Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 13 Ιουλίου 2022 η Αφροδίτη από τις 24° 08’ των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει, τόσο στο να δημιουργήσουμε σχέσεις με γερά θεμέλια, όσο και στο να ενισχύσουμε αλλά και να εμβαθύνουμε συναισθηματικά και ψυχικά στις ήδη υπάρχουσες. Η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία, ο σεβασμός και η κατανόηση των αναγκών των άλλων θα είναι οι βασικότερες ηθικές αξίες.

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε κάποιες σημαντικές γνωριμίες με άτομα που θα ενισχύσουν μια προσπάθειά σας. Κρατήστε τις συμβουλές τους γιατί έτσι θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Σε ό,τι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και θα κρατήσετε κοντά σας μόνο αξιόπιστα άτομα. Θετικά νέα θα έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές και συμβόλαια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αξία σας αναγνωρίζεται και η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και ως ηθική ανταμοιβή για όλα όσα, έως ώρας, έχετε βιώσει. θα πετύχετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους ενώ εύνοια δέχεται και η οικογενειακή σας ζωή. Ευνοούνται οι οικονομικές επενδύσεις αλλά και οι αγορές και ανακαινίσεις ακινήτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία καθώς θα έχετε μια αρκετά καλή επαγγελματική πρόταση. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά σπουδές, ταξίδια, υπογραφές συμβολαίων αλλά και νομικές υποθέσεις. Όσοι έχετε σχέση με ηλικιακή διαφορά θα έχετε θετικές εξελίξεις που θα βοηθήσουν τη σταθεροποίηση της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ηρεμήσετε ψυχικά με την όψη αυτή καθώς κάποια γεγονότα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Ορισμένοι θα έχετε μια ευκαιρία για μια ενδιαφέρουσα οικονομική συνεργασία ενώ κάποιοι άλλοι θα τακτοποιήσετε παρελθούσες εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιο. Η ερωτική σας ζωή ευνοείται ενώ θα έρθετε πιο κοντά σε ένα άτομο.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κερδίστε την εύνοια ισχυρών προσώπων και να χτίσετε συμμαχίες που θα έχουν τη δυναμική να βελτιώσουν, τόσο την επαγγελματική σας πραγματικότητα, όσο και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ευνοούνται οι μακροχρόνιες και οι λεγόμενες επίσημες σχέσεις ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σοβαρή αισθηματική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είτε θα έχετε θετικά νέα σχετικά με ένα νέο επαγγελματικό σας εγχείρημα, είτε θα λάβετε μια επιβράβευση, υλική ή ηθική, για τη δουλειά σας. θα σας απασχολήσει η υγεία και η εμφάνισή σας. Για το λόγο αυτό θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής αλλά και εκγύμνασης ενώ ορισμένοι θα προχωρήστε σε μια αισθητική επέμβαση που θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να πιστέψετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Αυτό θα συμβεί γιατί τρέχοντα γεγονότα θα δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό που θα σας επιτρέψει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά νομικά θέματα, ταξίδια και συμβόλαια. Αισθηματικά, θα πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βάλετε σε μια σειρά τις οικογενειακές οικονομικές εκκρεμότητες ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα βοηθήσετε τους οικείους σας. Εύνοια δέχεστε σέ ό,τι αφορά αγοραπωλησία, οικονομική εκμετάλλευση ακίνητου ή ακόμα και μια ανακαίνιση. Ερωτικά, μια καινούργια και αρκετά παθιασμένη σχέση θα σας αναγκάσει να αναλάβετε κάποιες ευθύνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, είτε στο αντικείμενο του πόθου σας, είτε στο ταίρι σας. Στη δεύτερη, μάλιστα, περίπτωση, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε το μεταξύ σας κλίμα δείχνοντας σεβασμό, αγάπη και κατανόηση. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσει η λειτουργικότητα της καθημερινότητάς σας αλλά και η υγεία, τόσο η δική σας, όσο και των οικείων σας και για το λόγο αυτό θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που προάγουν την ευεξία. Θα ασχοληθείτε και με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και η επαγγελματική σας ζωή θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα τονίσει μέσα σας την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα και αισθηματική σιγουριά. Εύνοια δέχονται οι μακροχρόνιες σχέσεις, οι σχέσεις με ηλικιακή διαφορά ή που το ένα μέλος έχει αναλάβει το ρόλο του μέντορα. Θα σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά ενώ θα δεχθείτε και τη βοήθεια ισχυρών φίλων. Πολύ καλές θα είναι οι σχέσεις με τα παιδιά σας.

ΙΧΘΥΣ

Η επίλυση προβλήματος που μέλος της οικογένειάς σας χρειάστηκε να αντιμετωπίσει θα σας ανακουφίσει. Παράλληλα, εσείς θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν, είτε την καριέρα σας, είτε την οικογένειά σας. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση ενώ ορισμένοι θα ξεκινήσετε μια σχέση που όμως προς το παρόν θα χρειαστεί να μείνει μυστική.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top