ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Θα λυθεί το ζήτημα που χώρισε εσένα και το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική και θα τερματίσει με επανασύνδεση. Το τηλεφώνημα που θα γίνει μεταξύ σας θα είναι καθοριστικό, τολμηρή και ειλικρινής συζήτηση θα κλείσει το πρόβλημα και θα φέρει έναρξη σταθερού δεσμού.

Νέα γνωριμία: Θα σου τραβήξει την προσοχή το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε συνομιλία, θα έχει άνετη και οικεία στάση, πρόσεχε να μη χάσεις τα λόγια σου. Επιστράτευσε την ελκυστικότητά σου, μίλα αυθόρμητα, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Σχέση – Γάμος: Αν συζητήσεις με ειλικρίνεια, τότε θα καταφέρεις να λύσεις την παρεξήγηση. Ένα γεγονός που θα είναι αποκαλυπτικό, με την έννοια του ότι δε θα το περιμένεις, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει, με αποτέλεσμα να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να μην οδηγηθεί η κατάσταση σε λάθος δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Αστάθεια θα είναι το χαρακτηριστικό σου, μάλλον δε θα ξέρεις τι θέλεις. Από τη μια θα προσμένεις επανασύνδεση, από την άλλη θα έχεις το μυαλό σου σε ένα καινούργιο πρόσωπο, προσοχή να μην μπερδέψεις ακόμα πιο πολύ τα ήδη μπερδεμένα. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις αλλάξει κάνα-δυο φορές γνώμη, η συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις αποφάσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα καινούργιο, ελκυστικό πρόσωπο. Απ’ την πρώτη στιγμή θα το δεις με ερωτικό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Ανοίγεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο, που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.

Σχέση – Γάμος: Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισιώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, μη βιαστείς να κρίνεις και να συμπεράνεις, το τοπίο θα είναι θολό. Ναι μεν θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι και περιμένεις, ωστόσο η κατάσταση δε θα είναι ξεκάθαρη, για την ώρα οι βλέψεις θα είναι αδιευκρίνιστες. Μην απορρίψεις, μην κατασταλάξεις, το αποτέλεσμα θα φανεί στην επομένη φάση, στη δεύτερη κίνηση.

Νέα γνωριμία: Όμορφο και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς και να παραβλέψεις κάτι πολύ ουσιαστικό. Θα ταιριάζετε; Θα μπορέσει να σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς για το παρόν και το μέλλον σου; Πρόσεχε να μην σου πάρει τα μυαλά η ομορφιά και ξεχάσεις τις προσδοκίες σου.

Σχέση – Γάμος: Το νου σου να μη γίνεις θύμα ζήλιας, εστίασε σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που νομίζεις πως θα δεις. Κάτι θα σε τυφλώσει, η καχυποψία θα είναι, η παραποίηση θα είναι; Πάντως θα κινδυνεύεις να εκτεθείς, από κάτι που εσφαλμένα θα υποψιαστείς και όχι από αυτό που πραγματικά θα συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Ετοιμάσου, θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρώην ταίρι σου και μάλιστα με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις. Η εξομολόγηση που θα λάβεις, θα σε πείσει πως αξίζει αυτό το άτομο να το κρατήσεις στη ζωή σου. Η επανασύνδεση θα έρθει από μόνη της, η αμοιβαία σας έλξη θα κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της.

Νέα γνωριμία: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει το βλέμμα σου την εντυπωσιακή παρουσία που θα στριφογυρίζει δίπλα σου. Είναι πολύ πιθανό να χτυπηθείς από σφοδρό έρωτα, οι δυο σας πολύ γρήγορα θα πιάσετε προσωπική κουβεντούλα. Αν κινηθείς χαλαρά και αυθόρμητα, τότε στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Λίγο το ταμπεραμέντο σου, λίγο η θερμή δελεαστική σου στάση, θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου και να γίνει τελικά το δικό σου. Ζήτα αυτό που θέλεις, θα το έχεις, θα καταφέρεις να πάρεις θετική απάντηση σε αυτό που θα προτείνεις ή που ήδη έχεις προτείνει.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα είναι ανατρεπτικά, κατά πάσα πιθανότητα δε θα σε βρουν σε ετοιμότητα. Αυτό που θα συμβεί, θα καταφέρει να σου αλλάξει γνώμη, θα αλλάξεις την οπτική σου τοποθέτηση σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας οι επιθυμίες σου θα είναι διαφορετικές απ’ αυτές που έχεις αυτή τη στιγμή.

