Στις 26 Οκτωβρίου 2021 η Αφροδίτη από τις 20° 45’ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στις 20° 45’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα μας φέρει αντιμέτωπους με συναισθηματικά διλήμματα και πολλά ερωτήματα.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Αν και είστε γεμάτοι όραμα και σχέδια για το μέλλον, με την όψη αυτή, θα πρέπει να έχετε υπομονή, κάτι που για εσάς δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο, και να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Ίσως υπάρχει κάποιο παρασκήνιο ή κάποιες πληροφορίες ζωτικής σημασίας που ακόμα δεν σας έχουν γίνει γνωστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε κάποια αγοραπωλησία ή κάποια επένδυση. Τα πράγματα ίσως δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται. Επίσης, φίλοι ή ακόμα και άτομα από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον ίσως σας παρασύρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε στο μυαλό σας κάποια επαγγελματικά ανοίγματα τα οποία, όχι μόνο μπορούν να σας βοηθήσουν να «κλείσετε τρύπες», αλλά και να σας αναβαθμίσουν. Ωστόσο, θα έχετε καθυστερήσεις οι οποίες και θα σας απογοητεύσουν. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τυχόν αισθηματικές απιστίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλύτερα να αποφύγετε συγκρούσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες σας καθώς είναι πολύ πιθανό να ακούσετε κάποια κουτσομπολιά τα οποία και θα σας εκνευρίσουν. Από την άλλη, ίσως και εσάς σας αναγκάσουν οι καταστάσεις να καταφύγετε σε αυτό που ονομάζουμε κατά συνθήκη ψεύδος.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή σας ζητά να είστε προσεκτικοί, τόσο με τα οικονομικά σας, όσο και με τα ερωτικά σας. Να αποφύγετε με λίγα λόγια το ξόδεμα συναισθήματος και χρήματος για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Αποφύγετε αγορές χωρίς νόημα και μην επενδύσετε συναισθηματικά αν πρώτα δεν εξετάσετε καλά το άλλο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε υπόψιν σας κάποια μετακόμιση ή αγορά κατοικίας καλύτερα να μην βιαστείτε και να τριπλοτσεκάρετε την όλη κατάσταση γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Επίσης, θα πρέπει να δείξετε διπλωματία σε σχέση με κάποια μέλη της οικογένειάς σας. Κάποιοι από εσάς ίσως αντιμετωπίσουν αισθηματικά διλήμματα.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξετε λίγο παραπάνω τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί μπορεί, αν και έχετε τις καλύτερες προθέσεις, να σας παρεξηγήσουν. Εξάλλου, δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια. Επιπλέον, αποφύγετε να δώστε υποσχέσεις, με την όψη αυτή, γιατί μπορεί, λόγο συνθηκών, να μην καταφέρετε να τις κρατήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σχέση με τα αισθηματικά σας, θα πρέπει να αποφύγετε να φορέσετε ροζ γυαλιά και να εξιδανικεύσετε τους άλλους αλλά να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις, διαφορετικά μπορεί να διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το ίδιο ακριβώς πράγμα θα πρέπει να κάνετε και με τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήνετε τις προσδοκίες σας να δημιουργήσουν πλασματικές πραγματικότητες γιατί η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να γίνει ταυτόχρονα πηγή ευτυχίας αλλά και προβλημάτων. Επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες θα πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά έτσι ώστε να μην έχετε να φοβάστε τίποτα αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να προσέχετε πολύ, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο, με ποια άτομα συζητάτε μελλοντικά επιχειρηματικά σας σχέδια γιατί ίσως κάποιο άτομο από τους συνεργάτες σας να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Κάποιοι μπορεί να κάνουν μια σχέση η οποία προς το παρόν θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να είστε δίπλα στους φίλους σας και να τους βοηθάτε όσο περισσότερο μπορείτε. Τώρα με την όψη αυτή ίσως ανακαλύψετε ότι κάποιο άτομο από το φιλικό ή ακόμα και από το άμεσα κοινωνικό σας περιβάλλον να μην είναι άξιο εμπιστοσύνης. Επίσης, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και με τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες προς το παρόν σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό σας όνειρο. Το ότι ακόμα δεν έχει προχωρήσει δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ αλλά ότι ακόμα δεν έχει έρθει η σωστή ώρα. Επιπλέον, μην αφήσετε κανένα να σας δημιουργήσει συναισθήματα ανασφάλειας. Δείξτε αγάπη στον εαυτό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!