ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Αν κάνεις το βήμα να επανασυνδεθείς σε συμβουλεύω η απόφαση σου να είναι συνειδητοποιημένη και όχι παρορμητική. Σε περίπτωση που τα αισθήματα σου για το πρώην ταίρι σου είναι μπερδεμένα ή αδύναμα τότε σκέψου πολύ καλά πριν δράσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Νέα γνωριμία. Στόχος σου θα είναι το νέο ερωτικό ξεκίνημα και η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σου. Με αποφασιστικό τρόπο θα διαγράψεις τα παλιά, κλείνεις την πόρτα στο παρελθόν και ταυτόχρονα ξεκινάς καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν.

Σχέση – Γάμος. Μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, η στάση σου θα είναι αλλοπρόσαλλη, μάλλον δεν θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς. Σε περίπτωση που νιώθεις πιεστικές τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου καλό θα είναι να κάνεις την προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου και με το ταίρι σου τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι επιβάλλεται να αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση. Συγκρατημένη θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις ανυπόμονες και βιαστικές κινήσεις, θα είσαι σε θέση να ελέγξεις και να κουμαντάρεις την παρορμητικότητα σου. Το πρώην ταίρι σου ενδεχομένως να στα πει κάπως μπερδεμένα, δε θα σε πείσουν οι αόριστες υποσχέσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα.

Νέα γνωριμία. Παρά το ότι θα σε εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο θα συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου, θα επιλέξεις το επίγειο έδαφος και όχι τα ουράνια συννεφάκια. Τα γεγονότα θα είναι θετικά, θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε, η θερμή σας κουβέντα θα ανοίξει προοπτική προσωπικής συνάντησης.

Σχέση – Γάμος. Συγκαταβατική και ειρηνική θα είναι η στάση που θα κρατήσεις απέναντι στο ταίρι σου, θα επιδιώξεις ισορροπία και θα την πετύχεις. Η σοβαρή και ειλικρινής τοποθέτηση σου θα φέρει αλλαγές στις συνθήκες της σχέσης σου, με αναλυτικές συζητήσεις τακτοποιείτε ζητήματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Θα βρεις τον τρόπο να κατευθύνεις τις εξελίξεις, τα συμβάντα θα σου δώσουν το άνοιγμα που αν το αξιοποιήσεις τότε η επανασύνδεση θα είναι ζήτημα ωρών. Πέρνα σε άμεσες προτάσεις, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε εμπιστευτεί θα σου δώσει την δεύτερη ευκαιρία που αναζητάς.

Νέα γνωριμία. Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθηση σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Από την μια η δυναμικότητα σου από την άλλη η γοητεία σου θα καταφέρεις να φτάσεις στον σκοπό σου. Αν θέλεις δέσμευση ή επισημοποίηση θα την κερδίσεις, θα γίνει αυτό που επιθυμείς, θα έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς, θα φτάσεις στο επιθυμητό σημείο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο συμβάν θα σου ανοίξει δίοδο προσέγγισης, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πλησιάσεις το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου, δεν πρέπει να αδρανήσεις, αυτή τη φορά οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες σου.

Νέα γνωριμία. Σε παροτρύνω να το πλησιάσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου , η προσέγγιση σου δεν θα καταλήξει στο κενό. Θα σου δοθεί το τυχερό άνοιγμα που θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, μην αφήσεις τα γεγονότα να σε προσπεράσουν.

Σχέση – Γάμος. Άσε στην άκρη τις εγωιστικές διαθέσεις, εστίασε στα αισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και πέρνα στις προτάσεις που από καιρό σκέπτεσαι. Εσύ θα κρατάς τον έλεγχο της σχέσης σου, στην παρούσα φάση από εσένα θα εξαρτηθεί η πορεία των γεγονότων , οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Θαμπό θα είναι το τοπίο, μέσα στην τωρινή εβδομάδα ίσως να μην καταφέρεις να καταλάβεις ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις που έχει για σένα το πρώην ταίρι σου. Θα υπάρξει επικοινωνία μεταξύ σας, ωστόσο η κατάσταση δε θα είναι ξεκάθαρη, για την ώρα μην κατασταλάξεις άποψη, το τελικό αποτέλεσμα θα δοθεί στο επόμενο στάδιο.

Νέα γνωριμία. Ενδεχομένως να μην είναι ξεκάθαρα τα αισθήματα που θα νιώσεις για το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ναι μεν θα σου τραβήξει την προσοχή η εξωτερική εντυπωσιακή εμφάνιση που θα διαθέτει, ωστόσο την προσωπικότητα του ίσως να μην την αισθανθείς ταιριαστή με τη δική σου. Άφησε τα γεγονότα να τρέξουν χωρίς βιαστικά συμπεράσματα.

Σχέση – Γάμος. Το νου σου να μην παρεξηγήσεις λόγια και καταστάσεις , εστίασε σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που νομίζεις πως θα δεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να ζηλέψεις το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κάποιος υπαρκτός λόγος. Εσφαλμένα θα υποψιαστείς, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Θα σε ικανοποιήσουν οι υποσχέσεις που θα σου δώσει το πρώην ταίρι σου. Τα λόγια του από την αρχή θα είναι ξεκάθαρα, θα σου ζητήσει ευθέως συνάντηση και θα είναι για καλό σκοπό. Αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις θα θερμάνουν τις καρδιές σας, θα γίνει ραντεβού που θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Από την αρχή θα σου κινήσει το ενδιαφέρον το γοητευτικό πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσει μαζί σου. Η οικεία του στάση και ο θερμός τρόπος που θα σε φλερτάρει θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η απόφαση σου να ανταποκριθείς θα σου βγει σε καλό. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σου, θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

Σχέση- Γάμος. Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί η σχέση σου σε δέσμευση, μέσα στην εβδομάδα θα ακούσεις πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε κάνουν να νιώσεις εμπιστοσύνη, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Ο ερωτισμός και η έντονη έλξη θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου. Τίποτα δεν χάθηκε μεταξύ σας , τα αισθήματα σας είναι δυνατά δεν θα σας αφήσουν να συνεχίσετε χώρια. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης, θα υπάρξουν θερμές και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα ενισχύσουν την αγάπη σας.

