Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 Οκτώβρη- Οι προβλέψεις για τα ζώδια

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 Οκτώβρη- Οι προβλέψεις για τα ζώδια
Στις 14/10, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά, τον Ζυγό, όπου και θα κινηθεί έως τις 7/11. Στο ζώδιο αυτό, η Αφροδίτη εκφράζει θετικά τις ενέργειές της, φέρνοντας επιθυμία για ισορροπία, αρμονία, ομορφιά και ειρήνη. Πρόκειται για μια θέση που θα μας ωθήσει να εξισορροπήσουμε καταστάσεις, να συμφιλιωθούμε με πρόσωπα που είχαμε τσακωθεί αλλά και να δημιουργήσουμε ένα πιο αρμονικό κλίμα στις σχέσεις μας. Η επιθυμία για συντροφικότητα, μοίρασμα, συνεργασία και αλληλοσυμπαράσταση θα κυριαρχήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό, φέρνοντας αρμονία και ισορροπία στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν αυξημένες πιθανότητες να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση στη σχέση τους, ενώ γενικά οι μέρες τους θα χαρακτηρίζονται από ένα όμορφο κλίμα και αρκετές εκπλήξεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί, από την άλλη, ίσως νιώσουν έλξη για μια γοητευτική παρουσία που έρχεται τυχαία στο δρόμο τους. Ακόμη, εξελίξεις θα παρουσιαστούν και στον τομέα των συνεργασιών σου, με βελτίωση των υπαρχουσών και πιθανότητες να συνάψεις μια καινούρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό προσδίδοντας ρομαντισμό και ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου. Έως τις 7/11, θα έχεις περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και στο ταίρι σου, ενώ φαίνεται πως οι υποχρεώσεις και η δουλειά « βγαίνουν» αβίαστα. Ακόμη, αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από τον χώρο της δουλειάς σου, φαίνεται πως θα υπάρξει έντονο φλερτ μεταξύ σας, ενώ γενικά θα είναι βελτιωμένο το κλίμα στην εργασία σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου, τη φυσική σου κατάσταση και το σώμα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ και τη διασκέδαση. Το διάστημα αυτό, θα έχεις έντονη την επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι και φαίνεται πως πολλαπλασιάζονται οι θαυμαστές και οι υποψήφιοι σύντροφοι. Παράλληλα, νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει και θα καταφέρεις να διαφημίσεις καλύτερα τα ταλέντα και τα προσόντα σου. Οι έχοντες μόνιμο δεσμό, ανανεώνουν το κλίμα στη σχέση τους και τη διανθίζουν με πάθος και ερωτισμό. Επίσης, είναι μια πολύ περίοδος για να ξεκινήσεις ένα νέο, δημιουργικό εγχείρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού και σε παρακινεί να περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου. Ίσως, θελήσεις να ομορφύνεις τον χώρο που μένεις αυτό το διάστημα ή έχεις περισσότερη διάθεση να φιλοξενήσεις κόσμο, να κάνεις ένα πάρτι, να καλέσεις φίλους και γενικώς να «ανοίξεις» το σπίτι σου. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου φαίνεται πως περνούν δημιουργικό χρόνο με το ταίρι τους και ομορφαίνουν τη συμβίωσή τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να δεχθούν ερωτικές προτάσεις από παλιούς συντρόφους…

ΛΕΩΝ


Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού βελτιώνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και φέρνει νέες γνωριμίες στο δρόμο σου. Οι επαγγελματικές συναντήσεις και οι επαφές σου πολλαπλασιάζονται, συζητάς περισσότερο για τα ταλέντα σου, δέχεσαι προτάσεις και διαπραγματεύεσαι συνεργασίες. Παράλληλα το διάστημα αυτό, έχεις αυξημένες πιθανότητες να κάνεις καινούριες ερωτικές γνωριμίες ή αν ανήκεις στους δεσμευμένους, να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το ταίρι σου, βρίσκοντας συμβιβαστικές λύσεις. Τα κοντινά ταξίδια και οι αποδράσεις αυξάνονται, ενώ παράλληλα βελτιώνονται οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού βελτιώνει την οικονομική σου κατάσταση και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Αν αναζητούσες τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, τις μέρες αυτές οι ευκαιρίες και οι προτάσεις πολλαπλασιάζονται, ενώ ίσως να κερδίσεις χρήματα από κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή από μια συνεργασία σου. Επίσης, φαίνεται πως αισθάνεσαι πιο όμορφα με τον εαυτό σου και εστιάζεις στις επιθυμίες σου, πραγματοποιώντας αγορές και δραστηριότητες που σου φέρνουν ευχαρίστηση. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου αποζητούν και επιδιώκουν περισσότερη σταθερότητα, αρμονία και ηρεμία μέσα στη σχέση τους…

