ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Είναι αλήθεια πως το πρώην ταίρι σου δε μπορεί να σε ξεπεράσει, πολύ καλά κάνεις και διατηρείς τέτοιου είδους υποψίες. Με θερμές εκδηλώσεις θα σου αποδείξει πως δε θέλει οριστικό χωρισμό, αλλά άμεση επανένωση. Θα σου τηλεφωνήσει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει συνάντηση, η κατάληξη θα είναι ερωτική ένωση μακράς διάρκειας.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο ελκυστικό άτομο δε θα αντισταθεί στο γοητευτικό παρουσιαστικό σου, στην οικειότητα και στον ερωτισμό που θα εκπέμπει η αύρα σου. Θα σου ανοίξει αμέσως κουβέντα, η ερωτική του έλξη για σένα θα είναι φανερή, θα σε ερωτευτεί και θα σου το δείξει με τρόπο ιδιαιτέρως θερμό.

Σχέση – Γάμος: Αυτή τη φορά θα εστιάσεις στον ερωτισμό και όχι στο ποιος θα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Η δυνατή σας έλξη θα νικήσει τον εγωισμό, τώρα σημασία θα έχουν τα αισθήματα. Καταφθάνουν ειλικρινείς εξομολογήσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, έρχονται αποκαλύψεις που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο, δε θα λείψουν οι δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Ξαφνικά και απρόσμενα θα βρεθείς σε συνομιλία τετ α τετ με πρώην ερωτικό σου ταίρι. Τα θερμά σας λόγια θα δημιουργήσουν άνοιγμα περεταίρω επαφών. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις τηλεφώνημα και πρόταση για ραντεβού. Στη συνάντησή σας ανοιχτά και ξεκάθαρα θα σου προτείνει επανασύνδεση, στο χέρι σου θα είναι η κατάληξή σας.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, θα βρει τρόπο να σε πλησιάσει, οι συγκυρίες θα ανοίξουν δίοδο για να αποκτήσει τελικά την πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά σου. Θα σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, σε συμβουλεύω να κρατήσεις θερμή στάση, αυτό το πρόσωπο θα μείνει για χρόνια στη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος: Η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα οδηγήσει το δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά. Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη συζήτηση που θα ανοίξετε περί δεσμεύσεων. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σου δώσουν μεγάλη χαρά, κανένα εμπόδιο δε θα φέρει καθυστερήσεις στην εξέλιξή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, φίλε Δίδυμε. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τηλεφώνημα και συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, η ειλικρίνεια σε συνδυασμό με τα αισθήματά σας θα λύσουν την παρεξήγηση, υποχωρήσεις θα γίνουν και από τις δυο πλευρές. Με αμοιβαία συγκατάβαση και ωριμότητα περνάτε σε διαδικασία επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία: Θα εντυπωσιαστείς, ίσως να μαγευτείς, πάντως σίγουρα θα ερωτευτείς. Το ελκυστικό πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου, θα δείξει ειλικρίνεια ως προς τις προθέσεις του, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς. Πριν κλείσει η εβδομάδα, το προσωπικό ραντεβού που θα γίνει μεταξύ σας, ουσιαστικά θα ανοίξει πορεία μακροχρόνιου δεσμού!

Σχέση – Γάμος. Ένα επίπεδο πιο πάνω θα ανέβει η σχέση σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ριζικές και δεσμευτικές αποφάσεις. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για επισημοποίηση ή για συγκατοίκηση. Αφήνετε πίσω σας ανασφάλειες και φοβίες, προχωράτε δυναμικά, με κοινή την επιθυμία να σταθεροποιηθείτε και να δεσμευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Ίσως να σου φανεί κλειστός ο δρόμος προς την επανασύνδεση, ωστόσο μη βιαστείς να βγάλεις τελεσίδικα συμπεράσματα. Το συμβάν που θα φέρει την επανένωση, θα συμβεί στο επόμενο στάδιο. Για την ώρα δε θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς τις ακριβώς συμβαίνει, άφησε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, ίσως στις πρώτες σας επαφές να σε μπερδέψουν οι προθέσεις του, ωστόσο ο χρόνος θα κάνει την κατάσταση πιο ξεκάθαρη. Στην πορεία θα υπάρξουν επαφές και εκδηλώσεις, που θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο θέλει σταθερή σχέση μαζί σου.

