ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Οι πρώτες ημέρες του μήνα συνηγορούν σε μία νέα γνωριμία η οποία είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσει μέσω κοινών φίλων. Ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως θα ξεκινήσει πολύ καλά και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ο καινούργιος μήνας, θα εμβαθύνει τα συναισθήματά σου, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να σε βάλει και στη διαδικασία σεναρίων.

Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων σχετικά με μία γνωριμία που έχεις κάνει ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπονομεύσει την εξέλιξη μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα καθώς αυτός μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Οι βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις στα μέσα του μήνα είναι πολύ πιθανές όμως αυτό το σενάριο δεν ενδείκνυται για την μακροημέρευση της σχέσης σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται «πολλά υποσχόμενος» όσον αφορά το κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες γύρω στα μέσα του μήνα στην προσέγγιση μιας αισθηματικής υπόθεσης καθώς ο καινούργιος μήνας δημιουργεί συναισθηματική αποστασιοποίηση. Αυτό είναι κάτι το προσωρινό για αυτό μην το αφήσεις να επηρεάσει τη διάθεσή σου και τα συναισθήματά σου προς ένα πρόσωπο.

Αν έχεις βρει το ταίρι σου μην αφήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με τη δουλειά να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι του, αλλά και τη διάθεση που θα υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο μεταξύ σας. Όσο περνούν οι ημέρες του μήνα τόσο πιο έντονη θα είναι η ρομαντική διάθεση καθώς στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Αυτό δείχνει πως θα υπάρξει ένα όμορφο και ρομαντικό κλίμα σε μία προσωπική σχέση ή σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί, αφήνοντας πίσω τη συναισθηματική απόσταση που μπορεί να υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Σεπτέμβριος ξεκινά ιδιαίτερα επικοινωνιακά για εσένα καθώς δείχνει πως θα υπάρχει μία ερωτική διάθεση κατά το πρώτο 10ημερο αυτού του μήνα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον ή να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα σε φλερτάρει! Η διάθεση σου απέναντι στις αισθηματικές σου υποθέσεις θα αλλάξει. Ο καινούργιος μήνας μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια όσον αφορά ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, όμως από την άλλη είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο στην καθημερινότητά σου.

Ο Σεπτέμβριος δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο συναντάς κάπου σχεδόν καθημερινά αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε το σωστό timing. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξει μία δυσκολία στη συνεννόηση με το σύντροφό σου. Απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις και αντιδράσεις καθώς μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις, όχι απαραίτητα θετικές. Πολύ πιθανόν να αναθερμανθεί ένα ειδύλλιο του παρελθόντος ή να έχεις επικοινωνία με ένα πρώην σύντροφό σου, καθώς φαίνεται πως με κάποιο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο αισθηματικές υποθέσεις που είχες αφήσει πίσω σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Σεπτέμβριος μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά όσον αφορά την ενασχόληση σου με θέματα της προσωπικής σου ζωής όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα αποκτάς για αυτά. Ένας νέος έρωτας ανήκει στα πιθανά σενάρια του επόμενου διαστήματος, αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Φαίνεται πως θα βγεις ευνοημένος, αρκεί να προσέξεις κάποιες στιγμές στα μέσα του μήνα οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό και ένταση και να σε απομακρύνουν είτε από το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως μπορεί να προκύψει μία νέα γνωριμία η οποία θα έρθει μέσω των προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα τα οποία έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό στον αυτόματο πιλότο καθώς αυτά χρειάζονται διευθέτηση, μιας και όσο περισσότερο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα διευθετήσεις αργότερα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μία κατάσταση η οποία σε έχει ταλαιπωρήσει και ενδεχομένως να έχει δημιουργήσει και ένταση με το σύντροφό σου, φαίνεται πως θα εξομαλυνθεί.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Σεπτέμβριος δείχνει πως θα υπάρχουν ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα κατά τη διάρκεια συναντήσεων και κοινωνικών επαφών. Επιπλέον, δείχνει πως θα δημιουργηθούν πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για την εξέλιξη μιας γνωριμίας που θα κάνεις στις αρχές του μήνα. Ο καινούργιος μήνας, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις στα μέσα του μήνα καθώς μπορεί να δημιουργήθει συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. 

Επεδίωξε να περάσετε χρόνο μαζί κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις καθώς αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος ο Σεπτέμβριος πιθανό να φέρει μία ξαφνική γνωριμία, η οποία μάλιστα φαίνεται πως μπορεί να προκύψει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μια έκπληξη στην προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανό σενάριο προς τα τέλη του μήνα, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Σεπτέμβριος προμηνύεται ενός βοηθητικός μήνας για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Ο καινούργιος μήνας θα ευνοήσει τις επικοινωνιακές συναναστροφές, οι οποίες μπορεί να σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη στο περιβάλλον σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα τρίτων να «εισβάλουν» στη σχέση με το ταίρι σου καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανησυχία σε αυτή. 

