ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Τυχαία αντάμωση θα έχεις με μια παλιά σου αγάπη. Μέσα στην εβδομάδα ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με έναν παρελθοντικό ανεκπλήρωτο σου έρωτα με κατάληξη πριν κλείσει το εξαήμερο να βρεθείτε σε θερμό ραντεβού.  Αμοιβαία θα είναι η έλξη σας, αναζωπυρώνονται παλιά αισθήματα.

Νέα γνωριμία. Η νέα γνωριμία που θα κάνεις θα καθορίσει το παρόν και το μέλλον σου, το πρόσωπο που θα περάσει στη ζωή σου θα έχει κυριαρχικό ρόλο στην εξέλιξη σου. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα γνωριστείς με γοητευτικό άτομο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να γίνει το μόνιμο σου ταίρι. Προχώρα ελεύθερα χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βρεις τον άνθρωπο σου!

Σχέση- γάμος. Ανοίγεται δρόμος για δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να παρθεί απόφαση επισημοποίησης ή έστω συγκατοίκησης. Έρχονται τυχερά γεγονότα που θα δρομολογήσουν τον δεσμό σου σε μια απολύτως δεσμευτική κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση. Απρόοπτα συμβάντα θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του εξαημέρου, θα αλλάξεις στάση απέναντι στο πρώην ταίρι σου. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβεις θα σε ωθήσουν στο να ζητήσεις εξηγήσεις, αυτή τη φορά δε θα σε καλύψουν οι αερολογίες και οι επιφανειακές υποσχέσεις. Αλλάζεις οπτική γωνία και συναισθηματική τοποθέτηση.

Νέα γνωριμία. Αναστατώσεις θα σου φέρει η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο κάπως εκκεντρικό, ιδιόρρυθμης προσωπικότητας, θα σε εξιτάρει και θα κολυμπήσεις σε βαθιά νερά. Ενδέχεται να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, η έλξη σου γι αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες.

Σχέση- γάμος. Μέσα από ξαφνικές αποκαλύψεις έρχονται συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα φανερωθούν κρυμμένες καταστάσεις, διαφοροποιείτε το πλαίσιο στο οποίο κινείτε η σχέση σου. Τερματίζουν αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις, τώρα τα αισθήματα και ο δεσμός σου θα μπουν σε άλλου είδους τροχιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση.  Μια τυχαία συνάντηση θα στρώσει έδαφος για να τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, έντονη έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας.  Θα αφήσετε πίσω σας τα εγωιστικά πείσματα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως εσείς οι δυο, δεν έχετε κανέναν λόγο να ζείτε χώρια.

Νέα γνωριμία. Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα για να το ερωτευτείς. Θα είναι ταιριαστό στα γούστα σου, το παρουσιαστικό του ιδιαιτέρως ελκυστικό, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει θα αγγίξει αμέσως την καρδιά σου. Αυτό το άτομο θα καταφέρει να γίνει το άλλο σου μισό, εσείς οι δυο ξεκινάτε πορεία μακροχρόνιας αγάπης.

Σχέση- Γάμος. Ένα απρόοπτο συμβάν θα είναι η αιτία που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση.  Καταλήγετε σε αποφάσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης, η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναισθηματική ικανοποίηση και χαρά που δε θα μετατραπεί σε απογοήτευση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Μη διαγράψεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, το πρώην ταίρι σου θα βρει τρόπο να σου αποδείξει πως μεταξύ σας δε μπορεί να δοθεί οριστικό τέλος. Θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα αλλάξει τα αισθήματα σου, τις υποψίες σου και τη γνώμη σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ξεκινά μεταξύ σας δεύτερος κύκλος αγάπης.

Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει  το καινούργιο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Θα τονώσει τα αισθήματα σου, θα διεγείρει τις αισθήσεις σου, θα νιώσεις την ανάγκη να κινηθείς αυθόρμητα και παρορμητικά. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι μια σταθερή σχέση, τότε προχώρα άφοβα χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση- γάμος. Η στάση που θα κρατήσει το ταίρι σου θα σε πείσει πως κακώς αμφιβάλεις για τα αισθήματα του.  Θα βρει τρόπο να σου αποδείξει πως τρέφει για σένα αγάπη και εκτίμηση, τώρα θα συνειδητοποιήσεις και θα διαπιστώσεις. Ηρεμεί η ψυχολογία σου, ανανεώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Ένα απρόοπτο και ευχάριστο συμβάν θα ενώσει εσένα και το πρώην ταίρι σου. Στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας θα μάθεις με εξομολογητικά λόγια για καταστάσεις και αισθήματα που δεν γνώριζες ως τώρα, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος επανένωσης, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς όλα όσα ακούσεις.