Σχέση – Γάμος. Προσοχή στις εκδοχές και τις εικασίες σου, θα υπάρξει κίνδυνος να παγιδευτείς σε ψευδαισθήσεις. Αν θέλεις να διαπιστώσεις και να ανακαλύψεις, θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Το απαιτούμενο φως θα δοθεί στο επόμενο στάδιο, για την ώρα οι καταστάσεις θα είναι σκοτεινές και μπερδεμένες.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Έρχονται τυχερά γεγονότα, μέσα στην εβδομάδα θα τηλεφωνηθείς και θα συναντηθείς με το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Με άμεσο τρόπο θα σου εκδηλωθεί, η στάση του θα είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, θα ακούσεις λόγια που θα θερμάνουν την καρδιά σου, κοινή θα είναι η απόφαση της επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Δε θα κλείσει άδοξα το επταήμερό σου. Θα κάνει την εμφάνιση του ένα ελκυστικό πρόσωπο, αμέσως θα νιώσεις πως με αυτό το άτομο η γνωριμία σας δε θα είναι περαστική. Η οικειότητα και η αμοιβαία σας έλξη θα έχουν ως κατάληξη το προσωπικό ραντεβού σας. Οι περεταίρω επαφές σας θα ανοίξουν πορεία μακροχρόνιου δεσμού, εσείς οι δύο θα είστε για πολλά χρόνια μαζί.

Σχέση – Γάμος: Κάτι που ζήτησες από το ταίρι σου ή κάτι που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό, θα το λάβεις, καταφθάνει γεγονός χαράς που θα τονώσει την αισιοδοξία σου. Η σχέση σου περνά σε δεσμευτικό επίπεδο, αλλάζουν τα δεδομένα της ερωτικής σου καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Ελπιδοφόρο θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις, η αισιοδοξία σου θα φτάσει στα ύψη, ανανεώνεσαι ψυχολογικά. Θα σου μιλήσει και θα σου ζητήσει συνάντηση το πρώην ταίρι σου, εξομολογητικά λόγια και προσωπικές εκμυστηρεύσεις θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο δε σε έχει ξεπεράσει, σε αγαπάει, σε εμπιστεύεται, έχει στόχο να σε ξανακερδίσει.

Νέα γνωριμία: Εκ των προτέρων σου φανερώνω πως το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις δε θα σε απογοητεύσει, θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερό μέλλον. Ανοίγεται δρόμος μακροχρόνιας πορείας, είσαι στη χρονική στιγμή που θα έχεις την ευκαιρία να στρώσεις την ερωτική σου ζωή, να αποκτήσεις μόνιμο ταίρι.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστα συμβάντα θα τονώσουν τη διάθεσή σου, φεύγεις από την απαισιοδοξία, περνάς σε στάδιο ψυχολογικής ανανέωσης. Θα σε εκπλήξει και θα σε ενθουσιάσει η πρόταση που θα λάβεις από το ταίρι σου, τερματίζουν ηττοπάθειες και αρνητικά σενάρια, έρχεται χαρά που θα ανοίξει πορεία δέσμευσης.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Μη διαγράψεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, το πρώην ταίρι σου θα βρει τρόπο να σου αποδείξει πως μεταξύ σας δε μπορεί να δοθεί οριστικό τέλος. Θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα αλλάξει τα αισθήματά σου, τις υποψίες σου και τη γνώμη σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ξεκινά μεταξύ σας δεύτερος ερωτικός κύκλος.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Θα τονώσει τα αισθήματά σου, θα διεγείρει τις αισθήσεις σου, θα νιώσεις την ανάγκη να κινηθείς αυθόρμητα και παρορμητικά. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι μια σταθερή σχέση, τότε προχώρα άφοβα, χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση – Γάμος: Η στάση που θα κρατήσει το ταίρι σου θα σε πείσει πως κακώς αμφιβάλεις για τα αισθήματά του. Θα βρει τρόπο να σου αποδείξει πως τρέφει για σένα αγάπη και εκτίμηση, τώρα θα συνειδητοποιήσεις και θα διαπιστώσεις. Ηρεμεί η ψυχολογία σου, ανανεώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Σκαμπανεβάσματα θα έχουν οι διαθέσεις σου, φίλε Σκορπιέ. Σίγουρα θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου ή μήπως υποσυνείδητα χρειάζεσαι κάτι άλλο και δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς; Επειδή το πρώην ταίρι σου θα σου κάνει πρόταση επανασύνδεσης, για να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα και μπερδέματα, θα πρέπει να κρατήσεις ξεκάθαρη στάση.

Νέα γνωριμία: Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ανατροπές θα φέρει στην καρδιά σου, κατά συνέπεια και στη σκέψη σου. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια ερωτική αρχή με πρόσωπο που θα το ερωτευτείς, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις.

