ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Για σένα θα γυρίσει ο τροχός, τυχαία γεγονότα θα ξαναφέρουν στην αγκαλιά σου το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα με σιγουριά σου λέω πως θα τα ξαναβρείτε, η κατάληξη θα είναι θερμή και μόνιμη. Αυθόρμητες εξομολογήσεις θα αποδείξουν πως τα αισθήματά σας είναι αμοιβαία και αληθινά.

Νέα γνωριμία: Ανοίγει η τύχη σου, οι συγκυρίες θα σε οδηγήσουν σε πρόσωπο που θα το ερωτευτείς και θα σε ερωτευτεί. Η έλξη που θα νιώσεις θα είναι δυνατή, τα μεταξύ σας αισθήματα θα είναι απολύτως αμοιβαία. Εσείς οι δύο, πριν κλείσει η εβδομάδα προμηνύεται σχέση μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση – Γάμος: Είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για οριστικοποιήσεις, τα συμβάντα δε θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ελπιδοφόρα. Διανύεις περίοδο εμπιστοσύνης και αγάπης, σε παροτρύνω να δεχτείς την πρόταση που θα λάβεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση: Θα τη βρεις τη δύναμη να πλησιάσεις το πρόσωπο που σκέπτεσαι, πλέον δε θα έχεις σκοπό να τρενάρεις άλλο την κατάσταση, με δική σου πρωτοβουλία θα ανοίξεις δίοδο επικοινωνίας. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί η αφορμή, που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα, όσο πιο άμεσα και ξεκάθαρα κινηθείς, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η επανένωση.

Νέα γνωριμία: Από την αρχή θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου το καινούργιο πρόσωπο που θα σου θα έρθει μέσω των social media. Πολύ καλά θα κάνεις και δε θα αφήσεις τα γεγονότα να φύγουν ανεκμετάλλευτα, στο χέρι σου θα είναι η τυπική σας συνομιλία να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Δείξε το ενδιαφέρον σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ενθουσιάσει.

Σχέση – Γάμος: Με δυναμικό τρόπο θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις σου θα ανοίξουν πορεία μελλοντικής εξέλιξης. Τα ηνία θα τα κρατάς εσύ, ανάλαβε ουσιαστική δράση, θα δεις πως όλα θα δρομολογηθούν ανάλογα με τις επιθυμίες και τις πρωτοβουλίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Πάρε τα γεγονότα στα χέρια σου, αν θέλεις πίσω το πρώην ταίρι σου τότε ανάλαβε δράση, θα καταφέρεις να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα. Φανέρωσε τα αισθήματά σου, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Το πρόσωπο που αγαπάς σε αγαπάει, θα κάνει στην άκρη τα λάθη και θα επικεντρωθεί στην αμοιβαία σας έλξη.

Νέα γνωριμία: Θα το εντυπωσιάσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Απ’ την αρχή που θα συνομιλήσετε, θα εστιάσει το ενδιαφέρον του επάνω σου. Αυτή η γνωριμία δε θα είναι ανούσια, οι επαφές σας θα εξελιχτούν σε μεγάλο έρωτα, θα γίνει δεσμός μακροχρόνιος, με δυνατά αμοιβαία αισθήματα.

Σχέση – Γάμος: Με τον ερωτισμό, τη διπλωματία και τη διορατικότητά σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου. Στην παρούσα φάση θα βρεις το σωστό τρόπο επικοινωνίας, κατανόηση και συγκατάβαση θα υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο αγάπης, συνεννόησης και έντονου ερωτισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Καταφθάνουν εξελίξεις άμεσες και γρήγορες, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα, που θα τονώσουν την ψυχολογία σου. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου με ένα ξαφνικό τηλεφώνημα. Θα αναζωπυρωθεί η έλξη σας, τα αισθήματά σας θα είναι τόσο δυνατά, που θα είναι αδύνατον να τα αγνοήσετε.

Νέα γνωριμία: Γοητευτικό πρόσωπο θα σε προσεγγίσει μέσω διαδικτύου, πολύ καλά θα κάνεις και θα ανταποκριθείς με τόλμη και αμεσότητα, ο διάλογός σας θα κλείσει με θερμό αποτέλεσμα. Εσύ που αναζητάς μια νέα ερωτική αρχή, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεφύγεις από τη στασιμότητα και να ξεκινήσεις νέα σχέση, με ολοκαίνουργιο άτομο.

Σχέση – Γάμος: Το ταίρι σου θα αφήσει στην άκρη θυμούς, κόντρες και εγωισμούς και θα περάσει σε πράξεις άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να ανταποκριθείς με θερμότητα και να βγάλεις στην επιφάνεια την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ηρεμία, ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Αν χώρισες με το πρόσωπο που αγαπάς μην απογοητεύεσαι, μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε. Περνάς σε περίοδο συμφιλίωσης και επανένωσης, ανοίγεται καινούργιο κεφάλαιο αγάπης και ερωτισμού. Στα μέσα της εβδομάδας οι δυο σας θα δώσετε βάση στα αισθήματα και όχι στους ανταγωνισμούς κυριαρχίας, η ένωσή σας θα είναι μόνιμη.

