ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Σκοτεινές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, το μυαλό σου θα πηγαίνει στο κακό και όχι στο αισιόδοξο. Δε σημαίνει πως επειδή δε σου τηλεφωνεί, έχει βρει άλλο πρόσωπο. Βγάλε από τη σκέψη σου το ενδεχόμενο της άλλης σχέσης. Εσένα θέλει, εσένα σκέπτεται, απλά αυτή τη στιγμή θεώρει πως δεν πρέπει να κάνει κίνηση.

Νέα γνωριμία: Μυστήριο θα σου φανεί το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει κλειστό χαρακτήρα και δε θα σε αφήνει να ανακαλύψεις τι θέλει και τι προθέσεις έχει. Θα σε φλερτάρει με ένα τρόπο κάπως διφορούμενο. Θα δείξεις ενδιαφέρον, δε θα θελήσεις να απομακρυνθείς, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για να καταλάβεις και να μπορέσεις να εξηγήσεις.

Σχέση – Γάμος: Στραβά θα πάρεις μια κουβέντα που θα σου πει το αγαπημένο σου ταίρι, η καχυποψία σου θα διαστρεβλώσει την ουσία της ενέργειάς του και θα δημιουργήσεις αδίκως εντάσεις. Δε θα χαρακτηρίζεσαι από διορατικότητα, η κρίση σου θα είναι θολή, γι’ αυτό γενικά μέσα στην εβδομάδα μην πάρεις τοις μετρητοίς ό,τι ακούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε, εσύ αδίκησες το ταίρι σου ή το ταίρι σου εσένα; Και οι δύο αισθάνεστε αδικημένοι και το ευχάριστο είναι πως και οι δύο θεωρείτε τον χωρισμό σας άδικο. Αυτός είναι ο λόγος που θα τα ξαναβρείτε, η κοινή σας ανάγκη να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε και να επανορθώσετε, θα φέρει άμεση επανένωση.

Νέα γνωριμία: Κάποια πρόσωπα σε απέρριψαν, κάποια αλλά τα απέρριψες εσύ, η αυτοπεποίθησή σου ίσως να χάθηκε, τώρα όμως θα την ξαναβρείς. Ειλικρινή λόγια και θερμές φιλοφρονήσεις θα ακούσεις από πρόσωπο, που πρώτον θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου και δεύτερον θα θελήσει μαζί σου κάτι σταθερό, ώριμο και σοβαρό.

Σχέση – Γάμος: Κάτι είχε πάρει στραβά τις τελευταίες μέρες το ταίρι σου, κάτι είπες και το παρεξήγησε, αλλά τώρα θα το ξανασκεφτεί, με σιγουριά σου λέω πως θα μετανιώσει για την αντίδρασή του. Θα την ακούσεις τη συγγνώμη, θα πάρει πίσω πικρές ή αρνητικές κουβέντες και θα έχει όλη την καλή διάθεση να επανορθώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση: Το αν θα προκύψει επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα εξαρτηθεί από τη βάση στην οποία στηριζόταν ως τώρα η παλιά σου σχέση. Τα αισθήματά σας ήταν αληθινά; Ή μήπως επιφανειακά και ψεύτικα; Τώρα θα συνειδητοποιήσεις αν το άτομο που προσμένεις νιώθει αληθινή αγάπη για σένα ή αν αυτό που νιώθεις είναι απλά και μόνο μια ψευδαίσθηση.

Νέα γνωριμία: Σημαδιακή θα είναι η νέα γνωριμία στη ζωή σου. Θα εισχωρήσει στην καθημερινότητά σου πρόσωπο που θα βρει τρόπο να αφήσει τη σφραγίδα του στην καρδιά σου. Με αυτό το άτομο θα νιώσεις αισθήματα και θα ζήσεις καταστάσεις που δε θα σβηστούν από τη μνήμη σου. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα και οι εξελίξεις δε θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σου.

