Feng shui: Φέρτε τον έρωτα και τον γάμο στη ζωή σας

Feng shui: Φέρτε τον έρωτα και τον γάμο στη ζωή σας
Είτε ψάχνετε για μια νέα σχέση, είτε θέλετε να βελτιώσετε την υπάρχουσα σχέση σας, το Feng shui μπορεί να σας βοηθήσει στην ερωτική  σας ζωή. Οι περισσότερες από αυτές τις συμβουλές συνεπάγονται αλλαγές στο υπνοδωμάτιό σας, το οποίο θα πρέπει να προορίζεται μόνο για ξεκούραση και έρωτα. 

Το Feng shui μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε τον έρωτα, δείτε πώς:

Feng - shui κάνετε για να νιώθετε πάντα αγάπη και ευτυχία!


Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να αφαιρέσετε από το υπνοδωμάτιό σας οτιδήποτε θα μπορούσε να σας αποσπάσει την προσοχή από τον έρωτα. Αυτό περιλαμβάνει την ακαταστασία, τα βρώμικα ρούχα, ακόμα και το δοχείο απορριμμάτων του κατοικίδιου ζώου σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα που είναι ζευγάρια, όπως κεριά, κούπες ή δυο βάζα με λουλούδια. Ένα έργο τέχνης που είναι ρομαντικό ή απεικονίζει ζευγάρια, όπως δύο καρέκλες στο ηλιοβασίλεμα ή ακόμα και ένα ζευγάρι με χαρούμενη διάθεση, προσελκύουν καλή τύχη στην αισθηματική σας ζωή.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αφαιρέσετε από το υπνοδωμάτιό σας όλες τις φωτογραφίες από τα παιδιά σας, τους γονείς σας και τα κατοικίδια ζώα. Δε θέλετε να παρακολουθούν το κρεβάτι σας. Μπορείτε να βάλετε μια φωτογραφία που είστε μαζί με το σύντροφό σας ή κάτι διασκεδαστικό ή ρομαντικό. Εάν δεν είστε σε σχέση αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να τοποθετήσετε μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει το πώς θα αισθάνεστε όταν βρείτε κάποιον/α. Αυτό θα προσελκύσει εύνοια στην ερωτική σας ζωή, γιατί είναι σαν να καλείτε ένα σύντροφο στο κρεβάτι σας.

Αν είστε διαζευγμένοι ή έληξε πρόσφατα μια σχέση σας, θα πρέπει να απαλλαγείτε από το κρεβάτι και το στρώμα όπου κάνατε έρωτα με τον προηγούμενο σύντροφό σας γιατί λαμβάνετε την αρνητική ενέργεια του/της πρώην σας. Επίσης, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα έπιπλα που είχατε μαζί με την προηγούμενη σχέση σας, προκειμένου να απαλλαγείτε από τα πράγματα που σας θυμίζουν το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων την φωτογραφία του/της, παλιά ρούχα ή δώρα.

Εάν είστε μόνοι, αφήστε κάποιο κενό χώρο στη ντουλάπα σας και κρεμάστε αρκετές κενές κρεμάστρες, για να δείξετε ότι είστε έτοιμοι να μοιραστείτε το χώρο σας με κάποιον/α. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε σε ένα ντουλάπι στο γραφείο ή σε ένα ράφι στο μπάνιο, έτσι ώστε ο μελλοντικός σύντροφός σας να έχει χώρο και για τα δικά του πράγματα. Καλό είναι να αφαιρέσετε από το υπνοδωμάτιό σας οποιοδήποτε έργο τέχνης το οποίο δείχνει ένα μοναχικό άτομο ή μια μοναχική σκηνή και να το αντικαταστήσετε με εικόνες από ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, για να γίνετε πιο δεκτικοί σε μια σχέση. Επίσης, μπορείτε να κρεμάσετε έναν πίνακα με παιώνιες, που είναι τα Κινέζικα λουλούδια της αγάπης.

Αν η σχέση σας έχει ατονήσει, καλό θα ήταν να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας με το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να αγοράσετε ένα καινούργιο κρεβάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να ενθαρρυνθεί ο σύντροφός σας να χαλαρώσει στο κρεβάτι μαζί σας. Να σκέπτεστε το κόκκινο χρώμα αν θέλετε να προσθέσετε πάθος στη σχέση σας και να κοιμάστε σε ροζ κλινοσκεπάσματα για να αυξηθεί η ζεστή ενέργεια yang και να ενισχύσετε τα συναισθήματα της αγάπης και του ρομαντισμού. Μια άλλη θεωρία του Φενγκ Σούι είναι να βεβαιωθείτε ότι το κρεβάτι έχει το σωστό μέγεθος. Αν το κρεβάτι είναι υπερβολικά μεγάλο, το ζευγάρι θα απομονωθεί, κι αν είναι πολύ μικρό τότε μπορεί να αισθάνεται ότι περιορίζεται στη σχέση.

Δε θα πρέπει να κοιμάστε έχοντας μπροστά σας την πόρτα, διότι αυτό θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας. Το πιο σημαντικό είναι να κοιμάστε στην Νοτιοδυτική πλευρά για να επιφέρετε αγάπη και κατανόηση.

Όσον αφορά τα χρώματα, το Φενγκ Σούι συμβουλεύει να βάψετε τους τοίχους σας σε ένα χρώμα στον τόνο του δέρματος, μπεζ, καφέ ή σοκολά. Είναι καλύτερο να αποφευχθεί η ζωγραφική στο υπνοδωμάτιο. Η προσθήκη κόκκινων αξεσουάρ στο υπνοδωμάτιο ή σε αποχρώσεις του κόκκινου, όπως βυσσινί και μπορντό, ενεργοποιούν το στοιχείο της φωτιάς και προσθέτουν πάθος στην ερωτική σας ζωή.

Να αποφύγετε να τοποθετήσετε το κρεβάτι σας σε τοίχο, διότι ο ένας σύντροφος είναι συμβολικά παγιδευμένος στη γωνία, και ως εκ τούτου αισθάνεται παγιδευμένος στη σχέση. Αντίθετα, θα πρέπει να υπάρχει ίση απόσταση από κάθε πλευρά, πράγμα το οποίο δίνει σε αμφότερους τους συντρόφους ίσο χώρο για να απολαύσουν τη σχέση. Αν είστε μόνοι, καλό θα ήταν να αφαιρέσετε τα επιπλέον μαξιλάρια και τα λούτρινα ζωάκια από το κρεβάτι σας, διότι στέλνετε το μήνυμα ότι δεν έχετε χώρο για κάποιον άλλον στο κρεβάτι σας.

Και ένα από τα πιο σημαντικά του Feng Shui είναι να αφαιρέσετε από το υπνοδωμάτιό σας οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σας, ώστε να μπορέσετε να εστιαστείτε στο σύντροφό σας. Αυτό περιλαμβάνει τον υπολογιστή σας, την τηλεόραση, τα έγγραφα εργασίας και οτιδήποτε μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας από το σύντροφό σας

Πηγή:e-zwdia
Scroll To Top