ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Αν επιζητάς επανασύνδεση, σε παροτρύνω να μην καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, οι εξελίξεις θα σου δώσουν άνοιγμα για να αναλάβεις δράση. Βγάλε τον ανατρεπτικό σου χαρακτήρα, πλησίασε το πρώην ταίρι σου με τον τρόπο που επιθυμείς, θα καταφέρεις να το εντυπωσιάσεις και να το καθιερώσεις και πάλι στην ερωτική σου καθημερινότητα.

Νέα γνωριμία: Η νέα γνωριμία θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου, όλα θα στηριχτούν στις αντιδράσεις σου. Η ευκαιρία θα σου δοθεί, θα το βρεις το πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα το θέμα έγκειται στο πώς θα χειριστείς την κατάσταση. Αν θέλεις να βγεις από την ανία ή την μοναχικότητα, τότε δείξε άμεσα το ενδιαφέρον σου, τα γεγονότα θα κατευθυνθούν από τις αποφάσεις σου.

Σχέση – Γάμος: Πάρε τα ηνία και οδήγησε το άρμα της σχέσης σου, η βελτίωση και η εξέλιξη θα έρθει από εσένα. Αν τσακωθήκατε, με δική σου κίνηση θα επέλθει ηρεμία και ισορροπία. Αν θέλεις επισημοποίηση βγες μπροστά, ζητά, διεκδίκησε και με σίγουρα σου λέω πως θα κερδίσεις. Θα έχεις την ευκαιρία να κατευθύνεις το δεσμό σου προς την πορεία που εσύ επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Μπροστά σου θα εμφανιστεί το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Από τυχαίο συμβάν θα βρεθείς εσύ και το πρώην ταίρι σου την ίδια στιγμή, στον ίδιο χώρο. Θα πρόκειται για μια τυχερή και δημιουργική αντάμωση, τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα και ειλικρινή. Με χαρά θα κλείσει η επαφή σας, η κατάληξη θα είναι γρήγορη επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Ενδέχεται να μην είναι εντελώς καινούργιο το πρόσωπο που θα σου ζητήσει ραντεβού. Ίσως κάπου, κάποτε να είχατε συναντηθεί, πάντως τώρα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις επαφές σας. Αμοιβαία θα είναι η έλξη σας, κοινή η επιθυμία σας για σχέση, από το δεύτερο κιόλας ραντεβού θα καταλήξετε σε έναρξη σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στο εξαήμερο θα δοθεί αφορμή που θα ανοίξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίοδο δεσμευτικών υποσχέσεων. Κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει, που θα βγάλει από το δρόμο σας τα εμπόδια και θα αρχίσετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα επισημοποίησης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά και έντονη αισιοδοξία, τώρα θα δημιουργηθεί βάση για νέα μελλοντικά όνειρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Θα χαρείς με τον ερχομό προσώπου από τα παλιά. Πρώην ταίρι σου θα εισβάλει ξανά στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα αυτή τη φορά τα γεγονότα, οι εξελίξεις και τα αμοιβαία αισθήματα, θα φέρουν δεσμευτική κατάληξη. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, εσείς οι δυο θα μείνετε μαζί για πάρα πολλά χρόνια.

Νέα γνωριμία: Θα γοητευτεί από την παρουσία σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά τον μεγαλύτερο και πιο δυνατό δεσμό της ζωής σου. Μοιραία θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, με αυτό το άτομο θα ζήσεις μια μεγάλη σχέση αγάπης, ο δεσμός σας θα είναι σταθερός, θα έχει μακροχρόνια πορεία.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στη σχέση σου θα προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο, που θα έχει κατάληξη ευτυχίας. Αποφασιστική και σοβαρά μελετημένη θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, δημιουργώντας βάσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας πορείας. Προετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα στρωθεί έδαφος για επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Καταφθάνει επανασύνδεση, γι’ αυτό μη βιαστείς να απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα το πρώην ταίρι σου θα κάνει κίνηση, θα ανοιχτεί διάλογος μεταξύ σας, τώρα θα φανερωθούν κρυμμένα αισθήματα. Εξομολογητικά λόγια θα ηρεμήσουν την ψυχολογία σου, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις.

Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο εδώ και καιρό αναζητά τρόπο να σου ανοιχτεί ερωτικά και στα μέσα της εβδομάδας θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να σου εκδηλωθεί. Φυσιογνωμικά μάλλον θα το γνωρίζεις, ωστόσο αυτό που δε θα γνωρίζεις και θα το μάθεις εντός των ημερών, θα είναι τα ιδιαιτέρως θερμά και ερωτικά αισθήματα που τρέφει για σένα.