Σχέση – Γάμος: Σεισμική δόνηση σου έρχεται, φίλε μου Δίδυμε, το θέμα είναι πού θα βρεις να πιαστείς για να στηριχτείς. Ένα γεγονός θα σε βγάλει εκτός πορείας όχι όμως και εκτός σχέσης. Ναι μεν θα ταρακουνηθείς, θα δοκιμαστούν τα θεμέλια του δεσμού σου, ωστόσο τίποτα δεν πρόκειται να ισοπεδωθεί. Τώρα θα αποκαλυφθούν τα συναισθηματικά όρια, θα συνειδητοποιήσετε την έκταση της αγάπης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Καρκίνε, το πρώην ταίρι σου θα βρει τρόπο να σε κάνει να ξεχάσεις τα λάθη και τις πικρές στιγμές. Με την εκδηλωτική και θερμή του στάση θα σε πείσει, θα αναθεωρήσεις και θα προχωρήσεις σε δεύτερο ξεκίνημα. Καλό θα είναι η απόφαση σου να είναι συνειδητοποιημένη, πριν καταλήξεις στο οτιδήποτε ζύγισε πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Νέα γνωριμία: Νέα γνωριμία δε θα κάνεις, θα κάνεις όμως νέα σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρει το θάρρος και θα σου ανοιχτεί ερωτικά πρόσωπο, που ως τώρα σου εμφάνιζε μόνο τη φιλική του πλευρά. Από καιρό έχει ερωτικές βλέψεις για σένα και σου το κρύβει, τώρα θα γραπωθεί από μια αυθόρμητη κίνησή σου, θα σου αποκαλύψει τι ακριβώς νιώθει και τι προσμένει.

Σχέση – Γάμος: Τυχαίο συμβάν θα δώσει το έναυσμα, παρακινώντας το ταίρι σου να σου αποκαλύψει κάποιες κρυφές του σκέψεις. Θα ανακαλύψεις και θα εντοπίσεις καταστάσεις, που ως τώρα ήταν μπερδεμένες και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβαινε. Με λίγα λόγια, θα εξηγήσεις τα ανεξήγητα με τελική κατάληξη την ηρεμία και την ισορροπία σας.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Κάποιος θα σε βοηθήσει να τα ξαναβρείς με το παλιό σου ταίρι. Με μια πληροφορία που θα σου δώσει ή με μια κίνηση που θα κάνει, θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας. Μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσεις και θα συναντηθείς με το πρόσωπο που σκέπτεσαι, θα γίνει μεταξύ σας μια ουσιαστική συζήτηση, που θα τερματίσει τον αρνητισμό, θα λύσει εμπόδια και παρεξηγήσεις.

Νέα γνωριμία: Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία και μάλιστα το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα παίξει ουσιαστικό ρολό στο υπόλοιπο της ερωτικής σου ζωής. Αυτό το γοητευτικό άτομο που θα σου συστήσουν, θα το συμπαθήσεις, θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις. Μέσα στη εβδομάδα θα γνωρίσεις το ταίρι που θα μείνει στο πλάι σου για παρά πολλά χρόνια.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Λέοντα, αρπάζεσαι με το παραμικρό. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις πως άλλο πράγμα φταίει και αλλού ξεσπάς. Θα τη βρεις την άκρη, θα συμβεί το γεγονός που θα σου βάλει τα γυαλιά. Θα καταφέρεις να εντοπίσεις πού είναι το πραγματικό πρόβλημα και ποια η οριστική λύση. Από το τέλος της εβδομάδας, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο ισορροπίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, εξοπλίσου με αυτοπεποίθηση και κάνε το τολμηρό βήμα να βγεις μπροστά από τα γεγονότα. Αν θέλεις επανασύνδεση, διεκδίκησέ την και θα την έχεις. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ζήτα ανοιχτά και ξεκάθαρα ραντεβού, δε θα πάρεις αρνητική απάντηση.

