Στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 η Αφροδίτη από τις 21° 22’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που θα βρίσκεται στις 21° 22’ των Ιχθύων. Με την όψη αυτή ο έρωτας και η φαντασία θα κάνουν τις ημέρες μας πιο φωτεινές και τις νύχτες μας πιο … ενδιαφέρουσες.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αν κάτι έχετε ανάγκη αυτό είναι να νιώσετε ψυχική και συναισθηματική ασφάλεια, είτε μιλάμε για τα οικονομικά σας, είτε μιλάμε για την ερωτική σας ζωή. Θέλετε να καταλάβετε ότι οι κόποι σας δεν έχουν πάει χαμένοι. Το μόνο που πρέπει να κοντρολάρετε είναι η εμμονή σας να γίνουν τα πράγματα όπως εσείς επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας σπρώξει να βγάλετε προς τα έξω τον πιο ρομαντικό σας εαυτό και να ζήσετε το απόλυτο αίσθημα. Πολλοί ίσως αποφασίσετε να κάνετε και ένα ταξίδι με το ταίρι σας προκειμένου να το πετύχετε αυτό. Επίσης, τα οικονομικά και η κοινωνική σας εικόνα βελτιώνονται μέσα από μια συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας θα σας δώσουν μεγάλες χαρές καθώς νέες συνεργασίες ή ακόμα και η ανανέωση των ήδη υπαρχόντων θα βελτιώσουν, τόσο τα εισοδήματά σας, όσο και την εικόνα σας. Κάποιοι από εσάς ίσως ανακαλύψετε νέα μονοπάτια στον έρωτα με την βοήθεια ενός ατόμου με το οποίο συνεργάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε στο ταίρι σας την ρομαντική σας πλευρά και «ετοιμάστε ταξίδι μοναχά για πάρτη του στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη του». Αυτή σας η κίνηση θα δημιουργήσει μια καινούργια και πιο βελτιωμένη ενέργεια στην μεταξύ σας σχέση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα γνωρίσουν τον έρωτα και μάλιστα με άκρως ρομαντικό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή είναι άκρως βοηθητική για τα οικονομικά σας, ειδικά αν μιλάμε για κάποια αγοραπωλησία ακινήτου ή την εύρεση λύσης ενός οικογενειακού θέματος που ωστόσο έχει οικονομική χροιά. Επίσης, στον ερωτικό τομέα, θα ζήσετε στιγμές, όχι μόνο ακραίου ρομαντισμού, αλλά και έντονου ερωτικού πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να κάνετε την υπέρβαση και να εκφράσετε τα ειλικρινή σας συναισθήματα, καθώς αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζετε να κάνετε. Η όψη αυτή θα ξεμπλοκάρει τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνείτε και έτσι θα κάνετε το ταίρι σας πραγματικά χαρούμενο με τον τρόπο που θα εκδηλώσετε τον ρομαντισμό σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από κάποιες καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το, ως ώρας, ακατόρθωτο στόχο σας. Επίσης, με την όψη αυτή θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την ομορφιά σας καθώς θα θελήσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας που θα είναι γεμάτες φαντασία αλλά και περίσσιο αισθησιασμό. Η ανάγκη σας για δημιουργία θα ενωθεί με την ανάγκη σας να νιώσετε ότι η ζωή σας ολόκληρη είναι γεμάτη έρωτα, με αποτέλεσμα να ζήσετε «απογειωτικές» στιγμές γεμάτες συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένειά σας θα σας δώσει μεγάλες χαρές καθώς θα νιώσετε την αγάπη και την στοργή από τα μέλη της. Αν υπήρξε κάποιο οικογενειακό θέμα αυτό θα βρει την λύση του, με την όψη αυτή. Επίσης, κάποιοι από εσάς ίσως εμπλακούν σε μια έντονη ερωτική σχέση η οποία όμως θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε πολύ περισσότερα συναισθήματα για ένα άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ίσως είχατε ξεκινήσει μια «σχέση με προνόμια» δηλαδή μια ερωτική σχέση μεταξύ φίλων, και τώρα αντιλαμβάνεστε ότι θέλετε κάτι παραπάνω. Ενώ άλλοι θα έρθετε πιο κοντά με άτομο που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα σας θα πάρει στην κυριολεξία φωτιά με την έννοια των γρήγορων γεγονότων τα οποία θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ότι οικονομικά πατάτε γερά στα πόδια σας. Επίσης, αν αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας με καλύτερο τρόπο, τότε αυτό θα φέρει στην πραγματικότητά σας καλύτερης ποιότητας άτομα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κάνετε πετυχημένα βήματα, όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προς την συναισθηματική πληρότητα καθώς η ευχή σας να γνωρίσετε τον απόλυτο έρωτα θα εισακουστεί. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας πνευματικής ενασχόλησης.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!