ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Με αυτοπεποίθηση θα χειριστείς τα γεγονότα, η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανασύνδεση. Στη συζήτηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα συμπεριφερθείς δυναμικά, θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Τερματίζει ο χωρισμός σας, ξεκινάτε με ανανεωμένες διαθέσεις.

Νέα γνωριμία: Θα τον συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό που θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί τα γεγονότα θα απαιτούν ώριμη στάση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι εμφανίσιμο, θα κερδίσει την προσοχή σου, ωστόσο ο χαρακτήρας που θα έχει θα είναι κάπως κλειστός, η εξέλιξη θα έρθει σταδιακά, βήμα-βήμα.

Σχέση – Γάμος: Ψυχραιμία και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, θα ρεγουλάρεις το ταίρι σου. Σε περίπτωση καβγάδων και εντάσεων, θα επιτύχεις ανακωχή, αν δέχεσαι πιέσεις θα βρεις τον τρόπο να τις τερματίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Χαρά θα πάρεις, φίλε μου Ταύρε, σε απρόσμενη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου. Το πρόσωπο που αγαπάς δε σταμάτησε ποτέ να σε σκέπτεται, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να σου μιλήσει και να σε δει από κοντά. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης, συνοδευόμενη με μια δυνατή υπόσχεση μελλοντικής πορείας.

Νέα γνωριμία: Θα εμφανιστεί εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς και να το αφήσεις να σε πλησιάσει. Αν κρατήσεις θερμή στάση δε θα απογοητευτείς, αυτό το άτομο θα θελήσει να καθιερωθεί στο παρόν και στο μέλλον σου. Δείξε άφοβα το ενδιαφέρον σου, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση, που δεν πρέπει να την αφήσεις να σου ξεφύγει.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη. Έρχονται μαντάτα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, θα ενθουσιαστείς και θα χαρείς. Ό,τι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, σ’ εσένα που επιδιώκεις επισημοποίηση ή δέσμευση, τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Αγάπη και έρωτας υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, εσείς οι δυο δεν πρόκειται να χωρίσετε, ωστόσο η πορεία της σχέσης σας θα έχει εντάσεις, πάθος και ζήλειες. Εντός της εβδομάδας θα τα ξαναβρείτε, θα επανασυνδεθείτε, θα προκύψει ραντεβού μέσα σε κλίμα ερωτικό.

Νέα γνωριμία: Δε θα κυλήσει αδιάφορα η τωρινή εβδομάδα, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα προκύψει νέα γνωριμία, που θα αποδειχτεί συναρπαστική. Γοητευτικό άτομο θα γνωρίσεις, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα σε πλησιάσει, δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξης νέας ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το ταίρι σου θα ηρεμήσετε, θα χαλαρώσετε, θα υπάρξει παύση διαφωνιών. Μέσα σε ήρεμο και ερωτικό κλίμα θα ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων, από κοινού θα πάρετε την απόφαση να σοβαρέψετε τη σχέση σας, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε σχέδια επισημοποίησης ή συγκατοίκησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που σε κρατά σε απόσταση με το ταίρι σου, όμως θα προϋποθέτει ένα είδος συμβιβασμού. Για να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα θα πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, θα αναγκαστείς να διαφοροποιήσεις μια βασική σου επιθυμία. Κρατά συγκαταβατική στάση, δε θα απογοητευτείς.

Νέα γνωριμία: Δε θα αργήσει η νέα γνωριμία, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα συστηθείς με πρόσωπο ευγενικό και αρκετά ελκυστικό. Οι εξελίξεις θα απαιτούν από εσένα αποφασιστικότητα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά ή αν έχεις σκοπό να παραμένεις στο παρελθόν.

