Στις 28 Αυγούστου 2022 η Αφροδίτη από τις 20° 54’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας αναγκάσει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι και να φροντίσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα μας δημιουργήσει μια εσωτερική σύγκρουση καθώς οι παρορμήσεις μας και η ανάγκη μας να κάνουμε πράγματα πιο ανάλαφρα και χαρούμενα θα έρθει σε κόντρα με τα καθήκοντά μας και τα «πρέπει» μας.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα νιώσετε απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά ατόμων από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον σε σχέση με ένα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο το οποίο χωρίς τη δική τους συνδρομή θα χρειαστεί, προς το παρόν τουλάχιστον, να «μπει στον πάγο».

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βιώσετε πιεστικές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο εξαιτίας φόρτου εργασίας αλλά και καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά χρήματα που περιμένετε να λάβετε. Προσπαθήσετε να μη μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι σας και να μην ξεσπάτε την ένταση στους οικείους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις, τόσο σε σχέση με το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, όσο και με κάποιο ταξίδι, θα σας πιέσουν αρκετά. Ορισμένοι από εσάς θα λάβετε κάποια νομικά έγγραφα ή θα πάρετε κάποιες ειδήσεις που θα σας αγχώσουν. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε απομακρυσμένοι από το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο συνετοί σε ό,τι αφορά τα έξοδά σας και να φροντίσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που τυχόν έχετε για να μην τις βρείτε μπροστά σας. Ερωτικά, ορισμένοι θα νιώσετε ότι το ταίρι σας δεν σας παρέχει τη συναισθηματική ασφάλεια που εσείς με την καρδιά σας δίνετε.

ΛΕΩΝ

Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες σε ό,τι αφορά μια ερωτική σας σχέση και καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε, όσο φυσικά αυτό είναι δυνατό, και να δείτε την κατάσταση με «τα αληθινά της χρώματα». Εύνοια, ωστόσο, δέχεστε όσοι από εσάς διατηρείτε μια ερωτική σχέση με ηλικιακή διαφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεδομένου ότι η όψη αυτή θα σας ξυπνήσει ανασφάλειες και παγιωμένα συναισθηματικά κενά, θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας όσο αυτό, λόγω συνθηκών και ελλείματος ελεύθερου χρόνου, είναι εφικτό. Ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, τη βελτίωση της εμφάνισής σας και της υγείας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας αναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι με αλήθειες που δεν σας αρέσουν, ειδικά σε ό,τι αφορά κάποια ερωτική σας σχέση. Θα σας ζορίσουν κάποιες απαιτήσεις ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αναγκαστείτε να πάρετε εντός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εργασιακές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν με την όψη αυτή, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ό,τι αφορά τους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Θα νιώσετε ότι δουλεύετε σκληρά χωρίς να λαμβάνετε την αντίστοιχη για την εργασία σας, αμοιβή. Μακροπρόθεσμα, ωστόσο, αυτό θα αλλάξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεδομένου ότι είστε άνθρωποι που «τα λέτε σταράτα», με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε λίγο παραπάνω επικοινωνιακά προσεκτικοί καθώς μπορεί να πείτε πράγματα που θα είναι αληθινά μεν, ο τρόπος όμως που θα τα πείτε θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να σας κάνει ζημιά δε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ανασφάλειές σας. Για ορισμένους, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικούς οικονομικούς χειρισμούς. Κάποιοι άλλοι θα νιώσετε ότι το ταίρι σας δεν σας δίνει την απαραίτητη προσοχή και δεν ικανοποιεί πλέον τις βαθιές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα νιώσετε ότι οι άλλοι θέλουν πάντα κάτι παραπάνω από εσάς και ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με τίποτα. Βάλτε τα όριά σας, αν αυτό χρειάζεται. Όσοι έχετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας θα νιώσετε ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή έχει τη δυναμική να σας φέρει αντιμέτωπους με κύματα απαισιοδοξίας, απογοήτευσης και ανασφάλειας. Για το λόγο, αυτό πιαστείτε από ό,τι θετικό υπάρχει στη ζωή σας που μπορεί να λειτουργήσει σαν αντίβαρο. Ορισμένοι θα βιώσετε ένα δύσκολο έρωτα που θα πρέπει να μείνει κρυφός.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!