ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Με αποκαλυπτικές και εξομολογητικές διαθέσεις θα σε προσεγγίσει το πρώην ταίρι σου, στόχο θα έχει να τερματίσει το χωρισμό σας. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια για τα αισθήματα που τρέφει, αυτά που θα ακούσεις θα είναι λόγια αληθινά, σου δίνω τη συμβουλή να τα εμπιστευτείς.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο άτομο θα κάνει την προσπάθεια να σε πλησιάσει, αν αφήσεις το περιθώριο να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό. Θα είναι λάθος αν παρασυρθείς από προηγούμενες αποτυχίες, σε συμβουλεύω να δείξεις εμπιστοσύνη, αυτό το πρόσωπο θα σου ανοίξει την καρδιά του και δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος: Ξεκάθαρες εξηγήσεις θα λύσουν τις διαφορές ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η συμπεριφορά που θα έχει απέναντί σου θα είναι συγκαταβατική, τώρα αφήνει στην άκρη τον εγωιστικό τρόπο σκέψης. Και οι δυο σας θα είστε σε θέση να παραδεχτείτε λάθη και υπερβολές, ο δεσμός σας περνά σε στάδιο ισορροπίας και σταθερότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Φεύγει ο αρνητισμός, πλέον έχει ξεθυμάνει ο θυμός, μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, καταφθάνουν κινήσεις επανένωσης και συμφιλίωσης. Η πρόταση που θα σου κάνει θα σου δώσει χαρά, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείς, τα αισθήματά σας είναι ακμαία και αμοιβαία, δεν πρέπει να τα αφήσετε να πάνε στράφι.

Νέα γνωριμία: Θα βρεις επιτέλους το κατάλληλο άτομο για σένα, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ταιριαστό στο στυλ σου, στο χαρακτήρα σου και στις προτιμήσεις σου. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά και οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Θα γνωριστείς με ελκυστικό πρόσωπο, που θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα ισορροπήσεις και θα ηρεμήσεις, θα τα βρεις με το πρόσωπο που αγαπάς, θα καταλήξετε σε απόφαση που θα έχει μελλοντικό αντίκτυπο. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα ανοιχτεί μεταξύ σας κουβέντα σχετικά με το μέλλον σας, το ταίρι σου θα αναγνωρίσει όλα όσα πρόσφερες, καταφθάνει πρόταση που θα σε ικανοποιήσει και θα σταθεροποιήσει την πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Ξαφνικό και απρόσμενο τηλεφώνημα θα λάβεις από το πρώην ταίρι σου, από την αρχή θα καταλάβεις πως δε θα είναι ένα απλό, τυπικό τηλεφώνημα. Την πρόταση συνάντησης θα σου την κάνει με άμεσα και ξεκάθαρα λόγια. Αν ακόμα θέλεις να επανασυνδεθείς, δέξου το συμφιλιωτικό ραντεβού που θα σου ζητήσει.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστες και απρόσμενες εξελίξεις. Νέα γνωριμία θα κάνεις και μάλιστα σε οικείο περιβάλλον, ίσως σε δικό σου προσωπικό χώρο που κινείσαι σχεδόν καθημερινά. Μπροστά σου θα εμφανιστεί ελκυστικό πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, ανοίγεται δρόμος σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο γεγονός θα προκύψει μέσα στη σχέση σου, λύνεται πρόβλημα, κλείνει εμπόδιο. Από ένα βάρος θα απαλλαγείς και εσύ και το ταίρι σου, η σχέση σας περνά σε σταθερή τροχιά. Δεν αποκλείεται να ανοιχτεί κουβέντα για δεσμευτική πορεία, η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις, θα νιώσεις ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν πραγματικά θέλεις και αγαπάς το πρώην ταίρι σου ή αν δε θέλεις πλέον καμία απολύτως συνέχεια. Μπροστά σου θα εμφανιστεί, πρόταση επανασύνδεσης θα σου κάνει, η απάντησή σου θα πρέπει να είναι άμεση, ειλικρινής και ξεκάθαρη.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακή ομορφιά θα έχει το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η ελκυστική του γοητεία θα φέρει αναστατώσεις στην καρδιά σου. Διλήμματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θα ξεκινήσεις νέα σχέση ή αν θα προχωρήσεις σε δεσμεύσεις με αυτή που ήδη διατηρείς.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι θα ανοίξει μελλοντική δίοδο στη ζωή σας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα το δεχτείς. Μπερδεμένη θα είναι η σκέψη σου και η καρδιά σου, ενδεχομένως να νιώσεις πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Σου δίνω τη συμβουλή να σκεφτείς σοβαρά και να αποβάλεις τις ανυπόστατες φοβίες.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ανέλπιστο τηλεφώνημα θα σε ξαφνιάσει. Η ειλικρίνεια με την οποία θα σου μιλήσει, θα του δώσει το εισιτήριο της επανασύνδεσης, εσείς οι δυο θα τα ξαναβρείτε, θα είναι σοφή η κοινή σας απόφαση να αποφύγετε τα ίδια λάθη.