Νέα γνωριμία. Θα τραβήξει την προσοχή σου πρόσωπο που θα έχει ένα ιδιαίτερο ίσως και εντυπωσιακό στυλ. Στο παρουσιαστικό και στην προσωπικότητα αυτού του ατόμου θα παγιδευτεί τόσο η σκέψη σου όσο και η καρδιά σου. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία, αν κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς αναστολές, τότε ο οικείος διάλογος θα μετατραπεί σε απολύτως προσωπικός.

Σχέση – Γάμος. Έρχεται λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή υπάρχει μέσα στη σχέση σου και που στέκεται εμπόδιο στη μελλοντική σας εξέλιξη. Πριν κλείσει η εβδομάδα με την πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα περάσετε σε περίοδο ισορροπίας και εμπιστοσύνης, καταφθάνουν σοβαρές υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση θα συμβεί από απρόοπτο και τυχερό συμβάν, το θετικό αναποδογύρισμα που θα προκύψει θα σε ξαφνιάσει. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει συνάντηση και συζήτηση, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, οι μεταξύ σας ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σε πείσουν πως τα αισθήματα σας έχουν έκταση και βάθος.

Νέα γνωριμία. Θα καταφέρει να σου την αλλάξει τη ζωή το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την επομένη μέρα της γνωριμίας σας θα αποκτήσει νόημα η καθημερινότητα σου, θα βρεις ενδιαφέρον και λόγο για να ξεκινήσεις καινούργια όνειρα. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την ζωή σου.

Σχέση –Γάμος. Θα προκύψουν θερμά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Θα το λάβεις αυτό που εδώ και καιρό ζητάς από το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί πρόταση που θα σου εξασφαλίσει παρόν και μέλλον. Αν αναζητάς δέσμευση θα ακούσεις πρόταση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση. Επιθυμία επανασύνδεσης θα σου δημιουργήσουν οι αλλαγές που θα δεις στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά ενός πρόσωπου από τα παλιά. Αν η σχέση σας στο παρελθόν δε είχε προλάβει να ολοκληρωθεί, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσετε από εκεί που το είχατε αφήσει. Θα γίνει συνάντηση, θα ακουστούν θερμά λόγια, στο χέρι σου θα είναι η από εδώ και πέρα εξέλιξη σας.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στο περιβάλλον σου, έντονη και ανεξήγητη έλξη θα νιώσεις, σου φανερώνω πως το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο. Αυτό το άτομο ξαφνικά η μοίρα θα το φέρει μπροστά σου, τα δυνατά σας αισθήματα θα σας ανοίξουν πορεία μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση –Γάμος. Το ταίρι σου θα σου δώσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει και τι είδους μελλοντικές βλέψεις έχει για τη σχέση σας. Τολμηρή θα είναι η συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, ειλικρινά λόγια θα λύσουν επίμαχα θέματα, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη δύσκολες υποθέσεις. Φεύγουν οι τυχόν αμφιβολίες, τερματίζουν οι αμφισβητήσεις, στη θέση τους περνούν οι δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Με μεθοδικότητα και πρακτικό μυαλό θα φτάσεις στον στόχο σου, αυτό βεβαία προϋποθέτει ότι θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου. Αν δεν θέλεις ή αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι θέλεις, τότε μη δώσεις υποσχέσεις, τρέναρε όσο μπορείς την κατάσταση ώσπου να νιώσεις σιγουριά για το τι ακριβώς επιθυμείς.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την ελκυστικότητα που θα εκπέμπεις. Η γοητεία του δεν θα σου επιτρέψει να αδιαφορήσεις, το βλέμμα σου θα προσκληθεί επάνω του, καλό θα είναι να μην κρύψεις το ενδιαφέρον σου. Εσείς οι δύο θα πιάσετε την κουβέντα μόνο αν υπάρξει από σένα το κατάλληλο άνοιγμα.

Σχέση – Γάμος. Σε συμβουλεύω να αφήσεις τις εγωιστικές κόντρες, η εβδομάδα σου θα καθοριστεί από τις δικές σου πράξεις και αποφάσεις. Αν δημιουργήσεις καβγάδες θα έχεις ένα επταήμερο μέσα στην κόντρα, αν φερθείς συγκαταβατικά και προσθέσεις και λίγο αισθησιασμό στις ενέργειες σου, τότε θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις καταστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Η συνάντηση που προσμένεις θα γίνει και μάλιστα μέσα σε ειρηνικό κλίμα, εσύ και το πρώην ταίρι σου θα συζητήσετε επάνω σε σοβαρή πλέον βάση. Παίρνετε απόφαση επανένωσης, αμοιβαίες υποσχέσεις θα φέρουν οριστική ένωση.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει πρόσωπο για σταθερή σχέση που θα σε βοηθήσει να βγεις από την αβεβαιότητα ή την αναμονή. Ελκυστικό και ευγενικό θα είναι το άτομο που θα σου συστήσουν, η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι ιδιαιτέρως θετική. Θα νιώσεις έλξη και οικειότητα, κάνε το βήμα να εμπιστευτείς, αυτό το άτομο δε θα σε απογοητεύσει.

