ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση. Δεν θα πέσεις στην παγίδα της ανυπομονησίας ή του άγχους, δεν θα βιαστείς να προσεγγίσεις το πρώην ταίρι σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η αυτοσυγκράτηση σου θα σου δώσει την ευκαιρία και τον χρόνο να σκεφτείς με την ησυχία σου και να αποφασίσεις αν το πρώην ταίρι σου αξίζει το ενδιαφέρον σου ή όχι.

Νέα γνωριμία. Όμορφο και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα εμφανιστεί σε προσωπικό σου χώρο. Θα σε εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση, επιφυλακτική θα είναι η στάση σου τη στιγμή που θα συνομιλήσετε. Αυτό το άτομο στην πορεία θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σχέσης.

Σχέση- γάμος. Συγκρατημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, τα λόγια σου θα απορρέουν κατόπιν σκέψης, δεν θα χάσεις την ψυχραιμία σου. Επικίνδυνο θα είναι το θέμα που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ναι μεν το έδαφος θα είναι πρόσφορο για εντάσεις, ωστόσο εσύ με την τακτική σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την κατάσταση γλυτώνοντας τη σχέση σου από τον εκτροχιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Ένα πρόσωπο θα σε βοηθήσει φίλε μου Ταύρε. Λόγια που θα ακούσει το πρώην ταίρι σου από κοινό φιλικό σας άτομο, θα του αλλάξουν τα μυαλά. Ίσως να μην βρει το θάρρος να σου ζητήσει συγγνώμη, ίσως να μην τολμήσει να παραδεχτεί πως δεν θέλει να σε χάσει, σίγουρα πάντως θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί μαζί σου.

Νέα γνωριμία. Πρόσωπο-έκπληξη θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσεις το άτομο που θα ανοίξει την πόρτα του μέλλοντος. Θα σου προσφέρει δυνατότητα δεσμού που θα ξεπεράσει σε διάρκεια το παρόν και θα φτάσει μέχρι το μακρινό μέλλον. Προμηνύεται γνωριμία μακροχρόνιας πορείας!

Σχέση- Γάμος. Κάποιος θα σου δώσει μια πληροφορία που θα σε διαφωτίσει ή θα σου δώσει μια συμβουλή που θα λύσει το πρόβλημα. Άκου καλά το πρόσωπο που θα σου μιλήσει, με σιγουριά σου λέω πως κάτι παραπάνω θα ξέρει από σένα. Εσύ που αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή εντάσεις, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις την άκρη του νήματος με τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Μην την καθυστερείς την κίνηση φίλε μου Δίδυμε, η επανασύνδεση θα προκύψει από δική σου πρωτοβουλία και δραστηριοποίηση. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, όσο χρονοτριβείς τόσο θα περνά ο καιρός χωρίς αποτέλεσμα και ουσία.

Νέα γνωριμία. Από πάνω μέχρι κάτω θα σε κοιτάζει και έντονα θα σε παρατηρεί ένα καινούργιο πρόσωπο. Γοητευτική θα βρεις την εξωτερική του εμφάνιση, αν δεν κρατήσεις στάση αδιάφορη και αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου αυτή η καινούργια γνωριμία θα καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.

Σχέση- Γάμος. Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου μην το τραβήξεις άλλο το σκοινί, οι καταστάσεις θα εξελιχτούν ανάλογα με το προς τα που εσύ θα τις κατευθύνεις. Με λίγα λόγια μέσα στην τωρινή εβδομάδα τα ηνία θα είναι στα χέρια σου, εσύ θα κρατάς τα γκέμια, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα τυχαίο γεγονός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως θα είναι λάθος αν επανασυνδεθείς από ανασφάλεια και όχι επειδή το πρώην ταίρι σου αξίζει όντως τη δεύτερη ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξεις γνώμη, θα σκεφτείς και θα αποφάσεις σωστά.

Νέα γνωριμία. Θα καταφέρεις να εναντιωθείς στην φοβία σου για το αβέβαιο και το άγνωστο, θα βρεις τη τόλμη να κάνεις μια νέα αρχή και θα σου βγει σε καλό. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα βρει ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου, δείξε το ενδιαφέρον σου χωρίς ενδοιασμούς, οι επαφές που θα ξεκινήσετε θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.

Σχέση –Γάμος. Με αποφασιστικότητα θα εκφράσεις παράπονα και επιθυμίες, με δυναμικό τρόπο θα διεκδικήσεις και δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα θα το υψώσεις το ανάστημα σου, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σου δημιουργούν ανασφάλειες. 

