H Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

H Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Στις 26 Νοεμβρίου 2021 η Αφροδίτη από τις 18° 01’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στις 18° 01’ του Σκορπιού.

Η όψη αυτή είναι μια από τις καλύτερες για κοινωνικές συναναστροφές αλλά και περιπέτειες. Θα αισθανόμαστε περισσότερο αισθησιακοί και γοητευτικοί και αυτό, δεδομένου ότι θα το βγάζουμε προς τα έξω, θα μας βοηθήσει να προσελκύσουμε κοντά μας τους άλλους πιο εύκολα.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:


ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη ευκαιρία για να βελτιώσετε την οικονομική σας πραγματικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βιώσετε έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σας ή με κάποιο καινούργιο, συναρπαστικό και ενδιαφέρον άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, για εσάς τους αδέσμευτους, θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς θα αφεθείτε σε διασκεδάσεις και θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να «παρασυρθεί» από αισθηματικές περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι, θα αναβιώσετε με το ταίρι σας τα πρότερα ερωτικά μεγαλεία. Αρκετά πιθανό είναι για εσάς και ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από ένα διάστημα ενεργειακής «αγρανάπαυσης» θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Ο συνδυασμός όλων αυτών θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους. Επίσης, θα βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους με άτομο εξαιρετικά σαγηνευτικό και περιπετειώδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο και να βελτιώσετε την καριέρα σας. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό και με μεγάλη ανάγκη να το ρίξετε λίγο παραπάνω έξω. Η αυξημένη ερωτική σας επιθυμία και τα ερωτικά παιχνίδια θα εκτοξεύσουν την λίμπιντό σας.

ΛΕΩΝ

Η οικογενειακή σας ζωή θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία και θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για το μέλλον σας. Στα επαγγελματικά σας, θα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε με την ομορφιά και την εξωτερική σας εμφάνιση ενώ θα έχετε και αρκετά φλερτ και επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πείτε τα κατάλληλα λόγια, την κατάλληλη στιγμή και φυσικά στο κατάλληλο άτομο. Θα είναι σαν να υπάρχει στην ζωή σας ο τέλειος συγχρονισμός και όλα να γίνονται την πιο σωστή στιγμή για εσάς. Αυτό θα αφορά, όχι μόνο την αισθηματική σας ζωή, αλλά και την επαγγελματική σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα συναντήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό θέμα της οικογένειάς σας. Η επαγγελματική σας ζωή, και ειδικά οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας, θα βελτιωθούν ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα βρείτε τη στοργή και την αγάπη που χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα προάγει την δημιουργικότητά σας και γενικά τα ταλέντα σας με τρόπον ώστε να γίνετε, όχι μόνο αποδεκτοί από συγκεκριμένους κοινωνικούς και επαγγελματικούς κύκλους, αλλά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το πάθος και η σαγήνη θα γίνουν χορηγοί σας χαρίζοντάς σας ονειρεμένες ερωτικές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε κάποια οικονομική πρόταση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η οποία, θα πρέπει να μείνει για κάποιο διάστημα κρυφή. Σε ερωτικό επίπεδο, θα ζήσετε ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και έξαψη, είτε με άτομο από το αισθηματικό σας παρελθόν, είτε με νέο άτομο, τη σχέση σας με το οποίο θα πρέπει να μην την δημοσιοποιήσετε ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε λίγο παραπάνω την περιπέτεια και τη διασκέδαση, κάτι που προφανώς σας είχε λείψει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, η φανερή γοητεία και ο αισθησιασμός σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα, ιδιαίτερα από κάποιο άτομο που πιθανά να γνωρίσετε σε φιλικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει, σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σας πλάνα, αν και θα έχετε υποστήριξη, να κινηθείτε με άκρα μυστικότητα και να μην δημοσιοποιήσετε τίποτα, τουλάχιστον προς το παρόν. Στο ίδιο μοτίβο, ορισμένοι από εσάς, θα κινηθείτε και στα ερωτικά σας καθώς μια παθιασμένη αισθηματική σας σχέση θα πρέπει μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε φαντασία και πολλά μελλοντικά σχέδια για την επαγγελματική σας ζωή. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να βρείτε υποστηρικτές σε αυτά, αλλά και να τα κυνηγήσετε με περίσσιο πάθος. Η αισθηματική σας ζωή θα διανθιστεί με στιγμές έντασης και πάθους, ίσως και με κάποιο άτομο από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top