Σχέση – Γάμος: Άστατη θα είναι η στάση σου, εντάσεις θα φέρεις μέσα στη σχέση σου, μια ζέστη μια κρύο θα είναι η συμπεριφορά σου. Από την μια θα θελήσεις αλλαγές, από την άλλη δε θα έχεις τη διάθεση να κόψεις ή να διαφοροποιήσεις κάποιες συνήθειές σου, προσοχή στις απαιτήσεις σου, κράτα ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες, μέσα στην εβδομάδα ένα ευνοϊκό συμβάν θα σου δώσει την ευκαιρία να καταφέρεις να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου. Αν κινηθείς αποφασιστικά, θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, θα καταφέρεις να λύσεις παρεξηγήσεις, να επαναφέρεις αισθήματα.

Νέα γνωριμία: Να το φλερτάρεις το γοητευτικό άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Σε συμβουλεύω να κρατήσεις στάση άμεση και εκδηλωτική, δε θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντική εξέλιξη, στο τέλος της εβδομάδας ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο για προσωπικό ραντεβού, ο χειρισμός σου αν είναι δυναμικός, θα σε βοηθήσει να κάνεις νέα ερωτική αρχή.

Σχέση – Γάμος: Η αποφασιστικότητά σου θα αιφνιδιάσει και θα αφοπλίσει το ταίρι σου. Η δυναμική σου στάση και η απόφασή σου να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς, θα φέρει αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Αν θέλεις δέσμευση πέρνα σε ουσιαστικές πράξεις και προτάσεις, τώρα θα σου δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση: Θα τη συγκρατήσεις την παρορμητικότητα σου, φίλε μου Αιγόκερε, η επιλογή σου να κινηθείς με ηρεμία και ειλικρίνεια θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, θα το κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Με τη στάση σου θα καταφέρεις να βγάλεις στην επιφάνεια τη μεταξύ σας έλξη, η τόλμη σου να περάσεις σε άμεσες εξομολογήσεις θα φέρει γρήγορη επανένωση.

Νέα γνωριμία: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα, πολύ γρήγορα θα προχωρήσετε σε προσωπικό διάλογο. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις ξεκίνημα σχέσης με ολοκαίνουργο άτομο, η ερωτική σας χημεία και τα αμοιβαία σας αισθήματα θα σας κρατήσουν για πολλά χρόνια ενωμένους.

Σχέση – Γάμος: Δίνεις τέλος σε εντάσεις και τσακωμούς, αυτή τη φορά θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας, εσύ και το ταίρι σου όχι μόνο θα ισορροπήσετε, αλλά θα περάσετε και σε ουσιαστικές υποσχέσεις. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα βρουν πρακτική εφαρμογή, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Αν αξιοποιήσεις καταλλήλως τα τυχαία και τα απρόοπτα που θα συμβούν, τότε θα ξαναβρεθείς και πάλι στη ζωή του προσώπου που αγαπάς. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αμεσότητα και με ειλικρίνεια, τότε η επανένωση θα είναι σίγουρη και θα συμβεί με μεγάλη ταχύτητα.

 Νέα γνωριμία: Γοητευτικό θα είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο που τυχαία θα γνωρίσεις. Από την αρχή που θα μιλήσετε θα νιώσεις ερωτισμό και έλξη, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσετε επαφές και προσωπικές συναντήσεις. Δείξε το ενδιαφέρον σου, οι εξελίξεις θα οριστούν από τις δικές σου κινήσεις.

Σχέση – Γάμος: Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, που θα σε βοηθήσουν να γίνει πράξη μια μεγάλη σου επιθυμία. Οι εξελίξεις θα σου ανοίξουν δίοδο δέσμευσης ή επισημοποίησης, η συμβουλή μου είναι να μην αναλωθείς σε περιττές σκέψεις, απόφυγε την αδράνεια, πέρνα σε άμεση δράση.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης ανοίγουν δρόμο επανασύνδεσης. Θερμή συνάντηση με το πρώην ταίρι σου θα τερματίσει το χωρισμό σας. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια ανατρέπουν τα αρνητικά δεδομένα, ελεύθερα θα εκδηλώσετε την αγάπη σας, δεσμευτική θα είναι η επανασύνδεσή σας.

Νέα γνωριμία: Λήγει το στάδιο της αναμονής, ετοιμάσου, καταφθάνει σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας. Αντικριστά θα βρεθείς με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα πάρει ερωτική έκταση, αυτό το άτομο θα σε αγαπήσει και θα το ερωτευτείς.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, μια ενδόμυχη επιθυμία σου θα γίνει πράξη. Σε περίπτωση που αναζητάς λύση προβλήματος, έρχεται αισιόδοξο γεγονός που θα τερματίσει φραγμούς και εμπόδια.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!