Σχέση – Γάμος: Το αγαπημένο σου ταίρι θα έχει απέναντι σου στάση ήρεμη και συγκαταβατική, θα σου κάνει πρόταση που σου δίνω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να τη δεχτείς. Θα σου πρότεινε κάτι πολύ ευχάριστο, που ουσιαστικά θα αποτελεί απόδειξη της αγάπης που έχει για σένα.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Σε συνάντηση θα βρεθείς με το πρώην ταίρι σου, η δυναμικότητα και η ευθύτητά σου θα φέρουν άμεσο ξεκαθάρισμα, όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση. Η ειλικρίνειά σου θα είναι αφοπλιστική, θα επιτύχεις την επανασύνδεση που θέλεις, αυτή τη φορά ο έλεγχος και η κατάληξη θα βρίσκονται στα δικά σου χέρια.

Νέα γνωριμία: Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γοητευτεί από το στυλ και την προσωπικότητά σου. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου, συγκεκριμένος λόγος θα σας οδηγήσει σε συνομιλία. Το αν θα υπάρξει προσωπικό ραντεβού ή όχι, θα έγκειται καθαρά και μόνο στις δικές σου αποφάσεις.

Σχέση – Γάμος: Με το μεθοδικό σου πείσμα και την οργανωμένη σου επιμονή θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Θα σου το πει το “ναι” που επιθυμείς, θα βρεις τρόπο να καθοδηγήσεις την κατάσταση και θα γίνει τελικά αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείς να επιτύχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Αν ο λόγος που χώρισες με το ταίρι σου ήταν άδικος, τώρα θα μπουν όλα στη σωστή τους θέση. Τα λάθη έγιναν και από τις δυο πλευρές, ωστόσο αν τα λόγια της τελευταίας στιγμής ήταν κάπως πικρά, τώρα το ταίρι σου θα ‘ρθει με συγγνώμη στα χείλη. Κράτα συγκαταβατική στάση, μην αφήσεις τις παρορμητικές αντιδράσεις να διακόψουν την πορεία σας.

Νέα γνωριμία: Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, τώρα θα νιώσεις πως μερικές φορές οι ευχές πιάνουν. Ό,τι ζήτησες, αυτό θα λάβεις, η καλή σου τύχη δε θα σε απογοητεύσει. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου πιάσει την κουβέντα, εσείς οι δυο θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα!

Σχέση – Γάμος: Καμιά φορά πάνω στα νεύρα η κατάσταση ξεφεύγει, όμως μετά τη μπόρα έρχεται ξαστεριά. Τώρα που έχει ξεθυμάνει η ένταση και ο θυμός, και εσύ και το ταίρι σου θα αλλάξετε οπτική γωνία, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, από την πλευρά του θα αναγνωρίσει πού έσφαλε και πού είχες δίκιο.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα σε βάλουν σε σκέψεις, ίσως να αλλάξεις τοποθέτηση σχετικά με το αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι. Ενδέχεται να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από το πρώην ερωτικό σου ταίρι, αλλαγές θα υπάρξουν στις επιθυμίες σου, οι στόχοι σου θα πάρουν τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

Νέα γνωριμία: Δεν αποκλείεται να είναι ανεξέλεγκτος ο ερωτισμός που θα νιώσεις για το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Η συνομιλία σου με ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο θα φέρει κεραυνοβόλα αισθήματα, προσοχή στις υπερβολές. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα αδιαφορήσεις για συνέπειες ή για ενδεχόμενες παγίδες.

Σχέση – Γάμος: Θα το μπερδέψεις το αγαπημένο σου ταίρι, η στάση σου θα είναι αλλοπρόσαλλη, άλλα θα θέλεις και άλλα θα ζητάς. Σε περίπτωση που νιώθεις πίεση ή έχεις ανάγκη να απελευθερωθείς από τα δεσμά και τη ρουτίνα, μη βιαστείς να προκαθορίσεις τις καταστάσεις, στο επόμενο στάδιο θα ηρεμήσεις, θα προκύψουν αλλαγές που θα ανανεώσουν την πορεία του δεσμού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση: Θα τη λάβεις την πρόταση για επανασύνδεση, ωστόσο ενδεχομένως να μη θελήσεις να δώσεις άμεση ή γρήγορη απάντηση. Συγκρατημένη θα είναι η στάση σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα θελήσεις να σκεφτείς, το πρώην ταίρι σου θα σου δώσει το χρόνο που χρειάζεσαι, δε θα έχει σκοπό να πιέσει τις καταστάσεις.

Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Η συμπάθεια θα είναι αμοιβαία, από τις πρώτες σας κουβέντες θα αισθανθείς οικειότητα και έλξη, ωστόσο αν δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση, τότε καλό θα είναι να μην πιεστείς.