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι η μοίρα μάλλον δεν θέλει να το βγάλεις απ τη ζωή σου. Τσάμπα προσπαθείς να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι μόνο θα γίνει επανασύνδεση, αλλά αυτή τη φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε υποσχέσεις δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Επίκεντρο των γεγονότων θα είσαι εσύ, πρόσωπα και συγκυρίες όλες θα κινηθούν γύρω από σένα με βασικό σκοπό να συναντήσεις το ταίρι σου. Ένα όμορφο γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν στενές και μακροχρόνιες.

Σχέση- γάμος. Κάτι ευχήθηκες μέσα από τα βάθη της ψυχής σου και θα γίνει πραγματικότητα. Εσύ και το ταίρι σου θα ζήσεις ένα ευτυχισμένο γεγονός που το περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Σε περίπτωση που επιζητάς σοβαρή μόνιμη δέσμευση δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση γάμου. Η εβδομάδα σου θα πάει πολύ καλά, ετοιμάσου για χαρές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Απρόοπτο συμβάν σε τελείως ανυποψίαστο χώρο θα σε φέρει σε συνάντηση με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σου. Θα εντυπωσιαστείς από τις αλλαγές, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Ξεκινά για σένα δεύτερος ερωτικός γύρος με πρόσωπο που ο χωρισμός σας είχε στηριχτεί σε ανούσιο και ασήμαντο λόγο.

Νέα γνωριμία. Το άτομο που θα γνωρίσεις θα σε συναρπάσει. Δεν θα τη χάσεις την ευκαιρία, θα βρεις τρόπο να πιάσεις την κουβέντα, θα γίνουν οι συστάσεις, θα ανταλλάξετε στοιχεία και τηλέφωνα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα ενθουσιαστείς θα χαρείς και δεν θα απογοητευτείς. Θα βρεις το ταίρι σου, θα ξεφύγεις από αποτυχίες και αδιέξοδα.

Σχέση- Γάμος. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι ο λόγος που το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσει πως αξίζει να σε κρατήσει κοντά του πάση θυσία. Θα σου κάνει πρόταση δέσμευσης, θα θελήσει να σε εξασφαλίσει δίπλα του και να ξέρεις πως ό,τι σου πει και ό,τι σου υποσχεθεί, θα στηρίζετε στην αγάπη και στην ειλικρίνεια.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Το νου σου να μη χάσεις τη λογική σου, οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα μέσα της εβδομάδας ενδεχομένως να χάσεις την υπομονή σου, αν παρασυρθείς από την ανασφάλεια ή την παρορμητικότητα σου τότε θα φέρεις δυσκολίες και μπερδέματα που θα καθυστερήσουν την επανένωση σου.

Νέα γνωριμία. Θα σου πάρει τα μυαλά το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ενθουσιάσεις και θα ερωτευτείς σε βαθμό που να μην μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα αρχή, ωστόσο συνετό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σχέση- γάμος. Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από το ταίρι σου και γενικότερα από τη σχέση σου; Θέλεις να παραμείνεις σταθερά σε αυτόν τον δεσμό; Ή μήπως αναζητάς κάτι άλλο που να είναι πιο δυνατό και πιο συναρπαστικό; Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Είτε κάνεις εσύ την κίνηση της επανασύνδεσης είτε το πρώην ταίρι σου, η κατάληξη θα είναι θετική. Θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα βάλετε κάτω και τα υπέρ και τα κατά, θα αναλύσετε αιτίες, θα εξηγήσετε τα τι και τα πως, και η κατάληξη θα είναι ένωση. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία. Σε συμβουλεύω να χαρείς και να ενθουσιαστείς χωρίς ανασφάλειες και επιφυλάξεις. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού από ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αυτή τη φορά τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά, η γνωριμία σας ευχάριστα θα ξεκινήσει, αισιόδοξα θα καταλήξει. Προμηνύεται σταθερή σχέση μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση- γάμος. Αν διαφώνησες ή τσακώθηκες θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, αν έκανες κάποια πρόταση θα λάβεις θετική απάντηση. Κάτι που περιμένεις θα γίνει πράξη, τα γεγονότα θα σου φέρουν χαρά ευτυχία και εμπιστοσύνη. Σε περίπτωση που αναζητάς δέσμευση, πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις θετικής κατάληξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Θα τη βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία, μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει το συμβάν που θα σου δώσει ελπίδα επανασύνδεσης. Πρώτα θα συμβεί ένα τυχαίο γεγονός, μετά θα ακολουθήσει τηλεφώνημα η κατάληξη του οποίου θα είναι ένα βραδινό και πολύ ευχάριστο ραντεβού. Εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε και πάλι αγκαλιασμένοι, ξεκινά δεύτερος γύρος αγάπης.