Νέα γνωριμία: Αν αναζητάς καινούργιο πρόσωπο, θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα έχει εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Θα την πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ότι θα το υπολογίζεις. Αυτό το πρόσωπο θα σε γοητεύσει και δε θα σε απογοητεύσει, άσε τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει, όλα θα πάνε μια χαρά!

Σχέση – Γάμος: Μήπως περιμένεις κάποια απάντηση; Έρχονται ξαφνικά και θετικά μαντάτα, αυτό που ελπίζεις θα γίνει πράξη, θα πάρεις μεγάλη χαρά. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί άνοιγμα θα καταφέρεις να δραπετεύσεις από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Ανοίγει η καρδιά σου, απαλλάσσεσαι από ψυχολογικό βάρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση: Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου να σε αγχώσει, θα είναι λάθος αν προβείς σε βιαστικές κινήσεις. Όλα θέλουν το σωστό χρόνο, σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις πιεστικές ή επίμονες πράξεις. Η πίεση δε θα σου βγει σε καλό, δες τα πράγματα με χαλαρότητα, άσε το χρόνο να κυλήσει χωρίς παρεμβάσεις.

Νέα γνωριμία: Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα συστηθείς, απ’ την αρχή θα νιώσεις συμπάθεια και έλξη, ωστόσο οι εξελίξεις μεταξύ σας θα κινηθούν αργά. Τις προσωπικές επαφές θα τις αποκτήσετε κατά την πάροδο του χρόνου, η κατάσταση θα απαιτεί υπομονή, για την ώρα κρατά στάση χαλαρή και θα δεις πως όλα θα πάρουν την κατεύθυνση που επιθυμείς.

Σχέση – Γάμος: Αναποδιές θα σου φέρει η πίεση και η κατά μέτωπο επίθεση. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να αποφύγεις τις πιεστικές ενέργειες και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Αντιμετώπισε το ταίρι σου με υπομονή και χαλαρότητα, τα νευρά και οι εντάσεις θα σου φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Από τυχαίο γεγονός θα λυθεί η παρεξήγηση που οδήγησε σε χωρισμό, τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου. Σε συνάντηση που θα έχετε, η έλξη που θα φανερωθεί θα είναι δυνατή και αμοιβαία, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να αφεθείτε στα αισθήματά σας.

Νέα γνωριμία: Μοιραία γνωριμία καταφθάνει, τυχαία συμβάντα φέρνουν στο δρόμο σου ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στο στυλ και στο χαρακτήρα σου. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο έχει τα προσόντα να γίνει μόνιμο ταίρι στη ζωή σου, ανοίγεται προοπτική σταθερού, μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης σου ευχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί ευτυχισμένο γεγονός, ίσως επισημοποίηση, ίσως συγκατοίκηση, έρχεται αυτό που από καιρό προσμένεις. Σε περίπτωση που ήδη υπάρχει δέσμευση, τότε δεν αποκλείεται να ανοιχτεί κουβέντα για ακόμα πιο επίσημες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Είσαι στη σωστή χρονική στιγμή, που αν πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, τότε η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Άσε στην άκρη την αδράνεια, ανάλαβε δράση, αν τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σκέπτεσαι και ζητήσεις συνάντηση, η απάντηση θα είναι θετική. Κινήσου δυναμικά, πριν κλείσει η εβδομάδα με δικές σου κινήσεις θα γίνει ξεκίνημα δεύτερης αρχής.

Νέα γνωριμία: Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις, στο χέρι σου θα είναι να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο. Αν κινήσεις τα νήματα και μπεις στην διαδικασία να φλερτάρεις, θα δεις πως το γοητευτικό άτομο που θα σε ενθουσιάσει, θα σου ανοίξει δίοδο προσωπικών επαφών.

Σχέση – Γάμος: Σου δίνω τη συμβουλή να περάσεις σε άμεση δράση, μη τρενάρεις άλλο καταστάσεις, που το μόνο που κάνουν είναι να σε κουράζουν ψυχολογικά. Ζήτα ανοιχτά από το ταίρι σου αυτό που θέλεις, τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις και να επιτύχεις, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις τολμηρή και ξεκάθαρη στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Τα συμβάντα που θα προκύψουν μάλλον δε θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και το λόγο που τσακώθηκες με το ταίρι σου, γι’ αυτό ίσως να εμφανιστούν αμφιβολίες. Συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας ,θα φέρει αναστατώσεις και απορίες, για την ώρα δε θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις.