Σχέση- γάμος. Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει και δε σε αφήνει να δώσεις δεσμευτική πορεία στη σχέση σου, τώρα θα συμβεί το γεγονός που θα διαλύσει τις ανασφάλειες σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει δυνατό συναισθηματικό συμβάν που θα σε ενώσει ακόμα περισσότερο με το ταίρι σου, θα νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αλλάζουν τα δεδομένα, περνάς σε στάδιο δεσμευτικών εξελίξεων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Οι συγκυρίες θα δουλέψουν υπέρ σου, κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο. Θα επανασυνδεθείς, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείς με το πρόσωπο που θέλεις, θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωση σας θα είναι μόνιμη και θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, θα δοθεί μεταξύ σας δεύτερη ευκαιρία που αυτή τη φορά θα είναι ουσιαστική.

Νέα γνωριμία. Αισιοδοξία θα φέρει στην καρδιά σου ένα συγκεκριμένο άτομο που θα το συμπαθήσεις και δε θα το βγάζεις από τη σκέψη σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις θα είναι τυχερή και θα γεμίσει την καθημερινότητα σου, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα σου. Αποκτάς σταθερό ταίρι μελλοντικών προδιαγραφών.

 Σχέση- Γάμος. Στα μέσα της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κουβέντες περί δεσμεύσεων, οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Ξεκαθαρίσματα εξομολογήσεις και ειλικρινά λόγια θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Στα μέσα της εβδομάδας σε συνάντηση θα βρεθείς εσύ και το πρώην ταίρι σου, θα σου ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, ωστόσο το αν θα γίνει επανένωση ή όχι θα εξαρτηθεί καθαρά και μόνο από τη δική σου στάση. Αν απ την πλευρά σου κινηθείς πεισματικά ή αντιδραστικά τότε θα παγώσεις τη μεταξύ σας εξέλιξη.

Νέα γνωριμία. Κρίσιμη θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, πάνω σε αυτήν θα στηριχτούν πολλά. Αν θέλεις να στρώσεις τη ζωή σου και να βγεις από την αβεβαιότητα τότε καλό θα είναι να μην απορρίψεις αν πρώτα δε σκεφτείς σοβαρά τα ενδεχόμενα. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που σε συμβουλεύω να μην την προσπεράσεις.

Σχέση – Γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις μια εκρηκτική συζήτηση με το ταίρι σου, τα λόγια που θα ακούσεις θα σας δώσουν το έναυσμα να αξιολογήσεις το παρόν και να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά. Δράσε αποφασιστικά και άμεσα, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σου δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσεις τον δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Αν επιζητάς επανασύνδεση σε παροτρύνω να μην καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, οι εξελίξεις θα σου δώσουν άνοιγμα για να αναλάβεις δράση. Βγάλε τον ανατρεπτικό σου χαρακτήρα, πλησίασε το πρώην ταίρι σου με τον τρόπο που επιθυμείς, θα καταφέρεις να το εντυπωσιάσεις και να το καθιερώσεις και πάλι στην καθημερινότητα σου.

Νέα γνωριμία. Η νέα γνωριμία θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου, όλα θα στηριχτούν στις αντιδράσεις σου. Η ευκαιρία θα σου δοθεί, θα το βρεις το πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα το θέμα έγκειται στο πως θα χειριστείς την κατάσταση. Αν θέλεις να βγεις από την ανία ή την μοναχικότητα τότε δείξε άμεσα το ενδιαφέρον σου, τα γεγονότα θα κατευθυνθούν από τις αποφάσεις σου.

Σχέση- γάμος. Πάρε τα ηνία και οδήγα το άρμα της σχέσης σου, η βελτίωση και η εξέλιξη θα έρθει από εσένα. Αν τσακωθήκατε με δική σου κίνηση θα επέλθει ηρεμία και ισορροπία. Αν θέλεις επισημοποίηση βγες μπροστά, ζητά διεκδίκησε και με σίγουρα σου λέω πως θα κερδίσεις. Θα έχεις την ευκαιρία να κατευθύνεις τον δεσμό σου προς την πορεία που εσύ επιθυμείς.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!