Νέα γνωριμία. Κατά πάσα πιθανότητα θα σε ερωτευτεί το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, έντονη η γοητεία σου, σε διαβεβαιώνω πως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις θα είναι οι καλύτερες. Η πρόσχαρη και εκδηλωτική του συμπεριφορά θα κερδίσουν την καρδιά σου. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου θα κάνεις ολοκαίνουρια ερωτική γνωριμία!

Σχέση – Γάμος. Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά και ερωτικά θα πορευτεί η εβδομάδα σου, με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από δω και πέρα πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Αναζωογόνησε και ανανεώνεσαι , το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου θα αποτελέσει αφετηρία νέας αρχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, όμορφα λόγια και αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αγάπη σας, αφήνετε στην άκρη τους εγωισμούς και τις ανούσιες κόντρες.

Νέα γνωριμία. Από ένα τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε χώρο που εντελώς απρόοπτα θα προκύψει καινούργια γνωριμία. Από την αρχή τις συνομιλίας σας θα νιώσεις ενθουσιασμό , το γοητευτικό πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει θα κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά σου. Οι επαφές σας θα γίνουν συστηματικές, αυτό το πρόσωπο δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη σου αγάπη.

Σχέση – Γάμος. Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Αυτό που θα ακούσεις από το ταίρι σου θα σε ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να υπάρξει δεσμευτικό γεγονός, περνάς σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση. Όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση, μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Σε περίπτωση που ο χωρισμός σου ήταν άδικος τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν. Το πρώην ταίρι σου μετάνιωσε και θα στο δείξει με άμεσες πράξεις, θα κάνει το βήμα να τα ξαναβρείτε, θα σου δώσει δεσμευτικές υποσχέσεις που ουσιαστικά θα αποδεικνύουν την αγάπη που τρέφει για σένα.

Νέα γνωριμία. Ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος με τον οποίο θα σε φλερτάρει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Καταφθάνει γνωριμία που θα σε ανανεώσει ψυχολογικά, δείξε εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που υπάρχουν τσακωμοί και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου τώρα θα δοθεί λύση. Αναιρούνται τα πικρά λόγια, συγγνώμη θα ειπωθεί μεταξύ σας. Τερματίζουν οι εγωιστικές ή παρατραβηγμένες αντιδράσεις, και οι δυο σας παίρνετε πίσω άδικες και αρνητικές κουβέντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Ένα ανέλπιστο συμβάν θα σε ενώσει με το πρώην ταίρι σου, καταφθάνει επανασύνδεση και μάλιστα σε στιγμή που δεν θα την περιμένεις. Η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική, θα ακούσεις αποκαλυπτικά λόγια που δεν θα τα πιστεύεις. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, η κουβέντα σας θα είναι καθοριστική, θα ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία. Αμέσως θα το συμπαθήσεις το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, πολύ γρήγορα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σου. Οι αμήχανες και τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!

Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το ερωτικό σου κατεστημένο. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Θα πάρεις μεγάλη χαρά, έρχονται δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί μπροστά σου σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Αυτή η τυχαία συνάντηση καθώς και τα ιδιαιτέρως θερμά λόγια που θα ακούσεις, θα σε αιφνιδιάσουν, θα σε αναστατώσουν, στη δεύτερη επαφή σας που θα είναι ραντεβού, θα μπεις σε σκέψεις επανένωσης.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που για έναν συγκεκριμένο λόγο θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Ίσως να πιστέψεις πως η συνομιλία σας θα μείνει μόνο στα απλά τυπικά λόγια, ωστόσο τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν. Εσείς οι δυο πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε ραντεβού που θα έχει κατάληξη δεσμού.

Σχέση – γάμος. Απαλλάσσεσαι από πρόβλημα ή ζήτημα που σε έριχνε ψυχολογικά, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα συμβεί γεγονός που θα καταρρίψει εμπόδια και ταυτοχρόνως θα δοθεί άνοιγμα συγκατοίκησης ή δέσμευσης. Τερματίζουν αμφιβολίες ή αμφισβητήσεις, τώρα θα πειστείς και θα εμπιστευτείς.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Λήγει η αναμονή σου, τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, τώρα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς επανασυνδέεστε και περνάτε σε καινούργιο στάδιο. Στη συνάντηση που θα προκύψει μεταξύ σας θα συνεννοηθείτε, θα ξεκαθαρίσετε αισθήματα και συμβάντα, κατάληξη θα είναι το ξεκίνημα δεύτερης αρχής.

Νέα γνωριμία. Καρμικό και μοιραίο θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα σου συστήσουν, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς τα γεγονότα και κυρίως τα λόγια που θα ακούσεις. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις και θα σε αγαπήσει στον ίδιο βαθμό. Τυχερές θα είναι οι συμπτώσεις, ανοίγεται προοπτική καρμικού έρωτα, μακροχρόνιας αγάπης.

Σχέση – γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, δεσμευτική θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει, ανοίγεται μελλοντικός ορίζοντας. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατάει χρόνια δεν αποκλείεται η πρόταση που θα ακούσεις να αφορά επισημοποίηση, ίσως να γίνει αρραβώνας ή γάμος.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!