ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Καρμικά γεγονότα θα σε επανασυνδέσουν με το πρώην ταίρι σου, απρόσμενα συμβάντα θα σας φέρουν σε αντάμωση, έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Καταφθάνει επανένωση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε πίσω πικρά λόγια, ξεκινάτε δεύτερο γύρο αγάπης.

Νέα γνωριμία. Ολοκαίνουργιο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σου καθημερινότητα. Καινούργια αγάπη θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι, θα τα βρείτε, θα ερωτευτείτε, σου φανερώνω πως αυτό το άτομο δεν πρόκειται να σε κάνει να μετανιώσεις ή να απογοητευτείς.

Σχέση – Γάμος. Ετοιμάσου μέσα στο εξαήμερο θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Γεγονότα πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν υπέρ σου, οι συνθήκες για σένα θα είναι ευνοϊκές και τυχερές. Διεκδίκησε με σταθερότητα τις επιθυμίες σου, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι που αγαπάς, θα προκύψει αποτέλεσμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση. Μη βιάζεσαι φίλε μου Ταύρε, θα είναι λάθος αν παρασυρθείς από το άγχος ή τις ανασφάλειες. Ο χωρισμός σου θα λήξει, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, οι βιασύνες και οι πιέσεις θα φέρουν καθυστερήσεις και δυσκολίες. Για την ώρα δείξε ψυχραιμία , άσε τον χρόνο να κυλήσει, όλα θα ‘ρθουν στην ώρα τους.

Νέα γνωριμία . Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις βεβιασμένες αποφάσεις.

Σχέση – Γάμος. Σε μια πρόταση ή επιθυμία σου θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και χαλαρότητα τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Θα το κάνουν το θαύμα τα αισθήματα σας, η αμοιβαία έλξη θα σε ενώσει με το ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σας φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο, οι εκδηλώσεις μεταξύ σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμές. Αφήνετε πίσω σας τα εγωιστικά πείσματα, θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία. Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο που από την αρχή που θα το αντικρίσεις θα το ερωτευτείς. Θα είναι ταιριαστό στα γούστα σου με προσεγμένη εμφάνιση και ευγενική συμπεριφορά, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει θα σε αφοπλίσει. Αυτό το άτομο θα έχει τα προσόντα να γίνει το άλλο σου μισό, πες ‘ναι’ στην πρόταση που θα λάβεις.

Σχέση – Γάμος. Τερματίζουν οι τσακωμοί και οι διαφωνίες, ένα απρόοπτο συμβάν θα είναι η αιτία που θα ανοιχτεί μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με αποτέλεσμα όχι μόνο να βρείτε τη χρυσή οδό αλλά και να καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναισθηματική ηρεμία και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Ένα ευχάριστο και εντελώς απρόοπτο γεγονός θα προκύψει, αν το αξιοποιήσεις καταλλήλως τότε θα βρεθείς αγκαλιά με το πρώην ταίρι σου. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αισιοδοξία και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

 Νέα γνωριμία. Ταιριαστό στην προσωπικότητα σου θα είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσεις. Από την αρχή που θα μιλήσετε θα νιώσεις έντονη συμπάθεια και κρυφή έλξη, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσετε επαφές και συναντήσεις. Δείξε το ενδιαφέρον σου, προμηνύεται σταθερή σχέση.

Σχέση – Γάμος. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, η τύχη θα είναι με το μέρος σου, μια επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα. Οι εξελίξεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχουν αίσια κατάληξη, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση δεν αποκλείεται να ακούσεις τη δεσμευτική πρόταση που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

 

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Προσωπικά θα το πάρεις το θέμα της επανένωσης, περνάς σε δυναμική δράση, τώρα θα απαιτήσεις εξηγήσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα. Η αποφασιστική σου στάση θα φέρει επιτυχημένο αποτέλεσμα, θα καταφέρεις να βάλεις πράγματα και αισθήματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία. Θα το φλερτάρεις το γοητευτικό άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Ευγενική και διακριτική θα είναι η προσέγγιση σου, ναι μεν έμμεση, ωστόσο φανερά υποσχόμενη. Θετική στάση θα λάβεις, η συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας δεν θα κλείσει τυπικά ή φιλικά. Στο τέλος του εξαημέρου θα έχεις ραντεβού, ο δυναμικός σου χειρισμός θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα αρχή.

Σχέση – γάμος. Μπαστούνια θα τα βρει το ταίρι σου, αν φερθεί ανώριμα θα την πατήσει, αν αδιαφορήσει θα το μετανιώσει. Η δυναμική σου στάση και η απόφαση σου να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς, θα φέρει αλλαγές μέσα στη σχέση σου, θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Την εμφάνιση του θα κάνει πρόσωπο από τα παλιά, σχέση που στο παρελθόν δεν ολοκληρώθηκε τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να την πάρεις και πάλι απ την αρχή. Στο χέρι σου θα είναι αν θα συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει, θα ακούσεις θερμά λόγια, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σου υποσχεθούν.

Νέα γνωριμία. Απρόοπτο συμβάν θα σου αποκαλύψει ένα κρυμμένο πρόσωπο. Ένα άτομο στριφογυρίζει στο περιβάλλον σου, σε βλέπει με μάτι θερμό, αλλά μάλλον εσύ ως τώρα δεν αντιλήφτηκες το παραμικρό. Θα σου φανερωθεί, δεν θα παραμείνει άλλο στο παρασκήνιο, θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος. Το ταίρι σου θα σου δώσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει και τι είδους μελλοντικές βλέψεις έχει για τη σχέση σας. Τολμηρή θα είναι η συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, ειλικρινά λόγια θα σας βγάλουν από τυχόν προβλήματα, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη δύσκολες υποθέσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις δεσμευτική πρόταση.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα στρέψει την καρδιά του προς εσένα. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.

