Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Αν και γενικά μπορείτε, και φυσικά θέλετε, να εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, με την όψη αυτή θα αντιμετωπίσετε κάποιες σχετικές δυσκολίες. Ακόμα, ωστόσο, και αν το τολμήσετε, θα το κάνετε με ένα μάλλον υπερβολικό τρόπο κάτι που θα προκαλέσει εντάσεις. Ορισμένοι, ίσως εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε άτομο με το οποίο συνεργάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς και ζηλιάρηδες σε σχέση πάντα με το ταίρι σας ή γενικά με το αντικείμενο του πόθου σας. Θα υπάρξει φυσικά ερωτική ένταση και πάθος αλλά, ταυτόχρονα, και αρκετές ανασφάλειες, ιδιαίτερα σε οτιδήποτε νιώθετε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την όψη αυτή θα βάλετε πάνω από όλα τα δικά σας θέλω και την προσωπική σας ικανοποίηση. Θα κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς καμία διάθεση να κάνετε πίσω. Ωστόσο, δώστε λίγη προσοχή γιατί μπορεί όλα όσα νιώθετε να είναι χρωματισμένα με το πάθος και την ανάγκη σας να είστε … νικητές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να διεκδικήσετε με πάθος όλα όσα θεωρείτε ότι δικαιωματικά σας ανήκουν. Ορισμένοι από εσάς ίσως βιώσετε την επιστροφή ενός ατόμου που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν. Γενικά, αν και είστε έτοιμοι για ερωτικές εξομολογήσεις, σκεφτείτε το οποιοδήποτε πιθανό κόστος.

ΛΕΩΝ

Θα θελήσετε να περιχαράξετε τα ερωτικά σας κεκτημένα και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για αυτό ενώ, παράλληλα, δεν θα υποχωρήσετε ούτε πόντο στα θέλω σας. Στην ερωτική ζωή ορισμένων από εσάς θα εισέλθει ένα νέο πρόσωπο το οποίο ίσως γνωρίσετε μέσα από φιλικό περιβάλλον ή σε μια κοινωνικού περιεχομένου εκδήλωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα ενισχύσει τη γοητεία και τον ερωτικό σας μαγνητισμό κάτι που θα σας ωθήσει να ζήσετε έντονες στιγμές γεμάτες πάθος. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε σχέση με το πως εκδηλώνετε τα ερωτικά θέλω σας στο ταίρι σας καθώς, μέσα στην ορμή σας, ίσως αφήσετε την τρυφερότητα στην άκρη.

ΖΥΓΟΣ

Τη ζωή ορισμένων από εσάς θα χρωματίσει με έντονα και αρκετά ενδιαφέροντα χρώματα η επιστροφή ενός ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν. Κάποιοι άλλοι θα ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια η οποία, ωστόσο, θα πρέπει να μείνει κρυφή. Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε πιο ερωτικοί και αισθησιακοί, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο αντικείμενο του πόθου σας. Ορισμένοι θα ζήσετε μια νέα ερωτική ιστορία με άτομο που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον ή στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο η οποία θα σας ταρακουνήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η έντονη όψη μπορεί να σας κάνει, εκτός από ερωτικούς, και έντονα διεκδικητικούς στις ανάγκες σας με αποτέλεσμα να γίνετε ιδιαίτερα πιεστικοί στο ταίρι σας. Ακόμα, ορισμένοι από εσάς ίσως ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με άτομο με το οποίο καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνεργάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι που θα κάνετε με το ταίρι σας θα σας φέρει πιο κοντά ερωτικά και θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Από την άλλη, κάποιοι από εσάς, πάνω στην προσπάθειά σας να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας, μπορεί να προβείτε σε κινήσεις με τις οποίες το ταίρι σας να μην είναι απόλυτα σύμφωνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας μετατρέψει σε κυνηγούς ερωτικών απολαύσεων. Οι αδέσμευτοι, είτε θα κάνετε νέες γνωριμίες, είτε θα διεκδικήσετε δυναμικά το αντικείμενο του πόθου σας. Οι δεσμευμένοι μέσα από πιο πικάντικες πρακτικές θα προσπαθήσετε να επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα προσπαθήσετε να αποτινάξετε από πάνω σας το ρούχο του καθωσπρεπισμού και να κάνετε πράγματα που πριν δεν τολμούσατε. Αφεθείτε στο πάθος και στον απόλυτο έρωτα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην ξεφύγετε και αφεθείτε στη ζήλεια.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!