ΖΥΓΟΣ


Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου στις 14/10 κάνοντάς σε να αισθάνεσαι πιο γοητευτικός/ή και ελκυστικός/ή. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο δέχεσαι περισσότερες προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση, απολαμβάνεις περισσότερο την καλή παρέα, την κοινωνικότητα, το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Παράλληλα, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψεις καινούριο δεσμό αν ανήκεις στους αδέσμευτους ή αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, να τον επισημοποιήσεις. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, φαίνεται πως προβάλεις περισσότερο τα ταλέντα σου και αναγνωρίζεται η αξία σου, ενώ επίσης είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε βοηθά να εκφράσεις την καλλιτεχνική – δημιουργική σου πλευρά. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία έρχεται πιο κοντά στη διαίσθησή σου, έχεις περισσότερη έμπνευση και ανακαλύπτεις μια κρυμμένη ομορφιά στα πράγματα. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου διατηρούν μια κρυφή σχέση, θα ζήσουν ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο αυτό και ίσως σκεφτούν να τη φανερώσουν στον κόσμο. Γενικά, θα έχεις έντονη επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι και ίσως να νιώθεις και λίγο μπερδεμένος/η ως προς τις επιλογές σου. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν μια ρομαντική απόδραση με τον/την σύντροφό τους…

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/10, ανεβάζοντας την κοινωνική σου διάθεση. Έως τις 7/11, φαίνεται πως διευρύνεις τον κύκλο σου, κάνεις νέους κύκλους, κοινωνικοποιείσαι και συνδιαλέγεσαι με πολύ κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχεις και σε κάποια οργάνωση. Παράλληλα, ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια συνεργασία με έναν φίλο ή αν έχουν υπάρξει τριγμοί σε κάποια σχέση σου, να επιδιώξεις τη γεφύρωση του χάσματος. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία μέσα από τις παρέες σου. Γενικά, θα έχεις την επιθυμία να κάνεις νέα όνειρα, να θέσεις στόχους και να βρεις συμμάχους για τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία μέσα σε αυτό το διάστημα, ενώ γενικά προβάλεις περισσότερο τα χαρίσματά σου και δέχεσαι επιβράβευση και αναγνώριση για τους κόπους που καταβάλλεις. Επίσης, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με ανώτερους και συναδέλφους και αποκτάς ένα συνεργατικό πνεύμα που βελτιώνει την δημόσια εικόνα σου. Ακόμη, ίσως να έχεις την επιθυμία να δημιουργήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά, μέσα από το οποίο θα εκφράζεται η δημιουργικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, εκκινώντας ένα διάστημα αρκετά εξωστρεφές και αισιόδοξο. Έως τις 7/11, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, ακόμα και άτομα από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, μιας και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις. Επίσης, ενδέχεται να συνάψεις μία καινούρια συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό ή να αποφασίσεις να εξελίξεις τις σπουδές σου και να ασχοληθείς με ένα πιο δημιουργικό αντικείμενο. Ακόμη, αν αντιμετωπίζεις κάποιο νομικό ζήτημα, φαίνεται πως θα καταφέρεις να το τακτοποιήσεις, υιοθετώντας κάποια διπλωματική ή συμβιβαστική τακτική…

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις. Έως τις 7/11, είναι πιθανό να λάβεις κάποια χρήματα που σου οφείλονταν ή να προχωρήσεις στη σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας, ενώ παράλληλα είναι ένα ιδανικό διάστημα για να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση. Ακόμη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια συμβίωση με τον/την σύντροφό σου ή να υπάρξει κάποια αύξηση στα εισοδήματά του/της. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, ίσως δουν να επανέρχεται ένας παλιός τους έρωτας για μερικές στιγμές πάθους…


Πηγή: Myastro.gr
Scroll To Top