Στις 2 Αυγούστου 2022 η Αφροδίτη από τις 18° 43’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα ανανεώσει, τόσο την κοινωνική, όσο και την ερωτική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ορισμένα επαγγελματικά σας ζητήματα που θα σας ικανοποιήσουν αρκετά. Η βελτίωση των οικονομικών σας θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές οικονομικές εκκρεμότητες. Ορισμένοι θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα ακίνητό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες ειδήσεις σας περιμένουν με την όψη αυτή αλλά και απολαυστικές μετακινήσεις. Κάποιοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι ή ξεκινήσετε ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σας με τις καλύτερες για εσάς δυνατές συνθήκες. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών, νομικών θεμάτων αλλά και υπογραφών συμβολαίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσουν, τόσο τα οικονομικά σας, όσο και η επαγγελματική σας αυτοπραγμάτωση. Θα τολμήσετε να κάνετε κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους σας χωρίς να αφήσετε παρελθούσες αποτυχίες να σας βάλουν φρένο. Ορισμένους θα σας απασχολήσει ένας μυστικός έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι σας μπορούν να γίνουν σανίδα σωτηρίας καθώς θα σας στηρίξουν στο να κάνετε πραγματικότητα κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Ευνοείστε σε ό,τι αφορά συλλόγους και ομάδες. Κάποιοι από εσάς θα κεραυνοβοληθείτε ερωτικά με άτομο που ανήκει στο φιλικό ή στο ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Κάτι καινούργιο επαγγελματικά γεννιέται αυτήν την περίοδο για εσάς που θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το κάνετε άμεσα γνωστό αλλά να κρατήσετε, προς το παρόν τουλάχιστον, χαμηλό προφίλ. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει ένας έρωτας που πρέπει να μείνει μυστικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν τα μελλοντικά σας σχέδια, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Για να μπορέσετε όμως να τα κάνετε πραγματικότητα, θα πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Ορισμένοι θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ενώ ευνοείστε σε ό,τι αφορά νομικά ζητήματα και συμβόλαια.

ΖΥΓΟΣ

Οι ανώτεροι από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, εκτιμώντας εσάς και τη δουλειά σας, θα σας επιβραβεύσουν, τόσο υλικά, όσο και ηθικά. Όσοι ψάχνετε εργασία θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις ενώ ορισμένοι από εσάς θα έχετε μια οικονομική βοήθεια που θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας περιμένουν καινούργιες γνωριμίες με άτομα που θα σας συνδέει η ίδια κοσμοθεωρία αλλά και η επανένωση με φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία έχετε πολλά κοινά. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, ένας ουρανοκατέβατος έρωτας θα ταράξει τα λιμνάζοντα συναισθηματικά σας νερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές σας εκκρεμότητες που σας είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά ενώ ορισμένοι από εσάς θα έχετε και κάποια ξαφνικά κέρδη που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σας. Επίσης, θα σας απασχολήσει η βελτίωση της διατροφής σας καθώς και της εμφάνισής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας, ίσως και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα εμφανιστεί στη ζωή ορισμένων από εσάς. Επαγγελματικά, μια νέα και πολλά υποσχόμενη οικονομικά συνεργασία θα σας γεμίσει αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για πολλούς από εσάς θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στο χώρο που μένετε ή που εργάζεστε. Ορισμένοι θα αλλάξετε σπίτι ενώ άλλοι εργασία. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσετε ότι επιτέλους έχετε μπει σε μια καινούργια εποχή της ζωής σας. Επίσης, η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο αρμονική, λειτουργική και ευχάριστη.

ΙΧΘΥΣ

Όσοι έχετε παιδιά θα βιώσετε όμορφες στιγμές μαζί τους ενώ εύνοια δέχεστε όσοι προσπαθείτε να αποκτήσετε. Η όψη αυτή θα βγάλει τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια και αυτό θα σας βοηθήσει και επαγγελματικά. Κάποιοι θα γνωρίσετε στην κυριολεξία από το πουθενά ένα καινούργιο συναρπαστικό έρωτα.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!