ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Ευχάριστη συνάντηση θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που σας χώρισε, τα λόγια που θα ακούσεις θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και δυνατή συναισθηματική ικανοποίηση. Κράτα συγκαταβατική στάση, δε θα απογοητευτείς, δώσε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί, θα υπάρξει δεσμευτική κατάληξη.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει νέα γνωριμία, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα συστηθείς με πρόσωπο ευγενικό και αρκετά ελκυστικό. Οι εξελίξεις θα απαιτούν από εσένα αποφασιστικότητα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις σοβαρή εξέλιξη ή αν προτιμάς κάτι περιστασιακό. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, τα ανοίγματα αισιόδοξα, αξιοποίησέ τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχέση – Γάμος: Η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα είναι σοβαρή, δημιουργική και θα σου βγει σε καλό. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που ουσιαστικά σας εμποδίζει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, τώρα λύνεται το εμπόδιο, δέξου αυτό που θα σου προτείνει, θα έχετε κατάληξη θετική και δεσμευτική.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Με επιμονή και πρακτικό μυαλό θα φτάσεις στο στόχο σου, φίλε μου Ταύρε, αυτό βεβαία προϋποθέτει ότι θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην σου ταίρι σου. Αν δε θέλεις ή αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι θέλεις, τότε μη δώσεις υποσχέσεις, τρέναρε όσο μπορείς την κατάσταση, ώσπου να νιώσεις σιγουριά για το τι ακριβώς επιθυμείς.

Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την ελκυστικότητα που θα εκπέμπεις. Η γοητεία του δε θα σου επιτρέψει να αδιαφορήσεις, το βλέμμα σου θα προσκληθεί επάνω του, καλό θα είναι να μην κρύψεις το ενδιαφέρον σου. Εσείς οι δύο θα πιάσετε την κουβέντα μόνο αν υπάρξει από σένα το κατάλληλο άνοιγμα.

Σχέση – Γάμος: Σε συμβουλεύω να αφήσεις τις εγωιστικές κόντρες, η εβδομάδα σου θα καθοριστεί από τις δικές σου πράξεις και αποφάσεις. Αν δημιουργήσεις καβγάδες, θα έχεις ένα επταήμερο μέσα στην κόντρα, αν φερθείς συγκαταβατικά και προσθέσεις και λίγο ερωτισμό στις ενέργειες σου, τότε θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις καταστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, μη χάνεις την αισιοδοξία σου, σε περίπτωση που δεν έφταιξες εσύ για το χωρισμό που προέκυψε, να ξέρεις πως τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν. Το πρώην ταίρι σου ξέρει πού έσφαλε και πού όχι, θα κάνει το βήμα να τα ξαναβρείτε, η κοινή σας ανάγκη να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε και να επανορθώσετε, θα φέρει άμεση επανένωση.

Νέα γνωριμία: Το καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Τα ειλικρινή λόγια και οι θερμές φιλοφρονήσεις που θα ακούσεις, θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου, δείξε εμπιστοσύνη, το αποτέλεσμα θα είναι θερμό και άμεσο. Με αυτό το άτομο θα ταιριάξετε, θα σου δείξει από την αρχή πως θέλει μαζί σου κάτι σταθερό, ώριμο και σοβαρό.

Σχέση – Γάμος: Κάτι είχε πάρει στραβά τις τελευταίες μέρες το ταίρι σου, κάτι είπες και το παρεξήγησε, αλλά τώρα θα το ξανασκεφτεί, με σιγουριά σου λέω πως θα μετανιώσει για τις εγωιστικές ή παρατραβηγμένες του αντιδράσεις. Θα την ακούσεις τη συγγνώμη, θα πάρει πίσω πικρές ή αρνητικές κουβέντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Αν συνδυάσεις οξυδέρκεια και ειλικρίνεια, θα την κερδίσεις την επανασύνδεση. Γνωρίσεις πολύ καλά τα αδύναμα σημεία που έχει το πρώην ταίρι σου, από την άλλη ξέρεις τι είναι αυτό που αγαπάει σε σένα, άρα βάλε σε λειτουργία την διορατικότητά σου και κάνε το μεγάλο βήμα, σε καμία περίπτωση δε θα πέσεις έξω.

Νέα γνωριμία: Θα εντυπωσιαστείς από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα πέσεις στα δίχτυα της γοητείας που θα εκπέμπει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Τα γεγονότα θα σας φέρουν σε προσωπικό διάλογο, αν κινηθείς με αυθορμητισμό δε θα σου βγει σε κακό. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία με προοπτική αρχή σχέσης!

