ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Διατήρησε την αισιοδοξία σου, φίλε Κριέ, θα την κάνει την κίνηση το ταίρι που άδοξα σού έφυγε. Θα τα ξαναβρείτε, μέσα στην εβδομάδα το μήνυμα ή το τηλεφώνημα που θα σου κάνει, θα έχει κατάληξη ένα πολύ θερμό ραντεβού. Από την αρχή που θα ιδωθείτε, θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας με συμφιλιωτική διάθεση.

Νέα γνωριμία: Είναι καιρός να βρεις το ταίρι σου. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες, τη μοναχικότητα ή την ελευθερία σου τη χάρηκες, τώρα ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείς ίσως και να ερωτευτείς. Παραπάνω από ελκυστικό θα το βρεις το πρόσωπο που σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, θα σε γοητεύσει ο τρόπος που θα σου μιλήσει.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που επιθυμείς δέσμευση, ετοιμάσου, έρχεται ευχάριστο άνοιγμα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σου, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε, θα ανοίξουν πορεία μονιμότητας. Θα ακουστεί πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε, εσύ που προσφάτως χώρισες, θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια παύση, ένα είδος συναισθηματικής ξεκούρασης. Στην αρχή της εβδομάδας θα ξεκαθαριστούν δυο-τρία πραγματάκια ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου και από εκεί πέρα θα θελήσεις να απομονωθείς για να σκεφτείς και να ηρεμήσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα την επιδιώξεις την νέα γνωριμία, η εβδομάδα σου δε θα είναι κοινωνική, θα αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές και τις διαφόρων ειδών παρέες. Η στάση σου ναι μεν θα είναι αδιάφορη στα καινούργια πρόσωπα, ωστόσο σε άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει. Θα καταλάβεις πως έχει ερωτικές βλέψεις για εσένα και δε θα ανακόψεις την πορεία των εξελίξεων.

Σχέση – Γάμος: Συγκαταβατική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, διαλλακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Στην παρούσα φάση, αυτό που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ηρεμήσεις και να συνυπάρξεις με το ταίρι σου όσο γίνεται πιο ήρεμα και αρμονικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δε θα προκύψει από τηλεφώνημα, αλλά από μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ιδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, το συμβάν θα το θωρήσετε σημάδι της μοίρας.

Νέα γνωριμία: Ένας Δίδυμος ξέρει να κερδίζει με την ομιλία του και την επικοινωνιακή του μέθοδο, γι’ αυτό η προσέγγισή σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σχέση – Γάμος: Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία, ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Καρκίνε, η επανασύνδεση θα συμβεί πιο γρήγορα από ό,τι υπολογίζεις και μάλιστα το θετικό αναποδογύρισμα που θα προκύψει, θα σου φανεί ανεξήγητο. Με έναν μαγικό τρόπο θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, αυτή η θαυματουργή κατάληξη θα προκληθεί από τα αισθήματα, που τώρα θα αντιληφθείς την έκταση και το βάθος τους.

Νέα γνωριμία: Θα καταφέρει να σου την αλλάξει τη ζωή το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την επομένη μέρα της γνωριμίας σας θα αποκτήσει νόημα η καθημερινότητά σου, θα βρεις ενδιαφέρον και λόγο για να ξεκινήσεις καινούργια όνειρα. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις τη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος: Η αλχημεία που θα επιλέξεις, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ο συνδυασμός των θετικών σου στοιχείων θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Θα το λάβεις αυτό που εδώ και καιρό ζητάς από το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί πρόταση που θα σου εξασφαλίσει παρόν και μέλλον.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Φεύγει το εμπόδιο ή ο λόγος που σε κρατά χώρια με το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τα τυχαία γεγονότα θα λύσουν τους κόμπους, δε θα υφίσταται πλέον η αιτία που σας οδήγησε στο χωρισμό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, θα κερδίσεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισυ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δε θα είναι καθόλου περιστατικό στη ζωή σου. Όντως η διαίσθησή σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει, θα συμπληρώνει το δικό σου.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που σε προβληματίζει και δε σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να εξελιχτείς, λήγει. Έρχεται χαρμόσυνο γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής. Βάζετε μπρος καινούργια σχέδια, καινούργια όνειρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση: Θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σου να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει και να συμπεριφερθείς με αυτοσυγκράτηση. Στην παρούσα φάση θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό. Η υποψία σου πως αν το πρώην ταίρι σου νιώσει πως σε χάνει τότε θα κινηθεί, θα βγει απολύτως σωστή.

Νέα γνωριμία: Θα αποφύγεις να ενθουσιαστείς και να ονειροβατήσεις, με επιφυλακτικό μάτι θα δεις την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Πριν κλείσει η εβδομάδα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί ερωτικά, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς προσγειωμένα, ωστόσο μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εξελιχτεί σε μια ιδανική σχέση.

Σχέση – Γάμος: Η νευρικότητα και η παρόρμηση δε σε οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τακτική. Σοφή θα είναι η επιλογή σου να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με υπομονή και κατανόηση, στην προκείμενη φάση ο διπλωματικός συμβιβασμός θα στρώσει το έδαφος για να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Το πρώην ταίρι σου θα ξαναεισβάλει στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα αυτή τη φορά τα γεγονότα, οι εξελίξεις και τα αμοιβαία αισθήματα, θα φέρουν δεσμευτική κατάληξη. Οι συγκυρίες θα είναι μοιραίες, θα πιστέψεις πως αυτό το άτομο είναι το πεπρωμένο σου και θα έχεις απόλυτο δίκιο.

