Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο- Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο- Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμική της όψης θα σας αναγκάσει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό θα γίνει κυρίως γιατί θα χρειαστεί να προχωρήσετε στην δημιουργία «συμμαχιών» με άτομα από το γενικότερο περιβάλλον σας, τα οποία και θα σας βοηθήσουν ποικιλότροπα στην επίτευξη των στόχων σας. Ωστόσο, η μη δυνατότητα ελευθερίας στην έκφραση θα σας καταπιέσει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βιώσετε μια εσωτερική συγκρουσιακή κατάσταση η οποία θα αφορά κυρίως στην διαχείριση του χρόνου σας ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό θα συμβεί σε πολλούς από εσάς κυρίως γιατί θα σας ανατεθούν επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας αναγκάσουν να ρίξετε το βάρος στην καριέρα σας. Επίσης, κάποιοι από εσάς να θελήσετε να επιβάλετε κανόνες στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να βάλετε στο καθημερινό σας λεξιλόγιο λέξεις που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα όπως: περιορισμός, πειθαρχία, οργάνωση και λοιπά καταπιεστικά για την δική σας ψυχοσύνθεση. Αυτό θα συμβεί γιατί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με την σειρά των κινήσεων που θα πρέπει να ακολουθήσετε έτσι ώστε να κάνετε σωστή στοχοθεσία και να είστε αποτελεσματικοί. Επίσης, κάποιοι από εσάς ίσως αναγκαστείτε να πειθαρχήσετε σε ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιοι από εσάς θα δημιουργήσουν μια ερωτική σχέση με άτομο με το οποίο έχουν ηλικιακή διαφορά. Επίσης, κάποιοι άλλοι από εσάς ίσως μπουν, οδηγούμενοι από την ανασφάλειά τους, στην διαδικασία να πάρουν «χαρτί και μολύβι» και να καταμετρήσουν, τρόπο τινά, τα θετικά και τα αρνητικά των προσωπικών τους σχέσεων με μια διάθεση να λειτουργήσουν, όχι φυσικά τόσο με την καρδιά, αλλά καθαρά με την λογική.

ΛΕΩΝ

Τα καθήκοντά σας θα είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και θα κατευθύνουν τις ενέργειές σας καθώς θα νιώσετε υποχρεωμένοι να σταθείτε στο «ύψος των περιστάσεων» και να φέρετε εις πέρας όλα όσα σας αναλογούν. Επίσης, ίσως χρειαστεί να είστε λίγο παραπάνω υποχωρητικοί σε σχέση με κάποια επαγγελματική σας συνεργασία. Ακόμα, η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, τόσο για το επαγγελματικό, όσο και για το προσωπικό σας μέλλον. Η ανάγκη να βάλετε σε μια τάξη την ζωή σας, γενικά, θα σας κάνει περισσότερο αυστηρούς με τους άλλους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας δημιουργήσει την τάση ανάγκης συναισθηματικών ανταλλαγών με τους άλλους. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργεια της όψης αυτής θα σας φέρει αντιμέτωπους με διάφορους περιορισμούς οι οποίοι θα σας καταπιέσουν, τόσο συναισθηματικά, όσο και ψυχολογικά. Ίσως χρειαστεί να μπείτε σε ένα πρόγραμμα ζωής διαφορετικό από ότι είχατε, ενδεχομένως, συνηθίσει κατά το οποίο θα αναγκαστείτε να περιορίσετε τα έξοδα και ως εκ τούτου τις απολαύσεις σας. Επίσης, θα χρειαστεί εσείς να επιβάλετε στα παιδιά σας το σωστό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε τα δικά σας όρια στις σχέσεις σας. Αυτά που θα είναι περισσότερο συμβατά με τις δικές σας ανάγκες και, ενδεχόμενα, και με την δική σας εικόνα την οποία δεν θα ανεχθείτε να τσαλακώνεται πλέον από κανέναν και για κανένα λόγο. Έχει έρθει η ώρα να λειτουργήσετε με βάση, όχι το συναίσθημά σας, αλλά την λογική σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά για τις ερωτικές σας σχέσεις και το μέλλον τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε τον φόβο και τις ανασφάλειές σας να σας βάλουν τρικλοποδιές και να σας πηγαίνουν πίσω αντί για μπροστά. Η όψη αυτή μπορεί να μεγιστοποιήσει τις ενέργειες κάποιων τρεχόντων θεμάτων που σας βγάζουν στην συναισθηματική σας επιφάνεια φοβίες σχετικές με την απόρριψη ή ακόμα και την μοναξιά. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να διαχωρίσετε εσωτερικά την ήρα από το σιτάρι έτσι ώστε να μην φανείτε απόμακροι και ψυχροί στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια θέματα τα οποία αφορούν κυρίως στα οικονομικά σας που το τελευταίο διάστημα έχουν λειτουργήσει άκρως πιεστικά δημιουργώντας σας μια καθημερινότητα έντασης την οποία και επιθυμείτε να αποσυμφορήσετε. Ωστόσο, γνωριμίες που θα κάνετε με άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις θα σας βοηθήσουν, τόσο να βρείτε λύσεις, όσο και να ανεβείτε κοινωνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε στο πετσί σας τα συναισθηματικά κύματα από την εσωτερική κόντρα που θα έχετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της δημόσιας εικόνας σας, την οποία προσπαθείτε να χτίσετε εκ νέου με σκοπό να βρείτε νέους δρόμους, ειδικά στα θέματα της καριέρας σας. Ίσως αισθανθείτε κάπως εγκλωβισμένοι σε ρόλους τους οποίους δεν έχετε ακριβώς επιλέξει αλλά σας τους έχουν «φορέσει» άλλοι.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει ενώπιους διλημμάτων σχετικά με το μέλλον σας, είτε μιλάμε για το επαγγελματικό, είτε μιλάμε για το αισθηματικό. Κάποιοι από εσάς θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε, από την μια παγιωμένες καταστάσεις που πλέον έχουν γίνει κάτι σαν συνήθεια για εσάς, και από την άλλη σε νέες ευκαιρίες που θα σας ανανεώσουν αλλά και θα σας αποσυντονίσουν, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε «βουτιά σε άγνωστα για σας νερά».

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top