Νέα γνωριμία: Έντονο ενδιαφέρον θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Στην αρχή θα νιώσεις συμπάθεια, πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε ερωτική έλξη, όμως θα κάνεις κίνηση; Το πρώτο βήμα θα πρέπει να γίνει από σένα, αν εσύ με δική σου πρωτοβουλία δεν ανοίξεις δίοδο επαφών, τότε το τρένο θα σου φύγει. Προσέγγισε αυτό το πρόσωπο ευγενικά και διακριτικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Σχέση – Γάμος: Άξιος οδηγός θα αποδειχτείς, φίλε μου Παρθένε, με τη διπλωματία σου και τη διορατικότητά σου θα καταφέρεις να ηρεμήσεις το ταίρι σου, θα το κάνεις να συμφωνήσει σε αυτό που θα προτείνεις. Σε περίπτωση που σας απασχολεί πρόβλημα ή διαφωνία, με δικές σου κινήσεις θα βρεις τη διέξοδο. Στο τέλος της εβδομάδας θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα, περνάτε σε στάδιο αρμονίας.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσεις να επανασυνδεθείς. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ένα πολύ περίεργο συμβάν, που θα αναποδογυρίσει τη σκέψη σου και κυρίως την καρδιά σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις ριζικά στόχους και βλέψεις, ίσως να σταματήσεις να επιθυμείς πλέον το πρώην ερωτικό σου ταίρι.

Νέα γνωριμία: Με ιδιαιτέρως θερμό μάτι θα δεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Κατακούτελα θα σε χτυπήσει ο έρωτας, θα ξεχάσεις παρελθόν αλλά και παρόν. Θα τα αφήσεις όλα πίσω σου και θα ξεκινήσεις νέα αρχή, με ολοκαίνουργιο πρόσωπο, θα είσαι σε θέση να ρισκάρεις και δε θα χάσεις.

Σχέση – Γάμος: Ορεξάτη θα είναι η διάθεσή σου, χαρούμενη και αισιόδοξη η στάση σου, θα προσεγγίσεις τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική. Με ενθουσιασμό θα αντιμετωπίσεις τα απρόοπτα, ναι μεν η στάση σου θα είναι παρορμητική, ωστόσο συνειδητά θα καταφέρεις να αποφύγεις τις ακρότητες. Έλξη και ερωτισμό θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, η συμπεριφορά σου θα είναι απρόβλεπτη αλλά θετική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Τυχαίο γεγονός θα σε ενώσει με πρόσωπο από τα παλιά. Ίσως αυτή τη στιγμή να θεωρείς πως το παρελθόν σου έχει λήξει, ωστόσο τα γεγονότα θα σου φέρουν νέο άνοιγμα με μια παρελθοντική σου αγάπη. Δεν αποκλείεται να πρόκειται και για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, που μέσα στην τωρινή εβδομάδα η τύχη θα σε βοηθήσει να τον ολοκληρώσεις, έστω και καθυστερημένα.

Νέα γνωριμία: Ίσως να σε καλέσουν κάπου με κόσμο, ίσως εντελώς τυχαία να παραβρεθείς σε χώρο με πολυκοσμία, πάντως μέσα στο πλήθος θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο ιδιαιτέρως εμφανίσιμο. Θα το ερωτευτείς, θα σε ιντριγκάρει από τα πρώτα βλέμματα και η συνομιλία σας δε θα παραμένει σε φιλικό πλαίσιο. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σημειωθεί μεταξύ σας νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Σχέση – Γάμος: Κλείνει το στάδιο των τσακωμών και των εντάσεων, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο μαγική. Έντονος ερωτισμός, αμοιβαία έλξη, αλληλοκατανόηση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα ισορροπήσετε, θα αγαπηθείτε και όλα αυτά θα προκύψουν από ένα τυχαίο γεγονός, που θα σας πείσει πως εσάς τους δυο η μοίρα σας θέλει μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Δεν είναι ώρα για απογοητεύσεις, τώρα τα κάτω θα ‘ρθουν επάνω και πίσω, μπρος. Έγιναν λάθη, υπήρξαν αναποδιές, όμως στην προκειμένη φάση τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία της δεύτερης αρχής. Εσένα και το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Θα τα πείτε, θα τα συζητήσετε και στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία: Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που θα είναι κρίμα αν το αφήσεις να σου ξεφύγει. Δε θα έχεις κανένα λόγο να το απορρίψεις, θα είναι ταιριαστό στα ερωτικά σου γούστα με προσεγμένη εμφάνιση και ευγενική συμπεριφορά. Σου φανερώνω πως αυτό το άτομο θα έχει τα προσόντα να γίνει το άλλο σου μισό, θα βρεις επιτέλους το ταίρι σου!

