Διαβάστε τι προβλέπει η αστρολογία για τα 12 ζώδια γι’αυτή την εβδομάδα 3 έως 9/6/2019…

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους ενθαρρυντικά θα είναι τα συμβάντα για σένα που προσμένεις την αλλαγή αναζητώντας ένα νέο ταίρι. Ανανεώνεσαι και προσεγγίζεις, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, θα αποφύγεις τις υπερβολές και τις παρορμητικές επιλογές. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει συνάντηση με πρόσωπο που θα σου δώσει άνοιγμα για σταθερές επαφές.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φεύγουν οι αμφιβολίες και οι καχύποπτες σκέψεις, θα εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο σε αυτά που γίνονται και λέγονται, και όχι στις προσωπικές σου εικασίες. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους εσύ και το ταίρι σου σας ζευγάρι ανανεώνεστε, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα, κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να ερωτευτείς αξιοποιείσαι τα συμβάντα. Αν πληγώθηκες ή απογοητεύτηκες στο παρελθόν πέρνα σε αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Δε θα λείψουν οι ανανεωτικές προτάσεις αλλά και γνωριμίες, προσπάθησε να κινηθείς απελευθερωμένα θα σου βγει σε καλό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που πιθανότατα θα σου συστήσουν θα έχει τη δυνατότητα να σε αναζωογονήσει, κράτα ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου.

Σε σχέση Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως να διαφοροποιήσεις τις προτεραιότητες σου, θα εστιάσεις στο πως μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου ανέμελα, ερωτικά και διασκεδαστικά. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα βελτιώνεις τα δεδομένα της σχέσης σου, θα καταφέρεις να τονώσεις αισθήματα και βλέψεις. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο ξεκινάς τα ήδη προγραμματισμένα σχέδια, συνειδητά θα αποφύγεις τις καθυστερήσεις.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά, πολύ καλά θα κάνεις και θα αρπάξεις τις ευκαιρίες. Ανάγκη σου θα είναι να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και να προσεγγίσεις. Εσύ που θέλεις καινούργια γνωριμία οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, θα συστηθείς και θα γνωριστείς. Δώσε έκταση στις προσεγγίσεις που θα υπάρξουν, η κατάληξη δεν θα σε απογοητεύσει. Ο τρόπος ομιλίας σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις συμπάθειες, προχώρα άφοβα τις προσωπικές σου επαφές.

Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ποικιλία και ανανέωση, ανάγκη σου θα είναι να βγεις από τη ρουτίνα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερχομός του Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσουν με το ταίρι σου να ξεκαθαρίσεις τις μπερδεμένες καταστάσεις, θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου τονώνεσαι, αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βγεις από τη στασιμότητα και οι συγκυρίες θα είναι υποστηριχτικές ως προς τις επιθυμίες σου. Σε υποθέσεις με παρελθοντικά πρόσωπα και σχέσεις τα ανοίγματα θα σου δώσουν την ευκαιρία να διορθώσεις και να αλλάξεις τις λάθος αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να βάλεις στόχο να διαφοροποιήσεις το πλαίσιο της προσωπικής σου ζωής, με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους δεν αποκλείεται να προχωρήσεις με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει.

Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα βγάλει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς με σύνεση και αντικειμενικότητα, σε κάποια θέματα θα καταλάβεις πως δεν έχει νόημα να ανησυχείς και να διατηρείς αμφιβολίες. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους αυτό που θα προτείνεις θα γίνει αποδεκτό απ το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων τα συναισθήματα σου θα ποικίλουν, προσπάθησε να διατηρήσεις διαθέσεις και αντιδράσεις σε ισορροπημένο επίπεδο. Θα εκδηλωθείς και θα φανερώσεις τις προτιμήσεις σου, ωστόσο προσοχή θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές επιλογές. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους σε συνάντηση που θα έχεις με πρόσωπο που καιρό σε ενδιαφέρει προσπάθησε να κινηθείς συνειδητοποιημένα, ισορρόπησε τον τρόπο σκέψης σου.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα για να φέρεις θετικές εξελίξεις, το ταίρι σου θα σε εμπιστευτεί, θα λάβεις θετική ανταπόκριση στις εκδηλώσεις σου. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο θα καταφέρεις να κινηθείς συγκρατημένα και ώριμα, θα διατηρηθεί η ισορροπία του δεσμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους ένα καινούργιο συναισθηματικό άνοιγμα θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει και να σε βγάλει από την επιφύλαξη. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, θα σε ωθήσουν στο να προσεγγίσεις και να εκδηλωθείς. Ομιλητική θα είναι η στάση σου, θα βρεις τρόπο να πιάσεις κουβέντα με το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Θα καταφέρεις να επιδράσεις θετικά στις καταστάσεις γιατί ουσιαστικά θα έχεις αποβάλει τον αρνητισμό και την τάση για απόρριψη.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους προσπάθησε να πάρεις τις αποφάσεις σου και να κινηθείς με συγκεκριμένες βλέψεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσουν να κλείσεις με επιτυχία τις ανοιχτές υποθέσεις της σχέσης σου. Θα υπάρξει συνεννόηση, θα ακουστούν ουσιαστικές υποσχέσεις που θα αφορούν στο μέλλον του δεσμού σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων επικοινωνιακά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις το άγχος και την εσωτερική πίεση. Προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, περιόρισε τις αντιφατικές σκέψεις, ίσως να αργήσεις να δώσεις θετική απάντηση στο πρόσωπο που απρόσμενα θα σου εκδηλωθεί. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους σε περίπτωση που διχαστεί η καρδιά σου δε θα πρέπει να οδηγηθείς σε παρορμητικές επιλογές.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα οι διαθέσεις σου καθώς και οι σκέψεις σου ενδεχομένως να έχουν εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, ίσως να αδυνατείς να κατασταλάξεις, ωστόσο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο θα θελήσεις να αποκαλύψεις και να διαπιστώσεις, τα ξεκαθαρίσματα θα είναι άμεσα και ευχάριστα. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, η σχέση σου θα πορευτεί ισορροπημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνεις το σκεπτικό και τις διαθέσεις σου, αισιοδοξείς. Στην περίπτωση που ήδη υπάρχει άτομο στην καρδιά σου θα είσαι σε θέση να περάσεις σε ενεργή δράση, προχώρα σε τηλεφωνήματα και άμεσες προτάσεις. Εσύ που δεν έχεις στον ορίζοντα κάποιο άτομο, με την Αφροδίτη στους Διδύμους ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σου, θα αφήσεις το περιθώριο για νέες γνωριμίες. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα σε οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, πολύ καλά θα κάνεις και θα ρισκάρεις, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα χαλαρώσει η στάση σου, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από προσκολλήσεις και εμμονές. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, θα βρεις τρόπο να τονώσεις τη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα πρέπει να αποφασίσεις πώς θα χειριστείς τα νέα δεδομένα, δυναμισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις σου, δεν θα αφήσεις τις νέα ενδεχόμενα να σε προσπεράσουν. Αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που ενδεχομένως να υπάρχει αρκετό καιρό στο στόχαστρο σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα και ο ερχομός της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματα σου, θα βρεις την προσδοκώμενη ανταπόκριση.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου και στον τρόπο σκέψης σου. Με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγεις τους προβληματισμούς ίσως και τις άμεσες λύσεις. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα κοφτερή θα κάνει την αντίληψη σου θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Με τον Ερμή στον Καρκίνο ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βγάλουν από τις εντάσεις και τις διαφωνίες, θα καταφέρεις να κινηθείς με σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνεις τις διαθέσεις σου, οι σκέψεις σου θα είναι αισιόδοξες. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα τολμήσεις να ανοιχτείς στα καινούργια πρόσωπα, θα δώσεις ώθηση στις εξελίξεις. Με ενθουσιασμό θα αξιοποιήσεις τα ενθαρρυντικά ανοίγματα που θα προκύψουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να τονώσεις τη διάθεση σου, η κοινωνική και αυθόρμητη σου στάση θα σε φέρει κοντά με καινούργια πρόσωπα.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα βγει στην επιφάνεια η ζωτική και αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα σε ενθουσιάσει μια απρόσμενη πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, οι απαντήσεις σου θα είναι θετικές. Θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και τη σχέση σου. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους οι εκδηλώσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα καταφέρουν να σας τονώσουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα ενεργήσεις με αυθόρμητο τρόπο, τα συμβάντα θα σε φέρουν σε προσωπική συνομιλία με ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν αποκλείεται να το γνωρίζεις από το παρελθόν. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους στην περίπτωση που προκύψει κάποια νέα γνωριμία προσοχή στα συναισθηματικά σταυροδρόμια και στους εσωτερικούς διχασμούς. Αν μπερδευτεί η καρδιά σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποφύγεις την πίεση, δώσε χρόνο στα γεγονότα και σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαριστούν.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα κινηθείς ανέμελα, θα εστιάσεις στις ανανεωτικές στιγμές που θα ζήσεις με το ταίρι σου. Η ανάγκη σου για τόνωση και αλλαγή δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, θα ακουστούν προτάσεις που θα βγάλουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει σε έναν ώριμο τρόπο αντιμετώπισης, στα μικρό προβληματάκια θα υπάρξει άμεσο ξεκαθάρισμα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους βγαίνεις από τις αγχωμένες σκέψεις, σφαιρική και αισιόδοξη θα είναι η αντίληψη σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει, πιθανότατα να γνωρίζεστε από καιρό μέσα σε φιλικό ή κάποιο οικείο περιβάλλον. Θα σου εκδηλώσει αυτό που αισθάνεται για σένα, ο τρόπος του θα είναι αυθόρμητος δεν θα σου προκαλέσει άγχος. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι ειλικρινά.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους διαφοροποιείται το σκεπτικό σου, ουσιαστικά θα αλλάξει η οπτική γωνία από την οποία αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις, η στάση σου θα είναι χαλαρή, θα νιώσεις την ανάγκη για ανανέωση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο ισορροπία και εμπιστοσύνη θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, και εσύ και το ταίρι σου θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα ξεκαθαρίσετε και θα προχωρήσετε τα κοινά σας σχέδια.

 

Πηγή: myastro.gr
 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!