Νέα γνωριμία. Ένα τυχερό συμβάν θα κάνει την εμφάνιση του και θα αφορά γεγονός νέας γνωριμίας. Όμορφο παρουσιαστικό, γοητευτικό στυλ, αυτό το άτομο από την πρώτη στιγμή θα το εμπιστευτείς και θα το αγαπήσεις. Το ένστικτο σου θα σου λέει να το ακολουθήσεις πιστά, πολύ καλά θα κάνεις και θα ακούσεις τη φωνή της διαίσθησης σου.

Σχέση – Γάμος. Αίσιο τέλος θα έχει μια συγκεκριμένη σου υπόθεση που την προηγούμενη εβδομάδα σου δημιούργησε άγχος και απαισιοδοξία. Ευχάριστη πληροφορία θα λάβεις μέσα στο εξαήμερο, θα ηρεμήσεις, θα σου φύγει το ψυχολογικό βάρος, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο σταθερότητας και συναισθηματικής ηρεμίας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Το βάρος του χωρισμού θα φύγει από πάνω σου, έρχεται επανασύνδεση, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωση σας θα είναι μόνιμη και θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, θα δοθεί μεταξύ σας μια πολύ σοβαρή υπόσχεση που θα καταλήξει σε επίσημη δέσμευση.

Νέα γνωριμία. Αισιοδοξία θα φέρει στην καρδιά σου ένα συγκεκριμένο άτομο που θα το συμπαθήσεις και δεν θα το βγάζεις από τη σκέψη σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις θα είναι τυχερή και θα γεμίσει την καθημερινότητα σου, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα σου. Θα αποκτήσεις σταθερό ταίρι μελλοντικών προδιαγραφών.

 Σχέση- Γάμος. Στα μέσα της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κουβέντες περί δεσμεύσεων, οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Ξεκαθαρίσματα εξομολογήσεις και ειλικρινά λόγια θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Αποστασιοποιημένη θα είναι η συμπεριφορά σου, ίσως να μην απαντήσεις σε τηλεφώνημα που θα λάβεις, ενδεχομένως να μην αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας τουλάχιστον για μέσα στο εξαήμερο. Για την ώρα θα θελήσεις να ηρεμήσεις, να τα βρεις με το εαυτό σου, να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεων σου.

Νέα γνωριμία. Παρά το ότι η στάση σου θα είναι απόμακρη ίσως και αρκετά αδιάφορη, ωστόσο ένα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει συναισθηματικά κι αν βρει πρόσφορο έδαφος θα προχωρήσει σε προτάσεις. Δείξε ενδιαφέρον στην άμεση ή έμμεση εξομολόγηση που θα σου κάνει, αυτό το άτομο τρέφει για σένα θερμά και ειλικρινά αισθήματα.

Σχέση – Γάμος. Τσάμπα θα προσπαθήσει το ταίρι σου να σε τσιτώσει, εσύ με αποφασιστικότητα θα αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να προξενήσει εντάσεις ή καβγάδες. Στόχος σου θα είναι να κρατήσεις την ψυχολογία σου σε ισορροπημένο επίπεδο, βασική σου επιθυμία θα είναι να κάνεις ένα διάλλειμα από προβληματισμούς και έγνοιες.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Το γεγονός που θα σε φέρει πολύ κοντά με το πρώην ταίρι σου θα συμβεί μέσα στην τωρινή εβδομάδα και μάλιστα σε απρόσμενη χρονική στιγμή. Εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως και να μην το ελπίζεις, θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Από τυχαίο συμβάν εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε σε συντομία τετ α τετ δίνοντας σοβαρές υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία. Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείς, σε περίπτωση που θεωρήσεις πως δε θα προχωρήσει η κατάσταση θα διαψευστείς. Θα σου προτείνει ραντεβού, σου δίνω τη συμβουλή να το δεχτείς. Η προσωπική σας συνάντηση θα εξελιχτεί ομαλά, θα περάσεις πολύ καλά, θα ενθουσιαστείς, δεν αποκλείεται και να ερωτευτείς!

Σχέση- γάμος. Μπροστά στα μάτια σου είναι η λύση του προβλήματος και αν δεν την βλέπεις τόσο καιρό, τώρα θα τη δεις. Το ίδιο σου το ταίρι θα σου ανοίξει τα μάτια, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις που είναι το πρόβλημα, ποιος είναι ο κόμπος που φρακάρει την εξέλιξη σας, και με ποιον τρόπο θα απαλλαγείτε απ αυτόν.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!