Νέα γνωριμία: Ίσως αυτή τη στιγμή να νιώθεις πως δεν είσαι σε θέση να ξεκινήσεις νέα σχέση, ωστόσο το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, σιγά-σιγά θα καταφέρει να τονώσει τις διαθέσεις σου. Θα αλλάξεις γνώμη, η έλξη και η οικειότητα που θα υπάρξει μεταξύ σας θα σε ανανεώσει, σου δίνω τη συμβουλή να δώσεις χρόνο στα γεγονότα.

Σχέση – Γάμος: Μπερδεμένα λόγια και θολές καταστάσεις ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε απαισιόδοξες σκέψεις, ωστόσο μη βιαστείς να προκαθορίσεις το αποτέλεσμα. Η σχέση σου θα περάσει από κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα, μην κάνεις το λάθος και εστιάσεις μόνο στην αρνητική ή σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση: Αλλαγές θα υπάρξουν στη σκέψη και στην καρδιά σου. Μέσα στην εβδομάδα αποκαλυπτικές συζητήσεις θα κάνεις με το πρώην ταίρι σου, θα φανερωθούν κρυφές καταστάσεις. Ουσιαστικά βγαίνεις από αυταπάτες ή εικασίες, τώρα θα καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει και θα πάρεις αποφάσεις, που θα στρώσουν την ερωτική σου ζωή.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει και θα το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αλλάζεις στάση ζωής, διαφοροποιούνται οι επιθυμίες σου. Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να μπερδευτείς συναισθηματικά ή να προκύψουν διλήμματα, γι’ αυτό το καλύτερο από όλα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς, για να μπορέσεις να κινηθείς χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση – Γάμος: Απρόοπτο γεγονός θα σε βάλει σε σκέψεις, θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν το ταίρι σου σε αγαπάει ή αν μένει μαζί σου για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα σε βοηθήσουν να βρεις τελικά την άκρη του νήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Τώρα θα κινηθείς αποφασιστικά και δυναμικά, αφήνεις στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, βάζεις φρένο σε ανασφάλειες και ανυπόστατες αμφιβολίες. Μέσα στην εβδομάδα το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα είναι μια καθαρά δική σου απόφαση, η κατάληξη θα οριστεί από εσένα.

Νέα γνωριμία: Με δυναμισμό και ανανεωμένη διάθεση θα δεχτείς την πρόταση για ραντεβού που θα σου κάνει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου συστήσουν, το αμοιβαίο σας ενδιαφέρον θα ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια ερωτική ιστορία, που αυτή τη φορά η πορεία θα έχει ικανοποιητική κατάληξη.

Σχέση – Γάμος: Είσαι στην χρονική στιγμή που οι προσπάθειές σου θα καρποφορήσουν. Κινήσου αποφασιστικά, διεκδίκησε με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό. Δείξε στο ταίρι σου με ξεκάθαρο τρόπο τι προσμένεις και τι είδους πορεία θέλεις να έχει ο δεσμός σας.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Με δυναμισμό θα εναντιωθείς σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, ο χωρισμός σού ρίχνει την ψυχολογία, γι’ αυτό παίρνεις απόφαση να τον τερματίσεις. Τα γεγονότα θα σου ανοίξουν δίοδο επανένωσης, οι αποφασιστικές σου κινήσεις θα κλείσουν την υπόθεση με ξεκίνημα δεύτερης αρχής.

Νέα γνωριμία: Με ενθουσιασμό και δυναμικότητα θα ανταποκριθείς στο εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σε φλερτάρει. Αποφασιστική, άμεση και τολμηρή θα είναι η συμπεριφορά σου, γι’ αυτό δε θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η πρώτη σας χειραψία θα έχει κατάληξη προσωπικού ραντεβού και μάλιστα είναι πολύ πιθανό το αποτέλεσμα να έρθει από δική σου πρωτοβουλία.

Σχέση – Γάμος: Αυτή τη φορά θα έχεις μεθοδική στάση, θα καταφέρεις να ελέγξεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου. Ο εσωτερικός σου δυναμισμός, σε συνδυασμό με το ότι ξέρεις πολύ καλά πλέον τι αναζητάς, θα σε βοηθήσουν να προσπεράσεις τις δυσκολίες, να καταλαγιάσεις τους αρνητισμούς και να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!