Νέα γνωριμία: Θερμό ενδιαφέρον θα σου δείξει πρόσωπο, που από την αρχή που θα το αντικρίσεις θα εντυπωσιαστείς, θα νιώσεις έντονη έλξη. Σε συμβουλεύω να μην προσπαθήσεις να κρύψεις τα αισθήματα που θα νιώσεις, εμπιστεύσου τα λόγια που θα ακούσεις, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Συγκαταβατική στάση θα έχει το ταίρι σου, να περιμένεις ευχάριστες προτάσεις, ενδεχομένως να γίνει βήμα δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Κάτι πολύ ευχάριστο θα σου προτείνει το πρόσωπο που αγαπάς, θα τονώσει τα ερωτικά σας αισθήματα, θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείς με το ταίρι σου, από τυχαίο γεγονός θα έρθει ο έλεγχος στα χέρια σου, θα είναι λάθος αν αδρανήσεις. Τα γεγονότα θα σας φέρουν σε πολλά παραπάνω, αν μιλήσεις με ειλικρίνεια, τότε η επανένωσή σας θα είναι ζήτημα ωρών. Οι εξελίξεις θα περιμένουν τις κινήσεις σου, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα δοθούν.

Νέα γνωριμία: Θα το γοητεύσεις το πρόσωπο που θα σου συστήσουν οι φίλοι σου μέσω διαδικτύου και εσύ από την πλευρά σου δε θα έχεις αδιάφορη στάση, ωστόσο το αν οι επαφές σας πάρουν έκταση και βάθος, αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα δώσεις το ανάλογο άνοιγμα. Σε συμβουλεύω να κινηθείς άμεσα και αυθόρμητα, αυτή η γνωριμία θα καταφέρει να σου αλλάξει τη ζωή, θα υπάρξει προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Πάρε την πρωτοβουλία να σπάσεις τον πάγο και να τερματίσεις τις εντάσεις, όσο κρατάς παθητική στάση, τόσο το κλίμα θα παραμένει παγωμένο. Αν θέλεις αλλαγές και διαφοροποιήσεις τότε δραστηριοποιήσου, πέρνα σε ξεκαθαρίσματα και σε ουσιαστικές προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Ξαφνική κίνηση επανασύνδεσης θα κάνει το πρώην ταίρι σου, θα χαρείς και θα ενθουσιαστείς. Θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα αναλύσετε αιτίες, θα δώσετε υποσχέσεις, που αυτή τη φορά θα τηρηθούν. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα έχουν ως κατάληξη τη νέα ερωτική αρχή.

Νέα γνωριμία: Σε συμβουλεύω να αφεθείς συναισθηματικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω διαδικτύου. Άσε στην άκρη ανασφάλειες και επιφυλάξεις, αυτό το άτομο θα είναι άξιο της αγάπης και της εμπιστοσύνης σου. Η γνωριμία σας θα έχει αισιόδοξη κατάληξη, προμηνύεται σταθερή σχέση, μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση – Γάμος: Αν διαφώνησες ή τσακώθηκες θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, αν έκανες κάποια πρόταση, θα λάβεις θετική απάντηση. Κάτι που περιμένεις θα γίνει πράξη, τα γεγονότα θα σου φέρουν χαρά, ευτυχία και εμπιστοσύνη. Σε περίπτωση που αναζητάς δέσμευση, πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις ουσιαστικές και βάσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Στο τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου, θα ακούσεις λόγια αποκαλυπτικά και ειλικρινή. Οι εξελίξεις θα έχουν θετική πορεία, θα μάθεις για καταστάσεις που θα λύσουν απορίες και θα σε βγάλουν από ανασφάλειες ή αυταπάτες. Αν θέλεις να τα ξαναβρείτε, τότε κράτα στάση δεκτική, η κατάληξη θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Νέα γνωριμία: Αξιοποίησε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει μέσω των social media, σε συμβουλεύω να κινηθείς χωρίς ενδοιασμούς και κυρίως χωρίς προκαταλήψεις. Γοητευτικό πρόσωπο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του επάνω σου, αυτό το πρόσωπο θα καταφέρει να σου αλλάξει τα δεδομένα.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν θυμοί και εντάσεις μέσα στην σχέση σου, τώρα ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε, και εσύ και το ταίρι σου θα αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση. Μια απάντηση ή ένα θετικό ξάφνιασμα, θα σας ωθήσει σε σοβαρή συζήτηση περί δεσμευτικής κατάληξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Τοξότη, προσοχή στις απαντήσεις που θα δώσεις, μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος. Το πρώην ταίρι σου θα σου ζητήσει επανασύνδεση, καλό θα είναι να μη πράξεις παρορμητικά, σκέψου πολύ καλά τι θα πεις και τι θα υποσχεθείς, για να μην υπάρξει κίνδυνος αργότερα να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Νέα γνωριμία: Έρωτας καταφθάνει και μάλιστα σφοδρός, ίσως και κεραυνοβόλος. Θα σου κλέψει την καρδιά το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω των social media, θα ξεχάσεις το παρελθόν, το μόνο που θα θελήσεις θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου ερωτικού πάθους. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει, θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις βιαστικές εξιδανικεύσεις.