Σχέση – Γάμος: Μην αγνοήσεις την πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα είναι δημιουργική και θα σου βγει σε καλό. Αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιο πρόβλημα που ουσιαστικά σας εμποδίζει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, άκου την άποψή του, δέξου αυτό που θα σου προτείνει, θα έχετε κατάληξη θετική και άμεση.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση: Τώρα τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την απόλυτη αλήθεια. Η συμπεριφορά που έχει το πρώην ταίρι σου απέναντί σου σε πείθει πως θέλει επανασύνδεση ή μήπως προσπαθεί έμμεσα να σου δείξει πως μεταξύ σας όλα τελείωσαν; Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Νέα γνωριμία: Θα υπάρξει πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, όμως για να είναι αξιόλογη, θα πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Πριν προχωρήσεις σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, καλό θα είναι πρώτα να αξιολογήσεις την κατάσταση, να κρίνεις χαρακτήρες, να υπολογίσεις τα επακόλουθα.

Σχέση – Γάμος: Εντάσεις και συγκρίσεις θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σου. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία που θα μπερδευτεί το παρελθόν με το παρόν, θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα. Θα αναγκαστείς να συγκρίνεις τι γινόταν παλιά με το τι γίνεται τώρα, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, που θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Ξαφνικό απρόσμενο τηλεφώνημα θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, θα συμβεί σε χρονική στιγμή που δε θα το περιμένεις. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αιφνιδιάσουν, η μεταστροφή που θα διαπιστώσεις θα σε εκπλήξει σε βαθμό που δεν θα το πιστεύεις. Δείξε εμπιστοσύνη στις κουβέντες και στις υποσχέσεις που θα δοθούν, όλα θα πάνε μια χαρά!

Νέα γνωριμία: Αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα σου φέρει η νέα γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο, που από την αρχή θα νιώσεις πως έχετε πολλά κοινά στοιχεία, θα εντυπωσιαστείς από τα αισθήματα που θα σου δημιουργήσει. Μεταξύ σας θα υπάρξει οικειότητα, θα αισθανθείς πως αυτό το πρόσωπο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και δε θα πέσεις έξω.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο μαντάτο θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, έρχεται θετική απάντηση ή λύση ενός προβλήματος. Θα πάρεις τα πάνω σου, θα αναζωογονηθείς και τα αισθήματα χαράς που θα νιώσεις, θα καταφέρεις να τα διοχετεύσεις και στο ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα περνάτε σε στάδιο ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για σοβαρές προτάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση: Κλειστή θα είναι η συμπεριφορά σου, δε θα δώσεις στο πρώην ταίρι σου το άνοιγμα για εξηγήσεις ή επανορθώσεις. Κάπως κάθετη και παγωμένη θα είναι η στάση σου, αυτό που θα θέλεις είναι να βγεις από πιεστικές καταστάσεις και να μείνεις με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

Νέα γνωριμία: Απρόσιτη και απόμακρη θα είναι η στάση σου, δε θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ωστόσο μέσα σε οικείο περιβάλλον θα κάνει την εμφάνισή του ένα καινούργιο πρόσωπο, που στην πορεία ερωτικά δε θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο. Ίσως η τωρινή εβδομάδα να μην έχει εξελίξεις, θα έχει όμως η επόμενη.

Σχέση – Γάμος: Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις και επειδή θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου, γι’ αυτό θα επιλέξεις να απομονωθείς, προκειμένου να σκεφτείς. Πάρε το χρόνο σου, το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου δεν πρόκειται να σε πιέσει. Θα έχεις μια ήρεμη εβδομάδα, σκέψου και αναλόγως πράξε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Σκορπιέ, θα συμβεί η επανασύνδεση, τα αισθήματά σας είναι δυνατά, δε θα σας αφήσουν να γίνετε θύματα εγωισμού. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης και μάλιστα προετοιμάσου, θα δοθούν μεταξύ σας σοβαρές υποσχέσεις, που θα ανοίξουν προοπτική δέσμευσης.

Νέα γνωριμία: Θα σε πλησιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει θα είναι θερμός, ευγενικός και διακριτικός. Θα εκτιμήσεις την συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντί σου, αυτό το άτομο στην πορεία των επαφών σας θα το αγαπήσεις και θα το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σοβαρής κατάληξης!