Σχέση – Γάμος: Τσακώθηκες φιλέ μου Τοξότη; Θα τα ξαναβρείς. Ένα εντελώς απρόοπτο συμβάν θα είναι η αίτια που θα ανοιχτεί μεταξύ σας μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση, με αποτέλεσμα όχι μόνο να βρείτε την χρυσή οδό, αλλά και να καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Μέσα την εβδομάδα δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επίσημης δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Ξαφνικό απρόσμενο τηλεφώνημα θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, θα συμβεί σε χρονική στιγμή που δε θα το περιμένεις. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αιφνιδιάσουν, η μεταστροφή που θα διαπιστώσεις θα σε εκπλήξει σε βαθμό που δε θα το πιστεύεις. Δείξε εμπιστοσύνη στις κουβέντες και στις υποσχέσεις που θα ειπωθούν, όλα θα πάνε μια χαρά!

Νέα γνωριμία: Αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα σου φέρει η νέα γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο, που από την αρχή θα νιώσεις πως έχετε πολλά κοινά στοιχεία, θα εντυπωσιαστείς από τα αισθήματα που θα σου δημιουργήσει. Μεταξύ σας θα υπάρξει οικειότητα, θα αισθανθείς πως αυτό το πρόσωπο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και δε θα πέσεις έξω.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο μαντάτο θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, έρχεται θετική απάντηση ή λύση ενός προβλήματος. Θα πάρεις τα πάνω σου, θα αναζωογονηθείς και τα αισθήματα χαράς που θα νιώσεις, θα καταφέρεις να τα διοχετεύσεις και στο ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα περνάτε σε στάδιο ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για σοβαρές προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση: Μη βιάζεσαι, φίλε μου Υδροχόε, άσε την ανυπομονησία στην άκρη, με το ζόρι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Ο χωρισμός δε γίνεται να λήξει με πιέσεις και απειλές, το καθετί θέλει τον τρόπο του και κυρίως το χρόνο του. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό, τότε θα έχεις τα ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα. Δείξε αδιαφορία, άσε το χρόνο να κυλήσει, όλα θα ‘ρθουν στην ώρα τους.

Νέα γνωριμία: Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί, γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, θα κάνεις πράξεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις.

Σχέση – Γάμος: Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα σου, θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και ψυχραιμία, τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.

ΙΧΘEIΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Είτε κάνεις εσύ την κίνηση της επανασύνδεσης, είτε το πρώην ταίρι σου, η κατάληξη θα είναι θετική. Θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα βάλετε κάτω και τα υπέρ και τα κατά, θα αναλύσετε αιτίες, θα εξηγήσετε τα τι και τα πώς, και η κατάληξη θα είναι ένωση. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία: Σε συμβουλεύω να χαρείς και να ενθουσιαστείς, χωρίς ανασφάλειες και επιφυλάξεις. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού από ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αυτή τη φορά τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά, η γνωριμία σας ευχάριστα θα ξεκινήσει, αισιόδοξα θα καταλήξει. Προμηνύεται σταθερή σχέση, μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση – Γάμος: Αν διαφώνησες ή τσακώθηκες, θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, αν έκανες κάποια πρόταση, θα λάβεις θετική απάντηση. Κάτι που περιμένεις θα γίνει πράξη, τα γεγονότα θα σου φέρουν χαρά, ευτυχία και εμπιστοσύνη. Σε περίπτωση που αναζητάς την αλήθεια περί ενός συγκεκριμένου ζητήματος, πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις μάθεις αυτό που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!