ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως μάταια προσπαθείς να διαγράψεις το παρελθόν σου. Μέσα στην εβδομάδα εντελώς τυχαία θα συναντηθείς με άτομο από τα παλιά, η διαπίστωση πως η έλξη σας εξακολουθεί να είναι δυνατή και αμοιβαία θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε ραντεβού θερμών εξελίξεων.

Νέα γνωριμία. Ότι πρέπει θα είναι για σένα το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ταιριαστό στα γούστα σου, ελκυστικό, με χιούμορ και ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα. Θα σε ενθουσιάσει ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, αυτό το άτομο θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και τον πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου.

Σχέση- γάμος. Εσένα και το ταίρι σου η τύχη σας θέλει μαζί ενωμένους και δεσμευμένους. Ανοίγεται δρόμος για οριστική δέσμευση φεύγουν εμπόδια, τώρα θα είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε και να στρώσετε έδαφος για επίσημη κατάληξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει χαρμόσυνο γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Τα συμβάντα δεν θα σας αφήσουν χωρισμένους, εσύ και το ταίρι σου θα επανασυνδεθείτε. Εφόσον υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας ο εγωισμός θα μπει σε δεύτερη μοίρα, η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε συνομιλία, το τυπικό φιλί πολύ γρήγορα θα εξελιχτεί σε θερμό αγκάλιασμα.

Νέα γνωριμία. Στην αρχή θα το βρεις συμπαθητικό το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, καθώς θα περνά η ώρα όμως θα σημειωθούν αλλαγές. Η απλή συμπάθεια θα γίνει δυνατή έλξη, οι τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα σου θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!

Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το κατεστημένο σου. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση και το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως τυχερό. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, να ξέρεις πως θα καταφθάνει μεγάλη χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι, και αναλόγως να κινηθείς. Το ταίρι σου θα βρίσκεται σε αναμονή, θα περιμένει τις αντιδράσεις σου και τις ενέργειες σου, συνεπώς εσύ θα πρέπει να αναλάβεις την πορεία των εξελίξεων. Μίλα ειλικρινά, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που θέλεις.

Νέα γνωριμία. Θα κυριαρχήσει στη ζωή σου το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αυτή η γνωριμία θα σε βοηθήσει να διαγράψεις και να ξεχάσει το παρελθόν σου. Ξεκινάς νέα αρχή με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά και τα αισθήματα σου, η εμπιστοσύνη που θα δείξεις θα σου βγει σε καλό, δεν θα υπάρξει απογοητευτικό αποτέλεσμα.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που θελήσεις να εξουσιάσεις το ταίρι σου καλό θα είναι να το κάνεις με τρόπο διπλωματικό και μελετημένο. Έχεις την εξυπνάδα και την δυνατότητα να κατευθύνεις τις καταστάσεις, αν κινηθείς με μεθοδικό τρόπο θα φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, θα δοθεί η λύση που εσύ θα προτείνεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.

Επανασύνδεση.  Στα μέσα της εβδομάδας θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το θέμα της επανασύνδεσης στα χέρια σου, αν αναλάβεις πρωτοβουλίες θα καταφέρεις να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. Σου δίνω τη συμβουλή να ζητήσεις συνάντηση και ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Αν επιθυμείς επανασύνδεση τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα γοητευτεί απ’ την παρουσία σου, με τον τρόπο του θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας. Κράτα θετική στάση δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αν η προσέγγιση σου είναι άμεση και γρήγορη τότε να ξέρεις πως αυτή γνωριμία βήμα βήμα θα οδηγήσει σε έναρξη σταθερής σχέσης.

Σχέση- γάμος.  Ο μονός τρόπος για να μπει φρένο στις εντάσεις ή στις διαφωνίες είναι να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κάνε το βήμα να ανοίξεις μια αναλυτική συζήτηση, κατεύθυνε την κουβέντα εκεί που εσύ θέλεις και θα δεις πως όσο πιο ξεκάθαρα μιλήσεις για τις επιθυμίες σου τόσο πιο γρήγορα θα επέλθει μεταξύ σας ισορροπία και συνεννόηση.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Προκειμένου να ξεφύγεις από την ένταση και να μην φορτίσεις κι άλλο την ψυχολογία σου θα επιλέξεις να αποσυρθείς από το προσκήνιο. Θα κλείσεις τηλέφωνα, ίσως να κλείσεις και την πόρτα της καρδιάς σου, για την ώρα πάνω από όλα θα βάλεις τη ψυχική σου ηρεμία και την εσωτερική σου ισορροπία.