Σχέση – Γάμος: Συνειδητοποιήσεις έρχονται, και αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν αλλαγές, τόσο στον τρόπο σκέψης σου, όσο και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου. Τα συμβάντα θα σου δώσουν να καταλάβεις πως η σταθερότητα και η ισορροπία απαιτούν αυτοσυγκράτηση και ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Βάλε στόχο να σαγηνέψεις το πρώην ταίρι σου, και θα το πετύχεις. Διοχέτευσε τον ερωτισμό σου, εκδηλώσου χωρίς ενδοιασμούς και θα διαπιστώσεις πως δε θα έχει τη δύναμη ή τη διάθεση να αντισταθεί στην ελκυστικότητά σου. Στο χέρι σου θα είναι η επανασύνδεση, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φανερώσεις την έλξη και τα αισθήματά σου.

Νέα γνωριμία: Θα την κλέψεις την καρδιά του γοητευτικού προσώπου που θα σε κοιτάζει με επιμονή, ίσως και με θαυμασμό. Εσείς οι δυο θα γίνετε ένα πολύ όμορφο, ταιριαστό, αλλά και επιτυχημένο ζευγάρι. Αυτή η νέα γνωριμία θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα το ερωτευτείς και θα σε ερωτευτεί από την πρώτη ματιά.

Σχέση – Γάμος: Θα βρεις τον τρόπο να κατευθύνεις το ταίρι σου στα νερά σου, προμηνύεται εβδομάδα ένωσης, ηρεμίας και έντονης ερωτικής έλξης. Σκέψου τι επιθυμείς εκ βάθους και διατύπωσέ το ευθέως, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε κατανοήσει και θα σε εμπιστευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Θα δρομολογηθούν με τέτοιο τρόπο τα γεγονότα, που το πρώην ταίρι σου θα έρθει και θα σου ζητήσει ευθέως επανένωση. Τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν δίοδο συνάντησης, δε θα χάσει την ευκαιρία να έρθει και πάλι κοντά σου. Εφόσον θέλεις και πάλι να τα ξαναβρείτε, τότε κρατά στάση δεκτική, η κατάληξη θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Νέα γνωριμία: Σε συμβουλεύω να βγάλεις στην επιφάνεια την οικεία και θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, αξιοποίησε τις εξελίξεις χωρίς ενδοιασμούς. Θα την κλέψεις την καρδιά του ελκυστικού προσώπου που τυχαία θα συνομιλήσετε, πες “ναι” στο ραντεβού που θα σου ζητήσει, θα δεις πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν θυμοί και εντάσεις μέσα στη σχέση σου, τώρα ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε, και εσύ και το ταίρι σου θα αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση. Μια απάντηση ή ένα θετικό ξάφνιασμα, θα σας ωθήσει σε σοβαρή συζήτηση περί δεσμευτικής κατάληξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ανέλπιστο τηλεφώνημα θα σε ξαφνιάσει. Η ειλικρίνεια με την οποία θα σου μιλήσει, θα του δώσει το εισιτήριο της επανασύνδεσης, εσείς οι δυο θα τα ξαναβρείτε, θα είναι σοφή η κοινή σας απόφαση να αποφύγετε τα ίδια λάθη.

Νέα γνωριμία: Αν αναζητάς καινούργιο πρόσωπο, θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα έχει εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Θα την πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ό,τι θα το υπολογίζεις. Αυτό το πρόσωπο θα σε γοητεύσει και δε θα σε απογοητεύσει, άσε τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει, όλα θα πάνε μια χαρά!

Σχέση – Γάμος: Μήπως περιμένεις κάποια απάντηση; Έρχονται ξαφνικά και θετικά μαντάτα, αυτό που ελπίζεις θα γίνει πράξη, θα πάρεις μεγάλη χαρά. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί άνοιγμα, θα καταφέρεις να δραπετεύσεις από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Ανοίγει η καρδιά σου, απαλλάσσεσαι από ψυχολογικό βάρος.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτικά θα είναι τα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα, με αυτά που θα ακούσεις θα αλλάξεις τακτική, ενδεχομένως να αλλάξεις και αισθήματα. Ίσως να μη θέλεις πια να κυνηγήσεις το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Με αυτά που θα συνειδητοποιήσεις, θα αποτραβηχτείς, θα αλλάξεις στάση και επιθυμίες.

Νέα γνωριμία: Ερωτικό ενδιαφέρον θα σου φανερώσει πρόσωπο που το νόμιζες φιλικό. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σε πλησιάσει με στάση φανερά ερωτική, με ξεκάθαρο τρόπο θα σου δείξει πως επιθυμεί μαζί σου σταθερή ερωτική σχέση. Η εξέλιξη θα είναι ανάλογη με τις αποφάσεις σου, ουσιαστικά τα γεγονότα θα πορευτούν βάσει των δικών σου διαθέσεων.

Σχέση – Γάμος: Αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τώρα θα σου λυθούν απορίες, φως θα μπει σε μια σκοτεινή σας υπόθεση. Στα μέσα της εβδομάδας θα είσαι πλέον σε θέση νακαταλάβεις τι νιώθει για σένα το πρόσωπο που αγαπάς, θα ξεδιπλωθούν κρυμμένες καταστάσεις.

Πηγή:myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!