Στις 3 Αυγούστου 2022 η Αφροδίτη από τις 19° 25’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με έναν αυθόρμητο, αλλά συνάμα φλογερό, τρόπο τις ανάγκες και τα θέλω μας.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας κάνοντάς τις πιο αρμονικές, με γνώμονα την καλή θέληση και την κατανόηση. Θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα της οικογένειάς σας ενώ θα κάνετε και κάποια έξοδα για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε επιτυχίες στα όποια εγχειρήματά σας με την όψη αυτή ενώ όλα θα μοιάζουν να βρίσκονται σε μια όμορφη, και ενεργειακά στρωτή, ροή. Ερωτικά, θα έχετε επιτυχίες και σε αυτό θα βοηθήσει και ο τρόπος που θα εκφράσετε τα θέλω και το πάθος σας. Εύνοια δέχεστε και στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια συνεργασία από το παρελθόν επιστρέφει με μια πιο ενδιαφέρουσα ατζέντα ενώ κάποιοι θα προχωρήσετε σε συζητήσεις που θα γίνουν με άκρα μυστικότητα για μια νέα οικονομική συνεργασία. Ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε την επιστροφή ενός προσώπου ή μια σχέση κάπως παρασκηνιακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδιά σας με την όψη αυτή ευνοούνται, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν έχουν σχέση με συλλόγους ή ομάδες ανθρώπων που τους δένει ένας κοινός σκοπός ή ιδεολογία. Οι φίλοι σας θα σταθούν στο πλάι σας ενώ, σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσα σε ένα φιλική παρέα.

ΛΕΩΝ

Καλό είναι να μην δημοσιοποιήσετε τα όποια μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά πρώτα να φροντίσετε να βάλετε τις σωστές βάσεις. Ορισμένοι θα αποκτήσετε ένα μη φορολογήσιμο εισόδημα. Ερωτικά, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ενώ ορισμένοι θα κάνετε μια ερωτική σχέση με συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος. ‘Ένα ταξίδι, είτε με το ταίρι σας, είτε με τους φίλους σας, είναι στη σφαίρα του πιθανού. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, ένας έρωτας από το εξωτερικό ή με άτομο από φιλική παρέα θα ανανεώσει την πίστη σας στην αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε κάποια οικονομικά οφέλη με την όψη αυτή που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Στα ενδεχόμενα της όψης είναι και η σύναψη μιας σημαντικής επαγγελματικής συνεργασίας. Ερωτικά, ευνοούνται οι επίσημες σχέσεις ενώ ορισμένοι θα κάνετε μια γνωριμία μέσα από τη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την όψη αυτή ευνοούνται τα ταξίδια, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα αναψυχής. Εύνοια επίσης δέχεστε σε ό,τι αφορά σπουδές, νομικές υποθέσεις, αλλά και προώθηση της δουλειάς σας μέσω διαδικτύου. Θα ανανεωθείτε ερωτικά και θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ξαναβρείτε το κέφι σας και τον παλιό αισιόδοξο εαυτό σας με την όψη αυτή καθώς κάποια τρέχοντα γεγονότα θα σας ανανεώσουν ψυχικά και θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Ορισμένοι θα βιώσετε μια καινούργια και έντονη ερωτικά σχέση ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει μια παιχνιδιάρικη διάθεση που θα σας ωθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες, και κατά περιπτώσεις, ερωτικές γνωριμίες. Ορισμένοι θα ενθουσιαστείτε με ένα καινούργιο αίσθημα. Οι δεσμευμένοι θα θυμηθείτε με το ταίρι σας τον πρώτο καιρό του έρωτά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της καθημερινότητας, τόσο της δικής σας, όσο και των οικείων σας. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με την ανανέωση της διακόσμησης της κατοικίας σας και άλλοι με την ομορφιά σας. Ερωτικά, ευνοούνται οι σχέσεις που έχουν «γράψει κάποια χιλιόμετρα» ή γενικά οι σχέσεις με οικειότητα.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά μετακινήσεις και σπουδές. Την ερωτική σας ζωή θα ανανεώσει μια καινούργια και πολλά υποσχόμενη σχέση.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!