Σχέση – Γάμος: Θα το τουμπάρεις το ταίρι σου. Λίγο ο ερωτισμός σου, λίγο η επιβλητική σου γοητεία, την κατάσταση θα την κόψεις και θα τη ράψεις στα μέτρα σου. Θα γίνει αυτό που θέλεις, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Σε συμβουλεύω στις πράξεις και στα λόγια σου να υπάρχει σύνεση και μελετημένη τακτική.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Η επανασύνδεση θα συμβεί από απρόοπτο και τυχερό συμβάν, το θετικό αναποδογύρισμα που θα προκύψει, θα σε ξαφνιάσει. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει συνάντηση και συζήτηση, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, οι μεταξύ σας ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σε πείσουν πως τα αισθήματά σας έχουν έκταση και βάθος.

Νέα γνωριμία: Θα καταφέρει να σου αλλάξει τη ζωή το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την επομένη μέρα της γνωριμίας σας θα αποκτήσει νόημα η καθημερινότητά σου, θα βρεις ενδιαφέρον και λόγο για να ξεκινήσεις καινούργια όνειρα. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις τη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος: Θα προκύψουν θερμά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Θα το λάβεις αυτό που εδώ και καιρό ζητάς από το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί πρόταση, που θα σου εξασφαλίσει παρόν και μέλλον. Αν αναζητάς δέσμευση, θα ακούσεις πρόταση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, βάλε σε λειτουργία τη θερμή ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου και θα δεις πως το πρώην ταίρι σου θα ξεχάσει τα αρνητικά και θα εστιάσει στα ωραία, στα ελκυστικά και στα όμορφα. Μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να την τουμπάρεις την κατάσταση, το πρόσωπο που αγαπάς σε αγαπάει, δείξε το ενδιαφέρον σου, η ανταπόκριση θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

Νέα γνωριμία: Κάποιος θα σε ερωτευτεί, θα υποκύψει στη γοητεία σου, θα τη δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Το παρουσιαστικό του θα είναι ιδιαιτέρως όμορφο, στοιχείο που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, η στάση του θα είναι άμεση και αποκαλυπτική. Δέξου την πρόταση για ραντεβού, στο χέρι σου θα είναι η κατάληξη.

Σχέση – Γάμος: Αυτή την εβδομάδα και εσύ και το ταίρι σου θα αφήσετε στην άκρη προβληματισμούς και καβγαδάκια, θα επικεντρωθείτε καθαρά και μόνο στην ερωτική σας έλξη. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει συμφιλίωση, το εξαήμερο θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Καρμικά θα είναι τα συμβάντα που θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, καταφθάνει άμεση επανασύνδεση. Τα θερμά και αμοιβαία αισθήματα θα εκτοπίσουν τους εγωισμούς, η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε συνομιλία, το αμήχανα λόγια πολύ γρήγορα θα εξελιχτούν σε σοβαρές υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία: Στην αρχή θα το βρεις συμπαθητικό το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, καθώς θα περνά η ώρα όμως, η έλξη σου θα γίνεται εντονότερη. Η οικειότητα θα γίνει δυνατός ερωτισμός, οι τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!

Σχέση – Γάμος: Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το ερωτικό σου κατεστημένο. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση και το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως τυχερό. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Θα πάρεις μεγάλη χαρά, έρχονται δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σου μιλήσει, η πράξη του ενδεχομένως να είναι έμμεση και όχι άμεση. Ίσως να βάλει μεσολαβητή προκειμένου να στρώσει έδαφος, το σίγουρο όμως είναι πως την επανασύνδεση θα σου τη ζητήσει με ξεκάθαρο τρόπο. Αν ακόμα θέλεις να τα ξαναβρείτε, τότε άσε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου, δώσε μια δεύτερη ευκαιρία, δε θα απογοητευτείς.

Νέα γνωριμία: Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σου τραβήξει την προσοχή, το ενδιαφέρον του θα είναι φανερό και ο τρόπος που θα σε πλησιάσει άμεσος. Θα βρει λόγο να σου πιάσει την κουβέντα, αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά με καινούργιο πρόσωπο, τότε μη γυρίσεις την πλάτη σου σε αυτό το ολοκαίνουργιο ενδεχόμενο.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα και αναζητάς άμεση λύση, να ξέρεις πως θα την βρεις. Ένα τυχαίο και απρόσμενο γεγονός θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, για να υλοποιήσεις μια συγκεκριμένη σου επιθυμία. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να φέρεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση: Μέσω εσωτερικής αναζήτησης θα καταφέρεις να εντοπίσεις τι θέλεις και πώς μπορείς να αποκτήσεις αυτό που έχεις μέγιστη ανάγκη. Θα απομονωθείς, θα έρθεις σε προσωπική επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε θέματα, που σου προκαλούν άγχος και ανασφάλεια.