Σχέση – Γάμος: Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά θα πορευτεί η εβδομάδα σου και με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, ίσως να είναι δώρο, ίσως να είναι πρόταση, πάντως αυτό που θα σου προσφέρει πρακτικά ή θεωρητικά, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από εδώ και πέρα πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Ξεκαθάρισμα θα απαιτούν οι περιστάσεις, αν δε θέλεις την επανασύνδεση πες το ξεκάθαρα στο πρόσωπο που θα σου τηλεφωνήσει. Όσο θα διατηρείς ή δημιουργείς μπερδεμένες καταστάσεις, τόσο θα είναι αδύνατον να απαλλαγείς από το άγχος και τη συναισθηματική πίεση.

Νέα γνωριμία: Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαγράψεις τα παλιά και να ξεκινήσεις νέα ερωτική αρχή, με εντελώς καινούργια και διαφορετικά δεδομένα. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που σε φλερτάρει, δε θα έχεις κανέναν λόγο να αρνηθείς την πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Αλλοπρόσαλλη, επαναστατική και απαιτητική θα είναι η στάση σου. Η εβδομάδα σου θα είναι δύσκολη, μέσα στη σχέση σου θα υπάρξουν εντάσεις, που θα δημιουργηθούν από την αδυναμία σου να εντοπίσεις τι σου φταίει, τι θέλεις και τι είναι αυτό που μπορεί να σε ικανοποιήσει. Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις, απόφυγε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, στη βράση κολλάει το σίδερο, ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα, εντός της εβδομάδας. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το ταίρι που σου έφυγε, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, το να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια δε θα σου βγει σε καλό. Η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, πάρε τα ηνία χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα έχεις κανέναν λόγο να απορρίψεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Αποφάσισε αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο άτομο και πράξε αναλόγως. Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο χέρι σου θα είναι το αν θα δώσεις συνέχεια στις επαφές σας. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις.

Σχέση – Γάμος: Είτε ευθύνεσαι εσύ για τον τσακωμό σας είτε όχι, το θέμα είναι πως αν δεν επέμβεις δυναμικά, δε θα καταφέρεις να δεις ξαστεριά. Το ταίρι σου κατέθεσε τα όπλα, παραιτήθηκε και περιμένει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, βγες μπροστά και βάλε τάξη στα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Θα σε ξαφνιάσει το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρόσωπο που προσμένεις. Λήγει το μεταβατικό στάδιο, με τη συνάντηση που θα προκύψει μεταξύ σας ουσιαστικά θα τερματίσει ο χωρισμός και η απόσταση, θα γίνει ξεκίνημα δεύτερης αρχής. Η υπόσχεση που θα λάβεις, θα είναι ειλικρινής και θα τηρηθεί.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα σου συστήσουν, σου δίνω τη συμβουλή να μην περιορίσεις την έκταση που θα πάρουν τα αισθήματά σου. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς και δε θα απογοητευτείς. Θα φέρει τύχη και χαρά στη ζωή σου, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, η σχέση που θα γίνει θα έχει μακροχρόνια διάρκεια.

Σχέση – Γάμος: Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, κάτι που θα σου προτείνει θα σε ενθουσιάσει, θα νιώσεις πως ανοίγεται ένας καινούργιος ορίζοντας στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατάει χρόνια, δεν αποκλείεται η πρόταση που θα ακούσεις να αφορά επισημοποίηση!

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Τυχαία συνάντηση θα έχεις με πρόσωπο από τα παλιά, αναθερμαίνεται παρελθοντική ερωτική σχέση. Η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη, οι εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, που μέσα στην εβδομάδα η τύχη θα σε βοηθήσει να τον ολοκληρώσεις και μάλιστα με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Νέα γνωριμία: Ετοιμάσου, καταφθάνει καινούργια γνωριμία, θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο ελκυστικό και εντυπωσιακό. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ερωτευτείς, θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου, η συνομιλία σας θα γίνει μέσα σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα. Πριν κλείσει η εβδομάδα, εσείς οι δυο θα κλείσετε προσωπικό ραντεβού!

Σχέση – Γάμος: Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης, τερματίζουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ερωτισμός, εξομολογήσεις και αλληλοκατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Αν τσακώθηκες, θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα ισορροπήσετε, θα αγαπηθείτε και όλα αυτά θα προκύψουν από ένα τυχαίο γεγονός, που θα δώσει μέλλον στην πορεία σας.

Πηγή: myastro.gr