ΚΡΙΟΣ

Εύνοια έχετε σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας με την έννοια διαπραγματεύσεων για κάτι καλύτερο. Στα ενδεχόμενα είναι και οι επαφές με παλιούς συνεργάτες σας με σκοπό την εκ νέου συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε θετικές ειδήσεις σχετικές με νομικά έγγραφα, συμβόλαια και υπογραφές που συνδέονται με υποθέσεις του παρελθόντος. Γεγονότα που θα συμβούν θα σας δώσουν να καταλάβετε την ανάγκη αλλαγής τρόπου σκέψης και δράσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια θα έχετε σχετικά με ό,τι αφορά τακτοποιήσεις οφειλών σε τράπεζες ή δημόσιο, κάτι που θα σας απαλλάξει από περιττά άγχη. Επίσης, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν κληρονομιές ή ασφάλειες και αποζημιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επανασυνδέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, φέρνει για εσάς η όψη αυτή. Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα από το παρελθόν και θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον και την εξέλιξή σας.

ΛΕΩΝ

Θα τακτοποιήσετε εργασιακές εκκρεμότητες και θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες σημαντικές διορθωτικές κινήσεις που θα αφορούν το καθημερινό σας πρόγραμμα. Θα χρειαστεί να φροντίσετε λίγο παραπάνω την υγεία και την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα δημιουργικό σχέδιό σας που δεν είχε ευοδωθεί στο παρελθόν θα σας απασχολήσει καθώς θα θελήσετε να κάνετε ακόμα μια προσπάθεια. Ακόμα, ένας έρωτας από το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε εξελίξεις που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία, την κατοικία ή ένα θέμα σχετικό με μέλη της οικογένειάς σας. Σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί θα χρειαστεί να εστιάσετε στη μεγαλύτερη εικόνα και να μη χαθείτε σε λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα έχουν σαν αλυσιδωτή αντίδραση αποφάσεις που, προϊόντος του χρόνου, θα φέρουν λύσεις σε θέματα που είχατε σε εκκρεμότητα. Σε ό,τι αφορά όμως ταξίδια που τώρα οργανώνετε, θα υπάρξουν αναβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θελήσετε να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, οικονομικές υποθέσεις και χρέη. Σε περίπτωση που αναμένετε να λάβετε χρήματα, ίσως ακόμα και από το δημόσιο για ορισμένους, θα έχετε θετικά νέα που θα σας ικανοποιήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στόχοι και επιθυμίες σας εκπληρώνονται και η γενικότερη αίσθηση που θα έχετε είναι αυτή της αισιοδοξίας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας ομαλοποιούνται και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νιώθετε νοσταλγία για κάποιους ανθρώπους του παρελθόντος σας, όμως γεγονότα του παρόντος θα σας βοηθήσουν να ενδυναμωθείτε και να ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά. Καλό είναι να ακούτε τη διαίσθησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές, αλλά θα βρεθείτε ξανά και με πρόσωπα από το παρελθόν. Επίσης, θα βρείτε τρόπο για να βάλετε σε πορεία υλοποίησης ένα παλιό σχέδιό σας.

Πηγή: myastro.gr