Νέα γνωριμία: Ίσως να μην αναζητήσεις τη νέα γνωριμία με προσωπικές σου κινήσεις, ωστόσο το καινούργιο πρόσωπο θα σου έρθει τελικά στο πιάτο. Γοητευτικό άτομο θα σε πλησιάσει με φιλικό τρόπο, αν δεν κρατήσεις στάση απρόσιτη ή αδιάφορη, τότε θα υπάρξει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η γνωριμία να γίνει σχέση μακροχρόνιας διάρκειας.

Σχέση – Γάμος: Κάποια στιγμή στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, να αποτραβηχτείς μέσα στο δικό σου, εσωτερικό κόσμο, προκειμένου να βρεις την ηρεμία σου. Μη κάνεις το λάθος να κρατήσεις μπερδεμένη στάση, μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου, θα δεις πως θα σου φερθεί με κατανόηση, θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, το νου σου, η κρίση σου δε θα είναι σωστή, θα την επισκιάζουν λανθασμένα συμπεράσματα. Θα αποδειχτεί λάθος αν νομίζεις πως η αδιαφορία θα κάνει το πρώην ταίρι σου να λυγίσει. Στην προκειμένη φάση η αντίληψή σου θα παρουσιάζει κενά, κάποιες καταστάσεις θα τις ερμηνεύσεις πατώντας σε διαστρεβλωμένα γεγονότα.

Νέα γνωριμία: Θα σε εξιτάρει η ομορφιά που θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αλλά σίγουρα θα αξίζει να αφεθείς ψυχή και σώματι; Σου δίνω τη συμβουλή να ερευνήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις, μη δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο προφανές, ίσως αυτό που θα βλέπεις να είναι καμουφλαρισμένο και όχι απολύτως πραγματικό.

Σχέση – Γάμος: Σκοτεινό και θολό θα είναι το τοπίο μέσα στη σχέση σου, για την ώρα δε θα μπορέσεις να εξηγήσεις τα τυχόν ανεξήγητα. Μη στηριχτείς σε υποψίες, μη πράξεις βάσει υποθέσεων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις απτές αποδείξεις. Άσε το χρόνο να κυλήσει, απόφυγε συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Υδροχόε, αν την επιθυμείς την επανασύνδεση, μην την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί η αφορμή που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα, αν κινηθείς άμεσα, ξεκάθαρα και δυναμικά, να ξέρεις πως το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως θερμό.

Νέα γνωριμία: Σε τυχαίο χώρο και χρόνο θα έρθεις αντικριστά με γοητευτικό πρόσωπο, που η έλξη σας θα είναι απολύτως αμοιβαία. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις τα γεγονότα να φύγουν ανεκμετάλλευτα, στο χέρι σου θα είναι η τυπική σας συνομιλία να καταλήξει σε έναρξη σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Δε θα σου αντισταθεί το ταίρι σου, θερμή ανταπόκριση θα λάβεις στις τολμηρές και αισθησιακές σου προτάσεις. Θα ξεχαστούν οι τσακωμοί, θα ξεχαστούν και τα καβγαδάκια, αρκεί να δείξεις τις θερμές σου διαθέσεις. Τα ηνία θα τα κρατάς εσύ, ανάλαβε ουσιαστική δράση, θα δεις πως όλα θα δρομολογηθούν έτσι όπως εσύ θα θελήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, να την κάνεις την επανασύνδεση; Να μην την κάνεις; Αυτό το ερώτημα ίσως να σε ταλαιπωρήσει λιγάκι. Θα έχεις πρόταση για συνάντηση, το πρώην ταίρι σου θα σου δείξει τις διαθέσεις του, ωστόσο εσύ κατά πάσα πιθανότητα δε θα είσαι σε θέση να δώσεις συγκεκριμένη και σίγουρη απάντηση.

Νέα γνωριμία: Απαραιτήτως αναγκαία θα είναι για σένα η νέα γνωριμία και επειδή η τύχη αγάπα τους τολμηρούς, γι’ αυτό εντελώς απρόοπτα θα έρθει και θα σταθεί μπροστά σου πρόσωπο όμορφης εμφάνισης, γοητευτικής παρουσίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αδιαφορήσεις, θα φλερτάρεις και είναι πολύ πιθανό το ίδιο βράδυ να βρεθείς σε προσωπικό ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Κάπως ατίθαση θα είναι η στάση σου, το νου σου στις σπασμωδικές ενέργειες. Θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την πίεση και τη ρουτίνα, μια εσωτερική δύναμη θα σε ωθήσει να επιδιώξεις ριζικές αλλαγές. Προσοχή στις επιπόλαιες ή εν βρασμώ αποφάσεις, οι ριζοσπαστικές κινήσεις θα απαιτούν πολύ σοβαρή σκέψη.

Πηγή:myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!