Νέα γνωριμία. Ο εσωτερικός σου κόσμος θα χρειαστεί μια παύση, αν ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος θα σου είναι δύσκολο να μεταβείς από την μια σχέση απευθείας στην άλλη. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς συναισθηματικά και όχι να βγεις στο κυνήγι ή στην αναζήτηση νέας γνωριμίας.

Σχέση – Γάμος. Ένα ψυχικό διάλλειμα θα χρειαστείς προκειμένου να ηρεμήσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Το ταίρι σου θα κατανοήσει τις ανάγκες σου, θα σου δώσει τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεσαι, η τοποθέτηση του θα είναι αποστασιοποιημένη. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ομαλά χωρίς γκρίνιες και κυρίως χωρίς εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Σου δίνω τη συμβουλή να μην στηριχτείς στις πληροφορίες που θα λάβεις, θα είναι ελλιπείς, θα υπάρχουν ανακρίβειες. Καλό είναι αυτά που θα μάθεις να μην επηρεάσουν τις αποφάσεις σου γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Πράξε βάσει αποδειγμένων αισθημάτων, μην εμπιστευτείς όλα όσα θα σου μεταβιβάσουν.

Νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλεις στο στόχαστρο σου, όμως το αν σου ταιριάζει ή όχι καλό θα είναι να μην το στηρίξεις στην πρώτη εικόνα. Θα υπάρξουν επαφές μεταξύ σας, στην πορεία των γεγονότων θα σου αποκαλύπτονται στοιχεία που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από την αρχική σου εντύπωση.

Σχέση- γάμος. Μη πάρεις και πολύ φορά και αρχίσεις τις κατηγορίες και την αυστηρή κριτική γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Ο σκοταδισμός και η προκατάληψη με την οποία θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις, λίγο αργότερα θα σε κάνουν να παραδεχτείς πως είχες άδικο.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Έρχονται συνειδητοποιήσεις βαθιές και ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου ή όχι. Τώρα θα είσαι σε θέση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, θα εξαλείψεις φοβίες και ανασφάλειες.

Νέα γνωριμία. Εντός του εξαημέρου θα σου αποκαλυφθεί πρόσωπο που μέχρι τώρα σου άφηνε να καταλάβεις πως το ενδιαφέρον του είναι μόνο φιλικό. Από καιρό τρέφει αισθήματα για σένα και πλέον θα πάρει την απόφαση να σου εκδηλωθεί ξεκάθαρα. Προσοχή να μην αιφνιδιαστείς, η έκπληξη θα είναι μεγάλη.

Σχέση –Γάμος. Οι ανασφάλειες που δηλητηριάζουν τα αισθήματα σου είναι όντως αληθινές; Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σου αποδείξουν πως οι φοβίες σου είναι ανυπόστατες. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, σε αγαπάει, σε εκτιμάει , είναι λάθος να διατηρείς αμφιβολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Διατήρησε την αισιοδοξία σου, θα την κάνει την κίνηση το ταίρι που άδοξα σου έφυγε. Θα τα ξαναβρείτε, μέσα στην εβδομάδα το μήνυμα ή το τηλεφώνημα που θα σου κάνει θα έχει κατάληξη ένα πολύ θερμό ραντεβού. Από την αρχή που θα ειδωθείτε θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας με συμφιλιωτική διάθεση.

Νέα γνωριμία. Είναι καιρός να βρεις το ταίρι σου. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες, την μοναχικότητα ή την ελευθερία σου την χάρηκες, τώρα ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείς ίσως και να ερωτευτείς. Παραπάνω από ελκυστικό θα το βρεις το πρόσωπο που σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, θα σε γοητεύσει ο τρόπος που θα σου μιλήσει.

