Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 24 Μαΐου 2022 η Αφροδίτη από τις 25° 00’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή μας καλεί να επανεξετάσουμε τα όρια που έχουμε βάλει στον ίδιο μας τον εαυτό.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια στο μυαλό σας τα οποία μπορούν, με μεγαλύτερη ευκολία, να γίνουν πραγματικότητα με την υποστηρικτική βοήθεια ατόμων από το στενό φιλικό, ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι θα δείτε μια φιλική σας σχέση να εξελίσσεται σε ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να προχωρήσετε, και φυσικά να έχετε επιτυχία, σε μια συμφωνία την οποία προσπαθείτε να πετύχετε εδώ και καιρό, κάτι που θα σας ηρεμήσει, ικανοποιήσει και πετάξει από πάνω σας άγχη και ανασφάλειες. Κάποιοι από εσάς ίσως ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία στο χώρο που εργάζεστε η οποία θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρέφουν στη ζωή σας νέες προοπτικές και προκλήσεις που μπορούν, ωστόσο, να σας διασφαλίσουν ένα καλύτερο, από το υφιστάμενο, μέλλον, το οποίο εξάλλου και αξίζετε. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε μια νέα συμφωνία. Ένα άτομο διαφορετικής κοσμοθεωρίας από τη δική σας θα σας κλέψει την καρδιά και το μυαλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή είναι άκρως βοηθητική για εσάς αν έχετε μια οικονομική εκκρεμότητα σε δημόσιο ή τράπεζα, διότι θα καταφέρετε να την τακτοποιήσετε. Επίσης, δεδομένου ότι οι ανώτεροί σας επαγγελματικά είναι ικανοποιημένοι μαζί σας, θα έχετε κάποια οικονομική απολαβή. Ερωτικά, θα έρθετε πιο κοντά, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Μια καινούργια αξιόλογη επαγγελματική συνεργασία η οποία μπορεί να σας αναβαθμίσει οικονομικά βρίσκεται προ των πυλών, κάτι που σας αξίζει δεδομένου ότι έχετε εργαστεί πολύ και κουραστεί για να το καταφέρετε. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πηγή χαράς για εσάς καθώς, θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο ζωής με το ταίρι σας που αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας καθώς, είτε η θέση σας σταθεροποιείται προσφέροντάς σας ασφάλεια, είτε θα λάβετε ηθική ή υλική ικανοποίηση καθώς οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, είτε με μια καινούργια σχέση, είτε με μια αλλαγή στην εμφάνισή σας. Και στις δύο περιπτώσεις, θα υπάρχει διάρκεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας με την όψη αυτή. Κάποια φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι θα πάρετε την απόφαση για μια πιο επίσημη δέσμευση ενώ κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή κοινωνικού status.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρείτε εύκολα και γρήγορα πρακτικές λύσεις για θέματα που απασχολούν εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο άνετη και λειτουργική. Ορισμένοι θα προχωρήσετε σε αλλαγές, είτε στο χώρο που κατοικείτε, είτε στην εμφάνισή σας. Αν έχετε ταίρι, η σχέση σας θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, ενώ, διαφορετικά, σε μια οικογενειακή συγκέντρωση ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρεθείτε εν τω μέσω συζητήσεων αλλά και εργασιών σχετικά με μια αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να μην είστε συγκεντρωτικοί αλλά να δέχεστε βοήθεια και από άλλους. Επιπλέον, προωθήστε τα δημιουργικά σας ταλέντα με σύνεση οργανώνοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα κάνετε μια γνωριμία με άτομο νεαρότερο ή άλλης φιλοσοφίας από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ως εκ τούτου, το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς σας. Ορισμένοι από εσάς ίσως λάβετε ένα χρηματικό πόσο, ίσως ως επιστροφή, από το δημόσιο ή από τον εργοδότη τους, ως μπόνους. Επιπλέον, θα προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές στην αισθητική του σπιτιού σας. Ερωτικά, θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς, από ποτέ, με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας θα μπουν στο μικροσκόπιο με την όψη αυτή καθώς θα θελήσετε να βάλετε τη ζωή σας σε νέες και πιο σταθερές βάσεις. Να είστε ανεκτικοί στη διαφορετικότητα των άλλων φτάνει και αυτοί να κάνουν το ίδιο. Επαγγελματικά, θα προωθήσετε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο. Η προσωπική σας ζωή, εκτός από ασφάλεια, θα σας δώσει και τη χαρά που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα γίνουν κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα και ποιότητα. Αφήστε πίσω φαντάσματα του παρελθόντος αλλά και στερεότυπα σχετικά με κάποια μοτίβα που, σώνει και καλά, πρέπει να ακολουθήσετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι ενώ ορισμένοι θα ξεκινήσετε μια μυστική σχέση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top