr
Scroll To Top