Νέα γνωριμία. Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει την σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η ελκυστική σου αύρα, από την άλλη η δυναμικότητα σου, με δημιουργικό τρόπο θα τα γυρίσεις όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας και σταθερότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Σκοτεινή θα είναι η σκέψη σου, ίσως να αρχίσεις να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα αλλά μη βιαστείς να κλείσεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Μη το βάζεις κάτω, θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, απλά αυτή τη στιγμή περνάτε μια θολή περίοδο που δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ανοίγετε δρόμος επανένωσης.

Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο προσοχή να μην σε θαμπώσει η ομορφιά του. Από την αρχή που θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε θα κολλήσει η καρδιά σου, πρόσεξε να μην υποπέσεις σε άτοπες εξιδανικεύσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με οδηγό τη λογική.

 Σχέση – Γάμος. Ελλοχεύει κίνδυνος να μεταφράσεις λάθος τα λόγια ή τις κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σου. Σκοτεινές καταστάσεις θα σε οδηγήσουν σε σκηνές ζήλειας, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου. Ενδέχεται να παρεξηγήσεις, ερεύνησε πολύ καλά τα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Τα λόγια που θα σου πει το πρώην ταίρι σου στην αρχή ίσως να σε ταράξουν συναισθηματικά. Ενδεχομένως να νιώσεις πως απείλησε από οριστικό χωρισμό, ωστόσο μην αγχωθείς, η υπόθεση σας θα κλείσει με ένωση. Θα αποκαλυφθούν αλήθειες που ναι μεν θα φέρουν εντάσεις δεν θα παρατείνουν όμως τον χωρισμό.

Νέα γνωριμία. Θα σε αναστατώσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει χαρακτήρα διαφορετικό από τον δικό σου, οι μεταξύ σας διαφορές θα είναι πολλές, ωστόσο η έλξη σας θα είναι αμοιβαία και δυνατή. Αυτό το άτομο θα σημαδέψει τη ζωή σου, θα βρει τρόπο να καρφιτσωθεί στη σκέψη και στην καρδιά σου.

Σχέση – γάμος. Σε περίπτωση που ειπωθούν αρνητικές κουβέντες ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, μη το ρίξεις στην απογοήτευση. Η εκρήξεις θα βγάλουν αλήθειες στη φόρα, και οι δυο σας θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις ψευδαισθήσεις σας. Θα υπάρξουν εντάσεις, ωστόσο τίποτα δεν πρόκειται να τερματίσει άδοξα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση. Η αυτοσυγκράτηση που θα δείξεις θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Στη συζήτηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα συμπεριφερθείς συνετά, θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Τερματίζει ο χωρισμός σας, ξεκινάτε την επανένωση σας με ανανεωμένες διαθέσεις.

Νέα γνωριμία. Θα τον συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό που θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο και πολύ καλά θα κάνεις γιατί τα γεγονότα θα απαιτούν ώριμη στάση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι εμφανίσιμο, θα κερδίσει την προσοχή σου, ωστόσο ο χαρακτήρας που θα έχει θα είναι κάπως κλειστός, η εξέλιξη θα έρθει σταδιακά βήμα βήμα.

Σχέση – γάμος. Ψυχραιμία και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, θα ρεγουλάρεις το ταίρι σου. Σε περίπτωση καβγάδων και εντάσεων θα επιτύχεις ανακωχή, αν δέχεσαι πιέσεις θα βρεις τον τρόπο να ξεγλιστρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Έρχεται χαρά και ενθουσιασμός, αυτό που προσμένεις θα το βρεις μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αίτια που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση και οριστική σμίξη.

Νέα γνωριμία. Ίσως στην παρούσα φάση να μην έχεις διάθεση για ξεκίνημα νέας αρχής, ωστόσο το πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα είναι τόσο όμορφο και τόσο ελκυστικό που θα σου αλλάξει μονομιάς τις διαθέσεις. Σε περίπτωση που έδωσες όρκο πως δεν θα ξανά ερωτευτείς, μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον θα τον καταπατήσεις.

Σχέση – Γάμος. Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και την αισιοδοξία σου. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγεται δρόμος για δέσμευση, εσύ που αναζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια τώρα θα αποκτήσεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Τώρα θα κινηθείς αποφασιστικά, αναλαμβάνεις τα ηνία της αισθηματικής σου ζωής. Βάζεις φρένο σε αρνητικές ή αρρωστημένες καταστάσεις, δίνεις οριστικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά εσύ θα ορίσεις το παιχνίδι με το πρώην ταίρι σου, επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα είναι μια καθαρά δική σου απόφαση και κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Με δυναμισμό και ορμή θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις από το μηδέν με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια αισθηματική ιστορία που αυτή τη φορά η πορεία και το τέλος θα οριστούν από εσένα.

Σχέση γάμος. Δεν θα επιτρέψεις στο ταίρι σου να αποφασίζει μόνο του για εσάς. Σθεναρά θα αντισταθείς σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν, θα πάρεις δυναμικά την υπόθεση στα χεριά σου. Κινήσου αποφασιστικά, διεκδίκησε με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!