Νέα γνωριμία: Θα γοητευτεί από την παρουσία σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο και πιο δυνατό δεσμό της ζωής σου. Καρμική θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, με αυτό το άτομο θα ζήσεις μια μεγάλη σχέση αγάπης, που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στη σχέση σου θα προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο, που θα έχει κατάληξη ευτυχίας. Αποφασιστική και σοβαρά σκεπτόμενη θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, δημιουργώντας βάσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας πορείας. Προετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα στρωθεί έδαφος για επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση: Κατά πάσα πιθανότητα, πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις αλλάξει γνώμη για το θέμα της επανασύνδεσης. Έντονα γεγονότα θα προκύψουν κατά την διάρκεια του εξαημέρου, θα κάνουν την εμφάνισή τους διαπιστώσεις που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις. Αλλάζεις οπτική γωνία και συναισθηματική τοποθέτηση.

Νέα γνωριμία: Την ηρεμία και τη γαλήνη σου θα ταράξει η παρουσία ενός όμορφου προσώπου. Εσείς οι δυο στην πορεία θα έχετε στενές επαφές, θα ανοιχτεί ερωτικό παιχνίδι μεταξύ σας, προσοχή γιατί τα νερά στα οποία θα βρεθείς να κολυμπάς, θα είναι βαθιά. Ενδέχεται να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις τις συναισθηματικές αντιθέσεις που θα σου δημιουργήσει ο έρωτας γι’ αυτό το πρόσωπο.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Σκορπιέ, θα σε ταρακουνήσει συναισθηματικά αυτό που θα μάθεις ή θα συνειδητοποιήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συμβάν που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου, ωστόσο θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σε βγάλει από την παθητικότητα. Τώρα θα εντοπίσεις πού υπάρχει το σαθρό και το ετοιμόρροπο, θα αλλάξεις τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεις τη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Η πρόταση που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου, θα σου φέρει ηθική ικανοποίηση. Ο τρόπος που θα σου ζητήσει να επανασυνδεθείτε θα είναι άμεσος και ουσιαστικός, θα συνοδεύεται με λόγια συγγνώμης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα δεχτείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, σε διαβεβαιώνω πως δε θα μετανιώσεις για την επιλογή σου.

Νέα γνωριμία: Αν αναζητάς μια σταθερή σχέση με αμοιβαία αγάπη, τώρα θα εμφανιστεί μπροστά σου το κατάλληλο άτομο. Δε θα πρόκειται για καινούργια γνωριμία, αλλά για άτομο που ήδη γνωρίζεις και ήδη υπάρχει στην καρδιά σου. Με πρόσωπο με το οποίο δεν είχατε ποτέ ερωτική σχέση, τώρα θα ανοιχτεί ο δρόμος, φεύγουν τα εμπόδια.

Σχέση – Γάμος: Μερικές φορές, επάνω σε στιγμή έντασης ξεφεύγουν λόγια εκνευρισμού ή εγωισμού. Μην πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που έγιναν ή ειπώθηκαν πάνω σε μια κακιά ή άστοχη στιγμή, θα σου αποδειχτεί πως ήταν κουβέντες χωρίς υπόσταση. Καθώς θα κυλά η εβδομάδα θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα ισορροπήσετε, θα διαχωρίσετε τα νευρά από τα αισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση: Θα βρεις τη δύναμη να παραδεχτείς τα λάθη σου και αν κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το ταίρι σου, δε θα βρεις κλειστή την πόρτα της καρδιάς του. Οι τολμηρές σου εξομολογήσεις θα ευαισθητοποιήσουν το πρόσωπο που αγαπάς, θα εκτιμηθεί η ειλικρίνειά σου, θα σου δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που αναμένεις.

Νέα γνωριμία: Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθησή σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δε θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Αιγόκερε, οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα θα σε αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις τα ελαττώματά σου. Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου θα εκφράσει παράπονα, θα σου ζητήσει αλλαγές. Θα βρεις τη δύναμη να αποδεχτείς, θα καταφέρεις για το καλό της σχέσης σου να αλλάξεις κάποιες αρνητικές ή ενοχλητικές για το ταίρι σου συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που σε κρατά σε απόσταση με το ταίρι σου, όμως θα προϋποθέτει ένα είδος συμβιβασμού. Για να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα θα πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, θα αναγκαστείς να διαφοροποιήσεις μια βασική σου επιθυμία. Κρατά συγκαταβατική στάση, δε θα απογοητευτείς.

Νέα γνωριμία: Δε θα αργήσει η νέα γνωριμία, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα συστηθείς με πρόσωπο ευγενικό και αρκετά ελκυστικό. Οι εξελίξεις θα απαιτούν από εσένα αποφασιστικότητα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά ή αν έχεις σκοπό να παραμένεις στο παρελθόν.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Υδροχόε, μην αγνοήσεις την πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα είναι δημιουργική και θα σου βγει σε καλό. Αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιο πρόβλημα που ουσιαστικά σας εμποδίζει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, άκου την άποψή του, δέξου αυτό που θα σου προτείνει, θα έχετε κατάληξη θετική και άμεση.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Το νου σου να μη χάσεις τη λογική σου, οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα μέσα της εβδομάδας ενδεχομένως να χάσεις την υπομονή σου, αν παρασυρθείς από την ανασφάλεια ή την παρορμητικότητά σου τότε θα φέρεις δυσκολίες και μπερδέματα, που θα καθυστερήσουν την επανένωση.

Νέα γνωριμία: Θα σου πάρει τα μυαλά το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ενθουσιάσεις και θα ερωτευτείς σε βαθμό που να μην μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική αρχή, ωστόσο συνετό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σχέση – Γάμος: Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από το ταίρι σου και γενικότερα από τη σχέση σου; Θέλεις να παραμείνεις σταθερά σε αυτόν τον δεσμό; Ή μήπως αναζητάς κάτι άλλο, που να είναι πιο δυνατό και πιο συναρπαστικό; Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις απαντήσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!