Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος κατά το πρώτο μισό του μπορεί να σε γυρίσει σε ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρώην σύντροφό σου. Αυτό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις την επικοινωνία μαζί του και αν θέλεις να το καταφέρεις, οι ημέρες έως και τις 11/7 που ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είναι βοηθητικές για εσένα. Το παρατεταμένο εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σε προτρέπει να αφήσεις τα παλιά και να επικεντρωθείς σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν κομβικό ρόλο σε αυτές τις νέες γνωριμίες.

Στις 12/7 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα βελτιωθεί. Από τις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά ένα εξαιρετικό διάστημα -είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος- καθώς θα έχεις πολύ καλή διάθεση και ευκαιρίες για να περάσεις καλά! Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Ιούλιος ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 και φέρνει αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις όχι μόνο ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως τα θέλω σου έχουν αλλάξει και αυτό θα σε φέρει στη διαδικασία αλλαγής και των επιλογών που έχεις κάνει στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν διαφωνίες με το σύντροφό σου μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να τις διευθετήσεις.

Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως είναι πιθανό να σε φλερτάρει ένα πρόσωπο και αυτό το φλερτ να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές επιλογές στην προσωπική σου ζωή, καθώς λίγο αργότερα θα βρεθείς μπροστά στα αποτελέσματα αυτών. Μετά τις 12/7 είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο είχες γνωρίσει κατά το παρελθόν, όμως είχαν δημιουργηθεί κάποια εμπόδια μεταξύ σας. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον θα παίξουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα κάνουν την εμφάνισή τους αρκετές ανησυχίες οι οποίες μπορεί να μην έχουν τη βάση τους σε υπαρκτά γεγονότα, αλλά σε σκέψεις που τριγυρίζουν στο μυαλό σου. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 θα ενισχύσει αυτές τις ανησυχίες και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε κτητική συμπεριφορά προς το σύντροφό σου. Σε συνδυασμό με τον Ερμή ο οποίος θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο έως και τις 11/7 είναι πιθανόν να δημιουργηθεί ένταση στη σχέση σου με αφορμή γεγονότα του παρελθόντος. Μετά τις 12/7 ξεκινά ένα καλύτερο διάστημα σε επικοινωνιακό επίπεδο, με ευκαιρίες για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει ή για να λύσεις ένα ζήτημα που μπορεί να υπήρξε ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης πού βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ ευνοϊκό για αισθηματικές γνωριμίες αλλά και επιτυχίες! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δείχνει πως οι γνωριμίες θα έρθουν μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η επικοινωνιακή άνεση που θα έχεις με όλους προς το τέλος του μήνα, είναι πιθανόν να μεταφραστεί αρνητικά από το ταίρι σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Ιούλιος είναι ο μήνας που φιλοξενεί την τελευταία έκλειψη που γίνεται στον άξονα σου στις 5/7. Αυτή η έκλειψη θα σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιες σχέσεις οι οποίες έχουν τελειώσει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου θα διαρκέσει έως και τις 11/7 και δείχνει πως οι αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους συχνά-πυκνά. Προσπάθησε να μην πάρεις μία παρορμητική απόφαση σχετικά με την επιστροφή σου σε μία σχέση του παρελθόντος και ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά.

Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως θα αναζητήσεις την αισθηματική ασφάλεια και τη σταθερότητα, κάτι που δεν θα είναι εύκολο να γίνει αναμοχλεύοντας ζητήματα του παρελθόντος. Από την 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη σχέση με το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 20/7 φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή!

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, πρώτα όμως θα πρέπει να έχεις διευθετήσει και να έχεις κλείσει αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 5/7 αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 11/7 θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος, καθώς είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις μπροστά. Αν είσαι ελεύθερος το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος!

Από τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα πού βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να αφήσεις πίσω θέματα τα οποία είχαν δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σας. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο στις 22/7 και δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία θα έχεις τα φώτα στραμμένα επάνω σου, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία σχέση η οποία θα αποτελέσει θέμα συζήτησης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Ιούλιος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για την προσωπική σου ζωή καθώς όλα τα αστρολογικά φαινόμενα που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του, δείχνουν ευκαιρίες για εσένα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 είναι πιθανό να φέρει ένα νέο έρωτα στο προσκήνιο, όμως μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου στο σύντροφό σου και απόφυγε να «σκαλίζεις» ζητήματα του παρελθόντος.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου έως και τις 11/7 θα βοηθήσει ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν, για αυτό αν θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο το οποίο υπήρξε στη ζωή σου παλαιότερα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Μετά τις 12/7 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα ιδιαίτερα για την επικοινωνία με το ταίρι σου ή με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να πάρεις ρίσκο σχετικά με αυτήν και βάδισε σε σίγουρα και σταθερά βήματα. Ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, όμως δεν θα πρέπει να αφήσει τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε δηλώσεις και κινήσεις που θα σε αποσυντονίσουν!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου Ιούλιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας ο οποίος μπορεί να φέρει ανακατατάξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου έχουν αλλάξει. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι σου. Αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, καθώς αυτά είναι πιθανό να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου έως και τις 11/7 δείχνει πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχεις την τάση να αναπολείς το παρελθόν, κάτι το οποίο μπορεί να θέσει τη σχέση σου σε κίνδυνο.

Μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς με το σύντροφό σου ένα ζήτημα το οποίο σε ενοχλεί. Αν είσαι ελεύθερος το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να γίνουν σε μία άλλη πόλη ή είναι εξίσου πιθανό να σχετίζονται με το εξωτερικό. Προσπάθησε να μη δεις ανταγωνιστικά το σύντροφό σου ή κάποιον που σε ενδιαφέρει, καθώς θα έχεις την τάση να το κάνεις ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σκορπιέ μου ο Ιούλιος προμηνύεται ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για να βελτιώσεις οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Η έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να φέρει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που είχες χαθεί το τελευταίο διάστημα και αυτή η συνάντηση μπορεί να δημιουργήσει ένα θερμό κλίμα μεταξύ σας. Βέβαια έως και τις 11/7 θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η επικοινωνία ίσως να μην είναι σύμμαχος σου, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία και το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους δείχνουν έντονη κινητικότητα σε αισθηματικά ζητήματα! Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αισθηματικές περιπέτειες, όμως να θυμάσαι πως μπορεί να μην εγγυώνται σταθερότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 σου λέει να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μία εκδρομή προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις! Να θυμάσαι πως ο χρόνος που θα επενδύσεις τη σχέση σου και στο ταίρι σου θα είναι πολύτιμος, καθώς θα βελτιώσει πολύ το κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αισθηματικά ζητήματα τα οποία παρέμεναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων βελτιώνοντας πολύ μία σχέση που υπάρχει και αν είσαι ελεύθερος φέρνει ευκαιρίες για μία νέα σχέση. Το παρατεταμένο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί κινητικότητα στην προσωπική σου ζωή και φέρνει νέες γνωριμίες αλλά και φλερτ. Μέχρι τις 11/7 που ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς θα έχεις την τάση να παρασυρθείς σε αισθηματικές υποθέσεις οι οποίες έχουν κλείσει. Μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να φανταστείς και το παρόν μαζί του, όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις μία παρορμητική απόφαση.

Στις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία είχαν δημιουργήσει οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 εγκαινιάζει ένα πολύ καλό διάστημα για να διασκεδάσεις, να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα, να κάνεις ένα ταξίδι και να συναντήσεις κόσμο!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που ξεκινά με μία έκλειψη στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 5/7. Αυτή η έκλειψη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις «κακώς κείμενα» παρελθοντικών σχέσεων ή μιας σχέσης που έχεις ήδη και είναι πιθανόν να δημιουργήσει μία φορτική ατμόσφαιρα. Παρόλα αυτά θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις που την αφορούν. Ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία έως και τις 11/7 στο ζώδιο του Καρκίνου και δεν βοηθά ιδιαίτερα νέα ξεκινήματα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, μπορεί όμως να φέρει ξανά σε εσένα ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Από τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα -είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- να συζητήσεις και να διευθετήσεις κάποια θέματα που σε δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα. Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, δείχνει πως μπορεί να αποκτήσεις ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο περιβάλλον εργασίας σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 (με τον Κρόνο να βρίσκεται ακριβώς απέναντι της στο ζώδιό σου) δείχνει πως θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Δείξε υπευθυνότητα και απόφυγε παρορμητικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για εσένα σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό για νέες γνωριμίες. Έως και τις 11/7 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και είναι πιθανόν να υπάρξουν εμπόδια σε νέες γνωριμίες ή αισθηματικά ραντεβού και θα πρέπει να έχεις υπομονή και καλή θέληση προκειμένου να ξεπεραστούν. Μετά τις 11/7 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να προσεγγίσεις και να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν το ρόλο τους σε νέες γνωριμίες, καθώς δεν αποκλείεται μέσω αυτών να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει!

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτή, καθώς ο μήνας θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις και μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Στις 22/7 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει μία νέα πιο «συντροφική» περίοδο για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επίλεξε να επικεντρωθείς στο σύντροφό σου και σε αυτό που έχετε μεταξύ σας και φυσικά θα βγεις κερδισμένος!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μπορεί να ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 5/7 όμως προμηνύεται ιδιαίτερα επικοινωνιακός και με ευκαιρίες σε αισθηματικά ζητήματα. Το πρώτο μισό του μήνα λόγω της έκλειψης αλλά και του Ερμή που θα κινείται σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου (έως και τις 11/7) είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Είναι πιθανό να κάνει και την εμφάνισή του ένα τέτοιο πρόσωπο, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες και ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός πριν αποφασίσεις πως θα διαχειριστείς τέτοιου είδους «πισωγυρίσματα» και εκτός από την καρδιά να βάλεις και τη λογική στο αποτέλεσμα της επιλογής σου.

Μετά τις 12/7 η ορθή πορεία του Ερμή εγγυάται φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επαφή με το σύντροφό σου θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς ακόμα περισσότερο την εξέλιξη της σχέσης σας. Μέχρι και τις 20/7 είναι ένα καλό διάστημα για προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν. Στις 22/7 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως θα επικεντρωθείς σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, για αυτό μέχρι τότε θα πρέπει να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου!

Scroll To Top