Σχέση- Γάμος. Για εσένα που επιθυμείς δέσμευση ετοιμάσου έρχεται ευχάριστο άνοιγμα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σου, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα ανοίξουν πορεία μονιμότητας. Θα ακουστεί πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Το νου σου να μην χάσεις την λογική σου, οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα μέσα της εβδομάδας ενδεχομένως να χάσεις την υπομονή σου, αν παρασυρθείς από την ανασφάλεια ή την παρορμητικότητα σου τότε θα φέρεις δυσκολίες και μπερδέματα που θα καθυστερήσουν την επανένωση σου.

Νέα γνωριμία. Θα σου πάρει τα μυαλά το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ενθουσιάσεις και θα ερωτευτείς σε βαθμό που να μην μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα αρχή, ωστόσο συνετό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σχέση- γάμος. Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από το ταίρι σου και γενικότερα από τη σχέση σου; Θέλεις να παραμείνεις σε σταθερά σε αυτόν τον δεσμό; Ή μήπως αναζητάς κάτι άλλο που να είναι πιο δυνατό και πιο συναρπαστικό; Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις απαντήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Στη συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα αποδειχτεί πως ταιριάζετε και αγαπιέστε μεταξύ σας γι’ αυτό και δε θα αφήσετε τους θυμούς ή τους εγωισμούς να σας κρατήσουν χώρια. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, δεν θα έχει σημασία απ’ ποιον θα γίνει το πρώτο βήμα, σημασία θα έχει αποκλειστικά και μόνο η κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Θα σου χαμογελάσει η τύχη και από εκεί και πέρα η γοητεία σου θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Ξαφνικά και απρόοπτα θα δεις μπροστά σου το πρόσωπο που αμέσως θα το ερωτευτείς. Κεραυνοβόλο θα είναι το χτύπημα, η έλξη δεν θα σου αφήσει περιθώρια σκέψης. Εσείς οι δύο πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού θερμής και άμεσης κατάληξης.

Σχέση –Γάμος. Την απόλυτη ένωση θα ζήσεις εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, τα συμβάντα δεν θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ευχάριστα, θα ακουστούν αμοιβαίες υποσχέσεις. Περνάς σε περίοδο εμπιστοσύνης, αγάπης και δυνατής έλξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Η συνομιλία που θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε ή τσακωθήκατε θα γεφυρώσει τις καρδιές σας, θα συμφιλιωθείτε, θα επανασυνδεθείτε και θα ξεκινήσετε νέα πορεία επάνω σε νέες βάσεις. Η επανένωση σας θα δώσει διαφορετική μορφή στη σχέση σας και στις επαφές σας, θα σε ξαφνιάσουν οι δεσμευτικές υποσχέσεις που θα ακούσεις.

Νέα γνωριμία. Από φιλικό σου άτομο θα ανοιχτεί προοπτική νέας γνωριμίας, το πρόσωπο που θα σου συστήσει θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Πολλά κοινά στοιχεία θα έχετε εσείς οι δυο, τα βασικότερα θα είναι γοητεία ειλικρίνεια και διάθεση για σταθερή σχέση. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσεις.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που νιώθεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου αδιέξοδες, άκουσε αυτό που θα σου προτείνει το ταίρι σου, θα είναι η λύση. Θα σου κάνει πρόταση σοβαρή και έξυπνη που αν την δεχτείς θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα και την ρουτίνα, θα αποκτήσει η ζωή σας ουσιαστικό νόημα. Μην απορρίψεις αν πρώτα δε σκεφτείς πολύ καλά.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Αν τη θέλεις την επανασύνδεση τότε ετοιμάσου καταφθάνει τηλεφώνημα έκπληξη. Τα γεγονότα θα εξελιχτούν με τέτοιον τρόπο που θα σημειωθεί αναποδογύρισμα στη σκέψη του πρώην συντρόφου σου. Μην εκπλαγείς αν η αδιαφορία που έδειχνε μετατραπεί σε έντονο πόθο.

Νέα γνωριμία. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου άτομο ικανό να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και να σε οδηγήσει κατευθείαν στη σταθερή σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαράξεις καινούργια πορεία, μείνε σε ετοιμότητα έρχονται τυχερά συμβάντα.

Σχέση- Γάμος. Ανοίγει ο δρόμος για δέσμευση, λύνεται πρόβλημα που καθυστερούσε τα σχέδια σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα πάρει τέτοιου είδους εξέλιξη που πλέον εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αυτή τη φορά ότι προγραμματίσετε θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!