ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Καταφθάνει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο απ’ το παρελθόν. Παλιός έρωτας θα αναβιώσει και πάλι, οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε προσωπική συνάντηση και εσείς θα φέρετε κατάληξη επανένωσης. Από την αρχή που θα ιδωθείτε, θα διαπιστώσετε πως η μεταξύ σας έλξη δεν έσβησε ποτέ.

Νέα γνωριμία: Ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο θα βάλει τέλος στη μοναχικότητά σου, θα ενθουσιαστείς, θα ερωτευτείς, ξεκινάς νέα ερωτική πορεία. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σου ζωή, αλλάζουν τα δεδομένα, ανοίγεται νέος ορίζοντας.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που επιθυμείς δέσμευση ετοιμάσου, έρχεται ευχάριστο άνοιγμα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σου, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα ανοίξουν πορεία μονιμότητας. Θα ακουστεί πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στο θέμα της επανένωσης, καλό θα είναι να μην πιέσεις για άμεσα αποτελέσματα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ανάμεσα σε εσένα και το παλιό σου ταίρι, μέσα στην εβδομάδα θα μπει το νερό στο αυλάκι, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, γι’ αυτό θα χρειαστεί υπομονή και όχι βιασύνες.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, θα βρει τρόπο να σου δείξει πως αυτό που νιώθει για σένα δεν είναι φιλικό, αλλά ερωτικό. Για την ώρα, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα γίνει μόνο η αρχή, θα έχεις το χρονικό περιθώριο να σκεφτείς αν θέλεις να προχωρήσετε σε ερωτικό επίπεδο ή αν επιθυμείς μεταξύ σας μόνο επιφανειακές ή τυπικές επαφές.

Σχέση – Γάμος: Αν θέλεις αλλαγές μέσα στη σχέση σου, αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι να πιέσεις την κατάσταση, θα είναι λάθος αν διεκδικήσεις με τρόπο επίμονο. Για την ώρα επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία της σχέση σου, σε συζητήσεις περί δέσμευσης κρατά χαλαρή στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, δώσε τέλος στην αναμονή και τη στασιμότητα, σε συμβουλεύω μέσα στην εβδομάδα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για ξεκαθάρισμα και οριστική επανένωση. Κινήσου δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, οι συγκυρίες θα είναι με το μέρος σου.

Νέα γνωριμία: Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα σου φανεί ένα καινούργιο πρόσωπο, αν κάνεις το βήμα να ανοίξετε κουβέντα, το αποτέλεσμα δε θα σε απογοητεύσει. Με τη γοητεία και τον αυθορμητισμό σου θα καταφέρεις να ανοίξεις δίοδο επικοινωνίας, αυτή τη φορά εσύ θα καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, μην αφήσεις αναξιοποίητα τα γεγονότα.

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να διεκδικήσεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Σε συμβουλεύω να κινηθείς διπλωματικά, θα είσαι σε θέση να ψυχολογήσεις σωστά την κατάσταση, πάρε τα ηνία στα χέρια σου και βγες μπροστά από τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, σε πρόταση που θα κάνεις, θα λάβεις θετική απάντηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Επανέρχεται το πρώην ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα την ακούσεις τη συμφιλιωτική πρόταση. Το τηλεφώνημα που θα λάβεις και η συνάντηση που θα προκύψει θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και με ελπιδοφόρα πορεία, η επανένωσή σας θα έχει δεσμευτική κατάληξη.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε θαυμάζει, σε εκτιμά και θα βρει τρόπο να σου το εξομολογηθεί. Με δική του πρωτοβουλία θα υπάρξει άνοιγμα συχνών επαφών, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξή σας, οι βλέψεις που θα έχει για σένα θα είναι θερμές, ξεκάθαρες και σοβαρές.

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε δύσκολα ζητήματα, που από καιρό ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τη σχέση σου σε ένα πιο βάσιμο, ίσως και πιο επίσημο στάδιο. Μέσα στην εβδομάδα παίρνετε σοβαρές αποφάσεις, ίσως να υπάρξει συγκατοίκηση, ίσως αρραβώνας.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Χαρούμενη και αισιόδοξη θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, εξομολογητικά λόγια θα έχουν ως κατάληξη την επανένωσή σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαημέρου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικών προδιαγραφών.

Νέα γνωριμία: Νέο ερωτικό ορίζοντα θα σου ανοίξει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αυτό το γοητευτικό άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σου, θα είναι ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ενδοιασμούς ή ανασφάλειες, ανοίγεται προοπτική σταθερής, μακροχρόνιας σχέσης, δεσμευτικής κατάληξης.

Σχέση – Γάμος: Όμορφα και αποκαλυπτικά λόγια θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, περνάτε σε περίοδο σταθερότητας και συναισθηματικής ισορροπίας. Κλείνουν εμπόδια, δίνονται λύσεις, ό,τι σχεδιάσετε τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να το υλοποιήσετε. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επισημοποίησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση: Ο δυναμισμός σου θα είναι αυτός που θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, παίρνεις την απόφαση να τερματίσεις τα αρνητικά δεδομένα. Πέρνα σε ξεκάθαρες προτάσεις, το πρόσωπο που σκέπτεσαι και αγαπάς θα σε αντιμετωπίσει με δεκτικότητα, δε θα υπάρξει καμία απόρριψη.