Σχέση – Γάμος: Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σου, μπερδεμένη η στάση σου, το νου σου να μη φέρεις εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Αντιφατικά συναισθήματα θα σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις, καλό θα είναι να μην κλονιστεί η ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και ποια προοπτική δίνεις στο δεσμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Μετανιωμένο έρχεται το πρόσωπο που αγαπάς, ξέρει πως έκανε το λάθος να σε αδικήσει. Ετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις συγγνώμη και πρόταση επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα αναποδογυρίσουν με τέτοιο τρόπο, που θα αποκαλυφτεί μια αλήθεια. Τώρα θα αποδειχτεί στο ταίρι σου πως κακώς σε κατηγόρησε ή σε κακολόγησε.

Νέα γνωριμία: Θα σου αξίζει και θα σου ταιριάζει το πρόσωπο που θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο σου. Μπορεί να άργησε η νέα γνωριμία στη ζωή σου, αλλά αυτό που θα προκύψει, θα δικαιώσει την αναμονή σου. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο μέσω των social media, που αυτή τη φορά δε θα φτάσεις στο σημείο να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που το πολυαγαπημένο σου ταίρι σε χαρακτήρισε με λόγια άστοχα, που δεν αρμόζουν στις πράξεις ή στις βλέψεις σου, τώρα θα παραδεχτεί την εσφαλμένη του κριτική, αλλάζει στάση. Θα δικαιωθείς, θα ηρεμήσεις και αν κρατήσεις συγκαταβατική στάση, τότε θα ξαναβρείτε την παλιά, καλή σας ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Εσύ και το πρώην ταίρι σου έχετε δυνατά αισθήματα που δε σβήνουν εύκολα, επιπλέον τα γεγονότα θα σε πείσουν πως εσάς τους δυο σας η μοίρα σάς θέλει μαζί. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, θα καταλήξετε και πάλι αγκαλιασμένοι, δίνοντας υποσχέσεις μελλοντικής εξέλιξης.

Νέα γνωριμία: Να το εμπιστευτείς το πρόσωπο που θα γνωρίσεις (μέσω διαδικτύου), θα έχετε μακριά πορεία. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο με το προσεγμένο στυλ, από την αρχή θα νιώσεις πως αυτό το άτομο είναι φτιαγμένο για σένα και δε θα πέσεις έξω. Θα ταιριάζετε, θα υπάρξει μεταξύ σας επικοινωνιακή και ερωτική χημεία, θα αγαπηθείτε, θα τραβήξετε μακρύ δρόμο ένωσης και έλξης.

Σχέση – Γάμος: Όμορφα και δημιουργικά θα κυλήσει η εβδομάδα με το αγαπημένο σου ταίρι. Μια χαρά θα τα πάτε, θα υπάρξουν μεταξύ σας δυνατές στιγμές, όχι μόνο ερωτισμού, αλλά και αγάπης. Οι πράξεις σας θα σας αποδείξουν εμπράκτως πως είστε κομμένοι και ραμμένοι ο ένας για τον άλλον, καταφθάνει απρόοπτο και ευχάριστο συμβάν!

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Θα σε ενθουσιάσει η επαφή που θα έχεις με πρόσωπο από τα παλιά. Ύστερα από την εξομολόγηση που θα σου κάνει και τα θερμά λόγια που θα ακούσεις, θα βάλεις στην άκρη το αρνητικό παρελθόν και θα δώσεις ευκαιρία δεύτερης αρχής. Θα εστιάσεις στα αισθήματα και όχι στα παλιά λάθη, επιλογή που δε θα αποδειχτεί λανθασμένη.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακό θα βρεις το πρόσωπο, που οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά. Οικεία και πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά του, αμέσως θα πιάσετε την κουβέντα και πολύ γρήγορα θα γυρίσετε τα τυπικά λόγια σε μια άκρως προσωπική συζήτηση. Αυτό το άτομο θα γίνει το ταίρι σου, η αμοιβαία σας έλξη θα ανοίξει πορεία μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Ένα εμπόδιο τερματίζει, τα μαντάτα που θα λάβεις, θα σου δώσουν χαρά και ηθική ικανοποίηση. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να εξελιχτεί, τώρα λύνονται οι κόμποι, ξεκινά για σένα περίοδος σταθερότητας, δέσμευσης, ίσως και επισημοποίησης.

Πηγή: myastro.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!