Αν είσαι ελεύθερος κάποιες ξαφνικές συναντήσεις είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν προς τα τέλη του μήνα, όμως μέχρι τότε θα χρειαστεί να δεις προσεκτικά και ενδεχομένως να αποφασίσεις για την πορεία μιας γνωριμίας που ήδη υπάρχει. Μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπονομεύσει μία γνωριμία που αξίζει να εξελιχθεί. Προς το τέλος του μήνα φαίνεται πως θα δημιουργηθεί μία ρομαντική ατμόσφαιρα η οποία θα παίξει το δικό της ρόλο στην εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με ευνοϊκές προϋποθέσεις για την προσωπική σου ζωή! Φαίνεται πως ο καινούργιος μήνας θα προσφέρει εύνοια σε μία γνωριμία που μπορεί να κάνεις στις αρχές του μήνα ή στη διευθέτηση ενός αισθηματικού ζητήματος, το οποίο μέχρι στιγμής μπορεί να σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Είναι πιθανό κατά διαστήματα να σου δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια, κάτι το οποίο μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε μία λάθος επιλογή όσον αφορά την προσωπική σου ζωή.

Ίσως να υπάρξει μία επανασύνδεση σε μία σχέση η οποία έρχεται από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος σκέψου προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας απόφασης και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις παρελθοντικά ζητήματα να δημιουργήσουν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να δώσεις ιδιαίτερη βάση τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων μιας και η πλανητικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του μήνα θα φέρουν προσωπικές -και όχι μόνο- σχέσεις στο προσκήνιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για την εξέλιξη αυτής της σχέσης και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αφορούν το επόμενο βήμα σε αυτή. 

Βέβαια, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς θα είναι ένα απαιτητικό διάστημα, το οποίο μπορεί να δημιουργεί συναισθηματική απομάκρυνση και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς η γοητεία σου θα είναι αυξημένη, κάτι που θα φέρει γύρω σου νέα πρόσωπα και φυσικά νέους θαυμαστές. Προς το τέλος του μήνα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο, το οποίο θα σε «ανταμείψει» για τις δυσκολίες που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος έρχεται γεμάτος υποσχέσεις για την προσωπική σου ζωή και για τις αισθηματικές υποθέσεις σου, καθώς θα δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στην επικοινωνία, σε γνωριμίες αλλά και μία διάθεση για φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα όμως θα χρειαστεί προσοχή κατά τη διαχείριση μιας αισθηματικής υπόθεσης. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα αποπνέει «αέρα μυστηρίου» ή να δεις πως δυσκολεύεσαι να προσεγγίσεις και να κατανοήσεις κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Δώσε χρόνο σε μία αισθηματική υπόθεση για να μπορέσει να εξελιχθεί και να μπορέσεις να έχεις μία καλύτερη και πιο σαφή εικόνα για αυτή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ειλικρίνεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε εσένα και στο ταίρι σου διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρχουν προβλήματα εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρασκηνιακές ενέργειες καθώς αν γίνουν αντιληπτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα σε μία προσωπική σχέση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φέρνει ξεκαθαρίσματα και σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες και κάποια θέματα τα οποία αφορούν την προσωπική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις μία συστολή κάθε φορά που θα σκέφτεσαι πως χρειάζεται να διευθετήσεις κάποια ζητήματα. Η διάθεσή σου θα αλλάξει, θα γίνεις πιο επικοινωνιακός κάτι που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στο να διαχειριστείς μία διαφωνία με το σύντροφό σου ή να λύσεις μία παρεξήγηση που μπορεί να υπήρξε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο καινούργιος μήνας δείχνει πως κατά τα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα σε φέρουν στα όριά σου, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι τελικά θα λύσουν. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως το τελευταίο πενθήμερο του μήνα έχει ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα καθώς κάποια ζητήματα τα οποία σου δημιούργησαν εκνευρισμό θα αρχίσουν να διευθετούνται και μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να εξελίσσεται με θετικούς οιωνούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του. Ένα φλερτ, μία νέα γνωριμία η εξέλιξη μιας σχέσης που υπάρχει ακόμα και η απόκτηση ενός απογόνου είναι μέσα στα σενάρια αυτού του μήνα, που φαίνεται πως τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο του θα έχει και μία θετική έκπληξη για εσένα, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. 

Θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς ποιες είναι πραγματικά οι αισθηματικές σου ανάγκες και τι είναι αυτό που ζητάς από ένα πρόσωπο που θέλεις να είναι δίπλα σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν και ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν και παραμένουν σε εκκρεμότητα από τότε. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Σεπτέμβριος φέρνει άλλο αέρα στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές υποθέσεις. Οι ανασφάλειες και τα εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος φαίνεται πως θα ξεπεραστούν και αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα σε μια αισθηματική σου υπόθεση. Γύρω στα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν στιγμές οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ένταση σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις στιγμές έντασης να επηρεάσουν τα συναισθήματά σου προς το σύντροφό σου και να σε οδηγήσουν να πεις λόγια τα οποία δεν θα εννοείς. 

Αν είσαι ελεύθερος κάποια γνωριμία μπορεί να «καθυστερεί» λίγο όμως αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να παρατηρήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν. Ο μήνας κλείνει με πολύ καλή διάθεση και ρομαντική ατμόσφαιρα, καθώς μπορεί να φέρει ένα ρομαντικό ραντεβού ή μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει πολύ ευχάριστα συναισθήματα. 

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!