Νέα γνωριμία: Στόχος σου θα είναι το νέο ερωτικό ξεκίνημα και η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σου. Με αποφασιστικό τρόπο θα διαγράψεις τα παλιά, κλείνεις την πόρτα στο παρελθόν και ταυτόχρονα ξεκινάς καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν.

Σχέση – Γάμος: Συναισθηματική ένταση θα προκαλέσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα στη σχέση σου, που στόχο θα έχεις να το κόψεις μαχαίρι. Θα καταφέρεις να τερματίσεις μια αρνητική υπόθεση που σε πιέζει, ωστόσο προσοχή στην τακτική σου, δε θα πρέπει να είναι σπασμωδική ή παρορμητική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Τυχαίο γεγονός θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου και μάλιστα το συμβάν θα είναι αιφνιδιαστικό, θα σε ξαφνιάσει. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην πιστεύεις πως η έλξη σας έχει μείνει ανέπαφη, όμως αυτά που θα ζήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα, θα σε πείσουν πως η αγάπη σας είναι πολύ δυνατή για να μπορέσει να σβήσει τόσο εύκολα.

Νέα γνωριμία: Έντονη οικειότητα θα νιώσεις με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, τα αισθήματα θα είναι απολύτως αμοιβαία. Η διαίσθησή σου θα σου πει πως αυτό το άτομο δε θα είναι περαστικό στη ζωή σου και όντως θα έχει δίκιο. Εσείς οι δυο θα γνωριστείτε, θα ερωτευτείτε, θα χαράξετε δυνατή πορεία αγάπης που θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Έρχεται κάτι που προσμένεις εδώ και παρά πολύ καιρό. Ένα ζήτημα για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου, τώρα θα γίνει πραγματικότητα και θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα αναστατωθείς, θα εκπλαγείς, τα μαντάτα που σου έρχονται, θα νιώσεις την ανάγκη να τα γνωστοποιήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Υπάρχουν αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, το ξέρεις το πιστεύεις και όντως έτσι είναι. Το τηλεφώνημα και η πρόταση συνάντησης που θα σου κάνει, θα στοχεύουν στην επανασύνδεση. Θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να διατηρείτε αποστάσεις, με πράξεις θα σου αποδείξει πως τρέφει αληθινή αγάπη για σένα.

Νέα γνωριμία: Ευγενικό και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, από την αρχή θα νιώσεις μια περίεργη οικειότητα, θα αισθανθείς ότι αυτό το άτομο δεν το γνωρίζεις για πρώτη φορά. Η διαίσθησή σου θα σου πει να το εμπιστευτείς και να δώσεις άνοιγμα για περαιτέρω επαφές. Σου δίνω τη συμβουλή να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου, θα σου βγει σε καλό.

Σχέση – Γάμος: Φεύγουν οι αμφιβολίες, τερματίζουν οι αμφισβητήσεις, θα βρεις την ψυχολογική σου ισορροπία. Η συζήτηση που θα ανοίξεις εσύ και το ταίρι σου, θα κλείσει μια πολύ σοβαρή πρόταση που δε θα αφορά μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις, έρχονται δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η τύχη δε θα αφήσει εσένα και το ταίρι σου να χαραμίσετε την αγάπη σας χωρίς λόγο και αιτία. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε από μια εντελώς απρόοπτη αφορμή, με σιγουριά σου λέω πως θα τα ξαναβρείτε, η κατάληξη θα είναι θερμή και μόνιμη. Αυθόρμητες εξομολογήσεις θα αποδείξουν πως τα αισθήματά σας είναι αμοιβαία και αληθινά.

Νέα γνωριμία: Ξαφνικά και απρόοπτα θα δεις μπροστά σου το πρόσωπο, που αμέσως θα το ερωτευτείς. Η έλξη που θα νιώσεις θα είναι δυνατή, δε θα σου αφήσει περιθώριο σκέψης ή απόρριψης. Εσείς οι δύο, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, προμηνύεται σχέση μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση – Γάμος: Είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για οριστικοποιήσεις, τα συμβάντα δε θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ελπιδοφόρα. Διανύεις περίοδο εμπιστοσύνης και αγάπης, σε παροτρύνω να δεχτείς την πρόταση που θα λάβεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα σε διαφωτίσουν, αποκαλυπτικά λόγια θα σε βοηθήσουν να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου. Με μια κίνηση που θα κάνει, θα ανοιχτεί μεταξύ σας δίοδος επικοινωνίας, στη συνάντησή σας θα γίνει ουσιαστική συζήτηση, που θα τερματίσει τον αρνητισμό, θα λύσει εμπόδια και παρεξηγήσεις.

