Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 27 Μαΐου 2022 η Αφροδίτη από τις 28° 18’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω.

Η όψη αυτή θα έχει μια δυνατή επίδραση σε εμάς και ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ό,τι αφορά την ερωτική μας ζωή. Στη συναισθηματική μας επιφάνεια θα βγουν έντονα αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας αλλά και μια διάθεση να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και χειριστικές συμπεριφορές προκειμένου να σιγουρευτούμε ότι το αντικείμενο του πόθου μας είναι αποκλειστικά δικό μας.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να αναζητήσετε σχέσεις και συνεργασίες που «κουμπώνουν» περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες. Λίγο παραπάνω προσοχή να δώσετε σε άτομα που σας ασκούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο εξουσία, π.χ. πατέρας, εργοδότης, κ.λ.π. γιατί ίσως υπάρξουν εντάσεις και κάποια προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να κινηθείτε με άκρα μυστικότητα για κάποια σχέδια που έχετε κατά νου καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και άτομα που δεν είναι φιλικά προσκείμενα σε εσάς. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι από εσάς ίσως ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση η οποία θα είναι γεμάτη πάθος αλλά θα πρέπει προς το παρόν να μείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στη δική σας περίπτωση, την προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε κάποια άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον με τα οποία, μάλιστα, υπάρχει και οικονομική μεταξύ σας σχέση καθώς ίσως σας χειραγωγήσουν ή, ακόμα χειρότερα, εκμεταλλευτούν. Προσοχή και σε έξοδα που ίσως κάνετε όχι από ανάγκη αλλά προς χάριν εντυπωσιασμού των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή ίσως βαθιά μέσα σας νιώσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν είναι απόλυτα συμβατές με τις ανάγκες σας και δεν ταιριάζουν στα θέλω σας. Θα χρειαστεί να εξετάσετε, μάλιστα, και το ενδεχόμενο βαθιά μέσα σας να ψάχνετε για σχέσεις εξάρτησης. Ανακαλύψτε από που προέρχεται αυτή η ανάγκη και θα βρείτε και τη θεραπεία.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τους στόχους σας και να μην αφήσετε τίποτα και κανένα να σας βγάλει εκτός πορείας. Δείτε το δικό σας συμφέρον χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα φερθείτε με άσχημο τρόπο στους άλλους. Ωστόσο, ορισμένοι από εσάς ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ελαφρώς δυσάρεστες συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε λίγο παραπάνω τον τρόπο και το που ξοδεύετε τα χρήματά σας και φροντίστε πρώτα τις υποχρεώσεις σας, δηλαδή το ζην, και μετά τη διασκέδαση, δηλαδή το ευ ζην. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να βγάλετε από μέσα σας ένα άτομο που δεν σας έχει φερθεί καλά. Ορισμένοι από εσάς ίσως ξεκινήσετε μια νέα παθιασμένη σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα γεννήσει μέσα σας μια αυξημένη ανάγκη για έλεγχο, τόσο των μελών της οικογένειάς σας, όσο και των συνεργατών σας. Εννοείται ότι βαθιά μέσα σας καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό «κουμπώνει» πάνω σε δικές σας ανασφάλειες και άγχη. Δεδομένου λοιπόν ότι είστε άνθρωποι που έχουν πολύ ψηλά έννοιες όπως κατανόηση και αγάπη, σίγουρα θα πράξετε τα δέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι είστε άνθρωποι απόλυτοι, του μαύρου ή του άσπρου, κάτι που η όψη αυτή θα σας το θυμίσει και μάλιστα με έντονο τρόπο. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό να θελήσετε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να χειραγωγήσετε τους άλλους σε μια προσπάθεια να περάσετε το δικό σας. Την αμέριστή προσοχή σας δώστε σε συναδέλφους που ίσως θελήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτοί εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η όψη ίσως σας βγάλει ποιότητες που είναι κόντρα ρόλος σε εσάς και τη φύση σας, όπως η ζήλεια και η κτητικότητα. Αν και προφανώς αυτές οι σκέψεις είναι η αντίδραση σε δράση από τη μεριά άλλων, καλό θα ήταν να καταλαγιάσετε τα συναισθήματα αυτά για το δικό σας καλό. Γενικά, οι σχέσεις εξάρτησης παρασύρουν σε μονοπάτια δύσβατα και δύσκολα στη διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη όψη αυτή θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον ίδιο σας τον εαυτό και να ανακαλύψετε τις ενδότερες αιτίες που σας κάνουν να αναζητάτε τον έλεγχο στις σχέσεις σας και στην ζωή σας. Τίποτα δε θα διαλυθεί ούτε θα καταρρεύσει γύρω σας, εκτός ίσως από εσάς τους ίδιους καθώς με το να γίνεστε αμφιθυμικοί δεν κάνετε καλό ούτε στο ταίρι σας, ούτε στους οικείους σας, και κατ’επέκταση ούτε και σε εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικές επαφές και συμφωνίες φέρνει σε εσάς η όψη αυτή. Για κάποιους από εσάς, αυτό αφορά μια επερχόμενη και πολλά υποσχόμενη οικονομικά συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, για ορισμένους από εσάς αφορά μια παθιασμένη και γεμάτη ένταση και ερωτισμό σχέση ή οποία καλό θα ήταν, προς το παρόν, να μείνει κρυφή. Την προσοχή σας δώστε σε ό,τι λέτε και φυσικά ποιόν εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΣ

Δεδομένου ότι δεν έχουν όλοι γύρω σας καλές προθέσεις και δεν κοιτάνε το γενικότερο καλό όπως εσείς, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί: τι λέτε, που το λέτε και, κυρίως, τι σας λένε και τι από αυτά αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, την αλήθεια ή γίνεται με γνώμονα όχι το δικό σας καλό αλλά κάποιων τρίτων. Πατήστε γερά στα πόδια σας και απομακρυνθείτε από ό,τι είναι σαθρό και ψεύτικο.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top