Νέα γνωριμία: Πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου, αυτή τη φορά θα είσαι σε θέση να κατευθύνεις τις εξελίξεις. Δυναμική και απελευθερωμένη διάθεση θα έχει η στάση σου, το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, θα κάνει το βήμα να σου ζητήσει ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Η αποφασιστική σου παρέμβαση θα τερματίσει τις εντάσεις ή τις διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτή τη φορά δε θα αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε οδηγήσουν σε πεσιμιστικές σκέψεις, όσο πιο δυναμικά κινηθείς, τόσο πιο γρήγορα θα βάλεις τα πράγματα σε τάξη και ισορροπία.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Αισιόδοξο θα είναι το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, αυτό που θα σου προτείνει θα σου δώσει μεγάλη χαρά, βγαίνεις από τη στενοχώρια ή την απογοήτευση. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, θα συζητήσετε, θα αποκαλυφθούν αισθήματα που θα τερματίσουν την απόστασή σας. Καταλήγετε σε θερμή επανένωση, αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα έχει δεσμευτικό αποτέλεσμα.

Νέα γνωριμία: Μοιραία θα αποδειχτεί η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, το πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει, θα παραμείνει για χρόνια στην ερωτική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με το πρόσωπο που θα γίνει μόνιμο ταίρι στη ζωή σου. Θα σου ανοίξει πορεία νέας ερωτικής σχέσης, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη και η ταχύτητα των γεγονότων.

Σχέση – Γάμος: Οι εξηγήσεις που θα δοθούν, θα δώσουν τέλους στις αμφιβολίες σου, τώρα θα πειστείς πως η σχέση σου στηρίζεται σε αληθινά αισθήματα, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αμφισβητείς. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Καρμικό γεγονός θα ενώσει εσένα και το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα τα τυχαία γεγονότα θα σας φέρουν σε επικοινωνία, θα πειστείς πως εσάς τους δυο η μοίρα δε σας θέλει χωρισμένους. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, ανοίγεται πορεία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισύ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δε θα είναι καθόλου περαστικό στη ζωή σου. Όντως, η διαίσθησή σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει, θα συμπληρώνει το δικό σου.

Σχέση – Γάμος: Έρχονται οριστικές αποφάσεις και δεσμευτικές προτάσεις. Καταφθάνει χαρμόσυνο γεγονός, που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής. Βάζετε μπρος για καινούργια σχέδια και νέα όνειρα, τα γεγονότα φέρνουν επισημοποιήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτικός και κατατοπιστικός θα είναι ο διάλογος που θα κάνεις με το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Τα λόγια που θα ακούσεις, θα σου λύσουν απορίες, θα καταφέρεις να καταλάβεις ποια ήταν η βασική αιτία του χωρισμού σας και ποιος είναι ο αληθινός λόγος που θα σας ενώσει. Κράτα αισιόδοξη στάση, η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Η συμπάθεια θα είναι αμοιβαία, από τις πρώτες σας κουβέντες θα αισθανθείς οικειότητα και έλξη. Αυτό το άτομο θα αξίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου, η πορεία σας θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος: Συνειδητοποιήσεις έρχονται, και αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν αλλαγές, τόσο στον τρόπο σκέψης σου, όσο και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου. Τα συμβάντα θα σου δώσουν να καταλάβεις πως η αγάπη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου είναι αμοιβαία, βγαίνεις από αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, αστάθεια θα υπάρξει και στις σκέψεις σου και στις επιθυμίες σου, μάλλον δε θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις τηλεφώνημα από το πρώην ταίρι σου, καλό θα είναι στη συνάντηση σας να μιλήσεις με ειλικρίνεια.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο, ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα πάρει φόρα η καρδιά σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Ανοίγεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις τα παλιά και να ανοίξεις πλώρη για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες.

Σχέση – Γάμος: Άστατη και μπερδεμένη θα είναι η στάση σου, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις εντάσεις για ανούσια ζητήματα. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου, ξεκαθάρισε μέσα σου τι ακριβώς θέλεις και τι είναι αυτό που ουσιαστικά περιμένεις απ’ το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Ανοίγει η τύχη σου, απρόοπτο συμβάν θα σε φέρει σε συνάντηση με το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά, έχουν διαφοροποιηθεί οι καταστάσεις που σας οδήγησαν στον χωρισμό, ο δρόμος της επανένωσης θα είναι ορθάνοικτος. Ξεκινά δεύτερος ερωτικός γύρος, οι υποσχέσεις που θα δοθούν, θα τηρηθούν όλες κατά γράμμα.

Νέα γνωριμία: Το άτομο που θα γνωρίσεις, ναι μεν θα είναι τυχαίο, δε θα είναι όμως περαστικό από τη ζωή σου. Θα έρθει για να κατασταλάξει δίπλα σου, τα αισθήματά σας θα είναι αμοιβαία και θα έχουν διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου. Με λίγα λόγια, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις το ταίρι σου, οι συγκυρίες και τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις σταθερό, μακροχρόνιο δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι ο λόγος που με το ταίρι σου θα ανοίξετε συζήτηση περί δεσμευτικών κινήσεων. Δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης, ο δεσμός σας μπαίνει σε νέα τροχιά, αυτά που θα ειπωθούν μεταξύ σας, θα στηρίζονται στην απόλυτη αγάπη και ειλικρίνεια.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Έντονη, εκρηκτική και ιδιαιτέρως ερωτική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε ή χωρίσατε. Ναι μεν θα ακουστούν απόψεις διαφορετικές, τα λόγια σας θα είναι κοφτερά και αποκαλυπτικά, ωστόσο τα αισθήματά σας θα είναι αυτά που θα υπερτερήσουν, η έλξη σας θα σας ενώσει, η εβδομάδα σου κλείνει με επανένωση!

Νέα γνωριμία: Ετοιμάσου να ερωτευτείς, θα χτυπήσει ερωτικό καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα σου κλέψει την καρδιά το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσά σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο αρμονίας και έντονου ερωτισμού. Η ερωτική χημεία που υπάρχει μεταξύ σας, θα ισορροπήσει έκρυθμες καταστάσεις. Τώρα αφήνετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματά σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση, που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!