Νέα γνωριμία: Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία και μάλιστα το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα παίξει ουσιαστικό ρολό στο υπόλοιπο της ερωτικής σου ζωής. Αυτό το γοητευτικό άτομο που θα σου συστήσουν, θα το συμπαθήσεις, θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις. Μέσα στη εβδομάδα θα γνωρίσεις το ταίρι που θα μείνει στο πλάι σου για παρά πολλά χρόνια.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που σε πήραν από κάτω οι απαισιόδοξες σκέψεις, να ξέρεις πως μέσα στην εβδομάδα θα ορθοποδήσεις, θα την βρεις την άκρη, η κατάληξη θα είναι αισιόδοξη. Θα καταφέρεις να εντοπίσεις πού είναι το πραγματικό πρόβλημα και ποια η οριστική λύση. Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, συνεννόησης και εμπιστοσύνης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση: Αυτή τη φορά θα καταφέρεις να αντισταθείς στην παρορμητικότητά σου, θα είσαι σε θέση να ελέγξεις και να ρεγουλάρεις τόσο τις αντιδράσεις σου, όσο και τις επιθυμίες σου. Το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να συνομιλήσει μαζί σου, αν έχει σκοπό να σε τουμπάρει θα πέσει έξω, δε θα σε πείσουν οι αόριστες υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κερδίσει την προσοχή σου, ο αυθορμητισμός σου θα είναι συγκρατημένος, ωστόσο το ενδιαφέρον που θα σου δείξει, θα φέρει θερμά αποτελέσματα. Η οικειότητα που θα δείξεις θα σου βγει σε καλό, θα γνωριστείτε, θα ανοίξετε προσωπική κουβέντα, και βήμα-βήμα θα περάσετε τα δυο σας σε πορεία σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Ξεκάθαρη και συνειδητή θα είναι η στάση που θα κρατήσεις απέναντι στο ταίρι σου, θα επιδιώξεις ισορροπία και θα την επιτύχεις. Η σοβαρή και ειλικρινής τοποθέτησή σου θα φέρει αλλαγές στις συνθήκες της σχέσης σου, αναλυτικές συζητήσεις θα δώσουν λύση σε τυχόν προβλήματα, τερματίζουν οι εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Η επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου θα προέλθει από συνδυασμό έλξης και ειλικρίνειας. Μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσετε, να τα εμπιστευτείς τα λόγια που θα σου πει, όποια υπόσχεση σου δώσει, θα την τηρήσει. Οι κουβέντες που θα ακουστούν θα είναι ειλικρινείς και θα απορρέουν από αληθινά αισθήματα.

Νέα γνωριμία: Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα είσαι σε θέση να μαγνητίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Ένα συγκριμένο πρόσωπο θα σου δείξει θερμό ενδιαφέρον, θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την ευγενική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις γνωριμία μελλοντικών και δεσμευτικών προδιαγραφών.

Σχέση – Γάμος: Από την μια η εξυπνάδα σου, από την άλλη η γοητεία σου, θα κάνουν το μικρό θαύμα και θα καταφέρεις να επιτύχεις στους στόχους σου. Αν θέλεις δέσμευση ή επισημοποίηση θα την κερδίσεις, θα γίνει αυτό που επιθυμείς, θα έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς σε ύψιστο βαθμό

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Απρόοπτο συμβάν σε τελείως ανυποψίαστο χώρο, θα σε φέρει σε συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα εντυπωσιαστείς από τις αλλαγές, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Ξεκινά για σένα δεύτερος ερωτικός γύρος με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας είχε στηριχτεί σε ανούσιο και ασήμαντο λόγο.

Νέα γνωριμία: Το άτομο που θα γνωρίσεις θα σε συναρπάσει. Δε θα τη χάσεις την ευκαιρία, θα βρεις τρόπο να πιάσεις την κουβέντα, θα γίνουν οι συστάσεις, θα ανταλλάξετε στοιχεία και τηλέφωνα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα ενθουσιαστείς, θα χαρείς και δε θα απογοητευτείς. Θα βρεις το ταίρι σου, θα ξεφύγεις από αποτυχίες και αδιέξοδα.

Σχέση – Γάμος: Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι ο λόγος που το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσει πως αξίζει να σε κρατήσει κοντά του πάση θυσία. Θα σου κάνει πρόταση δέσμευσης, θα θελήσει να σε εξασφαλίσει δίπλα του και να ξέρεις πως ό,τι σου πει και ό,τι σου υποσχεθεί, θα στηρίζεται σε απόλυτη αγάπη και ειλικρίνεια.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!